Da-mi mie pontul si daca este castigator ma angajez sa iti dau 50 euro. Alta oferta mai buna slabe sanse sa primesti.
|
|
INCREDIBIL..PONT COTA 30 ASTAZI! SERIOZITATE
Postat 10 February 2012 - 01:53 PM (#24)
Om cu nevasta si copil acasa se tine de tepe...
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 10 February 2012 - 01:56 PM (#25)
Asta inseamna 5 cote de 1.9 consecutive si inca o cota mai mica. Intra la mine pe twitter ca ultimele 5 pronosticuri care au cota minima 1.9 sunt castigatoare. Gratis.
https://twitter.com/#!/No_Fumbles > Pronosticuri de toate felurile >60% cota medie 1.9
Postat 10 February 2012 - 02:27 PM (#27)
gabiloves, prietenas, eu cred ca tu esti facut pentru alocatie :shockwhore: topicul asta ar fi trebuit sters in secunda 2 dupa ce a postat prietenasul
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
Postat 10 February 2012 - 02:29 PM (#28)
ce tare e omu,dar nu-ti dau tie banii...ii pariem si facem jumate jumate..nu e bine asa?am mai auzit si eu dastea...auzi si o sa mai ai ponturi dastea "sigure"??? :pimp:
Postat 10 February 2012 - 02:31 PM (#29)
si in primu radn daca era sigur 100% cum zici tu si sa-ti dea lumea bani le ziceai sa puna ei banii si faci cu ei jumate jumate sau ceva de genu..dar nu sa-ti dea tie banii,da te-ai ganfit destul de mult cred ...
Postat 10 February 2012 - 02:33 PM (#30)
eu ti-as da .....dar nu am moneybookers....cum facem :mrg: ....am glumit ....iti mai dau eu o cota de 2( o dau gratis ).....twente peste 3 goluri.....ai cota 2....x 30 a ta.......cere acum 50 euro ..ca ai cota 60 ........sper doar ca nu vorbim de aceelasi meci......
Traim in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul !!!
Postat 10 February 2012 - 02:34 PM (#31)
MAI GABILOVE fi atent ca iti dau eu,fara nici un fel de caterinca,dar stai cu mine pana se termina meciu?:):D
Postat 10 February 2012 - 02:38 PM (#32)
interesanta ideea , nu am mai ras demult in asa fel , uite facem un targ , ne strangem 5 baieti trimitem 5 euro la marius in moneybookers ii dai lui pontu si daca e castigator cum spui tu , marius ti trimite dupa :)
Postat 10 February 2012 - 02:41 PM (#33)
Gabiloves, problema este ca nu esti luat pe cuvant pentru ca esti unul din userii care au cerut deseori bani imprumut prin mesaje private.
Lasa pontul pe forum si fii convins ca fiecare iti va trimite ceva din castig.
Lasa pontul pe forum si fii convins ca fiecare iti va trimite ceva din castig.
Postat 10 February 2012 - 02:45 PM (#34)
deci e adevarat aia cu cerutu banilor in privat,mama nu credeam asa ceva,a zis baiatu ala care a zis ca obiectivu lui e sa-si ia masina in 3 luni ,ca ia cerut bani in pvt,mama cum e omu..da e caterinca lasati-l in pace.Da nici nu stie cum sa formuleze sa nu se dea de gol fraieru :aplauze: de ce nu face el profit sa parieze pe meciu ala si vrea sa-i imbogateasca pe altii
Postat 10 February 2012 - 02:58 PM (#35)
cred ca si eu ca o sa ceri sa fi exclus de pe site daca nu ti iese pontul,pe langa faptul ca pleci cu banii,o sa mai pleci si cu injuraturile celor care ti-ar plati.
Postat 10 February 2012 - 03:05 PM (#36)
Postat 10 February 2012 - 03:52 PM (#37)
Hai ca v-am lasat destul sa va distrati... Am 20 de ani de pariuri si m-am invartit prin tot felul de cercuri, insa de o cota de 30 sigura n-am mai auzit. Daca ea ar exista si as fi in posesia ei, m-as duce la notariat cu actele de la apartament, n-as imprumuta cativa euro.
Pe forumul e-pariuri se interzic cereri de imprumuturi in bani.
Nu-mi mai cereti pe privat bani, nici 1000 EUR, nici 1 leu gaurit, indiferent de vechimea vostra pe forum. M-am lecuit de cate tepe mi-am luat.
gabiloves - inceteaza cu aceste mesaje de adormit copii, altfel ai sa fii exclus de pe forum.
TOPIC INCHIS
Pe forumul e-pariuri se interzic cereri de imprumuturi in bani.
Nu-mi mai cereti pe privat bani, nici 1000 EUR, nici 1 leu gaurit, indiferent de vechimea vostra pe forum. M-am lecuit de cate tepe mi-am luat.
gabiloves - inceteaza cu aceste mesaje de adormit copii, altfel ai sa fii exclus de pe forum.
TOPIC INCHIS
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor

Acest topic e inchis