Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: skrill nelamuriri - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

skrill nelamuriri

Postat 10 February 2012 - 06:50 PM (#1) Useril este offline   moneyradu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 304
  • Inregistrat: 16-December 11

mi-am deschis cont la skrill(moneybookers) in usd, apoi mi-am verificat adresa cu succes, dupa care am dat sa-mi faca verificarea cardului(un mastercard in lei de la Banca Transilvania), ma duc la banca dupa extras de cont, acolo apare suma extrasa in lei(mai precis 7.30), intreb functionaru bancar, nu stie sa-mi spuna suma in moneda originala usd, ca nu se poate afla bla bla; ce mai pot sa fac sa-mi verifice cardul ala odata?? si inca o intrebare: de cate ori poti gresi suma aia pe care o scrii(cea cu 2 zecimale) ca sa nu fie probleme gen inchiderea contului? multumesc
0

Postat 10 February 2012 - 07:02 PM (#2) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

Vezi postareamoneyradu, la 10 February 2012 - 06:50 PM, a spus:

mi-am deschis cont la skrill(moneybookers) in usd, apoi mi-am verificat adresa cu succes, dupa care am dat sa-mi faca verificarea cardului(un mastercard in lei de la Banca Transilvania), ma duc la banca dupa extras de cont, acolo apare suma extrasa in lei(mai precis 7.30), intreb functionaru bancar, nu stie sa-mi spuna suma in moneda originala usd, ca nu se poate afla bla bla; ce mai pot sa fac sa-mi verifice cardul ala odata?? si inca o intrebare: de cate ori poti gresi suma aia pe care o scrii(cea cu 2 zecimale) ca sa nu fie probleme gen inchiderea contului? multumesc

nu incerca sa ghicesti suma, risti sa blochezi contul
fa ti card la ING sau Raiffeissen. Mastercarul ala e un rahat, inchide-l si pe el si contul de la Transilvania.
Eventual mai incearca cu un telefon al banca sa ti zica suma exact in usd, e imposibil sa nu stie , e in jur de 2,28 usd la cred la tine..

Aceasta postare a fost editata de andmal: 10 February 2012 - 07:02 PM

0

Postat 10 February 2012 - 07:25 PM (#3) Useril este offline   moneyradu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaandmal, la 10 February 2012 - 07:02 PM, a spus:

nu incerca sa ghicesti suma, risti sa blochezi contul
fa ti card la ING sau Raiffeissen. Mastercarul ala e un rahat, inchide-l si pe el si contul de la Transilvania.
Eventual mai incearca cu un telefon al banca sa ti zica suma exact in usd, e imposibil sa nu stie , e in jur de 2,28 usd la cred la tine..

alta solutie nu este, ca deja am destule carduri?; am un visa electron card start in lei la ing si a zis tipa de acolo ca s-ar putea sa mi-l blocheze daca il utilizez pt gambling, poker; insa daca il pun cardul asta ing pt skrill si dupa care de la skrill fac tranzactii in gambling si poker cu banii aceia de pe cardul ing mai imi inchid contul?

Aceasta postare a fost editata de moneyradu: 10 February 2012 - 07:26 PM

0

Postat 10 February 2012 - 07:41 PM (#4) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1432
  • Inregistrat: 19-September 07

ia un extras de cont pe care sa apara tranzactia cu Skrill, nu conteaza daca suma e in lei, si trimite scanarea la ei. la mine a mers asa verificarea, tot un card la Transilvania. bafta.
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 10 February 2012 - 07:42 PM (#5) Useril este offline   AlexInter 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 27-August 11

Eu am Mastercard de la Raiffeisen si mi-a aparut si in euro.
Vezi ca ei au si o taxa de 2%. In cei 7,3 lei ai tai, 2% este taxa perceputa de skril.
Poti sa incerci asa(o faci pe riscul tau):
7,3*100/102=7,156...(calculeaza si tu pentru ca sunt mai multe cifre)
Apoi, 7,156...(toate cifrele pe care le ai acolo)*cursul din ziua in care ti-au luat banii.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
0

Postat 10 February 2012 - 08:35 PM (#6) Useril este offline   moneyradu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareacezcarino, la 10 February 2012 - 07:41 PM, a spus:

ia un extras de cont pe care sa apara tranzactia cu Skrill, nu conteaza daca suma e in lei, si trimite scanarea la ei. la mine a mers asa verificarea, tot un card la Transilvania. bafta.

am trimis. sper sa mearga
0

Postat 10 February 2012 - 08:37 PM (#7) Useril este offline   moneyradu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaAlexInter, la 10 February 2012 - 07:42 PM, a spus:

Eu am Mastercard de la Raiffeisen si mi-a aparut si in euro.
Vezi ca ei au si o taxa de 2%. In cei 7,3 lei ai tai, 2% este taxa perceputa de skril.
Poti sa incerci asa(o faci pe riscul tau):
7,3*100/102=7,156...(calculeaza si tu pentru ca sunt mai multe cifre)
Apoi, 7,156...(toate cifrele pe care le ai acolo)*cursul din ziua in care ti-au luat banii.

am incercat si faza asta cu schimbul valutar, am introdus o suma dupa niste calcule dar nu era corecta, deci nu mai incerc faza asta
0

Postat 16 February 2012 - 09:18 AM (#8) Useril este offline   moneyradu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

intr-un final mi-au verificat si cardul dupa ce le-am trimis poza cu extras de cont
0

Postat 16 February 2012 - 10:07 AM (#9) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

Vezi postareamoneyradu, la 10 February 2012 - 07:25 PM, a spus:

am un visa electron card start in lei la ing si a zis tipa de acolo ca s-ar putea sa mi-l blocheze daca il utilizez pt gambling, poker

Aia e o bese-n cizme. Unele spun asta. Foloseste-l si la alte cumparaturi (magazine, facturi, online, etc.) si nu ar trebui sa guite.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba