Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Lucruri interesante poker - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Lucruri interesante poker simt practic si ghicit

Postat 12 February 2012 - 04:32 PM (#1) Useril este offline   lucacin 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 28-November 11

Nu stiu daca o sa credeti dar macar o sa incerc sa va explic un fenomen ciudat in lumea pokerului simtita de mine:
A-ti simtit vreodata cand jucati poker ca stiti cand va intra o carte(pentru chinta, culoare, full sau chiar o pereche)?Eu unul joc de foarte multe ori pe internet chiar si live cu baietii si am patit lucrul acesta cred ca de peste 100 de ori. Prima data nu stiam daca e doar noroc sau nu, dar in timp am inceput sa ma bazez pe acest simt si am inceput sa castig destul de bine. Eu ceea ce incerc sa spun e ca trebuie sa fiu calm ca sa pot face acest lucru...daca sunt nervos nu pot gandi si pierd tot.... Ce parere aveti?exista vreo sansa sa pot sa dau o proba pentru a intra in o echipa de poker?
0

Postat 16 February 2012 - 01:51 AM (#2) Useril este offline   alexander1 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 16-February 12

Vezi postarealucacin, la 12 February 2012 - 04:32 PM, a spus:

Nu stiu daca o sa credeti dar macar o sa incerc sa va explic un fenomen ciudat in lumea pokerului simtita de mine:
A-ti simtit vreodata cand jucati poker ca stiti cand va intra o carte(pentru chinta, culoare, full sau chiar o pereche)?Eu unul joc de foarte multe ori pe internet chiar si live cu baietii si am patit lucrul acesta cred ca de peste 100 de ori. Prima data nu stiam daca e doar noroc sau nu, dar in timp am inceput sa ma bazez pe acest simt si am inceput sa castig destul de bine. Eu ceea ce incerc sa spun e ca trebuie sa fiu calm ca sa pot face acest lucru...daca sunt nervos nu pot gandi si pierd tot.... Ce parere aveti?exista vreo sansa sa pot sa dau o proba pentru a intra in o echipa de poker?

Sincer sa iti spun de multe ori am acest sentiment ca imi intra o carte anume. Partea proasta este ca acest lucru nu se intampla de fiecare data cand ma gandesc :))
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba