Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Champions League 14-15 februarie - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Champions League 14-15 februarie Evaluare topic: -----

Poll: Champions League 14-15 februarie (11 membri au votat)

AC Milan - Arsenal

1. 1 (6 voturi [54.55%])

Procentaj din vot: 54.55%

2. X (4 voturi [36.36%])

Procentaj din vot: 36.36%

3. 2 (1 voturi [9.09%])

Procentaj din vot: 9.09%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 13 February 2012 - 04:51 PM (#1) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Sunteti asteptati cu opinii, informatii si predictii.

Programul meciurilor si cotele la bet365 :

http://www.e-pariuri.ro/img/2011/champions league 14-15 februarie.jpg
0

Postat 14 February 2012 - 07:22 AM (#2) Useril este offline   Ninja6666 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 71
  • Inregistrat: 30-October 11

Eu am ales sa vorbesc despre meciul Zenit St.Petersburg vs Benfica.Ambele echipe sunt destul de bune si au aratat asta in meciurile din cadrul ligii campionilor cat si in campionat.In ultimul meci din Liga Campionilor Zenit a reusit sa tina in sah chiar la ea acasa pe FC Porto unde au obtinut un rezultat bun, avand in vedere ca anul trecut Porto s-a impus in Cupa Uefa.De partea cealalta Benfica care a facut parte din grupa C unde am avut-o si noi pe campioana noastra Otelul Galati, s-au descurcat destul de bine avand in vedere ca era o grupa accesibila mai mult pentru Manchester United, ei au reusit sa o scoata din cartile calificarii cu acel 2 la 2 obtinut pe OLD Trafford.Si oarecum surpriza produsa a fost ca in loc sa se califice Benfica si Manchester cum trebuia sa se intample s-au calificat Benfica si FC Basel care a produs surpriza cu Manchester obtinand un rezultat neasteptat 3 la 3 acasa la Manchester.In ultimele meciuri jucate de Benfica in campionat au fost foarte convingatoare, eu voi merge pe o victorie a oaspetilor.Vom vedea daca am drepate s-au m am inselat.Deci:

Zenit Sankt Petersburg - Benfica - pronostic 2 solist!

Aceasta postare a fost editata de Ninja6666: 14 February 2012 - 07:26 AM

Cand se preda smecheria o invatam in clasa I a dar voi nu a - ti fost atenti si a - ti ramas repetenti!
!

GO CANUCKS ! GO !
0

Postat 14 February 2012 - 08:55 AM (#3) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

Dar de ce e 6-7 februarie ?
0

Postat 14 February 2012 - 09:03 AM (#4) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 144
  • Inregistrat: 20-September 11

Vezi postareamarius, la 13 February 2012 - 04:51 PM, a spus:

Sunteti asteptati cu opinii, informatii si predictii.

Programul meciurilor si cotele la bet365 :

http://www.e-pariuri.ro/img/2011/champions league 14-15 februarie.jpg

In ceea ce priveste meciul Barcelonei, Guardiola va introduce in teren cea mai buna echipa (Cesc, Iniesta, Xavi), iar surpriza in atac s-ar putea sa fie Tello. In aceasta perioada a competitiei Barcelona a intampinat mai mereu probleme, dar in seara asta nu vad sa fie asa deoarece catalanii vor sa demonstreze ca nu a inceput declinul.

Guardiola cu siguranta nu va mai incepe cu 3-4-3 specific din sezonul asta intrucat in ultimele partide a revenit la 4-3-3 clasic. Eu prevad un 3-1 pentru Barcelona.
0

Postat 14 February 2012 - 09:59 AM (#5) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Meciul Kazan-Oly se joaca pe Luzniky Stadium din Moscova care are o suprafata artificiala. O sa fie -15 grade la ora meciului, desi se joaca de la pranz. Rusii s-au intors recent dintr-un cantonament la Costa del Sol unde era mult mai cald. Grecii sunt in plin campionat, pe locul 2. Nu mai domina fotbalul elen ca pe vremuri dar cred ca e un meci mai echilibrat decat o arata cotele. Rubin a jucat ultimul meci oficial la sfarsitul lui Noiembrie. Merg pe mana grecilor. Am citit ca Valdez e incert la rusi. Meci de x2 in opinia mea.
0

Postat 14 February 2012 - 10:32 AM (#6) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 12-October 11

pdp tu ce despre ce meciuri vorbesti ca nu intaleg nimic ?
0

Postat 14 February 2012 - 10:49 AM (#7) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 865
  • Inregistrat: 13-September 11

Rubin-Olympiakos
0

Postat 14 February 2012 - 11:19 AM (#8) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 12-October 11

Si ce legatura are meciul asta cu acest topic ?
0

Postat 14 February 2012 - 11:26 AM (#9) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 865
  • Inregistrat: 13-September 11

o fi gresit omu... :conf:
0

Postat 14 February 2012 - 11:59 AM (#10) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Da, am gresit topicul. E un meci de Europa League, nu de UCL. Celelalte date raman neschimbate. Si Rubin si Oly sunt echipe de UCL in mod normal, d-aia nu mi-am dat seama de eroare mai devreme. :)

Cat tot a venit vorba de UCL, ma gandesc deocamdata la Apoel (+1.25) si la Barcelona (-1.25) pentru diseara. Lyon mi se pare vulnerabila in defensiva, iar Apoel a scos 3 remize in meciurile din deplasare in grupe (la Porto, Sahtior si Zenit - formatii cam la fel de puternice ca Lyon). Leverkusen o sa aiba cateva absente importante. Au o aparare praf iar Barcelona, in ciuda rezultatelor mai slabe din ultimul timp, ramane o mare putere in Europa. Cred ca e timpul pentru o demonstratie de forta din partea catalanilor. Overul e la 2.75 dar e posibil sa avem nevoie de un gol al nemtilor pentru a face linia.

Aceasta postare a fost editata de pdp: 14 February 2012 - 12:01 PM

0

Postat 14 February 2012 - 01:53 PM (#11) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareapdp, la 14 February 2012 - 11:59 AM, a spus:

Da, am gresit topicul. E un meci de Europa League, nu de UCL. Celelalte date raman neschimbate. Si Rubin si Oly sunt echipe de UCL in mod normal, d-aia nu mi-am dat seama de eroare mai devreme. :)

Cat tot a venit vorba de UCL, ma gandesc deocamdata la Apoel (+1.25) si la Barcelona (-1.25) pentru diseara. Lyon mi se pare vulnerabila in defensiva, iar Apoel a scos 3 remize in meciurile din deplasare in grupe (la Porto, Sahtior si Zenit - formatii cam la fel de puternice ca Lyon). Leverkusen o sa aiba cateva absente importante. Au o aparare praf iar Barcelona, in ciuda rezultatelor mai slabe din ultimul timp, ramane o mare putere in Europa. Cred ca e timpul pentru o demonstratie de forta din partea catalanilor. Overul e la 2.75 dar e posibil sa avem nevoie de un gol al nemtilor pentru a face linia.

La Barcelona nu se pune inca problema de scadere a valorilor ci doar de o uzura psihica si de o demotivare teribila. Pentru ei, UCL reprezinta mai mult decat La Liga, desi Pep sustine ca toate trofeele sunt importante.

Eu sunt de parere ca e meci de over si handicap Barcelona. Abia astept sa vad meciul.
0

Postat 14 February 2012 - 09:13 PM (#12) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Xavi si Pique nu sunt in primul 11 la Barca
0

Postat 14 February 2012 - 09:23 PM (#13) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareadan-rusca, la 14 February 2012 - 09:13 PM, a spus:

Xavi si Pique nu sunt in primul 11 la Barca

Asta voiam sa mentionez si eu, plus mentiunea ca joaca Adriano. Nu mai sunt atat de increzator la o victorie categorica. Un egal cu multe goluri cred ca e cel mai probabil, dar totusi sper la victorie.
0

Postat 14 February 2012 - 09:52 PM (#14) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

E varza Leverkusen. Cred ca n-o sa aiba nici o problema Barcelona la meciul asta.

Aceasta postare a fost editata de crimson: 14 February 2012 - 09:53 PM

0

Postat 14 February 2012 - 10:02 PM (#15) Useril este offline   gabiloves 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 805
  • Inregistrat: 30-January 10
  • LocationBOTOSANI

MECIURI DE X SOLIST MAREEE LA LEVERKUSEN SI LYON IN SEARA ASTA
0

Postat 14 February 2012 - 10:25 PM (#16) Useril este offline   AlexInter 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 27-August 11

Zise gabiloves. :surpr:
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
0

Postat 14 February 2012 - 10:54 PM (#17) Useril este offline   gabiloves 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 805
  • Inregistrat: 30-January 10
  • LocationBOTOSANI

European Cups - Champions League
21:53 February 14
50' Bayer Leverkusen 1 - 1 Barcelona
50' Lyon 0 - 0 APOEL Nicosia

sunt in grafic
0

Postat 14 February 2012 - 11:56 PM (#18) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Lyon a batut cu 1-0 dar Apoel a castigat jumatate din handicapul asiatic. Probabil o sa se califice francezii, dar n-au nicio sansa sa ajunga prea departe in UCL.
Barcelona a castigat fara prea mare efort cu 3-1 acoperind si handicapul si overul, dupa cum sustineam mai devreme. Fara golul nemtilor nu era tacamul complet. La 1-2 mi se pare ca Leverkusen a avut o bara, apoi Messi a luat-o si el la tinta (evident, la cealalta poarta). Calificarea e rezolvata pentru catalani. Cu siguranta n-o sa avem linia la u/o sub 2.75 in retur, asa ca nu cred ca mai merita jucat ceva.

Maine sunt meciuri grele dupa parerea mea. Nu cred ca joc nimic prematch ca azi. Si totusi... Benfica DNB si goluri la Milano par interesante. Sa vedem ce joaca si restul lumii. Spor!

Aceasta postare a fost editata de pdp: 14 February 2012 - 11:57 PM

0

Postat 15 February 2012 - 12:17 AM (#19) Useril este offline   addrianno 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 89
  • Inregistrat: 11-February 12

Vezi postareagabiloves, la 14 February 2012 - 10:54 PM, a spus:

European Cups - Champions League
21:53 February 14
50' Bayer Leverkusen 1 - 1 Barcelona
50' Lyon 0 - 0 APOEL Nicosia

sunt in grafic

Din toate predictiile tale cred ca a iesit una ...sincer, ma gandesc ca daca tu dai un pronostic eu o sa fac exact invers si am sanse mari sa castig
0

Postat 15 February 2012 - 07:59 AM (#20) Useril este offline   moneyradu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 304
  • Inregistrat: 16-December 11

cred ca bate milan lejer
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba