Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Dolce Sport - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dolce Sport Evaluare topic: -----

Postat 14 February 2012 - 03:50 PM (#1) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Cei de la Dolce vad ca au o optiune pe net de a cumpara cu 1 euro accesul pa pachetul Dolce sport pentru o zi pe net.

Pt azi au live :

Lyon - Apoel
Braga - Besiktas .

A vazut cineva meciuri live la Dolce ? Ma intereseaza calitatea imaginii si daca au intarziere mare .

Aceasta postare a fost editata de dan-rusca: 14 February 2012 - 03:50 PM

0

Postat 14 February 2012 - 03:58 PM (#2) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

Am vazut eu, cand era la free. Si acum au, de pe la alte canale. Eu m-am uitat la Dolce HD. Se vede super si nu trebuie o conexiune rapida. 5 mbit ar trebui sa ajunga.
0

Postat 14 February 2012 - 05:02 PM (#3) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Din cate stiu, daca este prima data cand soliciti acest serviciu, ti se va percepe o taxa de deschidere de cont de 5 euro, si apoi costa 1 euro o zi de live. Daca nu este o informatie reala, imi fac mea culpa.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba