Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: DVTK - Concordia, BLAT ordinar ! 4-4 ca la TEATRU ! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

DVTK - Concordia, BLAT ordinar ! 4-4 ca la TEATRU ! Un BLAT istoric al meciurilor amicale din Antalya Evaluare topic: -----

Postat 16 February 2012 - 07:00 PM (#1) Useril este offline   war2bookies 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 19-November 11

Diosgyori VTK 4-4 Concordia Chiajna , inca din minutul 60 !

Asa ceva demult n-am mai vazut, practic un BLAT perfect: 2-3 scor la pauza, gol din penalty, cartonas rosu aparut in bet365 si ulterior scos (greseala lor probabil), intr-un cuvant o NEBUNIE DE MECI !
La ora postului scorul este inca 4-4 (min. 77) si am o presimtire ca se termina cu victoria ungurilor, asta pentru un 2/1 HT/FT

Ar fi interesant de vazut un raport cu loss/profit al caselor de pariuri care au avut in oferta acest meci.
Nu m-ar suprinde sa vad pariuri cu mize maxime pe cote de la 10 in sus !

FINAL: 4-4 ... ca la TEATRU !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: blat_concordia.png

Aceasta postare a fost editata de war2bookies: 16 February 2012 - 07:30 PM

0

Postat 16 February 2012 - 07:19 PM (#2) Useril este offline   laurgom 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 04-September 06

Un parior sanatos nu cred ca pune pe asa meciuri, exceptional pe live, si sa urmaresti meciul. Si apoi aia de la chiajna nu au nevoie de niste cumparaturi in turcia..
0

Postat 16 February 2012 - 07:20 PM (#3) Useril este offline   2peu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 336
  • Inregistrat: 05-March 10
  • LocationBucuresti

probabil blat , cote ce trebuiau speculate :
1.95 pt over 2.5
2,75 cota pt victoria chiajnei la ora 11 ajunsese la 1,57 cu 5 min inainte de meci :)
si eu intre over la meciul asta , over la Dnepr cu niste saraci si victoria lui Dnepr am ales ce era mai prost : victoria lui Fnepr care a luat-o cu 4-1 ...

Aceasta postare a fost editata de 2peu: 16 February 2012 - 07:21 PM

in cautarea formulei castigatoare
0

Postat 16 February 2012 - 07:29 PM (#4) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Nu cred ca e o idee buna ca un parior fara inside info sa parieze pe meciuri amicale.
0

Postat 16 February 2012 - 07:40 PM (#5) Useril este offline   war2bookies 

• Parior
  • PipPipPip

Interesant de aflat: in afara caselor de pariuri on-line, ce alte case (offline) au avut meciul in oferta ?
Oare s-a putut paria pe acest meci din USA, Asia sau alte tari din Europa la casele offline ? :)

Si mai interesanta ar fi pozitia sotilor REGHECAMPF cu privire la scorul final al acestui meci :D

Citeaza

Antrenor principal: Laurenţiu REGHECAMPF
Manager general: Anamaria REGHECAMPF

0

Postat 16 February 2012 - 08:08 PM (#6) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

fiind amical, nici o casa nu accepta mize mari, maxim 200 eur poate pe 1x2 sau over 2,5 ; cat despre scor corect 4-4 la cota 80-100 de ex, mai mult de 10 eur nu ar fi putut miza nimeni nicaieri.

e greu sa scoti si cateva mii de euro dintr-un astfel de meci amical. trebuie sa ai conturi peste tot in primul rand, si e foarte probabil ca apoi sa ti fie limitate la maxim.

nu vad care e blatul , putea sa fie 5-5
0

Postat 16 February 2012 - 08:12 PM (#7) Useril este offline   laurgom 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 04-September 06

La off line, greu sa gasesti scor corect si mai ales 4-4 la un amical, da la on line, nu m-ar mira sa fie undeva o portita deschisa.
0

Postat 16 February 2012 - 08:15 PM (#8) Useril este offline   Genghiz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 476
  • Inregistrat: 14-April 08

la ibcbet limita pe un meci amical ajunge si la $1500 iar daca stii si unde sa cauti poti paria chiar si de 10 ori suma maxima de la ibcbet.
0

Postat 16 February 2012 - 09:32 PM (#9) Useril este offline   war2bookies 

• Parior
  • PipPipPip

@andmal: nu trebuie neaparat scor corect, se poate plasa OVER 2.5 & so on pe asiatice & bet365 in-play !
Nu poti scoate cateva mii de EUR dintr-un astfel de meci ? :)
Probabil inca n-ai auzit de STSbet si alte case asiatice mai underground, unde se pot face multe manevre de genul celei de azi.

Ideea e ca pe un astfel de meci s-a pariat pregame destul de mult, iar cei care au fost prima mana cu siguranta si-au plasat pariurile in case "ascunse" publicului larg pe mize serioase !

Legat de scepticismul tau in privinta faptului ca meciul nu a fost blat, nu comentez, e opinia ta, fiecare are dreptul la o parere.
Insa un scor de 4-4 (2-3 pauza) intr-un meci amical, a carei cota pe OVER 2.5 a scazut de la 1.95 la 1.50 cred ca spune multe
0

Postat 16 February 2012 - 10:41 PM (#10) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

Vezi postareawar2bookies, la 16 February 2012 - 09:32 PM, a spus:

Insa un scor de 4-4 (2-3 pauza) intr-un meci amical, a carei cota pe OVER 2.5 a scazut de la 1.95 la 1.50 cred ca spune multe

pai ce sa caute cota de 1,95 la sub la un amical , era gresita din start.. e mult de discutat desigur..

zi mi mie un roman care joaca la casele alea asiatice de care vorbesti daca stii , eu nu stiu si nu cred ca exista..

alta e sa pacalesti bet365 combinand pe live cu 1,01 cateva mii de euro maxim, dar a 2a zi contul e limitat...
0

Postat 17 February 2012 - 06:16 PM (#11) Useril este offline   mousini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5560
  • Inregistrat: 16-March 07

Vezi postareawar2bookies, la 16 February 2012 - 07:00 PM, a spus:

Diosgyori VTK 4-4 Concordia Chiajna , inca din minutul 60 !

Asa ceva demult n-am mai vazut, practic un BLAT perfect: 2-3 scor la pauza, gol din penalty, cartonas rosu aparut in bet365 si ulterior scos (greseala lor probabil), intr-un cuvant o NEBUNIE DE MECI !
La ora postului scorul este inca 4-4 (min. 77) si am o presimtire ca se termina cu victoria ungurilor, asta pentru un 2/1 HT/FT

Ar fi interesant de vazut un raport cu loss/profit al caselor de pariuri care au avut in oferta acest meci.
Nu m-ar suprinde sa vad pariuri cu mize maxime pe cote de la 10 in sus !

FINAL: 4-4 ... ca la TEATRU !

Nu a fost nicio greseala a celor de la bet365. In amicale daca un jucator este eliminat, iese de pe teren, dar in locul lui intra un alt jucator. Cine pariaza pe asemenea amicale isi asuma anumite riscuri.
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
0

Postat 17 February 2012 - 06:33 PM (#12) Useril este offline   Genghiz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 476
  • Inregistrat: 14-April 08

Vezi postareaandmal, la 16 February 2012 - 10:41 PM, a spus:

pai ce sa caute cota de 1,95 la sub la un amical , era gresita din start.. e mult de discutat desigur..

zi mi mie un roman care joaca la casele alea asiatice de care vorbesti daca stii , eu nu stiu si nu cred ca exista..

alta e sa pacalesti bet365 combinand pe live cu 1,01 cateva mii de euro maxim, dar a 2a zi contul e limitat...

nu cred ca sunt romani care sa joace la case de pariuri underground din asia..dar aici nu e vorba numai de romani.

e greu de apreciat daca a fost blat sau nu, pana la urma e amical si na....totusi, daca a fost blat nu cred ca limitele au fost o problema pentru grupul care a rezolvat meciul asta (nu cred ca 4-4 a fost un scor impus, au mers pe over)

astia de la concordia l-au luat pe reghecapmf in speranta ca ii rezolva si pe ei sezonul asta.

Aceasta postare a fost editata de Genghiz: 17 February 2012 - 06:37 PM

0

Postat 24 February 2012 - 04:12 PM (#13) Useril este offline   war2bookies 

• Parior
  • PipPipPip

Antalya, paradisul mafiei pariurilor? Mai multe echipe prezente în Turcia sunt anchetate de DNA! Steaua, lider la meciuri suspecte

Surprinzător, Steaua. Deloc surprinzător, Reghecampf

Din informaţiile oferite de surse DNA, câteva meciuri ale roş-albaştrilor din Antalya au intrat pe lista anchetatorilor. Cele la care procurorii şi-au ridicat semne de întrebare sunt, în special, partidele cu Chiajna, unde Steaua a pierdut cu un incredibil 4-1 şi cu ruşii lui Dan Petrescu de la Kuban Krasnodar, partidă cu trei penalty-uri acordate! Ca un scurt remember, în meciul cu Concordia Chiajna, Ilie Stan a folosit o echipă improvizată şi ilfovenii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Viorel Dinu. Întâmplător sau nu, antrenorul nou-promovatei acum este Laurenţiu Reghecampf, om acuzat în mai multe rânduri, în special în timpul mandatelor de la FC Snagov, că ar avea legături cu mafia pariurilor. La casele din Asia, o victorie la acest scor a Concordiei avea cota 180! Din informaţiile DNA, pe aceste meciuri s-ar fi pariat masiv în Singapore.

Sursa: prosport.ro

@andmal - sper ca acum se intelege de unde vine profitul unor astfel de meciuri amicale, nu din online ci din offline.
PS: un articol interesant despre Singapore Pools Ltd. :)
0

Postat 27 February 2012 - 09:47 PM (#14) Useril este offline   squeek 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 06-June 07

Si un "puiut" de blat "nevinovat" prin voleiul masculin romanesc : http://www.emaramure...px?NewsID=62462 Unirea Dej avea cota 3.20 la bwin.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba