Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Predictiile zilei: Vineri 17 Februarie 2012 (fotbal, tenis ...) - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Predictiile zilei: Vineri 17 Februarie 2012 (fotbal, tenis ...) Evaluare topic: -----

Postat 17 February 2012 - 01:00 PM (#1) Useril este offline   admin_pariuri 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 13-August 11

.Franta.

(17.02.2012) Arles vs. Monaco - Predictie: Egal, Tipster:cristy1231 , Adaugat:17-Feb-2012 10:19

Astazi de la ora 21:00 Arles intalneste pe teren propriu pe cei de la Monaco in etapa a XXIV-a din Franta,Ligue 2.Arles se afla pe locul 17 cu 23 de puncte dupa 22 de etape iar in ultimele cinci meciuri jucate in campionat au doua victorii, doua egaluri si o infrangere.Arles vine dupa un meci jucat in campionat pe teren propriu impotriva celor de la Boulogne,meci pe care l-au castigat cu scorul de 2-1.Monaco se afla pe locul 19 cu 20 de puncte dupa 22 de etape iar in ultimele cinci meciuri jucate in campionat au doua victorii, doua egaluri si o infrangere.Monaco vine dupa infrangerea suferita in campionat pe teren propriu cu scorul de 0-1 de la Bastia.Ultimul meci jucat dintre cele doua echipe s-a disputat anul trecut in turul campionatului unde Monaco a castigat pe teren propriu cu 1-0.Acest meci este intre doua echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii unde cred ca va fi foarte strans si de aceea mizez ca la finalul meciului scorul va fi unul egal.

(17.02.2012) Chateauroux vs. Istres - Predictie: Egal, Tipster:cristy1231 , Adaugat:17-Feb-2012 10:30

In etapa cu numarul 24 din Franta,Ligue 2 avem meciul dintre Chateauroux si Istres.Ambele echipe se afla in prima jumatate a clasamentului si care nu mai au sanse prea multe la promovare.Chateauroux se afla pe locul 8 cu 31 de puncte dupa 23 de etape iar in ultimele cinci meciuri jucate in campionat au trei victorii,un egal si o infrangere.Cei de la Chateauroux vin dupa infrangerea suferita pe terenul celor de la Nantes cu scorul de 3-0.Istres se afla pe locul 9 la doar un singur puncte de adversara lor iar in ultimele cinic meciuri jucate in campionat au doua victorii,un egal si doua infrangeri.Istres vine dupa un meci castigat in campionat pe teren propriu cu 1-0 impotriva lui Tours.In tur cei de la Istres au reusit sa castige cu 3-1.Tinand cont ca cele doua echipe sunt din prima jumatate a clasamentului dar se afla mai aproape de retrogradare decat promovare,cred ca niciuna dintre ele nu vor sa piarda astazi si de aceea mizez ca vor termina la egalitate deoarece le convine la ambele echipe.

(17.02.2012) Angers vs. Lens - Predictie: Egal, Tipster:cristy1231 , Adaugat:17-Feb-2012 10:38

Astazi de la ora 21:00 Angers intalneste pe teren propriu pe cei de la Lens in etapa a XXIV-a din Ligue 2,Franta.Angers se afla pe locul 15 cu 26 de puncte dupa 21 de etape iar in ultimele cinci meciuri jucate in campionat au reusit sa obtina doar patru puncte si vin dupa trei infrangeri consecutive.Ultima infrangere a avut loc pe terenul lui Reims unde au pierdut cu scorul de 0-3. Lens se afla pe locul 13 cu 28 de puncte dupa 22 de etape iar in ultimele cinic meciuri jucate in campionat au o victorie,trei egaluri si o infrangere.Lens vine dupa un egal de pe teren propriu cu scorul de 1-1 impotriva lui Amiens.Angers nu o duc prea bine pe teren propriu dar nici cei de la Lens nu merg bine in deplasare avand o singura victorie in ultimele opt deplasari si vin dupa doua egaluri la Le Havre si Monaco.Cele doua echipe s-au mai intalnit de trei ori pana acum unde au terminat de doua ori la egalitate si mizez ca vor termina si acum la egalitate.

.Italia.

(17.02.2012) Inter vs. Bologna - Predictie: 1, Tipster:Fabulous , Adaugat:17-Feb-2012 12:03

La un moment dat Inter avusese 9 victorii in 10 partide jucate si se parea ca Ranieri a reusit in sfarsit sa aduca echipe pe drumul sau bun si se spera chiar la o sansa la titlu.Insa,in ultimele 4 partide Inter nu a mai simtit gustul victoriei,fiind invins de 3 ori si reusind un singur punct,acasa in fata lui Palermo 4-4.Cred insa ca valoarea echipei este mult superioara lui Bologna,si chiar daca jucatorii nu sunt extrem de motivati eu cred ca oricare dintre ei poate face diferenta astazi.Bologna este si ea intr-o situatie ingrata,se afla pe locul 17 la doar 4 puncte de locurile retrogradante si vor veni astazi la Inter sa soata un punct mare in economia acestui campionat.Nu sunt mari absente in loturile celor 2 echipe,la Inter vor lipsi Ricardo Álvarez, Milito si Walter Samuel,in timp ce la Bologna doar Simone Loria este incert.Cred ca a venit momentul ca Inter sa isi revina,si o victorie astai este sigura dupa parerea mea.

(17.02.2012) Inter vs. Bologna - Predictie: Inter peste 1.5 goluri, Tipster:dogslayer , Adaugat:17-Feb-2012 11:18

Doua meciuri ne ofera azi Serie A. Cele doua echipe care vor juca in Champions League isi vor disputa meciurile inca de azi, pentru a avea mai mult timp de recuperare. Inter primeste vizita Bolognei. Inter este de nerecunoscut in acest sezon si trece dintr-o extrema in alta. Dupa un start prost si o clasare in apropierea locurilor retrogradabile a fost adus Ranieri pe banca si echipa s-a transformat brusc reusind opt victorii la rand si parea ca vor lupta chiar si la titlu. Apoi a venit o noua cadere si au reusit un singur punct in ultimele patru etape, in cele trei infrangeri nereusind nici macar sa marcheze. Ultima a fost cu Novara, tocmai pe Meazza si rusinea e cu atat mai mare cu cat au pierdut si in tur. Interesant este ca prima victorie a nerazzurilor in acest campionat a fost in deplasarea de la Bologna, 3-1. Bologna are o serie de cinci partide fara infrangere, ultimele patru fiind toate egaluri. Pe Inter ii asteapta meciul contra francezilor de la Marseille si vad acest meci ca un bun prilej de a-si recapata moralul. Minim 2 goluri pentru Inter e alegerea mea.

.Tenis.

(17.02.2012) R.lindstedt/h.tecau vs. J.del Potro/p.petzschner - Predictie: R.Lindstedt/H.Tecau 2-0, Tipster:squeek , Adaugat:17-Feb-2012 11:51

In turneul pe hard indoor din Olanda,de la Rotterdam, am ajuns in faza sferturilor de finala atat la simplu cat si la dublu.Va fi primaintalnire directa intre cele doua perechi de dublu prezente in acest pont.Horia Tecau a declarat recent ca vor concura mai rar in turneele mici sise vor axa pe turnee mari,turnee care ofera puncte si premii importante.Aici in primul tur au trecut relativ usor in doua seturi de bine sudata pereche austriaca formata din Marach si Peya.Ei vor da piept acum cu o pereche inedita,un dublu care e la primul turneu impreuna si poate si ultimul.Neamtul Petzschner este castigator al turneului la dublu alaturi de Melzer anul trecut si imi e putin frica de el,mai ales ca tot cu Melzer a reusit sa ii bata pe Lindstedt si Tecau in finala de la Wimbledon.Dar acum el joaca alaturi de argentinianul Del Potro,un tenisman care foarte rar joaca la dublu si care isi schimba partenerul aproape la fiecare turneu de dublu in care participa.Totusi ei au trecut in doua seturi de o pereche buna de dublu,Cermak/Polasek,pereche care are cateva titluri la dublu castigate.Dar Del Potro va juca azi si la simplu in compania sarbului Troicki,un jucator bataios care il poate slei de puteri.Ramane sa vedem in ce masura se va recupera dupa meciul de simplu si care va fi aportul sau in meciul de dublu.E mult mai sigura victoria cuplului Lindstedt/Tecau in aceste conditii,dar eu ma risc putin si mizez pe o victorie a lor in doua seturi.

.Alte sporturi.

(17.02.2012) Andreas Kloden vs. Wouter Poels - Predictie: 2, Tipster:squeek , Adaugat:17-Feb-2012 11:00

Etapa a treia din turul Volta ao Algarve care se desfasoara in aceste zile in sudul Portugaliei se va desfasura intre Castro Marim si Alto do Malhao pe lungimea de 195 de kilometri.Aceasta e etapa traditionala montana ,care alaturi de etapa de contratimp va alege favoritii la castigarea turului.Pe parcursul traseului avem patru catarari de categoria a treia si la final o catarare de categoria a doua ,scurta de aproape trei kilometri si cu panta madie de 9%,dar cu portiuni care trec lejer de 10%.Am ales duelul dintre germanul de la Radio Shack-Nissan,Andi Kloden, si olandezul Wouter Poels de la Vacansoleil.Kloden e castigatorul turului de anul trecut dar in acest an a venit aici mai mult din placere si pentru antrenament.Anul trecut el ocupa locul noua aici si olandezul era pe 12.Poels s-a descurcat foarte bine in Vuelta 2011 pe astfel de catarari scurte si grele,fiind singurul care facea fata spaniolului Samuel Sanchez.Sa vedem si cata motivatie va avea pentru a se impune in fata lui Kloden.

Bonusurile sponsorilor:

Linkuri utile:

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba