Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Sondaj : jurnale easy money live - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sondaj : jurnale easy money live Evaluare topic: -----

Poll: Sondaj : jurnale easy money live (59 membri au votat)

Care este opinia ta despre jurnalele "easy money" cu pariuri live ?

1. Ma deranjeaza si/sau sunt prea multe jurnale de acest tip (15 voturi [25.42%] - Vede)

Procentaj din vot: 25.42%

2. Nu ma deranjeaza si/sau imi sunt indiferente (20 voturi [33.90%] - Vede)

Procentaj din vot: 33.90%

3. Le urmaresc si/sau imi plac (24 voturi [40.68%] - Vede)

Procentaj din vot: 40.68%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 18 February 2012 - 04:54 PM (#1) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Acest topic a fost deschis ca o consecinta a tensiunilor si scandalurilor aparute pe forum intre cei pro si contra mentinerii unor astfel de jurnale. Rezultatul sondajului poate fi un punct de reper si un ajutor pentru mine in perspectiva unor modificari de regulament pentru sectiunea "Jurnale de pariuri, proiecte personale".

Chestionarul este public, astfel incat sa pot vedea ce a votat fiecare user in parte. Nu ma intereseaza voturile celor care au deschise aceste jurnale si nici cele ale unor membri care si-au facut contul de cateva zile. Daca gasesc conturi multiple la vot, ele vor fi banate definitiv. Vor fi contorizate si voturile celor care nu au dreptul sa posteze in aceste zile, insa ale caror opinii le cunosc.

Opinia mea despre "easy money" probabil o cunoasteti : cred ca pe termen lung acest sistem de pariere va conduce catre falimentul bancii. L-am jucat si eu in urma cu multi ani si mi-a adus doar insatisfactii. Voi insa sunteti majori si vaccinati, deci dispuneti cum doriti de banii vostri.

Folositi acest thread doar pentru vot.
0

Postat 18 February 2012 - 05:44 PM (#2) Useril este offline   an0nimus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 767
  • Inregistrat: 02-July 09

Jurnalul unui parior ar trebui sa ii ajute pe ceilalti cu diferite ponturi , insa acest lucru nu se intampla pe e-pariuri , nu cred ca m-as putea folosi de sugestia unui user care joaca Nu 0-0 , ar trebui sa imi schimb strategia in all in sa joc over 0.5 pe acel meci... Ar trebui sa fie ponturi normale , dar nu ma deranjeaza cei care aplica all in la Betfair ( ma depaseste aceasta agentie, desi nu sunt chiar incepator in ale pariurilor ), insa doar punctam ca nu sunt jurnale de la care m-as putea inspira sau cel putin mi ar oferi incredere in cazul in care am gandi la fel la o anumita partida..

Marius: Poate ar fi o idee sa oferi 50-100 lei pt cel mai bun Jurnal , dar sa impui cateva reguli.
Sa posteze doar useri care sunt in bani si sa faca dovada ca au plasat acel pronostic, dar sa castige cel ce ofera cele mai bune ponturi care ii ajuta pe alti sa faca bani, deoarece exista posibilitatea ca alcineva sa aibe un profit mai bun jucand all in..

Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar speram ca pe viitor as putea sa ma inspir din aceste jurnale...
1

Postat 18 February 2012 - 06:17 PM (#3) Useril este offline   gigiberbecali 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 128
  • Inregistrat: 10-March 11

Mentionez ca urmaresc cateva jurnale de easy si imi plac (exemplul cel mai concret fiind jurnalul lui ionut),apoi mai sunt cateva pe care le urmaresc, dar totusi cu transformarea acestui forum doar in easy-money nu sunt de acord :cartrosu: Ar trebui impusa o restrictie la aceste jurnale, de genul : ai pierdut banca o data = sfarsit! nu sa reiei acelasi drum (cel putin nu pe forum pentru ca deja ai aratat ca esuezi), sau sa ai o banca foarte mare pentru ca jurnalele de easy cu banci de 10-50$ chiar nu-si au rostul.. pana ajungi la 500$ te duci pe apa sambetei!

Vorba lui anonimus, ar fi misto sa existe niste jurnale cu niste ponturi bune (in general sa iasa, sa fie argumentate corect si sa aduca informatii utile pariorului,etc)! :bigok_125:

Dar totusi un parior inteligent speculeaza informatia si din easy si dintr-un jurnal cu cote peste 1,5 sau 2 si poate sa beneficieze de un castig daca actioneaza cand si unde trebuie. Ar fi ipocrit sa spuna cineva ca nu a luat un pont de la x sau y, sau macar sa fie putin influentat de ceea ce a mizat respectivul autor de jurnal.. Altfel n-ar mai fi intrat pe aceasta pagina, daca era atat de autonom in decizie :avid:

Cheers! :bere:
"Tu dă bi dă best!" (Voicu Pnzar)
0

Postat 18 February 2012 - 08:08 PM (#4) Useril este offline   Alex07bet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 598
  • Inregistrat: 08-October 07

Sa se faca dom'le o sectiune pentru jurnalele astea. Cine vrea sa urmareasca hop acolo, cine e deranjat, click mai sus/jos.
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
0

Postat 18 February 2012 - 08:41 PM (#5) Useril este offline   AlexInter 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 27-August 11

Nu ma deranjeaza dar ar fi mai frumos sa fie jurnale pe cote mai mari, sa ai de unde sa te inspiri putin. Tin minte ca in august-septebrie a fost cineva care dadea niste ponturi extraordinare la US Open si la restul turneelor care l-au precedat.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
0

Postat 20 February 2012 - 10:15 PM (#6) Useril este offline   heisenberg 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 10-February 12

Eu zic ca aceste jurnale ar avea o utilitate dar ar si merge macar la vreo 10% din ei asa sa vad 100 de jurnale de easy-money si sa vad cum pana la urma toti pierd jucand astfel e oarecum aiurea.
0

Postat 21 February 2012 - 10:18 AM (#7) Useril este offline   Bbmania 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 28-May 07

Un easy money cred ca reuseste intr-un caz din 10000. E nevoie de multa stapanire de sine, rabdare, autocontrol si cel mai important NOROC. Un easy money trebuie sa aiba un punct de final la care se retrage o mare parte din banca si (opinia mea) se ia o pauza destul de lunga. Prezenta unor jurnale de acest tip pe forum ajuta doar pe cel care il creeaza (te controlezi mai mult atunci cand stii ca si altii te urmaresc). Pentru ceilalti e util doar ca sa vada ca (NU) se poate.
Sunt de acord cu parerea de mai sus. Ar trebui o sectiune separata pentru easy-money.
0

Postat 21 February 2012 - 12:09 PM (#8) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 144
  • Inregistrat: 20-September 11

Pana la urma, ce decizie vei lua, marius?
0

Postat 21 February 2012 - 04:04 PM (#9) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Astept cateva raspunsuri de la colegul care se ocupa cu partea tehnica. In functie de posibilitatile de modificare a scriptului forumului, am sa anunt decizia care va incerca sa multumeasca ambele tabere.

Nu se pune problema interzicerii acestor jurnale si nici solutia unui topic comun nu se ia in calcul. Va fi subforum separat doar pentru jurnalele care contin pariuri plasate in timpul meciurilor, astfel incat cei care le urmaresc vor gasi acolo toate subiectele active, prin simpla lui accesare. Cei care sunt deranjati ca sunt prea multe topice de acest gen precum si cei care frecventeaza forumul pentru cu totul alte discutii, vor avea un filtru la "Ultimele discutii" si "Topice active azi".
0

Postat 21 February 2012 - 06:30 PM (#10) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 144
  • Inregistrat: 20-September 11

Vezi postareamarius, la 21 February 2012 - 04:04 PM, a spus:

Astept cateva raspunsuri de la colegul care se ocupa cu partea tehnica. In functie de posibilitatile de modificare a scriptului forumului, am sa anunt decizia care va incerca sa multumeasca ambele tabere.

Nu se pune problema interzicerii acestor jurnale si nici solutia unui topic comun nu se ia in calcul. Va fi subforum separat doar pentru jurnalele care contin pariuri plasate in timpul meciurilor, astfel incat cei care le urmaresc vor gasi acolo toate subiectele active, prin simpla lui accesare. Cei care sunt deranjati ca sunt prea multe topice de acest gen precum si cei care frecventeaza forumul pentru cu totul alte discutii, vor avea un filtru la "Ultimele discutii" si "Topice active azi".

Perfect, exact ceea ce trebuie.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba