Am si eu o rugaminte. Am tot cautat si nu gasesc nimic, unde se pot viziona integral toate meciurile de fotbal din fiecare etapa dintr-un campionat, din campionatele mari, de exemplu Premiere League m-ar interesa cu precadere. Chiar nu exista nici un site care sa gazduiasca temporar inregistrarile integrale ale fiecarui meci din Premiere League? Multumesc anticipat.
|
|
Pagina 1 din 1
Intrebare Premiere League
Postat 18 February 2012 - 08:37 PM (#2)
La intrebarea asta iti va raspunde Ashley Young. El se uita mereu la rezumate, meciuri integrale, etc. Nu stiu exact unde. Iti va lasa el un link.
Postat 19 February 2012 - 02:06 PM (#3)
Ma intereseaza strict meciurile integrale, chiar nu exista un astfel de site? Free, contracost, nu conteaza. Multumesc anticipat. Bafta!
Aceasta postare a fost editata de EpicAlex: 19 February 2012 - 02:10 PM
Postat 20 February 2012 - 05:46 PM (#4)
Incep sa ma gandesc la o recompensa ceva, nu-mi vine sa cred ca absolut nimeni nu cunoaste un astfel de site.
Postat 20 February 2012 - 06:00 PM (#5)
EpicAlex, la 20 February 2012 - 05:46 PM, a spus:
Incep sa ma gandesc la o recompensa ceva, nu-mi vine sa cred ca absolut nimeni nu cunoaste un astfel de site.
Ai cautat pe site-ul celor de la skysports?
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
Postat 20 February 2012 - 06:39 PM (#7)
Da-le un e-mail celor de la Digisport si vezi daca te pot ajuta(contracost bineinteles).
fotbaleuropean@digisport.ro
Succes!
fotbaleuropean@digisport.ro
Succes!
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
- ← teapa sau bonus?
- Intrebari si discutii despre SITE-uri utile
- 10 EURO INSTANT PARIURI.. NO DEPOSIT BONUS →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor