Sunteti asteptati cu opinii, informatii si predictii.
Programul meciurilor si cotele la bet365 :
http://www.e-pariuri.ro/img/2012/champions league 21-22 februarie.jpg
|
|
Pagina 1 din 1
Champions League 21-22 februarie
Postat 21 February 2012 - 04:25 PM (#2)
Eu vad victorie Real si X la Napoli. In ciuda sezonului dezastruos pe care il are Chelsea, cred ca au suficienta experienta sa scoata la Napoli ceva si sa se califice acasa.
Vad un 0-0 la Napoli, poate chiar 1-1, iar la Moscova un 2-0 pentru Madrid. Nu cred ca se lasa ei pentru retur, vor sa aiba calificarea asigurata. Nici frigul nu ii poate ajuta pe moscoviti azi, e prea buna Real in acest sezon.
Vad un 0-0 la Napoli, poate chiar 1-1, iar la Moscova un 2-0 pentru Madrid. Nu cred ca se lasa ei pentru retur, vor sa aiba calificarea asigurata. Nici frigul nu ii poate ajuta pe moscoviti azi, e prea buna Real in acest sezon.
Postat 21 February 2012 - 05:26 PM (#3)
Informatii CSKA Moscova - Real Madrid
Moscovitii au parte de mai multe absente. Acidentati : Akinfeev (portarul), M.Gonzalez, Cauna ; suspendati : Nababkin si Mamaev.
Echipa probabila : Chepchougov – A.Berezoutski, V.Berezoutski, Ignachevitch, Schennikov – Aldonine, Wernbloom - Tosic, Dzagoev, Musa - Doumbia
La Real Madrid nu au facut deplasarea Angel Di Maria (accidentat in ultima etapa de campionat), Lassana Diarra si Hamit Altıntop.
Echipa probabila : Casillas – Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo – Khedira, Xavi Alonso - Ozil, Kaka sau Coentrao, Ronaldo - Benzema
Se observa fragilitatea defensivei CSKA, contra cuplului Ronaldo - Benzema, care a inscris in ultimele 2 etape 7 din cele 8 goluri marcate de Real.
Siteul UEFA anunta -10 grade la ora meciului, insa este contrazis de prognozele meteo pe care le-am gasit si care arata in jur -6 grade.
Stadionul Luzhniki are iarba artificiala. La prima vedere poate insemna un dezavantaj pentru madrileni, neobisnuiti cu acest tip de gazon, insa el permite sa se joace fotbal fara a fi influentat de conditiile meteo.
Arbitru este olandezul Bjorn Kuipers, iar amatorii de pariuri pe cartonase ii pot vedea evolutiile aici : http://www.soccerway...-kuipers/44867/
Daca tinem cont ca CSKA Moscova se afla in pauza competitionala si are in picioare doar cateva meciuri amicale irelevante, iar Real este in plin sezon si in afara dublei din cupa cu Barcelona are doar victorii in 2012, toate indiciile conduc catre un 2 solist.
Cotele se invart intre 1.46 si 1.40 si imi par destul de mici pentru asigura valoare unui pariu pentru CL. Pinnacle are acum @1.769 pentru Real -1 AH si @2,39 pentru Real -1,5.
Voi insa analizati, cantariti si hotarati ce e mai bine pentru buzunarul vostru.
Bafta si insipratie !
Moscovitii au parte de mai multe absente. Acidentati : Akinfeev (portarul), M.Gonzalez, Cauna ; suspendati : Nababkin si Mamaev.
Echipa probabila : Chepchougov – A.Berezoutski, V.Berezoutski, Ignachevitch, Schennikov – Aldonine, Wernbloom - Tosic, Dzagoev, Musa - Doumbia
La Real Madrid nu au facut deplasarea Angel Di Maria (accidentat in ultima etapa de campionat), Lassana Diarra si Hamit Altıntop.
Echipa probabila : Casillas – Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo – Khedira, Xavi Alonso - Ozil, Kaka sau Coentrao, Ronaldo - Benzema
Se observa fragilitatea defensivei CSKA, contra cuplului Ronaldo - Benzema, care a inscris in ultimele 2 etape 7 din cele 8 goluri marcate de Real.
Siteul UEFA anunta -10 grade la ora meciului, insa este contrazis de prognozele meteo pe care le-am gasit si care arata in jur -6 grade.
Stadionul Luzhniki are iarba artificiala. La prima vedere poate insemna un dezavantaj pentru madrileni, neobisnuiti cu acest tip de gazon, insa el permite sa se joace fotbal fara a fi influentat de conditiile meteo.
Arbitru este olandezul Bjorn Kuipers, iar amatorii de pariuri pe cartonase ii pot vedea evolutiile aici : http://www.soccerway...-kuipers/44867/
Daca tinem cont ca CSKA Moscova se afla in pauza competitionala si are in picioare doar cateva meciuri amicale irelevante, iar Real este in plin sezon si in afara dublei din cupa cu Barcelona are doar victorii in 2012, toate indiciile conduc catre un 2 solist.
Cotele se invart intre 1.46 si 1.40 si imi par destul de mici pentru asigura valoare unui pariu pentru CL. Pinnacle are acum @1.769 pentru Real -1 AH si @2,39 pentru Real -1,5.
Voi insa analizati, cantariti si hotarati ce e mai bine pentru buzunarul vostru.
Bafta si insipratie !
Postat 21 February 2012 - 06:19 PM (#4)
In plus pe langa ce mentionezi tu Marius, CSKA nu il mai are nici pe Wagner Love, dar nici pe Honda accidentat (de mult timp). Eu merg cu incredere pe Real -1.5
Postat 21 February 2012 - 06:31 PM (#5)
doar conditiile meteo pot sa incurce Realul...eu am ales sa joc Real peste 1.5 la o cota medie 1.53 :hatoff:
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
Postat 21 February 2012 - 07:42 PM (#6)
Este min.40, Real conduce cu 1-0 si multi dintre noi asteapta si acoperirea handicapului.
Informatii Napoli - Chelsea
Absentele napolitanilor sunt acidentatii Fideleff, Donadel si E.Vargas. Antrenorul Mazzari este suspendat si nu va sta pe banca.
Primul 11 poate fi De Sanctis, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Zuniga, Inler, Gargano, Maggio, Hamsik, Cavani, Lavezzi
Chelsea are la dispozitie intreg lotul, fara accidentati sau suspendati.
Formatia probabila : Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Ramirez, Meireles, Lampard, Sturridge, Drogba, Mata. Sunt surse care sustin ca Terry nu va juca in aceasta seara.
Intre +8 si +10 grade la ora meciului, teren bun, posibil o ploaie sporadica.
Arbitru este spaniolul Carlos Velasco Carballo, care se pare ca are o deosebita placere sa scoata cartonasele din buzunar :
http://www.soccerway...carballo/45077/
Optiunile pariorilor par sa se indrepte spre Napoli, argumentate de revenirea gazdelor in campionat cu 2 victorii consecutive si de forma proasta prin care trece Chelsea (fara victorie in ultimele 4 etape de Premier League si abia un egal acasa sambata cu Birmingham City in cupa). Eu sunt mai sceptic aici si ma gandesc la un Chelsea AH 0,+0,5 (@2.00 la Pinnacle), probabil ultima sansa a antrenorului Villas-Boas de a nu fi demis.
Bafta si inspiratie !
Informatii Napoli - Chelsea
Absentele napolitanilor sunt acidentatii Fideleff, Donadel si E.Vargas. Antrenorul Mazzari este suspendat si nu va sta pe banca.
Primul 11 poate fi De Sanctis, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Zuniga, Inler, Gargano, Maggio, Hamsik, Cavani, Lavezzi
Chelsea are la dispozitie intreg lotul, fara accidentati sau suspendati.
Formatia probabila : Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Ramirez, Meireles, Lampard, Sturridge, Drogba, Mata. Sunt surse care sustin ca Terry nu va juca in aceasta seara.
Intre +8 si +10 grade la ora meciului, teren bun, posibil o ploaie sporadica.
Arbitru este spaniolul Carlos Velasco Carballo, care se pare ca are o deosebita placere sa scoata cartonasele din buzunar :
http://www.soccerway...carballo/45077/
Optiunile pariorilor par sa se indrepte spre Napoli, argumentate de revenirea gazdelor in campionat cu 2 victorii consecutive si de forma proasta prin care trece Chelsea (fara victorie in ultimele 4 etape de Premier League si abia un egal acasa sambata cu Birmingham City in cupa). Eu sunt mai sceptic aici si ma gandesc la un Chelsea AH 0,+0,5 (@2.00 la Pinnacle), probabil ultima sansa a antrenorului Villas-Boas de a nu fi demis.
Bafta si inspiratie !
Postat 21 February 2012 - 07:53 PM (#7)
Experienta in UCL e clar de partea lui Chelsea si cred ca acest lucru se va vedea in aceasta dubla mansa
Postat 21 February 2012 - 08:00 PM (#8)
Nu voi paria nimic pe acest meci dar cred ca Napoli inscrie.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 21 February 2012 - 08:01 PM (#9)
s-a pariat masiv pe Napoli...e greu totusi si pt. Chelsea sa invinga in Italia...eu zic ca ambele echipe vor inscrie la o cota de 1.83 :banana2:
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
Postat 21 February 2012 - 08:27 PM (#10)
Meci greu pentru Chelsea, o remiza ar fi parfum pentru londonezi insa va fi foarte greu cu napoletanii care sunt o echipa extrem de redutabila acasa.
Postat 21 February 2012 - 08:56 PM (#11)
Imi vine sa imi smulg parul din cap,ce mi-a facut Real :(((((
Si aveam sansa sa acopar o parte din bilet daca puneam X la 7.25 cota.....
Cum de eu nu castig niciodata dupa minutul 90 in atatea zeci de meciuri pariate? Si cum se face ca pierd numai in min de prelungire ?
Si aveam sansa sa acopar o parte din bilet daca puneam X la 7.25 cota.....
Cum de eu nu castig niciodata dupa minutul 90 in atatea zeci de meciuri pariate? Si cum se face ca pierd numai in min de prelungire ?
Aceasta postare a fost editata de Fabulous: 21 February 2012 - 08:57 PM
Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
Postat 21 February 2012 - 09:30 PM (#12)
Merg pe Chelsea , cred ca o sa iasa din pasa proasta in care se afla de ceva timp , si mai cred ca va marca Drogba .
O să încerc şi eu cât pot să ţin capul sus.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor