Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Europa League 22-23 februarie - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Europa League 22-23 februarie Evaluare topic: -----

Poll: Europa League 22-23 februarie (3 membri au votat)

FC Twente - Steaua Bucuresti

1. 1 (1 voturi [33.33%])

Procentaj din vot: 33.33%

2. X (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

3. 2 (2 voturi [66.67%])

Procentaj din vot: 66.67%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 21 February 2012 - 02:28 AM (#1) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Sunteti asteptati cu opinii, informatii si predictii.

Programul meciurilor si cotele la bet365 :

http://www.e-pariuri.ro/img/2012/europaleague22-23februarie.jpg
0

Postat 24 February 2012 - 03:02 AM (#2) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

S-a dovedit inca o data cat de importanta e prima mansa din cadrul unei duble eliminatorii, intrucat o singura echipa care a pierdut in tur a reusit sa se califice mai departe: Athletic Bilbao.

Rezultatele surpriza de azi au fost fara doar si poate infrangerea lui Manchester United si impingerea meciului in prelungiri de catre Viktoria Plzen.

Cu exceptia celor de la Braga, toate celelalte 15 favorite inaintea dublei manse au reusit calificarea mai departe.

Ma surprinde putin scorul mare cu care a trecut Metalistul de Salzburg (8-1 la general), ceea ce denota ori forta unei a 3-a echipe ucrainiene cu pretentii la faze finale in cupele europene (dupa Sahtior si Kiev) ori modestia campionatului austriac, acolo unde Salzburg avea cam cel mai bun lot inainte de startul sezonului.

As mai mentiona inca un lucru interesant, astazi in 9 din cele 16 partide a iesit scorul corect 1-0, iar de aici putem trage 2 concluzii: nu degeaba bookmakerii coteaza cu cea mai mica cota acest rezultat, iar al doilea ar fi faptul ca un gol cantareste in fotbal enorm, as spune poate dublu sau triplu decat inseamna un avans de 8-10 puncte in baschet spre exemplu. Cine juca la scor corect 1-0 azi, era pe un + excelent acum.

O ultima observatie ar fi ca in doar 4 din cele 16 partide s-au inscris mai mult de 2,5 goluri si asa cum am spus si in sezonul trecut, cred ca in fazele eliminatorii merita incercate biletele combo formate din 3-4 meciuri pe undere.

Aceasta postare a fost editata de Highlander: 27 February 2012 - 01:39 AM

0

Postat 24 February 2012 - 08:46 AM (#3) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 865
  • Inregistrat: 13-September 11

adevarat tot ce ai spus...pe mine ma dezamagit Anderlecht,am zis ca or sa faca treaba acasa ca or sa se inscrie multe goluri fata de meciul tur,am crezut ca o sa fie "festival de goluri" stiu cum e Anderlecht acasa,dar a intalnit o echipa puternica nu o echipa din campionatul lor,da se joaca altfel in fazele eliminatorii fata de grupe.Foarte atent cred si tactic se joaca,unele echipe cum e Standard Liege care a jucat acasa a jucat la 0-0 si s-a calificat...nu credeam..foarte putine goluri..nu imi plac deloc meciurile cu putine goluri :cartrosu:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba