.Tenis.
(21.02.2012) Halep vs. Pavlyuchenkova - Predictie: Halep, Tipster:aall33xx , Adaugat:21-Feb-2012 10:00
Simona Halep debuteaza astazi pe tabloul principal al turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare totala de peste 2 000 000 de dolari. Jucatoarea romana, aflata pe locul 53 in clasamentul WTA, vine din calificari si o va intalni in primul tur pe Anastasia Plavlyuchenkova, din Rusia, ocupanta pozitiei 15 in topul celor mai bune jucatoare din lume. Halep nu incepuse foarte bine acest sezon, fiind eliminata din primul tur la primele trei turnee jucate - Brisbane, Australian Open si Paris, insa a reusit un turneu foarte bun saptamana trecuta la Doha, unde a ajuns in turul trei, eliminata de Samantha Stosur, dupa ce le-a invins pe Daniela Hantuchova si Iveta Benesova. De cealalta parte, jucatoarea din Rusia a reusit doua victorii in acest an, la Brisbane in fata Polonei Hercog si in primul tur la Australian Open, unde a invins-o pe Klara Zakopalova. fiind invinsa apoi de Vania King. Desi Pavlyuchenkova este mai bine clasata decat Halep, jucatoarea din Rusia nu a reusit sa lege meciurile bune in acest an, spre deosebire de Simona care pare sa fie intr-o forma buna dupa turneul de saptamana trecuta. Cred ca Halep se poate impune astazi si se poate califica in turul secund.
(21.02.2012) Dominika Cibulkova vs. Iveta Benesova - Predictie: Iveta Benesova, Tipster:snkbets , Adaugat:21-Feb-2012 09:59
In primul tur al turneului de la Dubai slovaca Dominika Cibulkova numarul 16 WTA o intalneste pe cehoaica Iveta Benesova, jucatoare clasata pe pozitia 45. Cibulkova are un inceput slab de an cu infrangere in turul doi la Australian Open cu Greta Arn si infrangeri la Pattaya si Doha in primul tur cu Keothavong, respectiv Pennetta. Benesova a inceput bine 2012 cu sfert de finala la Brisbane, a ajuns in turul patru la Australian Open unde a fost invinsa de Azarenka iar saptamana trecuta a fost invinsa in turul doi de Halep la Doha. Aici vine din calificari unde nu a avut probleme 6-2,6-3 cu Garcia, 6-3,6-2 cu Daniilidou si 6-1,7-5 cu Dell Acqua. Cibulkova si Benesova s-au mai intalnit de 4 ori iar cehoaica conduce cu 3-1, jocurile pe suprafete rapide au fost castigate de Benesova in timp ce Cibulkova a castigat partida disputata pe zgura. Ultima intalnire a fost anul trecut la Tokyo si a fost castigata de Benesova 6-4,6-2. Mai in forma jucatoarea din Cehia pleaca si azi cu prima sansa.
(21.02.2012) Reda Karakhi vs. Simon Greul - Predictie: sub 16.5 game-uri, Tipster:snkbets , Adaugat:21-Feb-2012 11:07
In primul tur al turneului challenger de la Meknes, reprezentatul gazdelor marocanul Reda Karakhi numarul 1149 ATP il intalneste pe germanul Simon Greul, jucator clasat pe pozitia 202. Karakhi nu a disputat niciun joc in acest an si a intrat pe tabloul principal al turneului gratie unui wild card primit de la organizatori. Anul trecut Karakhi a jucat mai mult in turnee Futures. Are 4 aparitii in calificari de turnee challenger pe care le-a pierdut categoric indiferent de adversar. Greul are un inceput prost de an cu o singura victorie si 6 infrangeri dar a jucat pina acum pe hard si idoors iar suprafata preferata a germanului este zgura. Karakhi si Greul nu s-au mai intalnit pina acum; meciul de azi se anunta unul dezechilibrat in care ma astept ca diferenta clara de valoarea sa-si spuna cuvantul si germanul sa se impuna lejer. Limita de 16.5 game-uri oferita de bet365 mi se pare greu de depasit
.Cupe Europene.
(21.02.2012) Cska Moscow vs. Real Madrid - Predictie: Real Madrid, Tipster:Coco , Adaugat:21-Feb-2012 12:01
In primul meci al zilei de astazi din UCL, cu incepere de la ora 19:00, in Rusia la o temperatura cu -3 cat se anunta la ora meciului , CSKA Moscova va intalni pe Real Madrid.O partida foarte grea pentru rusi, chiar daca joaca pe teren propriu, aceasta este prima partida oficiala dupa o pauza de 3 luni.Ultima partida oficiala dateaza din data de 07.12-2011 cand CSKA Moscova tot in UCL reuseaza sa invinga in Italia pe Inter cu scorul de 2-1 si isi asigura calificarea in primavara europeana.Nici in meciurile amicale din perioada de pregatire nu a reusit rezultate notabile,1-0 cu Videoton, 1-0 cu Krylya Sovetov Samara , 2-0 cu Timisoara si 2-2 cu Shakhtar Donetsk.Despre Real Madrid nu mai are rost sa vorbim, nu cred ca se indoieste cineva de victoria lor in aceasta partida, problema se pune scorul cu care vor reusi sa castige,dar venind la o temperatura foarte scazuta, nefiind obisnuiti cu lucrul acesta o victorie 2-0 cred ca le-ar fi suficient.
(21.02.2012) Napoli vs. Chelsea - Predictie: Over 2, Tipster:Coco , Adaugat:21-Feb-2012 12:25
In cea de-a doua partida a zilei din UCL, de data aceasta cu incepere de la ora 21:45, Napoli primeste vizita celor de la Chelsea.Atat pentru Chelsea cat si pentru Napoli, UCL a ramas singurul obiectiv, daca in campionat Chelsea se afla pe pozitia 5, fiind chiar in afara locurilor care asigura participarea in UCL la anul, nici Napoli in campionat nu sta deloc bine, aflandu-se pe pozitia 6, neocupand nici loc de Europa League in acest moment.Calificata de pe pozitia a doua in grupa, dupa ce s-a luptat pana in ultimul meci cu Manchester City, Napoli a reusit victoria in ultimul meci la Villareal si calificarea in primavara europeana.Chelsea a venit din postura de castigatoare a grupei.Pentru aceasta partida, echipele nu se confrunta cu probleme de lot, doar Chelsea nu se va putea baza pe servicile lui John Terry.Cum ne-am obisnuit in intalnirile dintre echipele din Italia si Anglia cu partide in care se marcheaza peste 2 goluri, cred ca si astazi se va intampla acelasi lucru.
(21.02.2012) Cska Moskova vs. Real Madrid - Predictie: 2, Tipster:Fabulous , Adaugat:21-Feb-2012 11:43
Recunosc ca imi este frica de acest meci deoarece stiu cat de mafioti sunt rusii,de cele mai multe ori mi-am dat seama cand este ceva in neregula si am evitat meciurile respective,dovedindu-se ulterior ca am avut dreptate si ca rusii au cumparat meciuri chiar si cu echipele mari ale europei.Sper insa ca astazi sa nu se mai intample asta,si ma bazez pe faptul ca este foarte greu sa convingi pe Real Madrid sa faca astfel de jocuri murdare (desi Barcelona a facut-o).Sa revenim la meci.Real Madrid face un joc perpendicular pe poarta,reuseste sa ajunga la poarta de 20 de ori pe meci cel putin si cred ca practic este imposibil ca fundasii rusi sa poate opri toate aceste atacuri.Rusii vor adopta un joc asemanator stelei din meciul cu Twente,vor incerca sa nu ia gol si deabia dupa aceea vor incerca sa atace,dar sa nu iei gol in fata lui Real nu poate fi decat o utopie.Stadionul Luzhniki si frigul ii va incurca pe madrileni,dar eu unul cred ca jocul lor ofensiv nu poate fi oprit cu una cu doua.Cska a avut parte de o grupa extrem de fragila,cu Trabzonspor si Lille,reusind sa adune 8 puncte la sfarsitul celor 6 meciuri jucate.A fost o grupa usoara,care la randul ei a ridicat semne de intrebare.(Inter s-a lasat invinsa acasa de cska in ultima etapa,practic refuzand jocul).Eh,s-a cam terminat cu joaca pentru rusi.Acum vor trebui sa joace fotbal pe teren,si imi este greu de crezut ca pot face fata madrilenilor.Mourinho este cel mai bun strateg in astfel de meciuri,va pregati meciul la perfectie si astfel rusii nu vor avea nici o sansa astazi.Daca mai punem si ca la Cska vor lipsi Mark González,Keisuke Honda ,Aleksandrs Cauna,Igor Akinfeev (accidentati) si Pavel Mamaev si Kirill Nababkin (suspendati) eu unul nu vad decat o singura invingatoare astazi.La Real nu vor lipsi decat Di Maria,Diarra si Altintop.
Bonusurile sponsorilor:
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_bet365.gif - 200 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_bwin.gif - Bonus 100 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_gamebookers.gif - 200 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_sportingbet.bmp - 100 RON
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclick.gif - 80RON GRATUIT
- http://www.e-pariuri.ro/img/news_doxxbet.jpg - 200 RON - 100%
Linkuri utile:
- Biletul zilei
- Rezultate live, Scoruri live
- Programul meciurilor urmatoare
- Analiza cote pariuri