Aceasta postare a fost editata de heisenberg: 23 February 2012 - 05:21 PM
|
|
Pariurile te pot distruge
Postat 23 February 2012 - 05:20 PM (#61)
eu nu consider ca ai ghinion atunci cand mizezi pe interul actual intr-un meci cu o echipa cat de cat si pierzi.Eu consider ca daca mizezi pe interul actual si pierzi iti meriti soarta si nu poti da vina pe ghinion.Poate uneori cota gasita merita riscul(cum a fost si aseara)dar nu da vina pe ghinion pentru asta .Daca tu ai ghinion ca ai pierdut la inter ala care a pierdut la real sau la bayern ce sa mai zica?
Postat 23 February 2012 - 05:37 PM (#62)
gabiloves, la 23 February 2012 - 08:34 AM, a spus:
castig multe concursuri si freebeturi de aceea
iar de imprumutat am avut nevoie atunci..acum nu mai am nevoie
sunt pe aici jucatori care ma cunosc si nu dau exemple de unde
iar de imprumutat am avut nevoie atunci..acum nu mai am nevoie
sunt pe aici jucatori care ma cunosc si nu dau exemple de unde
Foarte ciudat pentru ca de exemplu, la concursul e-pariuri OPEN de anul trecut ai avut un pasiv ingrijorator de -396.05, avand doar 10 concurenti sub tine din cei 300 de participanti. Situatia e aproape identica cu anul 2010 atunci cand ai avut un pasiv de -401.38, avand doar 4 concurenti mai slabi ca tine.
Aceasta postare a fost editata de Highlander: 23 February 2012 - 05:38 PM
Postat 23 February 2012 - 05:58 PM (#63)
heisenberg, la 23 February 2012 - 05:20 PM, a spus:
eu nu consider ca ai ghinion atunci cand mizezi pe interul actual intr-un meci cu o echipa cat de cat si pierzi.Eu consider ca daca mizezi pe interul actual si pierzi iti meriti soarta si nu poti da vina pe ghinion.Poate uneori cota gasita merita riscul(cum a fost si aseara)dar nu da vina pe ghinion pentru asta .Daca tu ai ghinion ca ai pierdut la inter ala care a pierdut la real sau la bayern ce sa mai zica?
Pai din punctul meu de vedere treaba asta cu ghinion/noroc depinde de desfasurarea meciului.
Uite de exemplu, la meciul Freiburg-Bayern. Am jucat lay 0-0 si am pierdut. Cum as fi putut eu sa vin si sa spun ca am avut ghinion cand Bayern nu a jucat nimic, iar in tot meciul a fost o jumatate de ocazie de gol.
Nu stiu daca ai vazut rezumatul de la Basel-Bayern. Meciul ala trebuia sa se termine over 2.5 fara probleme, dar s-a terminat doar 1-0.
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
Postat 23 February 2012 - 06:55 PM (#64)
POI asta am zis si eu ca daca unul afirma ca a avut ghinion cu inter ,cel care a mizat pe over 2.5 la real sau pe victoria lui real sau cei care au mizat pe over 2.5 la bayern sau macar x2 la bayern aia ce sa zica?
Postat 23 February 2012 - 10:54 PM (#65)
Adevarul este ca regulile trebuie respectate....mai ales money management.
Eu dupa initiere si bani pierduti live,am fost aproape 1 an calare pe bonusuri....banuti facuti usor dar cand s-au terminat astea am inceput sa fac ceva interesant ....sa folosesc pariurile ca un hobby,dar asta insemnand ca daca tot lucrez pe calculator sa stau si sa urmaresc evenimentele live si sa joc sume mici pe goluri acolo unde favoritii o incasau....
De exemplu la Psv-Heracles am pus ca se mai dau goluri....la Inter la fel.
Media reusitelor a fost pe la 50%....dar sume mici de zeci de euro.
Dar sa stai acasa toata ziua in fata calculatorului la pariuri nu prea merita ca iti pierzi timp mult[sunt si exceptii].....deci fiecare face cum vrea dar trebuie sa recunosc ca 10-15% din pariuri[unele smecherii]le-am invatat si eu de aici de pe forumuri.....si inca mai invat..... :bun:
Eu dupa initiere si bani pierduti live,am fost aproape 1 an calare pe bonusuri....banuti facuti usor dar cand s-au terminat astea am inceput sa fac ceva interesant ....sa folosesc pariurile ca un hobby,dar asta insemnand ca daca tot lucrez pe calculator sa stau si sa urmaresc evenimentele live si sa joc sume mici pe goluri acolo unde favoritii o incasau....
De exemplu la Psv-Heracles am pus ca se mai dau goluri....la Inter la fel.
Media reusitelor a fost pe la 50%....dar sume mici de zeci de euro.
Dar sa stai acasa toata ziua in fata calculatorului la pariuri nu prea merita ca iti pierzi timp mult[sunt si exceptii].....deci fiecare face cum vrea dar trebuie sa recunosc ca 10-15% din pariuri[unele smecherii]le-am invatat si eu de aici de pe forumuri.....si inca mai invat..... :bun:
"HOPE DIES LAST".....
- ← Cum ne alegem casa de pariuri?
- OPINIA VOASTRA !
- DVTK - Concordia, BLAT ordinar ! 4-4 ca la TEATRU ! →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor