Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Pariurile te pot distruge - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pariurile te pot distruge Evaluare topic: -----

Postat 23 February 2012 - 12:22 AM (#41) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Vezi postareaskY_Leader, la 22 February 2012 - 01:06 PM, a spus:

[..] cand am inteles intr-un final ca trebuie sa fii foarte competent si stabil din punct de vedere psihic pentru a reusi in pariuri[..]

Vezi postareamaryusg, la 22 February 2012 - 03:35 PM, a spus:

Multi faceti greseli pe care un parior care vrea sa castige constant ar trebui sa le evite. In primul rand ar trebui sa stiti sa pariati doar o suma pe care considerati ca merita sau va permiteti sa o pierdeti pe acel meci/bilet.

Daca reusiti sa ajungeti sa pariati doar cat considerati ca merita sa pierdeti atunci in cazul in care nu va iesi acel pronostic n-ar mai trebui sa fiti asa nervosi.

Poate ar trebui sa va alegeti si obiective mai mici si sa nu va ganditi direct la mii de euro.

Iar ca sa nu va mai enervati ca pierdeti pe finalul meciului cum spunea danielbustan, puteti sa va acoperiti pariul live daca este in favoarea voastra scorul.

In rest ce pot sa mai zic...e clar ca pariurile nu sunt pentru toata lumea la fel cum si alte lucruri in viata nu le poate face chiar toata lumea.

0

Postat 23 February 2012 - 12:22 AM (#42) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Vezi postareaHighlander, la 22 February 2012 - 05:10 PM, a spus:

Pai ce tot vorbim noi pe site de 2-3 ani de zile, un meci, unul singur, ordonat, calculat, cu argumente. Nu 8 mai tata!!! Care sunt sansele matematice sa prinzi 8 meciuri la tenis sa zicem la cote de 1.90 cu 1.90?

Cu totii am trecut prin acele momente, insa daca ai ajuns de la 50 de euro la 1000 si i ai pierdut pe toti intr-o seara, inseamna ca nu ai avut nicio idee despre managementul bancii. Cum sa iti organizezi banii.

Pai ideal e sa nu pariezi niciodata mai mult de 5% din banca pe care o ai, pentru ca in urma unui run prost, daca nu respecti regula asta, poti pierde foarte usor tot ce ai.

Vezi postarealaurgom, la 22 February 2012 - 07:20 PM, a spus:

Si ma intrebam unde am gresit EU? care e obiectivul, si nu-l aveam ca eu vroiam, de cand puneam bani la ing, si pana dormeam sa dublez banca, imposibil!

Vezi postareadragosBETS, la 22 February 2012 - 10:17 PM, a spus:

insa MAREA problema..pe care o vad eu ..este cum privesti PARIURILE? adica....dc te duci la banca si pui 10 euro 100 sau 1000...si`ti incarci contul de pariuri?

Vezi postareadragosBETS, la 22 February 2012 - 10:17 PM, a spus:

pariurile inseamna o afacere....o afacere care realist vb nu`mi poate aduce venituri fabuloase peste noapte..ci in timp

0

Postat 23 February 2012 - 12:58 AM (#43) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Vezi postareagabiloves, la 22 February 2012 - 06:48 PM, a spus:

sunt multumit ca niciodata nu am bagat bani din buzunar in pariuri

Cum asa ca ai cerut de foarte multe ori imprumut bani prin mesaje private? Unul care cere imprumut baga si din buzunar pana la fundul sacului. No offence acum.
0

Postat 23 February 2012 - 01:52 AM (#44) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 12-October 11

youzhy pai daca joci pe tennis , nici nu pleci cu multe sanse sa castigi la pariuri.

Blaturile se fa mai usor la 1 vs 1 decat la 11 vs 11, acolo trebuie sa mituiesti toti jucatorii sau doar cativa dar si asa sunt sanse sa nu iasa .... la tenis mai ales la fete daca joci constant insemana faliment 100%. Prinzi o perioada buna la tenis insa te arzi de cele mai multe ori.
0

Postat 23 February 2012 - 03:00 AM (#45) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Am o curiozitate: De ce ti-ai editat postul in care ai postat biletul pariat cu cele 8 meciuri?
0

Postat 23 February 2012 - 08:34 AM (#46) Useril este offline   gabiloves 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 805
  • Inregistrat: 30-January 10
  • LocationBOTOSANI

Vezi postareaHighlander, la 23 February 2012 - 12:58 AM, a spus:

Cum asa ca ai cerut de foarte multe ori imprumut bani prin mesaje private? Unul care cere imprumut baga si din buzunar pana la fundul sacului. No offence acum.

castig multe concursuri si freebeturi de aceea

iar de imprumutat am avut nevoie atunci..acum nu mai am nevoie
sunt pe aici jucatori care ma cunosc si nu dau exemple de unde
0

Postat 23 February 2012 - 09:01 AM (#47) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 865
  • Inregistrat: 13-September 11

bai baiatule deci cum castigi tu ma concursuri cu BOMBELE alea de predictii de si un incepator le-ar evita..concursuri de spart nuci castigi!deci castiga si multe omu...nu doar "castiga" ca drept dovada de cand il vad ca posteaza p'aici nu a postat odata cum a iesit meciu la sfarsit.Se contrazice singur omu..castiga multe concursuri..si cere bani imprumut..nu prea se pupa :mrg: Fiecare forum tre sa aiabe si cate un "d'asta" care poate si face multe,din 0.50centi face omu 800E, sa mai animeze
0

Postat 23 February 2012 - 09:04 AM (#48) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

deci am mai zis de cateva ori schema asta "sa zica lumea care ma cunoaste" deci de vreo 4 sau 5 ori am auzit-o eu..dar na confirmat niciodata nimeni pe acest site(oi fi si tu vreun Negreanu dar nu si-au dat bajetii astia mari ai sitului seama sa te bage admin) :mrg: cred ca el isi cere parerea singur despre el :wall:
0

Postat 23 February 2012 - 09:11 AM (#49) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Sa nu te mai creada lumea mincinos si sa ti se adevereasca vorba "sa zica lumea care ma cunoaste" pune domne niste bilete care iti ies...sau concursurile la care castigi ca niciodata nu am vazut asta la tine dar te lauzi cel mai mult :hello!: am vazut un singur bilet cu castig de 3 mil care oricine ar putea ajunge la performanta asta si plus de asta fiecare pronostic pus de tine nu are nici cea mai mica argumentatie!
0

Postat 23 February 2012 - 10:01 AM (#50) Useril este offline   heisenberg 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 10-February 12

auzi si la ala cica "la fotbal trebuie sa mituiesti 11 jucatori ca sa faci un blat si e mai greu de realizat decatla tenis".De unde le scoateti?
0

Postat 23 February 2012 - 10:19 AM (#51) Useril este offline   laurgom 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 04-September 06

Vezi postareaheisenberg, la 23 February 2012 - 10:01 AM, a spus:

auzi si la ala cica "la fotbal trebuie sa mituiesti 11 jucatori ca sa faci un blat si e mai greu de realizat decatla tenis".De unde le scoateti?

Pai mai alartaieri se discuta ca se incerca blatuirea cu arbitru, deci de unde 11 jucatori? Sau pe la Cupa africi, se batea moneda ca nu blatuiesti nimik, si doar stimulezi un jucator sa marcheze el, sau cel putin sa castige echipa lui, deci nu e blat.
Sa nu mai zicem de uni de pa la noi... ca e jale.
0

Postat 23 February 2012 - 10:22 AM (#52) Useril este offline   heisenberg 

• Parior
  • PipPipPip

POI normal ca nu trebuie sa mituiesti cei 11 jucatori pentru un blat dar unii de pe aici nu stiu pe ce lume traiesc de nu cunosc chestiile astea si afirma ca e mai usor de facut un blat la tenis.
0

Postat 23 February 2012 - 10:47 AM (#53) Useril este offline   mousini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5560
  • Inregistrat: 16-March 07

Vezi postareaheisenberg, la 22 February 2012 - 11:46 PM, a spus:

nu e ghinion.CUM sa pui X2 la marseille cu inter?cum sa pariezi meciuri amicale?

Ce usor este dupa terminarea meciului. Trebuia sa-mi zici si mie ca se termina 1-0, sa fi jucat scor corect.

Inter avea o cota de 1.80(la bet365, probabil ca la alte case avea si mai mult) la X2. Tu zici ca, cota asta nu merita jucata? Sper ca doar ai glumit. Ce are atat de special Marseille fata de Inter? Inteleg ca Inter este intr-o pasa proasta si asta numai din cauza jucatorilor expirati pe care-i are, dar asta nu inseamna ca un x2 la o cota atat de buna in deplasare la Marseille nu poate fi jucata.

In ceea ce priveste pariatul pe meciuri amicale sunt de acord cu tine, dar nu in totalitate. Se pot pune pariuri si pe meciuri amicale, dar asta numai daca ai anumite informatii(de exemplu ca una dintre echipe joaca cu echipa a 2-a, vezi caz recent la meciul dintre U Cluj si Terek terminat 4-0, U Cluj avand cota 2.50).

Aceasta postare a fost editata de mousini: 23 February 2012 - 10:55 AM

"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
0

Postat 23 February 2012 - 11:14 AM (#54) Useril este offline   laurgom 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 04-September 06

Cred ca deja deviem de la subiectul topicului, daca omul asta doreste! succes in continuare. Cred ca el vede cel mai bine, si poate 2 lei la gsbet e mai bine. Mult mai bine pentru el, macar o perioada.
0

Postat 23 February 2012 - 12:39 PM (#55) Useril este offline   gabiloves 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • LocationBOTOSANI

20.02
OPEN Alte campionate Sportivo Desamparados - vs. Chacarita Juniors x - 8.00 2.80
20.02
OPEN Alte campionate Maccabi Umm Al-fahm - vs. Maccabi Herzliya x - 8.00 2.85
20.02
OPEN Alte campionate Maccabi Irony Bat Yam vs. Maccabi Ramat Gan x - 8.00 2.90
19.02
OPEN Alte campionate San Lorenzo - vs. Estudiantes La Plata x - 8.00 2.95
19.02
OPEN Turcia Adanaspor - vs. Boluspor X 8.00 2.90

exemplu este seria mea de 5 de x consecutiv la concursul de aici

nu dau exemple de concursurile unde particip ca nu este voie sa fac reclama
0

Postat 23 February 2012 - 12:42 PM (#56) Useril este offline   gabiloves 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • LocationBOTOSANI

si klito sa stii ca ieri am pierdut cote de 1.05 pe over 0.5 si de multe ori prind cote de 5 ori 6.00

pariurile sunt ceva relativ ..oricum m-am convins ca easy money este dezastru..cel mai bine pe inspiratie
0

Postat 23 February 2012 - 01:34 PM (#57) Useril este offline   youzhny 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 213
  • Inregistrat: 05-December 11
  • LocationAlexandria

Vezi postareaHighlander, la 23 February 2012 - 03:00 AM, a spus:

Am o curiozitate: De ce ti-ai editat postul in care ai postat biletul pariat cu cele 8 meciuri?

sunt superstitios, am zis ca am sanse mai mari sa castig daca il scot :lol:
0

Postat 23 February 2012 - 03:30 PM (#58) Useril este offline   heisenberg 

• Parior
  • PipPipPip

Vezi postareamousini, la 23 February 2012 - 10:47 AM, a spus:

Ce usor este dupa terminarea meciului. Trebuia sa-mi zici si mie ca se termina 1-0, sa fi jucat scor corect.

Inter avea o cota de 1.80(la bet365, probabil ca la alte case avea si mai mult) la X2. Tu zici ca, cota asta nu merita jucata? Sper ca doar ai glumit. Ce are atat de special Marseille fata de Inter? Inteleg ca Inter este intr-o pasa proasta si asta numai din cauza jucatorilor expirati pe care-i are, dar asta nu inseamna ca un x2 la o cota atat de buna in deplasare la Marseille nu poate fi jucata.

In ceea ce priveste pariatul pe meciuri amicale sunt de acord cu tine, dar nu in totalitate. Se pot pune pariuri si pe meciuri amicale, dar asta numai daca ai anumite informatii(de exemplu ca una dintre echipe joaca cu echipa a 2-a, vezi caz recent la meciul dintre U Cluj si Terek terminat 4-0, U Cluj avand cota 2.50).

eu nu am zis ca nu merita jucata acea cota dar in momentul in care o joci trebuie sa rezlizezi ca sunt sanse foarte mari sa pierzi.Din moment ce iti asumi acest risc major eu zic ca nu ai cum sa mai dai vina pe ghinion.Ghinion era daca conducea inter si apoi lua bataie sau daca juca interul de pe vremea lui murinho si pierdea.

Aceasta postare a fost editata de heisenberg: 23 February 2012 - 03:30 PM

0

Postat 23 February 2012 - 04:44 PM (#59) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

Eu zic ca nu era de jucat x2 la Inter. Interul era clar ca nu venea sa forteze, au plecat de la ideea sa faca un joc cat mai inchis sa nu primeasca gol, pentru ca este se va juca si un meci RETUR, iar daca acel meci va pleca de la 0-0 Inter avea sanse 70% de califica. Daca meciul se juca in grupe cu siguranta era alta treaba, dar in rundele eliminatorii este alt ceva. Eu am mers cu destula incredere pe under 2,5 :vhappy:
0

Postat 23 February 2012 - 05:06 PM (#60) Useril este offline   mousini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5560
  • Inregistrat: 16-March 07

Vezi postareaheisenberg, la 23 February 2012 - 03:30 PM, a spus:

eu nu am zis ca nu merita jucata acea cota dar in momentul in care o joci trebuie sa rezlizezi ca sunt sanse foarte mari sa pierzi.Din moment ce iti asumi acest risc major eu zic ca nu ai cum sa mai dai vina pe ghinion.Ghinion era daca conducea inter si apoi lua bataie sau daca juca interul de pe vremea lui murinho si pierdea.

Si un gol marcat la ultima faza a meciului dupa ce nici Marseille n-a jucat nimic nu e tot ghinion nu? Daca Marseille ar fi facut un joc excelent cu multe ocazii la poarta lui Julio Cesar si ar fi picat acel gol, atunci ar fi fost ceva absolut firesc si n-ar fi suparat pe nimeni victoria francezilor, dar asa a fost un meci absolut mizerabil pe care n-ar fi meritat sa-l castige niciuna dintre cele doua echipe.
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba