Pariuri pe curse de cai – Configurați-vă banca de pariuri

În acest articol, voi examina importanța înființării unei bănci de pariuri pentru dvs., care este accesibilă, dar vă permite, de asemenea, să absorbiți orice pierderi care sunt inevitabile în pariuri. Pe scurt, motorul profesionistului de pariuri este „banca de pariuri” sau „banca de miză”.

Lucrul cheie de reținut este că trebuie să păstrați banca de pariuri complet separată de cheltuielile zilnice. Când îți pregătești să câștigi bani din pariurile pe curse de cai, primul tău pas trebuie să fie să te uiți la poziția ta financiară și să rezervi o sumă de bani pe care să o folosești ca bancă de pariuri.

Banca ta de pariuri este capitalul de lucru al afacerii tale și, dacă îți „defunzi” banca fiind lacom sau „urându-ți pierderile”, ești în afara afacerii. Este vital să vă protejați banca și să nu vă expuneți niciodată banca la riscuri inutile. Dacă reușiți să stăpâniți acest lucru, sunteți la jumătatea drumului spre a vă face cariera de pariuri să plătească. Poate suna simplu, dar atât de mulți oameni nu învață niciodată acest pas vital.

De ce este atât de important să ai o bancă de pariuri?

Importanța unei bănci de pariuri este pe atât de psihologică, cât și practică.

La nivel practic, odată ce ai o cifră stabilită ca punct de plecare al băncii tale, poți afla exact cât să mizezi pentru fiecare pariu. Puteți, de asemenea, să înregistrați și să urmăriți succesul dvs., pe măsură ce vă vedeți că banca inițială crește sau scade.

La nivel psihologic, dacă ai o bancă suficient de mare, atunci este mult mai ușor să tratezi asta ca pe o afacere și să-ți elaborezi „strategia de pariuri” și să te ții de ea. Veți descoperi că rezultatele individuale nu contează pentru dvs. și vă uitați la afacerea dvs. săptămână de săptămână.

Cât ar trebui să fie în banca mea de pariere inițială?

Suma reală pe care vă puteți permite să o investiți pentru banca dumneavoastră de pariuri inițială este o problemă foarte personală. O persoană poate găsi 5000 de lire sterline, în timp ce alta 200 de lire sterline. Suma reală nu este importantă în această etapă.

Punctul important este atașamentul emoțional. Dacă tresăriți când vă gândiți să înființați o bancă inițială de pariuri de 1000 GBP, atunci este prea mult. Dacă ești mai fericit cu 200 de lire sterline, atunci începe cu asta. Trebuie să fii realist cu banii pe care îi poți permite pentru a-ți înființa banca. Trebuie să vă setați banca la un nivel confortabil.

Banii pe care îi folosiți ar trebui să fie introduși ca capital de lucru și să nu aibă nicio legătură „emoțională” pentru dvs. De exemplu, dacă ai nevoie de bani pentru a plăti facturile sau ipoteca, ai o legătură emoțională cu acei bani și nu vei putea lua decizii de pariuri calculate.

Banca dvs. ar trebui să fie suficient de mare pentru a absorbi inevitabila serie de pariuri pierdute cu care se va confrunta toată lumea, fără a vă afecta deciziile. Aș sugera o bancă minimă de 200 de lire sterline, o bancă de 500 de lire sterline este mai bună și o bancă de început de 1000 de lire sterline este ideală – dar este la latitudinea individului să decidă ce este potrivit pentru el.

Faptul este că, cu o bancă suficient de mare, vezi imaginea de ansamblu și privești lucrurile săptămânal de săptămână sau lună de lună, în timp ce dacă îți setezi banca prea mică sau nu obții raportul corect între dimensiunea băncii și nivelul dintre mizele tale, dintr-o dată fiecare pariu pare important și orice pierderi par a fi lovituri masive pentru tine. Acest lucru este foarte periculos în pariuri, deoarece, în cazul unui pariu pierdut, puteți merge pe „tilt”, similar cu pokerul când pierzi o mână mare, încetezi să iei decizii raționale și începi să „ți urmărești pierderile” fie pariând mai mult pe următoarea dvs. selecție sau chiar mai rău plasarea unui pariu total de „noroc” pe ceva pe care nu ați cercetat temeinic.

Sunt sigur că ni s-a întâmplat tuturor, dar este modalitatea sigură de a-ți pierde banca în câteva pariuri stupide și de a anula săptămâni de muncă grea într-o singură sesiune. Am văzut că se întâmplă de prea multe ori.

Cel mai simplu mod de a evita acest lucru este să pariezi în limita posibilităților tale sau a băncii tale și să nu fii niciodată lacom sau să mizezi mai mult decât îți poți permite. Ca regulă generală – dacă nu ești confortabil cu pariul tău, pariezi în afara zonei tale de confort, ceea ce înseamnă de obicei în afara ceea ce poate suporta banca ta.

Cum îmi împart banca în puncte?

După ce v-ați hotărât cu privire la suma pe care o puteți permite pentru banca dvs. de pariuri, vă sugerez să vă împărțiți banca în puncte.

Aș recomanda să începeți cu nu mai puțin de o bancă de 100 pt. Deci, dacă vă puteți permite doar 200 GBP ca bancă de pariuri, atunci pariați 2 GBP per punct. 500 lire sterline ar fi 5 lire sterline pe punct și 1000 lire sterline ar fi 10 lire sterline pe punct atunci când susțin cai.

Eu personal conduc o bancă de 200 de puncte și o mențin în jur de 10.000 de lire sterline, așa că pariez 50 de lire sterline pe punct. Dar când am început să câștig cu adevărat bani din pariuri, banca mea inițială era de doar 200 de lire sterline și am acumulat-o de-a lungul timpului, lăsând toate câștigurile mele și nu scot nimic timp de un an. După cum spun, fiecare dintre voi va avea propria agendă și obiective.

Amintiți-vă doar – este perfect firesc ca banca dvs. de pariuri să urce și să coboare, aceasta este natura curselor de cai, nu intrați în panică dacă aveți o perioadă de pariuri pierdute, doar lăsați banca dvs. să o absoarbă și să mențineți o disciplină strictă cu privire la dvs. pariuri, ajustați-vă mizele dacă este necesar – dar în niciun caz nu faceți pariuri de panică încercând să vă recuperați pierderile.