Pentru a veni in ajutorul jucatorilor incepatori de la Gamebookers, m-am gandit sa explic pariurile care se pot juca la aceasta agentie. FOTBALTrecem peste pariurile 1x2 si Double Chance (dublele 1x x2 si 12) cunoscute oricarui parior.Half TimeReprezinta pariurile la pauzaHalf Time/Full TimeReprezinta pariurile unde trebuie indicat rezultatul atat la pauza cat si la finalEx. 1/1 = (1 la pauza si 1 la final)Atentie la pariurile NO Ex. NO 1/1 = pariezi ca nu va fi 1 si la pauza si la final. Pariul este castigat in orice situatie, mai putin de combinatia 1 pauza/ 1 finalHalf Time or Full TimeReprezinta pariurile unde rezultatul indicat de tine trebuie sa apara sau la pauza sau la final. Under/Over Total 2.5Reprezinta numarul de goluri marcate in meciul respectiv.Under = 0, 1 sau 2 goluriOver = 3 sau mai multe goluriIn anumite situatii Total 2.5 poate fi schimbat cu Total 3.5 sau chiar cu Total 4.5.Winning marginInter Milan by 1 goal = Inter Milan câstiga la 1 gol diferentaInter Milan by 2 or more = Inter Milan câstiga la 2 sau mai multe goluri diferentaNo score draw = scor exact 0-0Score draw = orice egalitate în care au fost marcate goluri ; ex. 1-1, 2-2, 3-3 etc.To score/ not to scoreChelsea to score = Chelsea înscrieChelsea to win to nil = Chelsea câstiga fara sa primeasca golChelsea to keep a clean sheet (receive no goals) = Chelsea nu primeste golMore GoalsSunt pariurile în care trebuie sa pui în ce repriza se înscriu cele mai multe goluri.1st half = se inscriu mai multe goluri in prima repriza2nd half = se inscriu mai multe goluri in repriza a douaDaca în cele 2 reprize se dau un numar identic de goluri, primesti înapoi suma pariataTotal BookingsIn timpul unui meci, agentia acorda 10 puncte pentru fiecare cartonas galben si 25 de puncte pentru fiecare cartonas rosu, maximul de punctaj ce poate fi obtinut de un jucator fiind de 35 de puncte.Below 25 points = In timpul meciului se obtin mai putin de 25 de puncteBetween 25 and 45 points inclusive = In timpul meciului se obtin între 25 si 45 de puncte (inclusiv 25 si 45)Over 45 points = In timpul meciului se obtin mai mult de 45 de puncteNumber of GoalsPariezi cate goluri se vor inscrie in partida respectiva :No goals = rezultat exact 0-01 goal = in meci se va inscrie un singur gol2 goals = in meci se vor inscrie exact 2 goluri....6 goals or more = in meci se vor inscrie 6 sau mai multe goluriAt least 1 goal = in meci se va inscrie minim un gol (meciul nu se va termina 0-0)Number of Goals - Odd = totalul golurilor in meci va fi impar (1,3,5 etc.)Number of Goals ? Even = totalul golurilor in meci va fi par (0,2,4 etc.)Goal ScorerSe pariaza pe jucatorul care va inscrie in meciul respectiv.Optiunile sunt :First = jucatorul va marca primul gol al meciuluiLast = jucatorul va marca ultimul gol al meciuluiAnytime = jucatorul va marca oricand in meciul respectiv1st GoalSe pariaza pe echipa care va inscrie prima in meci.Daca meciul se termina 0-0, primesti inapoi suma jucata.Handicap1. Handicap normal 0:1 sau 1:0Ex.1 Aston Villa v Charlton 0:1 Daca joci 1 ? Aston Villa trebuie sa castige la minim 2 goluri diferentaDaca joci X ? Aston Villa trebuie sa castige exact la 1 gol diferentaDaca joci 2 - este echivalentul dublei X2Ex.2 Portsmouth v Liverpool 1:0Daca joci 1 ? Este echivalentul dublei 1XDaca joci X ? Liverpool trebuie sa castige la exact un gol diferentaDaca joci 2 ? Liverpool trebuie sa castige la 2 sau mai multe goluri diferenta2. Asians Handicap Echipa A ? Echipa B 0:0Pariezi pe echipa A :Castigi daca echipa A castigaPrimesti banii inapoi daca meciul se termina egal Pariezi pe echipa B :Castigi daca echipa B castigaPrimesti banii inapoi daca meciul se termina egal Echipa A ? Echipa B 0:1/4Pariezi pe echipa A :Castigi daca echipa A castigaPierzi jumatate din miza jucata daca meciul se termina egal Pariezi pe echipa B :Castigi daca echipa B castigaCastigi jumatate din suma daca meciul se termina egal Echipa A ? Echipa B 0:1/2Pariezi pe echipa A :Castigi daca echipa A castigaPariezi pe echipa B :Castigi daca echipa B castiga sau face egal (echivalentul dublei X2) Echipa A ? Echipa B 0:3/4Pariezi pe echipa A :Castigi daca echipa A castiga la o diferenta de minim 2 goluriCastigi jumatate din suma daca echipa A castiga la un singur gol diferenta Pariezi pe echipa B :Castigi daca echipa B castiga sau meciul se termina la egalitatePierzi jumatate din miza daca echipa A castiga la un singur gol diferenta Echipa A ? Echipa B 0:1 ? a nu se confunda cu handicapul normal 0:1 unde exista si posibilitatea de a juca drawPariezi pe echipa A :Castigi daca echipa A castiga la o diferenta de minim 2 goluriPrimesti banii inapoi daca echipa A castiga la un singur gol diferenta Pariezi pe echipa B :Castigi daca echipa B castiga sau meciul se termina la egalitatePrimesti banii inapoi daca echipa A castiga la un singur gol diferenta Echipa A ? Echipa B 0:1 1/4 Pariezi pe echipa A :Castigi daca echipa A castiga la o diferenta de minim 2 goluriPierzi jumatate din miza daca echipa A castiga la un singur gol diferenta Pariezi pe echipa B :Castigi daca echipa B castiga sau meciul se termina la egalitateCastigi jumatate din suma daca echipa A castiga la un singur gol diferenta Echipa A ? Echipa B 0:1 1/2 Pariezi pe echipa A :Castigi daca echipa A castiga la o diferenta de minim 2 goluri Pariezi pe echipa B :Castigi daca echipa B castiga, daca meciul se termina la egalitate sau daca echipa A castiga la un singur gol diferenta Echipa A ? Echipa B 0:1 3/4 Pariezi pe echipa A :Castigi daca echipa A castiga la o diferenta de minim 3 goluriCastigi jumatate din suma daca echipa A castiga la o diferenta exact 2 goluri Pariezi pe echipa B :Castigi daca echipa B castiga, daca meciul se termina la egalitate sau daca echipa A castiga la un singur gol diferentaPierzi jumatate din miza daca echipa A castiga la exact 2 goluri diferenta Handicapurile de mai sus au fost explicate in ideea ca avantajul se da echipei oaspete (echipa B).Daca avantajul se da echipei gazda, pariurile vor deveni 1/4:0 in loc de 0:1/4, 1/2 :0 in loc de 0:1/2 etc. si explicatiile de mai sus se vor inversa (schimbati echipa A cu echipa B)O sa continui si cu celelalte sporturi..Mult noroc !
|
|
Explicarea tipurilor de pariuri de la Gamebookers
Postat 22 April 2005 - 12:46 AM (#2)
Asa da... :aplauze:Iata-ne acum inarmati pana-n dinti.Trebuie sa multumesc pentru informatiile oferite care pentru multi, chiar daca nu reprezinta o noutate, inseamna o mai buna intelegere a optiunilor.
Postat 22 April 2005 - 08:45 AM (#3)
O sa incerc sa ajut si eu cu ceea ce stiu. Sper sa nu fie nici o problema.TENISMatchesReprezinta indicarea carui jucator va castiga meciul.Set BettingReprezinta scorul la seturi din meciul respesctiv. Atentie: Majoritatea meciurilor de tenis se joaca pe sistemul 2 seturi din 3, insa finalele turneelor se joaca in sistemul 3 seturi din 5, la fel ca si toate meciurile din cadrul turneelor de Mare Slam.Number of SetsReprezinta numarul total de seturi care se joaca intr-un meci. Acesta poate fi 2 sau 3 intr-un meci din sistemul 2/3 sau 3, 4 sau 5 intr-un meci din sistemul 3/5.At Least One SetUnul dintre jucatori trebuie sa castige macar un set.Ex: Jucatorul A vs. Jucatorul B. Daca se pariaza pe jucatorul A, atunci orice rezultat este corect in afara de 2-0 la seturi (in cazul 2/3 seturi jucate) sau 3-0 (in cazul 3/5) pentru jucatorul B. Asadar, jucatorul A poate sa invinga (2-0, 2-1, 3-2 etc) sau sa piarda si sa ia macar un set(1-2, 1-3, 2-3).First SetReprezinta pariul pe castigatorul primului set al jocului.First Set ExactaReprezinta scorul la game-uri al primului set.( 6-0, 6-1, 6-2, ..., 6-4, 7-5, 7-6, etc. )HandicapHandicapul poate fi de doua feluri in tenis, handicap la seturi sau handicap la game-uri.Ex1: Jucatorul A vs. Jucatorul B [Games HC] 0:4.5 - handicap la Game-uriDupa terminarea meciului se calculeaza rezultatul final la game-uri. Asadar, daca meciul se termina 6-4 6-7 6-3 scorul la game-uri va arata asa: 6+6+6=18 4+7+3=14. Deci scorul va arata 18-14, in acest caz castigator va fi pariul pe Jucatorul B, pentru ca la scorul final se adauga si handicapul dat de pariu, 4.5. Dupa adaugarea handicapului, scorul va arata asa: 18-18.5, deci pariu castigator pe Jucatorul B. Handicapul la gameuri poate nu este fix, el poate ajunge de la 0.5 pana la 6.5 sau poate chiar mai mare. Observatie: Inainte de a paria pe un handicap, calculati ce scoruri ar trebui sa iasa pentru ca pariul sa fie corect, o sa ajute mult in calcularea meciului corect.Atentie: In meciurile in care se joaca 3/5 seturi se joaca mai multe game-uri, deci atentie mare la ce handicap este luat.Ex2: Jucatorul A vs. Jucatorul B [Set HC] 0:1.5 - handicap la Set-uriIn cazul unui meci in care se joaca 2/3 seturi, pariul pe jucatorul A inseamna 2-0 la seturi in favoarea acestuia, iar pe jucatorul B orice alt rezultat. La fel ca si in cazul handicapului la game-uri acesta poate sa varieze. La scorul final la seturi se adauga handicapul pentru a se afla concluzia pariului.Atentie: Din nou atentie la meciurile care se joaca in sistem 3/5 unde se schimba complet datele problemei.Orice modificare sau atentionare este binevenita.Bafta !
Postat 11 May 2005 - 10:39 AM (#4)
BaseballLinePariezi pe cine va castiga meciul (sunt incluse si eventualele over time-uri).5 InningsPariezi pe rezultatul dupa 5 innings (dupa primele 5 reprize).5-Innings/End Result Este echivalentul pauza/final de la fotbal, rezultatul combinat dupa primele 5 reprize si la final.Ex. 1/1 inseamna ca echipa gazda va conduce si dupa primele 5 Innings si la final de meci.Under/OverPariezi pe numarul de puncte (mai mic sau mai mare decat Total din meciul respectiv.Ex. KZC Royals v TOR Blue Jays Total 9.0 Daca pariezi Under va trebui ca meciul sa se termine cu un total mai mic de 9 puncte.Daca pariezi Over va trebui ca meciul sa se termine cu un total mai mare de 9 puncte.In cazul in care meciul se termina cu un total egal cu 9 puncte, primesti miza inapoi orice ai fi pariat.Odd/EvenPariezi pe numarul par (Odd) sau impar (Even) de puncte din meciul respectiv.First Inning Pariezi pe cine va conduce dupa primul Inning (prima repriza). Exista si posibilitatea de egal.Mult noroc !
Postat 11 May 2005 - 11:00 AM (#5)
Trecem peste 1x2 shi Double chance care le stiu toti parioriiUnder/Over De ex:Austria v Slovenia 5.5Daca pariezi under meciul trebuie sa aiba un numar total de goluri mai mic de 6,adica 0,1,2,3,4,5 goluri , iar daca pariezi over trebuie sa se inscrie minim 6 goluriExact ScorePrecizezi scorul cu care se va termina meciulHandicapsDe ex :--Austria v Slovenia 0:1/2 Daca pariezi 1 este acelasi lucru cu 1 de la 1x2,iar daca pariezi 2 este acelasi lucru cu dubla x2--Austria v Slovenia 0:1 1/2Daca pariezi 1 Austria trebuie sa bata la minim 2 goluri diferenta,iar daca pariezi 2 castigi in 3 cazuri : Slovenia castiga,meciul se termina egal,Slovenia pierde la fix un gol diferentaWinning MarginReprezinta diferenta exacta de scorExemplu :Draw -Meciul se termina la egalitateAustria to win by 1 - Austria castiga la 1 gol diferentaAustria to win by 2 - Austria castiga la 2 goluri diferenta Austria to win by 3 - Austria castiga la 3 goluri diferentaAustria to win by 4 - Austria castiga la 4 goluri diferenta Austria to win by 5 - Austria castiga la 5 goluri diferenta Austria to win by 6 or more - Austria castiga la minim 6 goluri diferentaSlovenia to win by 1 - Slovenia castiga la 1 gol diferenta Slovenia to win by 2 - Slovenia castiga la 2 goluri diferenta Slovenia to win by 3 - Slovenia castiga la 3 goluri diferenta Slovenia to win by 4 - Slovenia castiga la 4 goluri diferenta Slovenia to win by 5 - Slovenia castiga la 5 goluri diferenta Slovenia to win by 6 or more - Slovenia castiga la minim 6 goluri diferentaPeriods[1st Period] - 1x2 in prima repriza[2nd Period] - 1x2 NUMAI IN REPRIZA a 2-a[1st+2nd Period] - 1x2 dupa primele 2 reprizeDe ex: Denmark v Austria 3-4(3-0;0-1;0-3)[1st Period] - 1 ( 3-0 )[2nd Period] - 2 ( 0-1 )[1st+2nd Period] - 1 (3-1)1st/2nd/3rd1x2 dupa fiecare repriza Ex :Denmark v Austria 3-4(3-0;0-1;0-3)1st(3-0)-1/2nd(3-1)-1/3rd(3-4)-2 DECI : 1/1/2
Postat 11 August 2005 - 12:32 PM (#6)
Sunt loa inceput pe Gamebookers si am o mica nelamurire!Mi-am facut cont la ei, mi-am facut un Visa electron, ieri nl-am incarcat cu bani, totul e in regula!Nu am prea inteles cum pun mai multe meciuri pe acelasi bilet, pt. o cota mai buna, si cum joc un singur meci pe un bilet.Daca poate cineva sa-mi exolice ar fi perfect. Ma intereseaza, pt ca eu joc de mult timp cu sisteme la Pariloto si astra, sinu vreau sa pun din greseala 10 meciuri pe un bilet! In rest, site-ul e ok, forumul acesta m-a convins si pe mine sa renunt la Pariloto asta de doi lei, care te cheama pana la Bucuresti ca sa-ti plateasca niste amarate de 50 de milioane, si te poarta pe la banci, si asa mai departe ( un castig de 63 de milioane s-a transformat la ei in 52, dupoa ce mi-au tras impozitul). Vom vedea cum mi-a fi norocul pe internet. Merci mult
Postat 11 August 2005 - 01:00 PM (#7)
rumegush :Acum Gamebookers avand interfata in limba romana, este mai greu sa faci greseli. (Alegi din popup-ul de sus International - Romana)Ai vazut ca atunci cand faci click pe cota dorita, in partea dreapta se desfasoara biletul. Cand ai terminat de ales toate meciurile, scrii suma pe care vrei sa o pariezi in casuta Bilet multiplu - 1 pariu @ daca vrei ca toate meciurile sa fie pe acelasi bilet, apoi dai click pe puneti pariul.Mai ai posibilitatea sa faci combinatii din acele meciuri (cate 2, cate 3 etc.), caz in care scrii suma pe care vrei sa o pariezi in casutele respective.Daca vrei sa joci un singur meci din lista repectiva, scrii miza in dreptul meciului ales si click pe puneti pariul. De altfel, cand se desfasoara biletul, in partea de sus, poti apasa pe cum sa pun un pariu? pentru explicatii detaliate.Noroc !
Postat 12 August 2005 - 10:17 AM (#8)
ok, m-am descurcat, merci!La depunerea de bani n-au fost probleme, acuma sa vad daca castig, pot sa fac o retragere de 100 de euro, chiar daca am depus banii doar de 5 zile?Sau o sa-mi ceara ceva acte scanate, pe care as fi fericit sa le trimit, atata timp cat o sa dea dovada de seriozitate! Merci inca o data, Mariusica!
Postat 16 August 2005 - 01:09 PM (#10)
Citeaza
Originally posted by UnD3aDce inseamna Team to kick-off ?
asa e! ca am vorbit cu oamenii aia...
Postat 24 August 2005 - 08:07 AM (#12)
Salut!Chelsea to keep a clean sheet (receive no goals)Daca meciul se termina 0-0 am castigat pariul?
Postat 24 August 2005 - 08:14 AM (#13)
Citeaza
Originally posted by gogoseluSalut!Chelsea to keep a clean sheet (receive no goals)Daca meciul se termina 0-0 am castigat pariul?
Postat 24 August 2005 - 08:20 AM (#14)
Citeaza
Originally posted by dan-ruscadaca nu primeste gol Chelsea ai castigat pariul indiferent daca Chelsea marcheaza sau nu
Citeaza
Originally posted by gogoseluSalut!Chelsea to keep a clean sheet (receive no goals)Daca meciul se termina 0-0 am castigat pariul?
Postat 24 August 2005 - 11:32 AM (#15)
gogoselu : Explicatiile date de dan-rusca sunt corecte.Sunt de speculat astfel de cote.Si la Arsenal e in aceiasi situatie :Arsenal to win to nil @ 1.57 Arsenal to keep a clean sheet (receive no goals) @1.72Noroc !
Postat 24 August 2005 - 07:17 PM (#19)
Citeaza
Originally posted by barosanu13de ce nu pot juca ambele echipe ca marcheaza?
Postat 24 August 2005 - 10:10 PM (#20)
pai doua single stiu ca merge dar ma gandeam ca le pun pe acelasi bilet.cota e mai mare nu?! adica la celelalte case de pariuri din cate stiu eu merge.eu ma refeream la gamebookers.am cautat si un pariu echivalent dar nu au.in fine.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor