Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Explicarea tipurilor de pariuri de la Gamebookers - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Explicarea tipurilor de pariuri de la Gamebookers

Postat 03 December 2007 - 02:28 PM (#121) Useril este offline   baiat`bun 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 17-November 06

Citeaza

Originally posted by oNuBuna ! Am si eu o intrebare pt un pariu la GB . De ex daca vreau sa pun pe un bileti 8 meciuri si sa pun sistem ca din cele 8 meciuri daca castig 5 biletul sa fie castigator...cum fac ? Ms Anticipat !
Dupa ce selectezi cele 8 meciuri si iti apare biletul de joc in dreapta, sub acesta vei avea o lista asemanatoare cu aceasta Bilet multiplu - 1 pariu câte 2 - 28 pariuri câte 3 - 56 pariuri câte 4 - 70 pariuri câte 5 - 56 pariuri câte 6 - 28 pariuri câte 7 - 8 pariuri iar in dreptul fiecarei optiuni o casuta...completezi miza pe care o doresti in casuta respectiva, astfel daca vrei sa mizezi pe tot combo\'ul vrei completa prima casuta cu suma respectiva iar daca vrei combinatii vei completa in dreptul casutei cu numarul dorit..in cazul tau câte 5 - 56 pariuri si vei avea un total de 56 de combinatii....sper ca m-am facut inteles...:bun: BAFTA la priuri
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart, And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
0

Postat 03 December 2007 - 02:32 PM (#122) Useril este offline   oNu 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 03-December 07

Deci daca pariez 20 lei pe cate 5 cat o sa platesc ?
0

Postat 03 December 2007 - 03:12 PM (#123) Useril este offline   oNu 

• Parior
  • PipPip

Pai asa sunt sanse mari sa castig mai putin decat am pariat :bun:
0

Postat 03 December 2007 - 05:25 PM (#124) Useril este offline   baiat`bun 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 17-November 06

Citeaza

Originally posted by oNuDeci daca pariez 20 lei pe cate 5 cat o sa platesc ?
Pai daca doresti sa pariezi 20 de lei pe tot biletu vei avea 56 de combinari...adica 8 luate cate 5 in total 56 de variante...de bilete a cate 5 meciuri....deci tu trebuie sa imparti 20 de lei la 56 si (0,357 ...RON) si atat sa scrii in casuta aia din dreptul lui 5...acum depinde si ce cote pui pentru ca o sa iesi in pierdere la cote mici....:bun:
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart, And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
0

Postat 03 December 2007 - 06:16 PM (#125) Useril este offline   oNu 

• Parior
  • PipPip

Ms Mult !
0

Postat 16 June 2009 - 11:00 PM (#126) Useril este offline   DigitalDesire 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 12-June 09

Stie cineva de cate ori si pe ce cota minima trebuie rulat un bonus la GAMEBOOKERS ?Astept urgent un raspuns din partea cuiva care a pariat la casa asta!
0

Postat 16 June 2009 - 11:37 PM (#127) Useril este offline   karate 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 804
  • Inregistrat: 09-August 06

Citeaza

Originally posted by DigitalDesireStie cineva de cate ori si pe ce cota minima trebuie rulat un bonus la GAMEBOOKERS ?Astept urgent un raspuns din partea cuiva care a pariat la casa asta!
Depunerea (până la valoarea maximă a bonusului) + bonusul trebuie să fie rulate de trei ori în cadrul casei noastre de pariuri la cote de 2,0 sau mai mari înainte ca retragerea să poată fi efectuată.Bonusul expiră în 90 de zile de la efectuarea unei prime depuneri.
Nu banii te fac pe tine ,tu ii faci pe ei !!! Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I 'm not sure about the Universe" - Albert Einstein
0

Postat 17 June 2009 - 04:18 AM (#128) Useril este offline   DigitalDesire 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 12-June 09

multumesc frumos
0

Postat 14 May 2010 - 04:33 PM (#129) Useril este offline   Denis 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 14-May 10

ce insemnatate are GOAL/NO GOAL in replatz.it????????????????:banana:
0

Postat 14 May 2010 - 05:00 PM (#130) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Denisvalabil la orice agentie care are acest tip de oferta :Goal = ambele echipe vor inscrieNo goal = doar o echipa inscrie sau se termina 0-0
0

Postat 14 May 2012 - 10:25 AM (#131) Useril este offline   silviudima 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 14-May 12

Imi puteti explica cum se pot juca la gamebookers doua bilete diferite ? De exemplu, vreau sa joc scor final la 8 meciuri, dar in doua grupe a cate 4, astfel incat daca pica un singur rezultat, sa am totusi un bilet castigator. M-am tot uitat pe site si nu-mi pica deloc fisa.
0

Postat 14 May 2012 - 11:49 AM (#132) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 10-July 08

Vezi postareasilviudima, la 14 May 2012 - 10:25 AM, a spus:

Imi puteti explica cum se pot juca la gamebookers doua bilete diferite ? De exemplu, vreau sa joc scor final la 8 meciuri, dar in doua grupe a cate 4, astfel incat daca pica un singur rezultat, sa am totusi un bilet castigator. M-am tot uitat pe site si nu-mi pica deloc fisa.

Salut,e simplu numeroteaza meciurile 1,2,3,4,5,6,7,8. Pui meciurile 1234 pe un bilet si meciurile 5678 pe alt bilet si ai terminat balciu. Sper ca am inteles eu la ce te referi.
0

Postat 14 May 2012 - 08:34 PM (#133) Useril este offline   silviudima 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 14-May 12

Vezi postareaxulescu, la 14 May 2012 - 11:49 AM, a spus:

Salut,e simplu numeroteaza meciurile 1,2,3,4,5,6,7,8. Pui meciurile 1234 pe un bilet si meciurile 5678 pe alt bilet si ai terminat balciu. Sper ca am inteles eu la ce te referi.

Tocmai aici e problema. Dupa ce am pus un bilet, urmatoarele pariuri imi sunt adaugate automat pe biletul anterior si nu stiu cum sa opresc chestia asta, ca sa apara un bilet nou, fara nici o legatura cu cel anterior. Poate e vorba de vreo setare, care mie nu mi se pare foarte evidenta.
0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba