M-am gândit sa initiez un loc unde sa ne descarcam nervii din cauza pierderii unui meci în minutul \'90 sau, de ce nu, a unui pot imens la poker sau a unei sume mari de bani.Este singurul loc unde e permis orice, cu conditia sa nu înjuram pe ceilalti membri ai forumului.Venim aici, dam cu capul si ne întoarcem la treaba, pentru ca avem de câstigat bani :ciao:
|
|
LOC DE DAT CU CAPUL !
Postat 13 May 2004 - 11:30 PM (#3)
Am urmarit primul set si am crezut ca meciul este decis...cand am vazut rezultatul final nu mi-a venit sa cred :ciao:. Credeam ca Pavel il va razbuna pe Hanescu eliminandu-l pe Ljubicic, dar nu a fost asa ...Sper sa fie cat mai putine posturi la \"locul de dat cu capu\"...:heul:
Postat 15 May 2004 - 07:15 PM (#4)
Marius, nu ai putea sa faci - te rog - si un loc in care sa ne manifestam bucuria :topbet: cand ne iese un pronostic sau cand echipele noastre favorite castiga ?uite de exemplu, leverkusen (preferata mea din germania) conduce in deplasare liderul werder bremen cu 3-0 in min 21 !!!! makes me wanna rock (or drink)f. buna ideea locului de dat cu capu\' :bun: :king1:
Postat 16 May 2004 - 09:34 PM (#5)
Am pierdut o miza maricica si la fel un castig maricel pe Steaua, offf ce pacat. :o:o:o:o:o:o Tre` sa ma dau cu capul mult de tot ca sa tin minte sa nu mai pun pe Divizia A:no::no::no:
Postat 16 May 2004 - 09:50 PM (#6)
Citeaza
Originally posted by mariusA. Pavel - I. Ljubicic 6-4 4-6 3-6 :no::heul::o:heul:
Postat 17 May 2004 - 12:01 AM (#8)
Sa-i ia dracu pe toti germanii , divizia a II-a germana nu e departe de Franta 2...Asemenea magarii, n-am mai vazut demult.Din 9 meciuri, 7 sa se termine egal...si 2 bombe ...E o porcarie...Laudat fie campionatul Romaniei unde gasim mai multe meciuri...Etapa asta am prieteni care au prins frumos la romani.Ma pus pe mine dracu sa jok la B2 pe Lubeck, cand la aceeasi cota aproape Gloria il aveam in cap de 2 saptamani...Mai aveam si o predictie de pus, ma chinui o juma de ora sa o fac prezentabila (Vitesse-1.66 la bet365) si cand ii dau sa adauge imi spune ca trebe sa ma inregistrez...Oricum Germania 2 e deja pe lista neagra...Nemti IDIOTI..un junior ca lumea n-au...!!!!
Postat 17 May 2004 - 09:42 AM (#9)
Ashtia de la Real Madrid nu-s normali la cap ! :o Iar au luat bataie nenorocitii, culmea de la cei mai vai-de-capul-lor=Murcia :no:Beckham a luat rosu :o iar Zidane si Figo n-au fost departe nici ei am zis ca vor lupta macar pt calificarea directa in grupele UCL...da\' de unde as fi super-fericit ca intr-un tur preliminar sa dea peste o \"nuca tare\" si sa fie eliminati. ...Ce frumoasa ar fi Liga Campionilor fara Real Madrid in grupe ... galactici ? ei ash .... sunt o adunatura de shmecheri cu figuri pe ei dar incapabili sa-si dea seama ce-ti trebuie ca sa fii o ECHIPA :no:
Postat 17 May 2004 - 10:23 AM (#10)
Stai lejer ca se califica, chiar daca joaca super urat, sunt Real Madrid ce draq...Gasesc ei o cale :no::drak::o:drak::o
Postat 17 May 2004 - 10:34 AM (#11)
doamne cat de rupti sunt aia de la Atl. Madrid.Cum draq o fi sa conduci in min.90 cu 1-0 si apoi sa pierzi cu 1-2......numai la fotbal se poate intampla asa ceva:crazy:
Postat 17 May 2004 - 12:14 PM (#12)
Dupa ce am facut bani frumosi cu Augsburg (o echipa cu o evolutie excelenta pe propriul teren), simbata mi-au facut figura. Aveau 2-0 in minutul 70 cu Stuttgarter Kickers, iar in final a fost 2-2!!!:no::o:o
Postat 17 May 2004 - 12:39 PM (#13)
3 speculatii care s-au dovedit letale pentru mine Deportivo 2 (3-0 !) :no::heul:Atletico Madrid 1 (1-2 !) :o:heul:Union Berlin 2 (2-2 !) :o:heul:Noroc cu previzibilii italieni care au mai atenuat shocurile. Nu-mi plac sfârsiturile de campionat. Se speculeaza mult, multe meciuri par 100% sigure, însa realitatea e de multe ori alta.
Postat 19 May 2004 - 12:09 PM (#14)
nu credeam ca se poate intimpla asa ceva, insa dupa cum spunea cineva ca nu exista meciuri sigure, la fel nu exista carte sigura la poker (poate doar careul de asi, hi, hi...:bun: )ieri am jucat putin si chiar eram in mina, cum se zice, pina cind... of, nici acum nu-mi vine sa cred, am prins din prima un flush cu cartea cea mai mare K... tinind cont si de ce s-a \"vehiculat\" pina atunci (frecvent doua perechi si rareori cite o chinta), am ridicat potul la fiecare tura pina in pinzele albe... si de fiecare data, un anume coco (nume predestinat parca :pimp: ) nu numai ca mergea, dar mai ridica si el la rindul lui... eram aproape sigur ca merge la cacealma si de aceea abia asteptam sfirsitul, ca sa rid putin de tip ca nu s-a pus cu cine trebuie... insa, STUPOARE!!!:000::000::000: tipul avea flush cu cea mai mare carte A! am ramas cred, pret de vreo 2 runde, complet blocat nevenindu-mi sa cred ce s-a intimplat... unde mai pui ca si potul se ridicase la o suma frumusica, aproape jumatate din cit aveam eu in cont...:no::cry::pimp::cry:asta e, insa parca tot asa as juca acum daca mi s-ar mai intimpla la fel!Bafta va doresc la toti !!!:pimp:
Postat 20 May 2004 - 09:53 AM (#15)
Daca nu era eliminarea lui Barthez, meciul avea totusi sanse sa se termine egal dupa 90\' :aplauze: ...dar asemenea evenimente sunt greu de prevazut oricum :cry:
Postat 20 May 2004 - 10:46 AM (#16)
Citeaza
Originally posted by rocketbabydollDaca nu era eliminarea lui Barthez, meciul avea totusi sanse sa se termine egal dupa 90\' :aplauze: ...dar asemenea evenimente sunt greu de prevazut oricum :cry:
Postat 20 May 2004 - 12:23 PM (#17)
ai dreptate. Intr-o finala trebuie sa ai grija in prilmul rand sa nu faultezi in situatie de ultim aparator. Mai bine il lasa pe Mista sa treaca pt ca intra oricum intr-un unghi dificil si nu era 100% ca da gol. Si chiar daca ar fi fost gol, cu 11 oameni si Barthez in poarta (orice s-ar spune mai bun ca rezerva) erau perspective pt Marseille sa revina :cry:
Postat 23 May 2004 - 11:13 PM (#18)
incredibil ce se intampla la spartak moscova.au ajuns la a 6-a infrangere consecutiva !!!
Postat 25 May 2004 - 02:07 PM (#19)
Of Of pusesem x la Goteborg - Hammarby dar in min. 88 0-1 pt Hammarby:eek::nu::bere::heul:!!!!!
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor