Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: LOC DE BAUT SAMPANIE - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 166 Pagini +
  • « Prima
  • 164
  • 165
  • 166
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

LOC DE BAUT SAMPANIE Evaluare topic: ***** 1 Voturi

Postat 22 May 2012 - 11:59 AM (#3301) Useril este offline   tenzen 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 07-April 12

Vezi postareakrestos, la 21 May 2012 - 09:14 PM, a spus:

ce castiguri ai pe tine , daca si din banii aia iti o sampanie , o duci bine.

Sa aveti grija cu teparu asta de KRESTOS si cu ponturile date de el, sa stie toata lumea ce tepar e asta, ca el este prea "sus" pentru noi astia "pamanteni" de pe forum, dupa ce am intrat pe forum sa aflte toata lumea ca e un tepar mi-a dat mail sa ma oftice ca vroia sa-mi dea bani si numai mi da. Imi daduse ignore pe messenger ca sa nu ii mai cer bani si i-am dat mail.
Dovada, print screen de pe mail cu ce am vorbit cu el :
http://imageshack.us...01/krestos.png/

I-am dat bani ca zicea ca isi face site si dupa aceea se facea ca nu stie cine sunt !
Vedeti dovada:
http://www.e-pariuri...021#entry334021

Se lauda odata ca are pont tare in germania vroia 50-100 euro, si sa ii dai bani inainte, am aflat la care meci se referea de la altcineva (nu pariasem ca stiam ca da numai prosti), iar el cand a vazut ca nu a iesit a zis ca era alt meci defapt.
Aveti grija nu cumparati nimic chiar sa nu bagati ponturile date de el ca da numai aiurea.

Aceasta postare a fost editata de tenzen: 22 May 2012 - 12:00 PM

0

Arata acest topic

• 166 Pagini +
  • « Prima
  • 164
  • 165
  • 166
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba