Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: LOC DE BAUT SAMPANIE - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 166 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

LOC DE BAUT SAMPANIE Evaluare topic: ***** 1 Voturi

Postat 24 May 2004 - 08:44 PM (#21) Useril este offline   AleXXapz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2589
  • Inregistrat: 01-March 04

Citeaza

shi eu beau in cinstea lu Haehnel J. (cota de 6.25 )
Mai bine zis in cinstea lui Agassi, ca nu mai joaca mai nimic de la un timp !!! :bere::drak::drak:Oricum ma bucur ptr. amandoi si va urez bafta in continuare:yeah:
0

Postat 27 May 2004 - 01:45 AM (#22) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

O cupa plina de sampanie pentru Porto, în care am crezut si pe care am pariat de când a început sezonul de Champions League ! :P:aplauze::mrg:
0

Postat 27 May 2004 - 02:05 AM (#23) Useril este offline   LaVey 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 18-November 03

si eu beau pt Porto :bere::mrg::P
0

Postat 27 May 2004 - 07:42 AM (#24) Useril este offline   NEC 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 26-February 04

Si eu subscriu la cele spuse .. insa eu n-am avut atata incredere sa pun pe victoria portughezilor ... ma multumesc cu pariul pe golul marcat Porto ... asta insa nu inseamna nimic fara victoria romanilor azi in meciul cu Irlanda :P
0

Postat 27 May 2004 - 10:47 AM (#25) Useril este offline   Satisfaction 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 191
  • Inregistrat: 16-November 03

SUPER PORTO!!!!!!!!Am castigat 125$ aseara pe PORTO!!!!!LET\'s DRINK :mrg::P
0

Postat 27 May 2004 - 11:41 AM (#26) Useril este offline   AleXXapz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Felicitari din partea mea ptr. toti cei care au pariat aseara pe Porta, multa bafta in continuare si trebuie sa faceti cinste cu o :P, :mrg::):bere:...Eu am pus pe Monaco, am crezut ca Morientes & Co. vor putea desface apararea lui Porto, insa francezii nu prea s-au vazut aseara in joc. Multa Bafta in continuare va urez, ca sunteti pe drumul cel bun... !!!!
0

Postat 27 May 2004 - 12:21 PM (#27) Useril este offline   djhojd 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 373
  • Inregistrat: 21-April 04

Shi eu felicitit :P persoanele care au pariat pe porto !!! (aseara au jukat de 2x ori mai bine) dar sa tzinem cont de gramada de offside uri neacordate pt monaco shi de accidentarea lui giuly.....asha s a scris istorie :mrg:
0

Postat 28 May 2004 - 04:07 PM (#28) Useril este offline   djhojd 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

http://www.djhojd.go.ro/djhojd3.bmpFelicit Romania pt. jokul prestat !!! :mrg:
0

Postat 28 May 2004 - 10:53 PM (#29) Useril este offline   AleXXapz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Felicitarile mele ca ai avut curajul sa pariezi 100 de ceva ( orice ar fii parca $ aveai in cont nu?)contra Romaniei. Ma bucur ca ti-a iesit si cum am mai zis e de apreciat curajul tauBAFTA !!!!
0

Postat 28 May 2004 - 11:37 PM (#30) Useril este offline   Aihan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 558
  • Inregistrat: 04-March 04

wow bravo djhojd ai avut mult curaj tinand cont ca meciul a fost unu amical...si contra Romaniei! Bravo.. :mrg::aplauze:
0

Postat 29 May 2004 - 07:12 PM (#31) Useril este offline   djhojd 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

http://www.djhojd.go.ro/djhojd4.bmpcopie de la un pariu live cand Kuerten conducea cu 1-0 la seturi !!! :topbet:saptamana asta kiar mi am batut recordu....am trecut de pragu de 1 000$...nu jtiu daca is noroc sau ii o kestie de inspiratzie !!!ASH VREA SA VAD LA MAI MULTZI ASEMENEA CAJTIGURI !!!:mrg:
0

Postat 01 June 2004 - 04:39 PM (#32) Useril este offline   xnotsocip 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 124
  • Inregistrat: 09-January 04

a dat Domnu\' dupa o pauza de 1 sapt. in care n-am mai pus nimik, am jucat la stanley vineri, singura agentie care nu conditzioneaza meciurile din Romania, si care avea si o cota excelenta pt. blatul de la bacau 1.55!!!am avut Brondby 1 Bacau 1 Dinamo 1 Psg 1 Finlanda -Suedia x2 Tunisia - Italia x2Cota undeva la 4,3 si cu o suma frumushica scosei alta si mai frumushika :PBafta si inspiratzie!
0

Postat 01 June 2004 - 05:23 PM (#33) Useril este offline   Ioann 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 12-March 04

:king1: Am vazut ca nimeni nu vorbeste de firma de pariuri BETPLUS (www.betplus-sport.ro) care:- are o oferta foarte variata; la fiecare meci de fotbal gol marcat, nr. de goluri, scor corect, pauza, pauza final, under/over etc.- meciurile din campionatul Romaniei se pot paria ca oricare altele, inclusiv in combinatii,- in combinatii se poate plati mimin 1000 lei pe linie,- se pot pune pe un bilet mai multe rezultate. Eu joc de exemplu bilete de tipul: 1-4 evenimente ........ 1 2 evenimente .............x;2 (dubla fixa luindu-se astfel pronosticul/cu cota /care iese) 1 eveniment(meci) scor corect cu 5 scorurisi astfel rezulta 20 de variante pe care platesc 20000 lei plus taxele (1000 lei varianta) si iese (daca iese) un castig frumusel de cateva sute mii lei. Se intelege ca se pot pot face diverse bilete dar ideea este ca se pot pune mai multe tipuri de pronosticuri sau scoruri pe acelasi bilet,- are acoperire in mai bine de jumatate din taraA se vedea siteul.
0

Postat 01 June 2004 - 05:31 PM (#34) Useril este offline   djhojd 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Ioann:king1: Am vazut ca nimeni nu vorbeste de firma de pariuri BETPLUS (www.betplus-sport.ro) care:- are o oferta foarte variata; la fiecare meci de fotbal gol marcat, nr. de goluri, scor corect, pauza, pauza final, under/over etc.- meciurile din campionatul Romaniei se pot paria ca oricare altele, inclusiv in combinatii,- in combinatii se poate plati mimin 1000 lei pe linie,- se pot pune pe un bilet mai multe rezultate. Eu joc de exemplu bilete de tipul: 1-4 evenimente ........ 1 2 evenimente .............x;2 (dubla fixa luindu-se astfel pronosticul/cu cota /care iese) 1 eveniment(meci) scor corect cu 5 scorurisi astfel rezulta 20 de variante pe care platesc 20000 lei plus taxele (1000 lei varianta) si iese (daca iese) un castig frumusel de cateva sute mii lei. Se intelege ca se pot pot face diverse bilete dar ideea este ca se pot pune mai multe tipuri de pronosticuri sau scoruri pe acelasi bilet,- are acoperire in mai bine de jumatate din taraA se vedea siteul.
TOPICU ACESTA ESTE LOK DE BAUT SHAMPANIE ADIKA UNDE LUMEA ISHI EXPRIMA BUCURIA !!!! postu tau nu are ce cauta aici.....fii te rog mai atent....mersy
0

Postat 01 June 2004 - 05:41 PM (#35) Useril este offline   Ioann 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 12-March 04

:avid:OK Eu am vrut sa leg ideea de informatia anterioara cu stanleybet in ideea ca si la BETPLUS se poate paria din campionatul Romaniei fara restrictii.Vad ca tu, amice, nu vezi padurea de copaci, adica te legi de o chestiune de forma ignorand una de fond si la rapiditatea cu care mi-ai raspuns cred ca nici nu ai citit. Eu vreau ca sa stie cat mai multi de aceasta agentie si am plasat stirea acolo unde mi s-a parut ca se potriveste.
0

Postat 01 June 2004 - 05:50 PM (#36) Useril este offline   djhojd 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Ioann:kisss:OK Eu am vrut sa leg ideea de informatia anterioara cu stanleybet in ideea ca si la BETPLUS se poate paria din campionatul Romaniei fara restrictii.Vad ca tu, amice, nu vezi padurea de copaci, adica te legi de o chestiune de forma ignorand una de fond si la rapiditatea cu care mi-ai raspuns cred ca nici nu ai citit. Eu vreau ca sa stie cat mai multi de aceasta agentie si am plasat stirea acolo unde mi s-a parut ca se potriveste.
1)DACA VROIAI SA JTIE CAT MAI MULTZI DESPRE EA ATUNCI TREBUIA SA DESCHIZI AL TOPIC (ALA ITZI SARE IN OCHI MAI RPD K UN POST)2)DACA TOTZI AR POSTA IN LOKURI UNDE CRED EI CAH I BINE SHI CE VOR EI.....KIAR CAH AR FI O PADURE AICI3)NU JTIU CE LEGARURA ARE RAPIDITATEA POSTULUI.........MULT IMI TRE SA CITESC 3 CUVINTE .....NU?
0

Postat 11 June 2004 - 03:16 PM (#37) Useril este offline   Satisfaction 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 191
  • Inregistrat: 16-November 03

Un mic castig de ieri!!!:ciao:D:Documents and SettingsITALYanuDesktopwon1.jpg
0

Postat 12 June 2004 - 12:53 AM (#38) Useril este offline   djhojd 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

eu mah bucur cah nu se vede imaginea :ciao: (vezi cah JPG nu incarca, parka am incercat shi eu shi numa cu BMP am reushit kiar daca ocupa mai mult)
0

Postat 12 June 2004 - 07:23 AM (#39) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Citeaza

Originally posted by Ioann:ciao: Am vazut ca nimeni nu vorbeste de firma de pariuri BETPLUS (www.betplus-sport.ro) care:- are o oferta foarte variata; la fiecare meci de fotbal gol marcat, nr. de goluri, scor corect, pauza, pauza final, under/over etc.- meciurile din campionatul Romaniei se pot paria ca oricare altele, inclusiv in combinatii,- in combinatii se poate plati mimin 1000 lei pe linie,- se pot pune pe un bilet mai multe rezultate. Eu joc de exemplu bilete de tipul: 1-4 evenimente ........ 1 2 evenimente .............x;2 (dubla fixa luindu-se astfel pronosticul/cu cota /care iese) 1 eveniment(meci) scor corect cu 5 scorurisi astfel rezulta 20 de variante pe care platesc 20000 lei plus taxele (1000 lei varianta) si iese (daca iese) un castig frumusel de cateva sute mii lei. Se intelege ca se pot pot face diverse bilete dar ideea este ca se pot pune mai multe tipuri de pronosticuri sau scoruri pe acelasi bilet,- are acoperire in mai bine de jumatate din taraA se vedea siteul.
Si ce-i cu asta? In primul rând link-ul este invalid. Nu se încarca nimic.In al doilea rând când ai spus [/i]plus taxele[/i], m-ai lamurit.Noi, cei de pe acest forum, jucam pe net si nu mai platim taxa de shmecher de 15% :mrg:Si nu în ultimul rând, decât sa mai apuc de pariuri sa iasa [/i]un castig frumusel de cateva sute mii lei[/i], mai bine învat sa fac goblenuri.Fara suparare si MULT NOROC !
0

Postat 13 June 2004 - 01:54 AM (#40) Useril este offline   raco 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 114
  • Inregistrat: 10-March 04

sper sa fiu la fel de inspirat si in urmatoarele zilehttp://raco.home.ro//pariu.bmp
0

Arata acest topic

• 166 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba