Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Strategia naturala - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Strategia naturala

Postat 01 December 2005 - 01:53 PM (#141) Useril este offline   cgmbet 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1363
  • Inregistrat: 20-August 05

Doamna Udrea, parerea mea este ca in primul rand sa vezi daca se merita sa joci la cotele alea. Adica sa ai macar o probabilitate calculata (banuita) de tine de cel putin 55% pe fiecare.Daca se merita, fa o aproximare a sanselor pe care le ai si joaca single proportional cu diferenta dintre probabilitatea ta si 55%. Daca vrei neaparat cele 2 meciuri,cauta cea mai buna oferta poate gasesti si la 2.00 sau 1.90 macar.Parerea mea.:bash:
0

Postat 01 December 2005 - 08:30 PM (#142) Useril este offline   cgmbet 

• Parior Senior

Aproape am ajuns la o concluzie in ce priveste pariurile mele din acest weekend.Inca nu le joc, astept sa mai studiez putin (pe la cooperativa daca se poate). Oricum nu mai joc altceva, cel mult voi taia din meciurile propuse, functie de informatiile proaspete.Deocamdata joc mai putin Anglia1 deoarece acolo am dat cele mai multe rateuri si trebuie sa vad care-i treaba.In schimb imi fortez norocul la italieni unde a dat mai multe rezultate pana acum.Probabil voi juca:1. Chievo - Milan X cota 3.52. WBA - Fulham 1 cota 2.53. Sampdoria - Empoli X cota 3.54. Treviso - Messina X cota 3.155. Lecce - Roma 2 cota 2.346. Udinese - Livorno X cota 3.35Un combo mic WBA - Fulham 1 Celta - Betis 1 cota 4.37Un combo mai mare cu 1X (am pierdut 2 pana acum dar nu ma las)Leverkusen - Herta 1XLazio -Siena 1XReggina -Parma 1XLens - St. Ettiene 1XMalaga -Osasuna 1XSevilla - La Coruna 1XCota 3.29In total joc (daca ramane asa) 34.55 EurMai trec azi si maine o data in revista aceste meciuri (sper sa gasesc informatii)p.s. mai atasez odata tabelul. Ar fi binevenite niste critici la acest tabel poate mai pun mana sa imbunatatesc algoritmul, dar asa cum spuneam astept s-o iau in barba puternic ca sa trec iar la munca. Poate weekendul asta :king1::cartrosu:[Edited on 1-12-2005 by cgmbet]

Fisiere atasate

0

Postat 05 January 2007 - 12:24 PM (#143) Useril este offline   adrian1981 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5762
  • Inregistrat: 15-March 06

Mi-am permis sa scormonesc putin in trecut si m-am oprit la acest theard unul din cele mai interesante in opinia mea...Discutiile au deviat putin de la ideea de baza , dar as vrea sa dezvoltam putin chestiunea formulei de apreciere...Poate reusim sa gasim ceva pana la urma, daca Cgmbet a revenit...si toata lumea care doreste poate sa intre in joc....Poate reusim sa schimbam cat de cat starea de spirit existenta acum pe forum.......In opinia mea, formula aleasa de Cgmbet este foarte aproape de adevar...totusi ramane de stabilit ponderea acordata fiecarei variabile......Sigur, asa cum spunea Cgmbet depinde foarte mult de Campionat, particularitatile echipei, Competitia (campionat, cupa, amical, competitie internationala etc); dar in general, din punctul meu de vedere ponderea cea mai mare trebuie s-o aiba Az sau \"analiza meciului\" care reflecta situatia lotului, atmosfera de la echipa etc.; dupa care forma in care se gaseste fiecare echipa ( Fr ) , statistica de campionat ( Sc ) si o pondere mai redusa istoricul intalnirilor directe ( Id )....Fiecare variabila poate fi calculata si ea, de ce nu , dupa o anumita formula......Va propun sa incercam sa avansam impreuna in aceasta idee si sa gasim o formula daca nu foarte eficienta macar cat mai aproape de adevar...

Citeaza

Originally posted by cgmbetDupa cateva zile de gandire si de lucru, proiectul capata contur. Vreau sa va expun niste pareri personale si va rog foarte mult, daca are cineva o parere, mai ales critica, sa o expuna. Promit, si ati vazut ca ma tin de cuvant sa fac publice toate rezultatele.Nici n-am mai pariat zilele astea ( in afara de un x/x superb (3.90)– multumesc lui adivlad pentru ca mi-a atras atentia asupra meciului cu under-ul lui (tot superb, felicitari, 1-1 in min10)- la francezi si un nemernic 1 la portughezi) deoarece astept sa finalizez chestia asta poate maresc sansele de reusita macar cu 10%Deci motto-ul este “ISTORIA SE REPETA, altfel muncesc degeaba”.Voi arata ingredientele care intra in formula cu putine comentarii asupra lor (aici astept reactii violente si lupte de strada).M-am oprit numai la cateva variabile, restul le va pune fiecare dupa gust.Probabilitatea finala=PP=c1*Fr + c2*Id + c3*Sc +c4*Az UndeC1,c2,c3,c4 sunt coeficienti de pondere pe care-i voi modifica pana cand obtin procente maxime de reusita, aplicand formula retroactiv. Vor avea bineinteles valori diferite pentru tara, campionat poate si partide.Fr=Forma recenta , o voi considera pentru ultimele 5 partide. Aici m-am impotmolit pt ca n-am considerat initial data meciului ci numai etapa meciului si tinand cont ca au fost meciuri reprogramate a iesit o varza (Aston villa a jucat un meci din etapa a 2-a prin ianuarie – deci forma din etapa 16 depinde de acest meci…etc) Aici se poate deschide un subcapitol cu valoarea generala a echipei. De exemplu un miniprocent pentru echipele grele ale campionatului, indifferent de forma de moment.Id= Istoricul intalnirilor directe. Are in mod sigur o pondere in final. Aici am de gand sa tin cont si de situatia echipelor in momentul intalnirilor anterioare – a fost sau nu meci cu miza, de obicei isi impart punctele sau nu, forma echipelor in acel moment..etc, astfel incat sa conteze intradevar acest aspect.Sc = statistica de campionat. Un aspect care zic eu ca nu trebuie neglijat (de ex. francezii fac multe egaluri…etc). De ex sunt rare in anumite campionate dublele acasa sau in deplasare in meciuri consecutive – de ex acasa 1 acasa 1 –adica dupa ce castiga un meci acasa rar il castiga si pe cel din etapa urmatoare tot acasa .. etc)Az=Analiza meciului. Foarte important. Este vorba de ingredientele despre care vorbeam. Desi stiu ca multi au pareri contrare, consider ca la nivelul campionatelor despre care vorbim, starea terenului, accidentarea unui jucator, 1 cartonas rosu nu poat influenta decisiv rezultatul meciului. Poate la echipele din partea de jos a clasamentului Deci nu vorbesc de nenorociri cu 5 jucatori suspendati , 3 accidentatii, etc… dar asta se intampla rar si de obicei se vede si din cotele caselor bune.. Oricum analiza in nici un caz nu trebuie neglijata. Ii voi acorda un maxim 15%, variabil.Pe mine deja ma doare capul. Sper ca si pe voi.Stiu ca unii ar putea spune ca sigur au mai incercat si altii daca era asa de usor sa-ti maresti sansele de castig. Da, dar de unde stiti ca nu au reusit. Parerea mea este ca cei care au facut asa ceva si l-au reglat castiga bani buni.Astept orice critica Cu stima

0

Postat 05 January 2007 - 02:36 PM (#144) Useril este offline   cgmbet 

• Parior Senior

Parca mi-ai citit gandurile adrian1981Chiar zilele astea ma gandeam sa incep un nou topic pe tema calcularii unui procent de victorie cat mai aproape de adevar.Pe de alta parte vreau sa va spun ca modul de pariere pe care l-am inceput acum un an este unul printre putinele (poate chiar singurul) care pot duce la castig din pariuri pe termen mediu si lung.Ma gandesc ca acest stil de pariere daca il combinam cu o baza teoretica (de genul celei de mai sus ) poate duce la rezultate spectaculoase chiar pe termen scurt-mediu.Poate o sa incepem chiar azi. In plusPoate mai dezmortim forumul asta unde se discuta din ce in ce mai mult numai tampenii.
0

Postat 21 April 2010 - 01:20 PM (#145) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Pentru analiza meciului ai nevoie de toate datele,teren,vreme,accidentati,poate e un fotbalist pe care l a inselat nevasta,cine are nevoie de puncte mai mult,etc toate informatiile necesare pentru o analiza corecta...In weekendul care vine spune mi un meci la care vrei toate datele astea si ma apuc de treaba.Ar trebui sa fim cat mai multi sa ne ocupam de adunat informatii...
0

Postat 21 April 2010 - 01:28 PM (#146) Useril este offline   manuelarad1989 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1060
  • Inregistrat: 17-December 08

Citeaza

Originally posted by ipse2009Pentru analiza meciului ai nevoie de toate datele,teren,vreme,accidentati,poate e un fotbalist pe care l a inselat nevasta,cine are nevoie de puncte mai mult,etc toate informatiile necesare pentru o analiza corecta...In weekendul care vine spune mi un meci la care vrei toate datele astea si ma apuc de treaba.Ar trebui sa fim cat mai multi sa ne ocupam de adunat informatii...
o mica informatie daca nu stiai, tocmai ai raspuns la un post facut cu vreo 3 ani in urma.
0

Postat 21 April 2010 - 05:31 PM (#147) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

Da. La tenis cineva zicea ca la fete trebuie sa stii si daca jucatoarea e la ciclu sau nu. :mrg:
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba