cgmbet,...eu am cateva zile de cand intru pe acest forum....si vreau sa ma apuc de pariuri pe net....ca m-am saturat sa bat picioarele la casele de pariuri...:(Dak vrei...ma bag si eu la proiectul tau...numai ca trebuie sa-mi explici oleaca cum stau treburile,pana ma prind si eu.
|
|
Strategia naturala
Postat 24 October 2005 - 04:45 PM (#42)
mefisto, sunt interesat de orice colaborare, dar nu vreau sa transformam forumul in mirc.pe mess sunt cgmbetdinamovistule (reddog), cred ca ai luat o decizie corecta, sper sa colaboramEu folosesc coloana cu 25%. Cea full e prea riscantaEu fac chestiile astea din placere si sper ca si voi. Nu faceti un mod de viata din a castiga banii din pariuri. Nu ca as refuza niste castiguri sigure saptamanale dar totusi e o joaca de oameni mari si daca depasim limitele jocului...dezastrul e sigur.Ne auzim curand Cu respect
Postat 24 October 2005 - 06:12 PM (#43)
Sunt interesat si eu de o colaborare.
.:: Get Rich Or Die Tryin\' ::.
FC Barcelona
Postat 24 October 2005 - 08:51 PM (#44)
Skorpion, si eu sunt interesat de colaborare. Trebuie sa ne gandim ce inseamna aceasta colaborare si care este contributia fiecaruia. Suntem deja 6 si cu seven sapte:mrg:si ca sa nu postez degeaba, in drumul meu spre parior senior, va prezint o chestie interesanta:Vorbeam mai devreme despre sistemul kelly. Se spune ca este cel mai bun sistem de money management. Am vrut sa verific pe un simulator.Datele problemei: miza initiala 10eurprobabilitatile calculate de jucator intre 20-80%, aleator cotele caselor cu 5-10% mai mari decat cotele minime, aleatorreusita pariului aleator in functie de probabilitatea calculatamiza pariului data de kelly fractionat 50%am simulat 100 de pariuri, plecand de la 10eur cu datele de mai susam ajuns dupa pasul 100 la o banca finalaam repetat de 1000 de orice am obtinut:Banca finala <10eur 0%banca finala intre 11 si 50 eur 12.2%banca finala intre 51 si 100 eur 31.1%banca finala intre 101 si 200 eur 35.4%banca finala intre 201 si 300 eur 14.4%banca finala intre 301 si 400 eur 3.9%banca finala intre 401 si 500 eur 1.7%banca finala intre 500 si 1000 eur 1.3%q.e.d. no comment Marea problema este calculul probabilitatii corecte, ceea ce vrea sa rezolve proiectul meu, cat mai bine.Cu respect:hatoff::great:
Postat 24 October 2005 - 11:51 PM (#45)
Sincer mie mi-ar parea rau sa te retragi de pe acest forum vad in tine o ambitie si o vointa mare si totodata un parior mare insa nu am vazut rezultate asa ca nu mi-as permite sa te critic In momentul de fata inca sunt doar un incepator in lumea pariurilor care spera si stie ca poate prin munca si prin studiu amanuntit sa ajunga la valoare si experienta pe care a vazut-o la un user al acestui forum care isi spunea :hello!:Nostradamu$:hello!: si pacat ca nu mai posteaza unii l-au facut sa paraseasca acest forum dar asta e Nu vreau sa ma deplasez de la subiectul acestui topic dar in caz ca as putea fi de folos in acest studiu as fi bucuros sa ma alatur
Postat 25 October 2005 - 08:14 AM (#46)
mefisto, pastreaza-ti calmulimi place de tine ca esti peste tot si nicaieri in acelasi timp, cred ca vom colabora in curand, te caut eu, trebuie un plan de colaborare care sa nu dea loc la discutii. Asa cum am spus mai devreme eu iau pariurile ca un joc, si cand am loc la PC (ma streseaza si fetita mea cu internetul) ma joc cu chestiile astea. la :mrg:, n-am spus nimic constructiv de data asta, cer sa mi se scada o postare:mrg: altfel devin senior prea repede :hatoff:
Postat 25 October 2005 - 08:37 AM (#47)
Multumesc pt sfat asa o sa fac o sa calculez gm si pe baza acestei formule, dar voi tine seama si de celelalte criterii campionat, meciuri directe etc.Azi voi face primele calcule o sa le postez si te rog sa vezi daca am calculat corect.Mai intai o rugaminte calculeaza-mi detaliat probabilitatea ca alloa sa marcheze un gol-alloa are o medie a gm de 1.27-dumbaton are o medie a gp de 1.30Nu putem calcula separat cand joaca acasa, eu asta nu am inteles-alloa are o medie acasa a gm de 1.40-dumbaton are o medie in deplasare a gp de 1.80Multumesc si te astept cu un calcul detaliat(nu ma pricep asa bine la mate, ma descurc cat de cat)Soccerman007 :hatoff:
Postat 25 October 2005 - 10:24 AM (#48)
Cine poate, il rog sa puna mesajul de mai sus la topicul lui.Multumesc
Postat 27 October 2005 - 08:06 AM (#49)
Revin cu o statistica la nivel de etapa, starnit de rezultatele din Spania , o etapa fara X si apoi inca o jumatate fara X. Am fost curios sa vad cand s-a mai intamplat asta la spanioli si poate e o paine de mancat.Iata rezultatele Din 2000 incoace au fost 15 etape fara egaluri adica in 7.5% din etapele disputate pana azi.Asta nu spune mare lucru, interesant este ce se intampla in etapa urmatoare. In 74% din cazuri urmeaza etapa cu cel putin 2 de X. (atentie in 2002 au fost 2 etape fara x la rand, dar in 33% din cazuri au fost cel putin 4 de X)Deci, in concluzie au as propune spre studiu pentru azi la spanioli un combo 2/5 – 10 variante numai cu XDaca se confirma statistica iese un castig sigur.Eu am sa joc, dar sa vad cotele de azi pentru X (la prima vedere cu 2 de X ai cota cel putin 10.5 in cel mai rau caz deci iti scoti banii iar la 3 nu mai vorbim)Nu recomand un astfel de pariu dar este “o valoare “ clara aici si merita jucata o miza mica.Atasez si un fisier pentru cei care vor sa aprofundeze problema cu statistica la nivel de etapa. Cu respect
Fisiere atasate
-
cgmbetetapa.xls (97.41K)
Number of downloads: 101
Postat 27 October 2005 - 08:44 AM (#50)
Cea mai buna oferta dintre casele la care am cont am gasit la Bet365. Am sa joc o suma mica, cel mult 1eur/varianta , de control.Inca o data: nu recomand nimanui acest gen de pariuri, bazat numai pe statistica, dar in acest caz eu zic ca merita incercarea mai ales la mize mici.:mrg:
Postat 27 October 2005 - 09:09 AM (#51)
:mrg: :banana2: :alcool: abia ce am confirmat un combo 2/5 toate meciruile ramase in Primera X-uri si acum intru si vad acelasi lucru de la tine aici. Sper sa nu ne inselam amandoi! Eu nu m-am bazat pe statistica pe care ne-o expui, ci pe analiza fiecarui meci in parte, dar daca si acea statistica ne sustine cu atat mai bine :fum:P.S. la Zaragoza am cele mai mari dubii, sper in acelasi timp sa iasa 1 :alcool:
[align=center]
FAN al singurei echipe romanesti calificate (de 4 ori) in Grupele CL
[/align]
[/align]
Postat 27 October 2005 - 10:03 AM (#52)
sincer cred ca statistica nu-si mai are rost in pariuri. dati-mi voie sa zic si eu ca singura modalitate de a castiga e sa faci trading la meciurile life din tenis, basket, hockey unde sunt rasturnari de situatie. si castigurile sunt mult mai mari decat cele bazate pe statistica. sunt dispus sa continuam discutia legata de trading:bigok_125:
Postat 27 October 2005 - 10:09 AM (#53)
Ar putea fi o discutie interesanta, dar fa-ti un topic al tau.De ce nu joci zaruri? E si mai palpitant.Cu respect:hatoff:
Postat 27 October 2005 - 10:10 AM (#54)
Waa Ovidiule , intra pe messenger sa ma clarifici si pe mine daca vrei!
Postat 27 October 2005 - 10:20 AM (#55)
deci pentru tine notiunea de trading e ceva asemanator cu jocul de zaruri. asta sa inteleg?:mrg: nu-mi fac topic pentru ca nu tin neaparat sa ma exprim in cuvinte:jump2: am studiat si eu ceva....biostatistica in fackultate si-i inteleg rostul dar ti-am zis doar parerea mea. ma repet special ptr tine acum(nu mi-o lua in nume de rau): Statistica nu aduce profit in pariuri. mi-a trecut prin minte o chestie. parca in iasi, pe dealul Copoului este un fenomen mai ciudat si anume ca masinile urca la deal cu motorul oprit. ciudat, nu? care-i faza aici?! fa o corelatie:statistica-pariuri_logic ar fi sa iasa_ca nu iese e altceva_dec_ne stoarcem creierii_profit lipsa_timp pierdut_etcnu te supara pe mine,cu si mai mult respect:bun:
Postat 27 October 2005 - 10:34 AM (#56)
Tot trecutul unei echipe este trecut statistic. Deci dupa altceva nu ai dupa ce sa te iei , decat daca te aflii in mijlocul echipei sau ai acces sa vezi jocul fiecare echipe la TV si te pricepi la meciuri de astea! Statistica ne arata ca pe terenul lui Deportivo Real nu a mai castigat de vreo 5 sezoane parca. Era o cota frumoasa pentru 1x de 1.54 parca! Deportivo a castigat cu 3-1 . Cota era asa de mare deoarece multi s-au inghesuit sa parieze pe Real , pentru ca e cel mai mare nume din istoria fotbalului si pentru ca merge in ultimul timp foarte bine! Insa statistica ne-a aratat ca Deportivo este foarte motivata in fata unei echipe ca Real Madrid ! Multi probabil ca au spus ca a fost surpriza! Surpriza era daca Real Madrid castiga de fapt! Aici trebuie sa ii multumesc lui Marius care mi-a deschis ochii![Edited on 27-10-2005 by Mefisto]
Postat 27 October 2005 - 10:34 AM (#57)
nu ma supar dar convingerea cu care ai spus-o lasa sa se inteleaga ca tu ai inventat pariurile si sti exact care-mecanismul.In legatura ce trading, sa stii ca joc si eu (poate ti/am luat deja bani) dar tu spuneai de rasturnari de scor palpitante, de unde :banana2: sa stii astea dinainte astfel incat sa faci bani buni cum spui tu. Asta-i noroc chiorMi/a facut placere.p.s. Eu lucrez in Copou si mi-ar fi convenit sa fie adevarata chestia aia. Ma scoteam cu benzina (jucam banii la trading)Gata ca devin senior peste noapte si n/am spus nimic interesant.Mefisto, observatie ff corectaCu stima si respect :mrg:[Edited on 27-10-2005 by cgmbet]
Postat 27 October 2005 - 10:38 AM (#58)
statistica: de 15 ani Osasuna n-a mai castigat duelul Osasuna- Bilbao de 15 ani Real MAdrid n-a mai castigat duelul Deportivo - Real M.ieri: 3-2 (3-ul in min 90 :mrg: ) si 3-1Ieri am incercat sa merg numai pe statistica si a am castigat 1 din 2.Ce vroiam sa arat, pariul nu inseamna 100% statistica si nu inseamna 100% noroc sau inspiratie. Gandind ca statistica inseamna H2H, forma, clasament, goluri marcate, primite, dar si absentele din lot, probleme la club, schimbarea conducerii tehnice etc., este evident ca ea va furniza cel mai mare procent in aflarea unui pronostic corect. Totusi, natural, jocul de fotbal nu se poate transpune pe hartie nici in 1000 de ecuatii matematice. Aici intervine intuitia si norocul (in lipsa de altceva).
[align=center]
[/align]
[/align]
Postat 27 October 2005 - 10:40 AM (#59)
foarte corecta interventia. Sunt 100% de acord, statistic vorbind.
Postat 27 October 2005 - 10:51 AM (#60)
legat de rasturnari de scor o sa dau un exemplu de ieri din basketball. aek-panatinaikos, perioada 3, scor 61-69. cota la back ptr aek de 6. nu ma intreba de ce e asa mare.....banuiesc ca stii agentia. trec cateva minute scorul devine 71-71. se schimba situatia imediat. ei bine daca am pus o suma de 4$ pe cota de 6 cat trebuie sa pun acum ptr a iesi pe plus? nu joc la noroc! la urma urmei trebuie sa calculez tot timpul iar daca mai am si un soft care ma ajuta e perfect.
- ← Metoda fricosilor inteligenti
- Articole importante despre pariuri # ACADEMIA e-Pariuri
- Ce este un VALUE BET si cum putem castiga pe termen lung →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor