Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Portretul robot al pariorului de succes - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Portretul robot al pariorului de succes

Postat 26 July 2009 - 12:18 AM (#61) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Citeaza

Originally posted by phaeniusSi sarg si abnegatie. Uite, tu ai gasit un thread vechi de 3 ani.
Daca nu-mi faceai tu observatia asta, nu-mi dadeam seama, pe bune. Eu acum am vazut. Mi s-a parut interesant si am postat si eu opinia mea.[Edited on 25-7-2009 by ionnu]
0

Postat 11 November 2009 - 09:35 PM (#62) Useril este offline   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1292
  • Inregistrat: 28-December 07

Citeaza

Originally posted by cgmbetpropunerea pentru portretul robot al pariorului de succes este in acest moment: 1. Se specializeaza pe un anumit sport sau cel mult 2.2. Se specializeaza pe un anumit campionat sau cel mult 33. Are conturi la mai multe agentii si cauta cea mai buna cota la ce vrea el sa parieze.4. Isi propune un obiectiv, un punct terminus dupa care isi retrage o parte din castig, isi propune urmatorul obiectiv s.a.m.d. deoarece stie ca banii care apar in dreapta sus sub username sunt ai lui doar cand ii are in mana. 5. Studiaza meciurile, se informeaza din cat mai multe surse, obligatoriu diferite dar nu se lasa influentat de nimeni.6. Are rabdare sa-i apara ceva in catare chiar daca nu pariaza o perioada lunga de timp. 7. Nu pariaza pe tampenii care nu pot fi prezise nici de cei care participa direct la respectivul eveniment.8. Intodeauna isi apreciaza sansele inainte si pariaza in consecinta. Stie ca nu exista eveniment 100% sigur.9. Nu pariaza pe favoriti decat ocazional deoarece stie ca rareori va primi un pret corect.10. Nu pariaza decat pe meciuri cu miza deoarece stie ca meciurile fara miza sunt o loterie.11. Nu se sperie de cotele mari puse de bookies. Pentru el cotele sunt doar niste coeficienti cu care isi inmulteste miza sa calculeze posibilul castig.12. Pariaza dupa ca are la indemana si informatii de ultima ora si pariaza numai dupa ce este convins ca nici una din datele problemei nu se poate schimba.13 In nici un caz nu neglijeaza feeling-ul.Nu pariaza daca simte cea mai mica indoiala deoarece experienta acumulata ii permite \'sa simta\' pericolul, dar nici nu pariaza numai \'cu sufletul\' mai ales cand sunt implicate echipele preferate. 14. Are puterea sa nu se arunce in prapastie o data cu \'turma\' si se mai gandeste odata inainte de a paria.15. Nu pariaza castigul proaspat obtinut gandindu-se ca oricum nu sunt banii lui.16. Nu pariaza mai mult imediat dupa un mare esec deoarece stie ca poate intra intr-o spirala spre dezastru. Este de principiul ‘supravietuieste astazi ca sa poti lupta maine’ 17. Inainte de a paria se gandeste cum se va simti fara miza pe care are de gand s-o parieze si daca se va simti bine pariaza daca ii vine cu lesin scade miza.18. Foloseste un sistem de moneymanagement potrivit buzunarului lui.19. Se hotaraste care sunt cotele \"corecte\" pentru acel meci si apoi alege cota care ofera valoare, sau, daca nu o gaseste, spune \"pas\".20. Nu pariaza niciodata presat de timp, aloca timp suficient studiului si pariurilor deoarece poate considera pariul un al doilea job, pe care il face din placere.Pariorul de succes seamana din ce in ce mai mult cu Alien. :ars:
Foarte bune cele 20 de puncte...!!!
0

Postat 11 November 2009 - 09:39 PM (#63) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

La portretul pariorului de insucces e mult mai simplu: EU.
0

Postat 11 November 2009 - 10:10 PM (#64) Useril este offline   betboutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1106
  • Inregistrat: 21-August 08

Citeaza

Originally posted by cgmbetPariorul de succes seamana din ce in ce mai mult cu Alin. :ars:
Eu stiu cine e Alin. E pe aici pe undeva, cred ca putin mai sus. :mrg:
0

Postat 11 November 2009 - 11:28 PM (#65) Useril este offline   DinuAlin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 21-February 08
  • LocationTerra

e Alien sau Alin ca nu am inteles bine ? nu de alta dar si eu sunt Alin dar din pacate nu prea respect aceste 20 de puncte,cred ca e un pas inainte,ms cgmbet.
0

Postat 11 November 2009 - 11:44 PM (#66) Useril este offline   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1292
  • Inregistrat: 28-December 07

Citeaza

Originally posted by DinuAline Alien sau Alin ca nu am inteles bine ? nu de alta dar si eu sunt Alin dar din pacate nu prea respect aceste 20 de puncte,cred ca e un pas inainte,ms cgmbet.
ALIEN:mrg:
0

Postat 31 October 2010 - 12:30 AM (#67) Useril este offline   Mefisto 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 397
  • Inregistrat: 07-August 05

Ori suntem pariori ori nu mai suntem!
0

Postat 11 November 2010 - 11:47 PM (#68) Useril este offline   vyorel2 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 363
  • Inregistrat: 19-July 09

portretul robot al pariorului de succes ce reiese din cele 20 de puncte scrise de voi seamana a robot nu a om.Omul are trairi, sentimente, emotii... nu paria niciodata la nervi, oboseala sau cand nu esti in apele tale.si era sa uit ce este cel mai important pentru un parior: Sa nu fie lacom!!
0

Postat 12 November 2010 - 07:22 AM (#69) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Portretul robot al pariorului de succes in toata splendoarea lui... :)[align=center]http://i24.photobucket.com/albums/c12/pescadorul/ava.jpg[/align]
0

Postat 12 November 2010 - 12:44 PM (#70) Useril este offline   AgainstAllOdds 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 23-August 10

disciplina. mm bun, gaseste-ti o strategie care ti se potriveste si imbunatateste-o in permanenta (incearca sa eviti strategii si sisteme progresive gen martingale dupa cum s-a mai zis pe aici), nu te opri niciodata din a invata, pentru ca niciodata nu vei sti suficient. Cat despre o strategie daca ai gasito pe vreun site/forum ca fiind profitabila pentru un anumit parior, testeazo cel putin 2 saptamani pe hartie sa vezi daca ti se potriveste si tie. mareste miza in functie de castigurile obtinute si in functie de nivelul pe care ti-l poti permite, si scade miza in functie de rezultatele negative obtinute nu invers. si ca offtopic pentru pariorii care sunt inca la liceu/facultate: nu va drogati in baie :| :fum:)
"Scuzele sunt ieftine, de aceea oamenii nerealizati au atat de multe" D.Trump - R.Kiyosaki
0

Postat 05 February 2011 - 02:42 PM (#71) Useril este offline   superandrei 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 17-March 06

Portretul pariorului de succes, varianta USA:http://www.cbsnews.c...ch/?id=7253011n[Edited on 5-2-2011 by superandrei]
\"pariez din pasiune nu de dragul modei\"
0

Postat 05 February 2011 - 03:22 PM (#72) Useril este offline   squeek 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 06-June 07

foarte bun filmuletul de mai sus,chiar educativ pe alocuri! cititi si comentariile!
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba