Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: \"Kelly Criteria\" - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

\"Kelly Criteria\"

Postat 08 January 2011 - 01:28 PM (#21) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

Phaenius,acolo unde nu ai paranteze, ordinea de efectuare a operatiilor este inmultire/impartite SI APOI adunare/scadere hahaha.
0

Postat 08 January 2011 - 02:02 PM (#22) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

Ai dreptate crimson, dar la \"CotaBokkies -1\" -1 e foarte aproape trecut de CotaBokkies, de asta am presupus ca se refera la operatia de scadere in prima faza. La numitor, \"1\" e trecut cu un spatiu dupa semnul minus.
0

Postat 08 January 2011 - 02:07 PM (#23) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Citeaza

Originally posted by phaeniusVa sa zica eu m-am facut de ras pentru ca am afirmat ca A*B/B = A ? Chiar ca nu mai merita sa intri pe forumul asta. Ca intri si-ti expui parerea si ti se da in cap de catre un cocalar sau altul e una, dar sa fi insultat pentru ca ai atras atentia asupra unui calcul matematic simplu si inatacabil e lipsit de orice urma de inteligenta.Ca va place sau nu, A*B/B tot A face. cgmbet o fi vrut sa spuna una si a iesit altceva. Kasao, te cunosc de undeva ? Esti clona lui shark ?
E calculul ala inatacabil cum e si atitudinea ta. Cat despre clone, eu am multe defecte, dar nu am clone asa cum are unu care apare dupa ani de zile cu alt user ca sa se faca de ras de la care ai invatat multe cuvinte dar mai putina matematica. Lipsit de inteligenta e ala care dupa ce comite o greseala de clasa a patra mai e si cu nasul de ceara. Oare se accepta cuvinte drept cocalari pe aici? Sau o sa vii si tu cu dictionarul spunandu-ne ca si asta e chiar un cuvant de lauda. Eu cand am folosit cuvinte jignitoare am fost banat. Tu si gasca lu\' unu sunteti pasuiti cu foarte mare lejeriate. Oare de ce? Sa fie aici vorba de clone? Daca tot inveti ceva de la unu poate ar trebui sa te orientezi spre matematica si sa o iei cu elementele de baza.
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 08 January 2011 - 02:50 PM (#24) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Va rog frumos sa nu mai vorbiti despre oana ca acum apare si ea pe aici si ne strica buna dispozitie.
0

Postat 08 January 2011 - 03:07 PM (#25) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Pauza baieti!! Mutati-va \"cortul\" pe Cafeneaua \"Pariorilor\". [Edited on 8-1-2011 by Cristinel]
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba