Phaenius,acolo unde nu ai paranteze, ordinea de efectuare a operatiilor este inmultire/impartite SI APOI adunare/scadere hahaha.
|
|
\"Kelly Criteria\"
Postat 08 January 2011 - 02:02 PM (#22)
Ai dreptate crimson, dar la \"CotaBokkies -1\" -1 e foarte aproape trecut de CotaBokkies, de asta am presupus ca se refera la operatia de scadere in prima faza. La numitor, \"1\" e trecut cu un spatiu dupa semnul minus.
Postat 08 January 2011 - 02:07 PM (#23)
Citeaza
Originally posted by phaeniusVa sa zica eu m-am facut de ras pentru ca am afirmat ca A*B/B = A ? Chiar ca nu mai merita sa intri pe forumul asta. Ca intri si-ti expui parerea si ti se da in cap de catre un cocalar sau altul e una, dar sa fi insultat pentru ca ai atras atentia asupra unui calcul matematic simplu si inatacabil e lipsit de orice urma de inteligenta.Ca va place sau nu, A*B/B tot A face. cgmbet o fi vrut sa spuna una si a iesit altceva. Kasao, te cunosc de undeva ? Esti clona lui shark ?
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 08 January 2011 - 02:50 PM (#24)
Va rog frumos sa nu mai vorbiti despre oana ca acum apare si ea pe aici si ne strica buna dispozitie.
Postat 08 January 2011 - 03:07 PM (#25)
Pauza baieti!! Mutati-va \"cortul\" pe Cafeneaua \"Pariorilor\". [Edited on 8-1-2011 by Cristinel]
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
- ← pariu de 1000E
- Articole importante despre pariuri # ACADEMIA e-Pariuri
- Portretul robot al pariorului de succes →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor