Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Spania - posturi offtopic pariuri - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Spania - posturi offtopic pariuri

Postat 09 April 2006 - 12:26 AM (#1) Useril este offline   antiser 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1823
  • Inregistrat: 18-February 04

.
0

Postat 09 April 2006 - 01:20 AM (#2) Useril este offline   antiser 

• Parior Senior

Alaltaieri (vineri, 7 aprilie), intr-o conferintza de presa, Joan Laporta (preshedinte FC Barcelona) declara printre altele ca \'\'daca Real Madrid nu ar fi existat, ar fi trebuit inventata\'\'Deshi sunt anti-madridist convins, voi prezenta nishte date pro shi contra.Ce s-ar fi intâmplat daca Real Madrid nu ar fi existat ??? (fantezie) ::nu: Real Madrid a câshtigat 12 campionate in care Barcelona a fost pe locul 2. Daca nu ar fi existat titlurile ar fi fost ale catalanilor.:no: 69 de titluri a câshtigat Real de-a lungul istoriei. Acestea s-ar fi impartzit intre alte echipe.:steluta: Laporta a ajuns la un la un acord cu Manchester United pentru a-l transfera pe Beckham. Jucatorul a decis insa sa plece la Real Madrid.:steluta: Marele atu al lui Florentino Lopez pentru a câshtiga alegerile in acele vremuri a fost transferul lui Figo. A fost o lovitura puternica pentru Barça.:steluta: Sunt mai multe cazuri de \'\'dezertari\'\' ale jucatorilor de la Barcelona la Real Madrid shi invers: Laudrup, Luis Enrique, Schuster ...:steluta: Milan ar fi fost \'\'Regele Europei\'\' cu cele 6 Cupe ale Europei pe care le are in vitrina.:steluta: 317.929.000 de euro este bugetul clubului. O suma care nu s-ar fi putut rula in fotbal in lipsa lor.:steluta: 136,5 milioane de euro rezultate din vânzarea de tricouri ar fi fost impartzita de alte cluburi.:steluta: \'\'Real, filmul\'\' nu s-ar mai fi rodat. Ronaldo, Raul, Beckham, Zidane.... Cinematografia ar fi avut un film despre fotbal mai putzin.:steluta: Ce club ar fi fost denumit de catre FIFA \'\'cel mai bun al secolului XX\'\' ? ... Grea intrebare.:steluta: Nu s-ar fi putut vorbi atât de mult despre acea capatzâna de porc aruncata in Camp Nou când Figo se pregatea sa execute un corner.:steluta: Fara Real Madrid nu ar fi exista \'\'anti-madridishtii\'\', cei care urasc acest club ar fi trebuit sa-shi gaseasca altzi dushmani.:steluta: S-ar fi pierdut una dintre principalele rivalitatzi ale lumii fotbalului, alaturi de River-Boca, Milan-Inter, Celtic-Glasgow....:steluta: Primaria Madridului nu ar mai fi preocupata pentru celebra statuie din \'\'Plaza Cibeles\'\', locul unde obishnuiesc sa se adune madrilenii pentru a sarbatori victoriile. Acestei statui i s-a rupt o mâna intr-o astfel de ocazie.:steluta: Real Madrid shi Barcelona sunt singurele echipe spaniole care au câshtigat Champions. Fara Real ar fi fost doar una.:steluta: O medie de 6 milioane de telespectatori urmareshte meciurile Rea-ului numai in Spania...Majoritatea acestora cu plata. O adevarata afacere!!!:steluta: In spatziul ocupat de Santiago Bernabeu, in centrul Madridului, s-ar fi putut construi locuintze de lux.:steluta: Sevilla ar fi fost singura echipa din Primera Division cu echipament complet alb.:steluta::steluta::steluta::steluta::steluta:
0

Postat 09 April 2006 - 01:50 AM (#3) Useril este offline   antiser 

• Parior Senior

Ziarul sportiv Marca a realizat un sondaj de opinie in rândul suporterilor Real Madrid-ului : \'\'Imagineaza-tzi ca Barcelona shi Villareal vor juca finala Ligii Campionilor shi ca Real Madrid se va clasa pe locul 4 in Primera. Daca ar câshtiga Villareal, Real ar juca in UEFA. Daca ar câshtiga Barcelona, Real ar merge in Champions... Cine tzi-ai dori sa câshtige finala : Barcelona sau Villareal ? Din cei 425 de suporteri chestionatzi, 89,7% prefera Villareal, prefera ca echipa lor sa nu joace Champions inainte ca Barcelona sa câshtige competitzia europeana shi doar 10,3% ar tzine cu Barcelona in aceste conditzii.Iata câteva dintre cele mai interesante raspunsuri :- Cel mai bine ar fi ca Barça sa nu câshtige nimic.- Aceasta situatzie nu e posibila pentru ca Barcelona nu va juca finala.- Nu ash putea suporta fluieraturile shi bataia de joc ale suporterilor Barcelonei pe strada.- Bineintzeles ca ash prefera sa nu jucam in Champions in aceasta situatzie. Shi asha nu obtzinem rezultate in acest turneu.- Prefer sa ramânem un an \'\'in alb\'\' inainte ca Barça sa câshtige Liga Campionilor.- Ash vrea ca Villareal sa câshtige cu un gol de Riquelme in minutul 93.- Pe mine ma intereseaza Madrid, Barcelona sa câshtige ce vor shi ce pot.- Cum cine ash vra sa câshtige... Villareal!!!
0

Postat 17 January 2007 - 03:12 AM (#4) Useril este offline   antiser 

• Parior Senior

Ramon Calderon \'\'a facut-o de oaie\'\'. La câtzi dushmani avea deja, la criza de rezultate shi de joc prin care trece clubul, la sumedenia de \'\'socios\'\' care revendica contabilizarea shi validarea voturilor prin corespondentza cu care ar fi pierdut probabil alegerile, la faptul ca duminica Capello le-a aratat degetul mijlociu suporterilor din Bernabeu, preshedintele Real Madrid-ului \'\'a pus cireasha pe tort\'\'.Caut innebunit pe la toate casele o cota pentru continuitatea lui ca preshedinte la club. Daca o gaseshte careva U2U pls.Ce s-a intâmplt de fapt ??? Omul a avut astazi (de fapt ieri de-acum) o intrunire la un centru universitar cu vreo 40-50 de studentzi. O fi fost dupa un pahar de vin sau cine shtie ce-a fost cu el, cert e ca a-nceput sa-shi dea drumul la gura mai mult decât ar fi trebuit, neshtiind ca printre studentzi era infiltrat un reporter de la Radio Cope, care a-nregistrat tot shi in scurt timp jumatate de Spania a ascultat sau a citit declaratziile facute.Iata câteva dintre aceste declaratzii ::steluta: (Despre jucatori) \'\' Sunt mândri si egoisti. Cu totii au senzatia ca sunt supervedete... Un jucator al lui Real Madrid niciodata nu plateste pe unde merge.\'\' :ignore::steluta: (Cu studentii, despre jucatori) \'\' Voi aveti cultura si educatie, ei in general n-au asa ceva.\'\' :ignore::steluta: \'\'Raul a-nceput odata cu Gutti, iar cel din urma, cu 31 de ani, continua sa reprezinte o speranta\'\' :ignore: :steluta: \'\' David Beckham o sa fie o jumatate de actor la Hollywood. Noi nu l-am mai dorit shi nici liber fiind mai nici un club din lume nu l-a vrut. \'\' :ignore::steluta: (Despre Bernabeu) \'\' E un stadion la care lumea merge ca la teatru. Nimeni nu sprijina echipa, ca in Italia sau Anglia\'\' :ignore::steluta: Iker Casillas câstiga 9 milioane de euro pe an si rezerva lui, Diego López, 300.000\'\' :ignore::steluta: Florentino Perez, care nu m-a sprijinit deloc, \'\'(la alegeri) \'\'a vorbit cu Silvio Berlusconi sa-i prelungeasca contractul lui Kaka.\'\' (transferul brazilianului la Madrid a fost una dintre promisiunile electorale ale lui Calderon) :ignore:Se pare ca jucatorii Real Madrid-ului nu se vor prezenta mâine la antrenament in semn de protest pentru aceste declaratzii. Cu totzii ashteapta explicatzii din partea preshedintelui. Dar, nu-i asha, banii le rezolva pe toate. Sa vedem insa cum o sa se descurce cu suporterii. Il ashteapta zile negre. :surpr:
0

Postat 17 January 2007 - 03:29 AM (#5) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1604
  • Inregistrat: 13-November 05

Antiser ai facut obsesie din a te bucura de raul galacticilor. Cred ca ar trebui sa privesti mai obiectiv lucrurile pentru ca altfel risti sa cazi intro extrema nedorita(esti un bun cunuscator al fotbalului spaniol si am apreciat mereu ponturile tale). Omul a fost sincer si a spus ce crede ...cand MM i-a dat un pumn vatmanului luandu-i apararea lui Dica , toti i-au sarit in cap. Capello a fost provocat si fiind latin nu a mai rabdat mult...astept si informatii la fel de picante din tabara catalanilor, care fara Eto`o parca nu stiu sa joace(Sevilla,Real,Chelsea,Bremen in tur,Espanyol,etc). Pana una alta Realul este cel mai galonat club din lume, iar Calderon este mai cunoscut decat premierul Spaniei. Fotbalistii sa mai accepte si criticile...P.S. Daca erau superjucatori calificau naiba Spania macar odata intro semifinala de turneu final. Astept sa-l fure Silvio pe Ronnie si iar o sa intre in negura vremii Barca.[Edited on 17-1-2007 by linistit]
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 17 January 2007 - 04:56 AM (#6) Useril este offline   Phanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 837
  • Inregistrat: 30-March 06

Adevarul e pe la mijloc.Antiser e de-al lor aproape acum si stie ce spune, dar il contrazic putin...Tin cu Real de multa vreme. Pur si simplu admir si respect istoria si spirtitul lor. La polul opus se afla Barca care cu \"Unicef\" pe piept face ce face in meciurile ei. Sa declari ca dai tu bani la sponsori e una, dar sa-i recuperezi insutit din jmecherii e alta. Oricum, hotul neprins, negustor cinstit!Despre cele de mai sus... Calderon a avut curajul sa puna punctul pe \"j\". Sa le luam punctual...- De acord ca sunt egoisti. Nu toti sunt vedete. Cat despre ultima parte nu ma pronunt, pt ca nu am idee.- Toti fotbalistii se aseamana, sunt prosti. Toti sunt diferti insa, unii sunt mai prosti ca altii. E o replica aplicata femeilor, dar riscam sa-mi iau o cratita in cap. :steluta:- Raul este jucatorul meu favorit, per total si cred ca plecarea lui o sa coste ireparabil pe Real Madrid. Personal l-as tine pana dupa pesie in club, dar e doar parerea unui \"fan\". Guti, jos palaria, e ok ca jucator, dar un jucator nu de prima mana o sa ramana asa toata viata lui.- Despre Beckham greseste, e o vedeta mai mult decat jucator, dar cred ca putini bat mai bine loviturile libere ca el. Cred ca aduce de 10 ori mai multi bani in America decat castiga in cei 5 ani acolo, deci e meritul lui ca prosti si-l vor pe lame de ras, pe tricouuri, pe chiloti etc.- Bernabeu e special prin acel \"Oau\" la bara sau la ocazie mare, in rest total de acord. Dar e nedrept sa compari vreun fotbal cu Anglia, din punctul meu de vedere e Patria Fotbalului!- Iker este un portar bun si nu vorbeste in plus. Merita bani multi!- manariile sunt peste to in lume prezente, e o chestiune de obraz pana la urma. Capra vecinului...[Edited on 17-1-2007 by onelastmyth]
Originally posted by Lejer ...am uitat ca nimeni nu e incepator aici, ma scuzati... :drak: [/quote]
0

Postat 17 January 2007 - 11:09 AM (#7) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 420
  • Inregistrat: 03-May 04

Era si un jurnalist infiltrat..:steluta:....incredibil, sigur nu s-a gandit Calderon la asta.
0

Postat 17 January 2007 - 01:10 PM (#8) Useril este offline   antiser 

• Parior Senior

OK, pe viitor o sa m-abtzin de la asemenea posturi daca deranjez. Nu am nimic de câshtigat shi n-o sa mai pierd timpul cu asemenea shtiri, n-avetzi de cât sa le cititzi pe GSP sau pe PROSPORT, cu traducerile de rigoare care mai mereu (imi) stârnesc râsul.Se spune ca peste 95% din fanii Real Madrid-ului sunt asiatici. Probabil nu s-au contabilizat prea bine sondajele, tzarile est-europene având shi ele cu sigurantza ceva de spus in aceasta privintza. Dupa foamea comunismului, tot ceea ce e \'\'ban mult\'\' devine semi-zeitate pentru anumite natzii. Nu sunt barcelonist, sunt fan al fotbalului de calitate. La ora actuala echipe ca Sevilla imi stârnesc mai mult interes, ashtept imediata revenire a genialului Eto\'o shi cea a lui Messi. Daca ash avea posibilitatea n-ash pierde nici un meci al Lyon-ului shi ash urmari campionatele Braziliei shi Argentinei.Nu suport shi n-am suportat toata viatza pe cei care pentru ca au multzi bani, provenind din familii bogate sau proaspat imbogatzite, se cred mai deshteptzi deshi stau shi-o freaca la rece toata ziua. Mi-ar stârni dezgustul sa intru in casa unui bogatash care are agatzate pe peretzi tablouri de Van Gogh cu un portret al nevestei shi 2-3 capete de urshi sau mistretzi. Shi nu soport shi n-am sa suport niciodata echipe precum Real-ul care cumpara mereu jucatori mult peste pretzul pietzei, sarbatorind transferurile precum trofee, in lipsa oricarui titlu.
0

Postat 17 January 2007 - 03:03 PM (#9) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Antiser, ti-am urmarit mai multe pariuri si am observat ca ai predilectie sa joci impotriva Realului. La asta am vrut sa fac eu referire ...e pacat sa pierzi bani doar sperand ca infumuratii vor claca. Eu simpatizez cu Milan si este lesne de inteles ca inexistenta galacticilor ar propulsa Milanul pe primul loc in lume ca palmares( nu ca nu l-ar merita:drak: ). Nu stiu pe cine ai deranjat :steluta:[Edited on 17-1-2007 by linistit]
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 18 January 2007 - 01:26 AM (#10) Useril este offline   antiser 

• Parior Senior

Asha sunt eu capos shi nu-mi tace gura. Chiar intentzionam de mult sa-mi fac un bilantz in privintza asta. Am cautat toate pariurile puse anul trecut legate de Real Madrid. Pe cele din Champions mi-e foarte greu sa le gasesc shi am renuntzat. Probabil nu ai urmarit bine, de ai tras asha o concluzie. In pariuri nu tzin cont de sentimente. 3 ianuarie 2006[quote]Originally posted by antiserCât despre meciul cel mai jucat de-a lungul istoriei fotbalului spaniol, Athletic Bilbao-Real Madrid, cu 202 partide, parerea mea e un 2 mare cât casa. Madrilenii sunt favoritzi in câshtigarea acestei competitzii in conjuctura actuala. Sunt echipa care ishi [u]doreshte[/u] shi [u]poate[/u] invinge, in vreme ce mai toate celelalte indeplinesc doar una din cele doua conditzii. [/quote]8 ianuarie 2006[quote]Originally posted by antiserVillareal - Real Madrid 2 @2,75 bet365 6/10 :no:La Villareal, Sorin shi Arruabarrena vor reintra dupa recuperarea din leziunile musculare. Alessio Tacchinardi nu va putea evolua, resimtzindu-se din ultima accidentare.Va juca Ronaldo, recuperat in timp record pentru a evolua in acest meci, el fiind un \'\'Mesia\'\'pentru madrileni. Ashadar, Soldado va reveni pe banca de rezerve. De asemenea, prezentza sigura in teren a lui Baptista va face ca Cicinho shi Robinho sa concureze pentru locul sanctzionatului Beckham. Se pare ca primul are prima posibilitate, ceea ce va reprezenta debutul sau la Real.Lopez Caro va aborda foarte probabil tactica folosita in ultimul meci, lasând adversarilor initziativa shi jucând mai mult pe contraatac.Real Madrid vine cu moralul intarit dupa victoria in cupa cu Bilbao , spre deosebire de Villareal. Real-ul se vede in pericol chiar de a parasi posturile UEFA, ceea ce este aproape imposibil de admis, la jucatorii pe care ii are. [/quote]18 ianuarie 2006[quote]Originally posted by antiserBetis Sevilla - Real Madrid 2 @2 expekt 8/10 :banana2:[quote]Originally posted by antiser on 3-1-2006Madrilenii sunt favoritzi in câshtigarea acestei competitzii in conjuctura actuala. Sunt echipa care ishi [u]doreshte[/u] shi [u]poate[/u] invinge, in vreme ce mai toate celelalte indeplinesc doar una din cele doua conditzii. Pentru Betis stimulentul acestei cupe nu reprezinta nici 10% din ceea ce este pentru Madrid (premii, interesul suporterilor,etc).Pentru Real Copa del Rey, mai bine zis câshtigarea acesteia, ar reprezenta un titlu, ceea ce nu prea au realizat de pe vremea lui Bosque. In cazul in care Barça nu va parasi (asha cum ne-au obishnuit) prematur competitzia, sunt cam singurii care ii vor putea opri de la câshtigarea acesteia. [/quote][Edited on 18-1-2006 by antiser] [/quote]11 februarie 2006[quote]Originally posted by antiser[align=center]Athletic Bilbao - Real Madrid >5,5 cards @1,72 Bet365 7/10 [size=4]7 cards[/size] :bun:[/align] Duel in \'\'El Madrigal\'\' plin de orgolii, gazdele pe punctul de a ieshi din pozitziile de retrogradare, cu \'\'foame\'\' de puncte shi oaspetzii inca shocatzi de umilintza din Rosaleda.Se anuntza un meci dur, o lupta dârza shi fara scrupele pentru orice balon.Centralul Rafael Ramirez Dominguez are in sezonul 04/05 o medie de cartonashe pe meci de 5,37 galbene shi 0,46 roshii.In acest sezon a arbitrat 9 partide, acordând 15 cartonashe gazdelor shi 21 oaspetzilor, deci o medie de 4. De semnalat de asemenea numarul ridicat de penalty-uri acordate in aceste 9 meciuri, 5 pt gazde shi 1 pt oaspetzi. [/quote]26 februarie 2006[quote]Originally posted by antiserEhehe.... unde sunt vremurile când se ciupeau bani frumoshi cu Mallorca-Real .... cu Eto\'o pe post de erou insular...?Eu unul nu m-ash risca pe victoria balearilor, in nici un caz pe \'\'o suma mare\'\'. Deshi madrilenilor le merge (prea) bine in campionat shi dupa clacare in cupa shi Champions e timpul shi in Primera. Dupa parerea mea, daca Real va invinge o va face la mai mult de 2 goluri, sper totushi sa se arda, cota frumushica. Depinde foarte mult de modul cum va incepe partida shi cum va evolua scorul.Mallorca - Real Madrid 1 @6 5/10 :bun:Mallorca - Real Madrid Real la 2+ @2,38 5/10 :no: [/quote]4 mai 2006[quote]Originally posted by antiserReal Madrid fara Ronaldo (accidentat), Casillas (sanctzionat- cart roshu in ultima partida) shi cel mai probabil fara Baptista, cu revenirea lui Zidane (poate ultimul sau meci la Real) shi cu un Raul intr-o forma pur shi simplu jalnica drept vârf.Racing Santander - Real Madrid 1 draw no bet 3,25 Bet365 5/10 [size=4]2-3 [/size] :no: [/quote]14 octombrie 2006[quote]Originally posted by antiser[align=center]Getafe - Real Madrid 2 @1,80 Bet365 10/10 [size=4]1-0 (0-0) [/size] :no:[/align]Formatzii??? Statistici??? Forma echipelor??? La ce bun? E aceeashi Getafe care in aprilie pur shi simplu s-a chinuit sa piarda meciul shi n-a putut. Acelashi Ángel Torres Sánchez drept preshedinte de club, membru marcant shi cotizant al Real-ului. Acelashi Bernd Schushter ca antrenor, care viseaza (shi poate va visa toata viatza) sa ajunga antrenor la Madrid.Absentze notabile in apararea Real-ului : Sergio Ramos (sanctzionat), Salgado shi Cicinho (accidentatzi). Cannavaro foarte incert, dupa accidentarea cu natzionala Italiei. Mejia, Raul Bravo shi Pavon pot acoperi cu brio locuri in aparare in fatza \'\'super-mega-motivatzilor\'\' atacantzi Paunovic shi Pachon. [/quote]22 octombrie 2006[quote]Originally posted by antiser[align=center]Real Madrid - FC Barcelona FC Barcelona -1 (by 2 or more) @5,95 expekt 8/10 :no:[/align][quote]Dupa victoria cu Steaua,in Spania s-a facut atâta caz de parca ar fi umilit Chelsea sau insushi Barcelona. Madrilenii, in frunte cu proaspatul preshedinte se hazardeaza in declaratzii de genul \'\'suntem cei mai buni\'\', \'\'vom câshtiga liga\'\', \'\'putem invinge pe oricine\'\'. Intr-adevar, au facut cu românii poate cel mai bun joc din ultimii ani. Dar nici adversarul n-a fost pe masura ashteptarilor. Se vor trezi la realitate dupa \'\'un dush cu apa rece\'\' din partea catalanilor. Jocul execrabil shi sterp practicat in Primera nu le acorda nici o shansa. In ultimul meci din liga, cel cu Getafe, nu au avut nici macar un shut pe poarta timp de 90 de minute.Barcelona vine dupa infrângerea la limita din Champions cu Chelsea shi-shi vor varsa naduful pe madrileni.Chiar shi fara Eto\'o, care mereu a marcat in Bernabeu, sunt convins ca nu vor avea probleme in a-l invinge pe Casillas. Messi e in forma, iar Ronaldinho are mare pofta de a inchide gura criticilor care-l urmaresc inca de la Mondial shi a demonstra ca e cel mai bun jucator din lume. Shi ce scenariu mai potrivit ar putea fi decât cel in care a fost aplaudat la scena deschisa anul trecut? [/quote] [/quote]5 noiembrie 2006[quote]Originally posted by antiser[align=center]Real Madrid - Celta Vigo 2 DNB @7 Bet 365 7/10[size=4]1-2 (1-1)[/size] :bun:[/align] Dupa meciul cu Steaua, Capello va aplica un sistem de rotatzii in care foarte probabil ii va introduce pe Ronaldo, Beckham shi Reyes in locul lui Van Nistelroy, Robinho shi Raul. Salgado inca este accidentat shi Cassano nu va juca dupa scandalul cu antrenorul shi ff probabil va fi indepartat de la echipa pt totdeauna. Celta dispune de intreaga echipa prin recuperarea lui Borja Oubińa shi va incerca sa repete victoria obtzinuta anul trecut in Bernabeu. Din nou cote exagerate pentru adversarii Real-ului shi mi-e greu sa cred ca la modul cum evolueaza madrilenii vor obtzine a treia victorie in decurs de 7 zile. [/quote]La acestea adaug acel bet de duminica trecuta (13 ian 2007)[quote]Originally posted by antiserReal Madrid - Real Zaragoza Zaragoza la 2 sau mai multe @11 Gamebookers 2,5/10 [/quote]P.S. Imi pare rau ca nu mai shtiu unde, dar pe un site de pariuri erau nishte statistici f interesante cu bilantzul pariurilor pe diferite echipe. Pentru pariurile la toate meciurile impotriva Real Madrid-ului s-a obtzinut un yield impresionant : +74%, pe parcursul anului 2006.
0

Postat 18 January 2007 - 09:32 AM (#11) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Eu m-am inspirat din ultimele 4 pariuri, unde comentariul era tendentios. Mea culpa ca nu m-am uitat si pe pariurile de la inceputul anului 2006...
0

Postat 18 January 2007 - 04:42 PM (#12) Useril este offline   DarthVader 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 696
  • Inregistrat: 25-May 05

Antiser are dreptate. Sincer nu simpatizez Barca , doar fotbalul de calitate dar Real Madrid nu este o echipa de fotbal ci un nume care se vinde foarte bine la prostime. Real a fost o mare echipa intre anii 50 - 60 cand castigau Cupa Campionilor pe banda rulanta si practivau un super fotbal. Ei au ramas doar cu numele acum , este echipa favorita pentru necunoscatorii fotbalului , pentru pinguini ( nu vreau sa jignesc pe nimeni). Vreau sa vad meciuri jucate din pasiune si ambitie , nu niste panarame de oameni care stau in teren si asteapta sa le intre banii in cont doar prin calitatea lor subiectiva de \"vedete\". Totusi ca in orice domeniu , si in fotbal gasim astfel de specimene gen Real , Chelsea sau chiar Juve (trisori).:super:
[/b]MULT SUCCES[/b]
0

Postat 18 January 2007 - 07:44 PM (#13) Useril este offline   snoop 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 581
  • Inregistrat: 15-November 04

Eu ma declar un pinguin convins. Nu mai tin minte cum am ajuns sa tin cu Real-ul, dar stiu ca este \"boala veche\", mult mai veche decat epoca \"galactica\". Imi placeau Hugo Sanchez, Michel, Chendo, El Buitre, Hierro, Sanchis si asa mai departe ... Mi-au placut si oamenii lui Del Bosque, mi-a placut Real-ul \"triplei\" 1998-2000-2002, geniul lui Raul Madrid, travaliul lui Makelele, mi-au placut de-a lungul timpului Mijatovici si Seedorf, Zidane si Roberto Carlos, cei de la inceputul perioadei de sedere la Real. Tin minte golul lui Predrag din finala cu Juve, cel al lui Raul (care e si jucatorul meu preferat, alaturi de \"fratele\" Morientes) din finala cu Valencia si cel magnific al lui Zidane din meciul cu Bayer. Incerc sa uit indolenta lui Ronaldo, suficienta lui Beckham si aerele de vedeta ale pustiului din Bari.Scuturandu-se de antrenorul \"modest\" (a se citi fara nume bombastic) Del Bosque, vanzandu-l pe \"salahorul\" Makelele si cumparand masina de facut bani Beckham, Real-ul a intrat intr-o noua epoca, concretizata in cresterea incasarilor din marketing, pe fondul lipsei cronice de rezultate. Asta nu inseamna ca meritele trecutului au fost sterse cu buretele, ci ca batranul Real a luat doar o pauza inainte de a reinnoda firul istoriei celui mare club din lume.Visand deci la iernile de alta data, raman un pinguin convins, dar nu din cel \"estic\", hipnotizat de puterea emanata de banii Real-ului, ci unul imperial, nostalgic, sperand ca va fi partas la macar inca o \"iarna\" frumoasa cu Real Madrid ...
0

Postat 18 January 2007 - 08:21 PM (#14) Useril este offline   avanti 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 294
  • Inregistrat: 26-August 05

:hatoff::aplauze::aplauze::aplauze::aplauze::aplauze:Nu tin nici cu una nici cu cealalta.Eu sunt fan Deportivo.Iata ca putem comunica si civilizat ,incantator chiar.Frumoase cuvinte snoop,minunate,imperiale ca sa citam un clasic in viata.Demult timp nu mi-a fost dat sa aud sau sa vad o asa frumoasa exprimare asupra unei iubiri fotbalistice,o asa obiectivitate,verticalitate,smerenie si decenta a unui supus in asteptarea regelui mult iubit care intarzie sa revina.M-ai incantat asa cum uneori ma incanta Tolontan...:kisss: :aplauze::aplauze::aplauze::bun: Bravo snoop!( cred ca regretatului Ioan Chirila i-ai fi placut )
0

Postat 16 March 2008 - 07:42 PM (#15) Useril este offline   luks07 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 05-February 08

am pariat astazi 5 euro pe Barca, dk nu castiga nici astazi imi bag bani k sunt prosti
0

Postat 10 January 2012 - 06:56 PM (#16) Useril este offline   mariorafael 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 10-January 12

10/01/2012

Meciul conteaza pt Copa del Rey, retur.
In meciul tur Real Madrid s-a impus cu 3-2, inextremis, a 2-a mansa se joaca la Malaga.

pariu Real Madrid -1.5 handicap (1.98) @ bet365
0

Postat 10 January 2012 - 07:07 PM (#17) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Mallorca si Santander sa castige. Au cote bunicele. La Real Madrid nu ma bag, nu pot sa joc astfel de cote in deplasare. Malaga poate inscrie fara probleme, la fel cum a facut-o si in tur (2-3). 7.75 la 1 solist e interesant. :) E ultimul meci al zilei, deci putem avem rasturnari. As incerca un lay Real Madrid daca da primul gol. Mourinho isi permite un egal in final.
0

Postat 10 January 2012 - 07:27 PM (#18) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

N-are nici o legatura cu vreun pronostic, ca e thread de offtopic spania - dar s-a uitat cineva de pe forumul asta la meciul tur dintre malaga si real??! Mourinho a inceput cu niste rezerve, de-abia dupa ce a facut 3 schimbari si-au revenit. Pe cealalta parte, malaga are jucatori ceva mai in varsta dar care au jucat la echipe mari. Ma mir (vorba vine) ca nimeni nu a anticipat ca s-ar putea sa aiba probleme real madrid.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba