Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: sure bets - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

sure bets

Postat 08 January 2007 - 09:13 PM (#41) Useril este offline   hdgambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 07-August 06

Probabil deaia gresesc ca afiseaza cotele pentru over,under 1,5 in consola live.
0

Postat 12 January 2007 - 09:41 PM (#42) Useril este offline   queque 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 998
  • Inregistrat: 01-November 06

Daca stie cineva,am nevoie urgent de un calculator surebet cu mai mult de 4 iesiri.Stiu sa fac calculul,dar pierd prea mult timp.Mersi anticipat.
0

Postat 12 January 2007 - 11:21 PM (#43) Useril este offline   fanedoc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1503
  • Inregistrat: 02-September 06

www.drpunter.com
0

Postat 12 January 2007 - 11:25 PM (#44) Useril este offline   queque 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 998
  • Inregistrat: 01-November 06

Citeaza

Originally posted by fanedocwww.drpunter.com
Cred ca nu are peste 4...
0

Postat 19 April 2007 - 09:48 AM (#45) Useril este offline   SSergiu 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 20-April 06

mi se pare ca poti gasi f usor surebet-uri folosind doar betexplorer.com prezinta cotele la f multe case de pariuri, le actualizeaza cand se modifica si in + le si \"highlight\" pe cele mai mari pentru fiecare semn
0

Postat 15 June 2009 - 02:36 AM (#46) Useril este offline   ererter 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 15-June 09

Eu lucrez la un programel care scaneaza sure bets la tennis. Scaneaza si betfair printre altele si scade 5% din potentialul profit ca sa nu greseasca sure bet-urile (apropos soccerman007). Gaseste sure bets zilnic aproape. Am o banca de 1000 eur si is inscris la 4 case bwin betfair williamhill si pinnacle. Cel mai mare surebet pe care a iesit a fost de 20% intre bwin si betfair. A fost vorba despre un meci care s-a intrerupt urmand sa fie reluat in urmatoarea zi. Bwin a scos o noua linie pt rezultatul final si a pus o cota astrala la unul din jucatori. Iar pe betfair meciul era inca \"in play\"Problema e ca fiecare au reguli diferite pt cazurile in care se retrage vre-un jucator.Si am patzit-o... prima data am avut noroc si mi s-au returnat banii pe care ar fi trebuit sa ii pierd cand unu a renuntzat la joc dupa primul set. Am castigat 91 euro atunci. Recent, la o zi dupa asta am pierdut cand s-a accidentat Andy Roddick parca. Am pierdut atunci 68 eur. E bine, sunt inca pe plus dar e destul de clar ca se pot pierde sume mari la fazele astea. Ma gandesc sa schimb sportul de acuma... ce imi sugeratzi?Prefer ceva care sa mearga bine pe betfair, pt ca vreau in curand sa fac un program care sa parieze singur pe betfair(pt ca se poate face usor) si inca o casa cand gaseshte surebets intre ele. Un asemenea program care sa ruleze 24/24 ar fi de vis. Bine, ar trebui inzestrat si cu niste \"inteligenta artificiala\" ca sa minimizeze pierderile in caz ca vreodata se schimba cotele fix cand ar face el pariurile.Daca cineva a reusit sa scoata proit de 2% din banca pe zi sa imi zica si mie pls. Ca eu nu am reusit asa ceva in medie inca.
0

Postat 15 June 2009 - 01:14 PM (#47) Useril este offline   mario333 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 265
  • Inregistrat: 09-August 07

Retragerea jucatorilor de tenis e un mare risc la betfair. Dar poti sa te orientezi spre trading. Din experienta am vazut fluctuatii mari de cote la cursele de cai. In general cotele pe favoriti au tendinta sa scada in ultimele 30 de minute inaintea cursei, cel mai mult in ultimele 10 minute. De exemplu daca un cal are cota 2.1 , fluctuatiile pot fi intre 1.9 - 2.2 in decurs citeva minute. Ai putea face un program care sa poata sa puna lay cind cota ajunge la 1.8 si back cind cota ajunge la 2 si apoi larasi lay cind cota scade sub 2. Avantajul major este ca nu trebuie sa cauti alta casa, toate tranzactiile pot fi facute la betfair. Aici exista riscul sa nu anticipezi corect miscarea cotelor. Totusi cu cit e fluctuatia mai mica (diferenta dintre cote), cu atit sansele de reusita sunt mai mari.
0

Postat 16 June 2009 - 07:17 AM (#48) Useril este offline   roctacon 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 01-December 06

Citeaza

Originally posted by ererterEu lucrez la un programel care scaneaza sure bets la tennis. Scaneaza si betfair printre altele si scade 5% din potentialul profit ca sa nu greseasca sure bet-urile (apropos soccerman007). Gaseste sure bets zilnic aproape. Am o banca de 1000 eur si is inscris la 4 case bwin betfair williamhill si pinnacle. Cel mai mare surebet pe care a iesit a fost de 20% intre bwin si betfair. A fost vorba despre un meci care s-a intrerupt urmand sa fie reluat in urmatoarea zi. Bwin a scos o noua linie pt rezultatul final si a pus o cota astrala la unul din jucatori. Iar pe betfair meciul era inca \"in play\"Problema e ca fiecare au reguli diferite pt cazurile in care se retrage vre-un jucator.Si am patzit-o... prima data am avut noroc si mi s-au returnat banii pe care ar fi trebuit sa ii pierd cand unu a renuntzat la joc dupa primul set. Am castigat 91 euro atunci. Recent, la o zi dupa asta am pierdut cand s-a accidentat Andy Roddick parca. Am pierdut atunci 68 eur. E bine, sunt inca pe plus dar e destul de clar ca se pot pierde sume mari la fazele astea. Ma gandesc sa schimb sportul de acuma... ce imi sugeratzi?Prefer ceva care sa mearga bine pe betfair, pt ca vreau in curand sa fac un program care sa parieze singur pe betfair(pt ca se poate face usor) si inca o casa cand gaseshte surebets intre ele. Un asemenea program care sa ruleze 24/24 ar fi de vis. Bine, ar trebui inzestrat si cu niste \"inteligenta artificiala\" ca sa minimizeze pierderile in caz ca vreodata se schimba cotele fix cand ar face el pariurile.Daca cineva a reusit sa scoata proit de 2% din banca pe zi sa imi zica si mie pls. Ca eu nu am reusit asa ceva in medie inca.
Daca m-as pricepe asa ca tine sa fac astfel de programe as incerca o vanatoare de sure bet-uri in timpul unui meci live la Betfair si la Betdaq. Un meci pe care se pariaza mult, deci cu multe lichiditati, doua case de tip excenge cu variatii de cote non stop la live, un astfel de program bine pus la punct si cred ca e imposibil sa nu gasesti o multime de oportunitati, chiar cu acel handicap al comisionului.
0

Postat 12 July 2010 - 03:40 PM (#49) Useril este offline   UcarD 

• Parior
  • Pip
  • Inregistrat: 12-July 10

Salut, Poti sa ne dai detalii despre activitatea ta din ultimul an?Ma intereseaza in primul rand cam ce procent de profit obtii la final de luna, limitele la care poti sa ajungi si ce servicii (carduri moneybookers etc) folosesti pt surebets.Multumesc.

Citeaza

Originally posted by ererterEu lucrez la un programel care scaneaza sure bets la tennis. Scaneaza si betfair printre altele si scade 5% din potentialul profit ca sa nu greseasca sure bet-urile (apropos soccerman007). Gaseste sure bets zilnic aproape. Am o banca de 1000 eur si is inscris la 4 case bwin betfair williamhill si pinnacle. Cel mai mare surebet pe care a iesit a fost de 20% intre bwin si betfair. A fost vorba despre un meci care s-a intrerupt urmand sa fie reluat in urmatoarea zi. Bwin a scos o noua linie pt rezultatul final si a pus o cota astrala la unul din jucatori. Iar pe betfair meciul era inca \"in play\"Problema e ca fiecare au reguli diferite pt cazurile in care se retrage vre-un jucator.Si am patzit-o... prima data am avut noroc si mi s-au returnat banii pe care ar fi trebuit sa ii pierd cand unu a renuntzat la joc dupa primul set. Am castigat 91 euro atunci. Recent, la o zi dupa asta am pierdut cand s-a accidentat Andy Roddick parca. Am pierdut atunci 68 eur. E bine, sunt inca pe plus dar e destul de clar ca se pot pierde sume mari la fazele astea. Ma gandesc sa schimb sportul de acuma... ce imi sugeratzi?Prefer ceva care sa mearga bine pe betfair, pt ca vreau in curand sa fac un program care sa parieze singur pe betfair(pt ca se poate face usor) si inca o casa cand gaseshte surebets intre ele. Un asemenea program care sa ruleze 24/24 ar fi de vis. Bine, ar trebui inzestrat si cu niste \"inteligenta artificiala\" ca sa minimizeze pierderile in caz ca vreodata se schimba cotele fix cand ar face el pariurile.Daca cineva a reusit sa scoata proit de 2% din banca pe zi sa imi zica si mie pls. Ca eu nu am reusit asa ceva in medie inca.

0

Postat 20 September 2010 - 06:23 PM (#50) Useril este offline   uiva88 

• Parior
  • Pip
  • Inregistrat: 15-June 10

Am si eu o intrebare,sunt interesat de metoda sure bets,daca va rog,imi puteti si mie spune(la casele pe care le folositi+cem mai stiti) comisioanele percepăute din profit(gen betfair) sau alte cheltuieli va multumesc
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba