Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Concurs CM 2006-Noi stim si alegem campionii! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs CM 2006-Noi stim si alegem campionii!

Postat 15 July 2006 - 10:53 AM (#61) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1604
  • Inregistrat: 13-November 05

:) pentru Italia si pentru un concurs inedit!!!
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 15 July 2006 - 11:54 AM (#62) Useril este offline   onutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1109
  • Inregistrat: 27-February 06

ce trebuie sa fac??!!!
0

Postat 15 July 2006 - 12:06 PM (#63) Useril este offline   onutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

sunt super entuziasma :)......e drept...pariez constant de prin 1997:topbet:..............prima casa de pariuri soccer.......apoi am continuat cu horizont.......astra.........si apoi am trecut la gamebookers:super:......p.s. as vrea sa styu cum primesk premiu ca sa fac o bauta din el......ca indata se raceste afara si se inchid terasele..........multzumim organizatorilor )))))))
0

Postat 15 July 2006 - 12:16 PM (#64) Useril este offline   bmxro 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 28-December 04

Simplu.Trimite un U2U cu userul tau de la moneybookers sa pot sa-ti trimit banii.
0

Postat 21 July 2006 - 12:57 PM (#65) Useril este offline   bmxro 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 28-December 04

Avand in vedere faptul ca este luna concediilor, am reusit sa lipsesc cateva zile, imi cer scuze pentru castigatori si anunt ca maine 22.07.2006 se vor trimite premiile .
0

Postat 21 July 2006 - 07:34 PM (#66) Useril este offline   onutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

multzumim frumos !!!! :alcool::hairo: pot sa-ti dau si eu o idee............sa facem un concurs cu ierarhia finala din liga 1 romania....primele 10 pozitii sau kiar tot clasamentul.ar fi interesant....desi e cam mult pana la anul..............
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba