Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: moneybookers - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

moneybookers

Postat 08 September 2004 - 08:04 PM (#1) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1393
  • Inregistrat: 05-September 04

as vrea sa pun o intrebare :o ,daca are cineva bunavointa sa-mi spuna ,eu am mai pus una dar nu mi-a raspuns nimeni:) . am incercat sa scot bani din moneybookers ,urmind calea normala : witdraw, am introdus suma , am urmat toti pasii ,totul a fost ok. tranzactia a trecut pe pending ,joi seara , vineri dimineata a aparut ca processed in moneybookers . astazi este miercuri si in cont nu a aparut nici un ban . nu am mai scos pina acum din moneybookers ,de aceea intreb ,in momentul in care am dar optiunea de introducere date pt. un cont bacar (pt. retragere de bani ) urmind toti pasii succesivi mi s-au cerut doar swift-ul bancii si ibanul , dupa care am primit mail de la moneyboo ca am adaugat un nou cont bancar si ca operatia este ok.am intrebat ce trebuie sa mai fac ca sa imi scot banii si raspunsul a fost ca doar sa merg pe witdraw si sa urmez pasii ,ceea ce am si facut ,nu s-a inregistrat nici o eroare ,tranzactia a fost procesata . intrebare :e suficient swift si iban ca sa-ti vina banii ,nr. de cont nu trebuie ,ala cu 25 11 01... vreo 24 de cifre!va multumesc anticipat si daca cineva are amabilitatea sa-mi raspunda ii sunt recunoscator
0

Postat 08 September 2004 - 10:37 PM (#2) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

ATENTIE ! am mai repetat asta : la prima retragere de la Moneybookers trebuie facuta o retragere mica (5-10 euro).Dupa 3 - 5 zile lucratoare te duci la banca si odata cu banii (cei 5 dolari) ai sa primesti un cod (o parola). Intri la Moneybookers si scoti restul banilor, ei cerându-ti acel cod, pe care trebuie sa-l tastezi. Dupa aceasta confirmare nu o sa mai ai nici o problema, si o sa poti retrage oricând si orice suma ai sa doresti. Mult noroc !
0

Postat 08 September 2004 - 10:50 PM (#3) Useril este offline   bogdan7177 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 08-September 04

deci pentru a paria pe net imi trebuie un card taifun un cont deschis la gamebookers unul deschis la moneybookers scanez cardul si alte acte pe care le trimit la gb deschid un cont in valuta tot la bancpost sau la alta banca ca sa pot primi castigurile?
0

Postat 08 September 2004 - 10:51 PM (#4) Useril este offline   admin_pariuri 

• Administrator
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 13-August 11

CORECT
0

Postat 08 September 2004 - 10:55 PM (#5) Useril este offline   bogdan7177 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

nu mai trebuie sa ma fac si taifun virtual e suficient cel normal ?
0

Postat 08 September 2004 - 10:59 PM (#6) Useril este offline   marius 

• Parior Senior

Citeaza

Originally posted by bogdan7177nu mai trebuie sa ma fac si taifun virtual e suficient cel normal ?
De la 1 septembrie Taifunul Virtual a disparut, toate atributiunile lui revenind celui normal. La BancPost nici nu se mai pot face cereri pentru virtual.
0

Postat 08 September 2004 - 11:01 PM (#7) Useril este offline   bogdan7177 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

pastrarea banilor unde e mai bine sa fie facuta in contul de gamebookers sau de la moneybookers?la incarcare cont se evita mb la extragere bani trebuie sa trec prin mb?
0

Postat 09 September 2004 - 12:35 AM (#8) Useril este offline   djhojd 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 373
  • Inregistrat: 21-April 04

Citeaza

Originally posted by bogdan7177pastrarea banilor unde e mai bine sa fie facuta in contul de gamebookers sau de la moneybookers?la incarcare cont se evita mb la extragere bani trebuie sa trec prin mb?
nu ejti obligat sa treci prin MB dar prin ei ai cea mai ieftina cale de a primii banii !!! citejte Ghiduu
Meciuri sigure NU EXISTA !!! Daca vrei sa cajtigi, pune-te putzin shi in lokul agentziei !!!
0

Postat 10 September 2004 - 10:08 AM (#9) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

multumesc pt. raspunsul cu prima extragere de bani din moneybookers ,asa am si facut am cerut witdraw pt 9.7 usd , fee a fost 2.2 usd ,deci raman 7.5 usd , de vinerea trecuta a aparut aceasta suma ca processed in moneybookers ,astazi e vineri a trecut o saptamina (5 zile lucratoare ) si la bancpost inca nu a ajuns nimic. cred ca e bine de stiut ca si banc post ia un comision la transferul interbancar , acesta este de 0.4% din suma ,dar nu mai putin de 1 euro . as vrea sa stiu daca mai apar si alte comisioane ,din cite am priceput transferul bancar intre banca A( moneybookers ) si baca B(bancpost de exemplu ) se face printr-o banca corespondenta C ,care si ea ar trebui sa ia ceva comision:), am intrebat la BANC POST si mi s-a spus ca nu se cunosc comisioanele bancilor corespondente ,s-ar putea sa spun o prostie ,dar asa am inteles eu . multumesc pt. intelegere
0

Postat 10 September 2004 - 11:14 AM (#10) Useril este offline   marius 

• Parior Senior

Citeaza

Originally posted by cristi1234multumesc pt. raspunsul cu prima extragere de bani din moneybookers ,asa am si facut am cerut witdraw pt 9.7 usd , fee a fost 2.2 usd ,deci raman 7.5 usd , de vinerea trecuta a aparut aceasta suma ca processed in moneybookers ,astazi e vineri a trecut o saptamina (5 zile lucratoare ) si la bancpost inca nu a ajuns nimic. cred ca e bine de stiut ca si banc post ia un comision la transferul interbancar , acesta este de 0.4% din suma ,dar nu mai putin de 1 euro . as vrea sa stiu daca mai apar si alte comisioane ,din cite am priceput transferul bancar intre banca A( moneybookers ) si baca B(bancpost de exemplu ) se face printr-o banca corespondenta C ,care si ea ar trebui sa ia ceva comision:), am intrebat la BANC POST si mi s-a spus ca nu se cunosc comisioanele bancilor corespondente ,s-ar putea sa spun o prostie ,dar asa am inteles eu . multumesc pt. intelegere
Singurul comision între Moneybookers si BancPost este de 1,8 euro (2,2 $). Alte comisioane intermediare nu mai exista.
0

Postat 24 November 2004 - 01:13 AM (#11) Useril este offline   mallboro 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 18-April 04

baieti spuneti-mi si mie va rog o banca sau mai multe care acepta in romania sau cu care lucreaza moneybookers? si specific trebuie sa fie din timisoara sau ma rog cred ca djhojd tu ar trebui sa stii cel mai bine am vazut ca esti din timi sau orcine stie pls si specific libra bank nu cred ca are filiala in timisoara cea mai apropiata oradea dar oricum astia la banca nu stiu prea multe ma refer la celalalte banci multi nici nu au auzit de asa ceva la banca (Moneybookers)
\"Ce putem gasi pozitiv in aceasta problema?\"
0

Postat 24 November 2004 - 11:22 AM (#12) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

este totusi o complicatie sa faci transfer bancar spre moneybookers .de ce nu trimiti banii prin card la gamebookers si deacolo ii scoti in moneybookers cu comision de 1 euro , solutie mai ieftina sa trimiti bani in moneybookers nu exista decit sa-i incarci direct din card in moneybookers cu comision de 3% si deci in functie de suma poti alege ceamai ieftina solutie din cele doua propuse avantajul daca ii incarci direct din card in moneybookers e ca intra imediat.:)
0

Postat 29 December 2004 - 12:51 PM (#13) Useril este offline   petschovschi 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 28-December 04

Mai Cristi1234 tu ai dat o solutie foarte interesanta pt incarcarea banilor la moneybookers(prin gamebookers).Am tot studiat si mi-e clar acum ca pt a retrage bani prin moneybookers de la anumite case de pariuri e necesar sa-ti incarci contul prin moneybookers.Avantajele retragerii prin moneybookers ar fi (fata de ele prin transfer bancar):-comisioane mai mici-nu mai trebuie sa completezi detaliile contului tau bancar la o gramada de agentii la care ai cont( operatiune destul de dificila pt ca iti sunt cerute detaliile contului in engleza si trebuie sa sti sigur ce inseamna fiecare).Daca n-am dreptate va rog sa ma contraziceti!
0

Postat 01 January 2005 - 04:24 PM (#14) Useril este offline   party_man 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 31-December 04

Citeaza

Originally posted by mallborobaieti spuneti-mi si mie va rog o banca sau mai multe care acepta in romania sau cu care lucreaza moneybookers? si specific trebuie sa fie din timisoara sau ma rog cred ca djhojd tu ar trebui sa stii cel mai bine am vazut ca esti din timi sau orcine stie pls si specific libra bank nu cred ca are filiala in timisoara cea mai apropiata oradea dar oricum astia la banca nu stiu prea multe ma refer la celalalte banci multi nici nu au auzit de asa ceva la banca (Moneybookers)
1. Orice banca lucreaza cu moneybookers.2. Vrei sa scoti bani sau sai incarci contul din Moneybookers?3. Nu lua moneybookers ca pe o entitate cand te referi la tranzactii, pana la urma totul se reduce la un cont bancar. Probabil denumirea Moneybookers nu spune nimic celor de la banci, cu exceptia celor de la Libra.
0

Postat 02 January 2005 - 11:29 AM (#15) Useril este offline   giusy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 12-March 04

am si io o intrebare:pe net apar cote si oportunitati bune de a paria la anumite case(de ex la garmisch in turneul celor 4 trambuline a fost la betandwin o cota f. buna h2h newmayer vs. jernei ceea ce mi se pare un gift privind forma actuala a celor 2 plus locul de desfasurare, indiferent de cota (basca ca a fost si 1,97!!!!! pt michael newmayer) dar din pacate nu am putut paria ;:ciao:.cum sa fac ?asta e intrebarea ?sa fac un cont la moneybookers si sa-l incarc cum?sa fac un cont la banca si sa fac transfer la moneybookers?io am bani dar in contul de la gamebookers;daca am bani la moneybookers pot sa-i duc la orice casa de pe net(vorbesc de cele principale:gamebookers,betandwin,centrebet,globet, expekt,nordicbet, bet365, eurobet , ladbrookes, william hill) ?pun intrebarea asta pentru ca la aceste case am vazut oportunitati care nu se gasesc mereu la gamebookers si e pacat sa ratezi ceva bun.il rog pe marius daca vede anuntul sa imi raspuda pentru ca vad ca e bine informat ;sau daca poti da-mi un bip pe mobil sa discut cu tinenr. meu este:0723276724
0

Postat 02 January 2005 - 11:57 AM (#16) Useril este offline   tudormed 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 30-March 04

Citeaza

Originally posted by giusyam si io o intrebare:pe net apar cote si oportunitati bune de a paria la anumite case(de ex la garmisch in turneul celor 4 trambuline a fost la betandwin o cota f. buna h2h newmayer vs. jernei ceea ce mi se pare un gift privind forma actuala a celor 2 plus locul de desfasurare, indiferent de cota (basca ca a fost si 1,97!!!!! pt michael newmayer) dar din pacate nu am putut paria ;:ciao:.cum sa fac ?asta e intrebarea ?sa fac un cont la moneybookers si sa-l incarc cum?sa fac un cont la banca si sa fac transfer la moneybookers?io am bani dar in contul de la gamebookers;daca am bani la moneybookers pot sa-i duc la orice casa de pe net(vorbesc de cele principale:gamebookers,betandwin,centrebet,globet, expekt,nordicbet, bet365, eurobet , ladbrookes, william hill) ?pun intrebarea asta pentru ca la aceste case am vazut oportunitati care nu se gasesc mereu la gamebookers si e pacat sa ratezi ceva bun.il rog pe marius daca vede anuntul sa imi raspuda pentru ca vad ca e bine informat ;sau daca poti da-mi un bip pe mobil sa discut cu tinenr. meu este:0723276724
pai daca ai bani in cont la GB, transfera-i la MB si de acolo la BAW sau la orice alta agentie care lucreaza cu MB.atentie la faptul ca nu toate agentiile care accepta depuneri prin MB, accepta si retrageri tot prin ei, unele permitand retragerile doar prin transfer bancar de la ei in contul de la banca al pariorului.
0

Postat 03 January 2005 - 11:27 AM (#17) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by petschovschiMai Cristi1234 tu ai dat o solutie foarte interesanta pt incarcarea banilor la moneybookers(prin gamebookers).Am tot studiat si mi-e clar acum ca pt a retrage bani prin moneybookers de la anumite case de pariuri e necesar sa-ti incarci contul prin moneybookers.Avantajele retragerii prin moneybookers ar fi (fata de ele prin transfer bancar):-comisioane mai mici-nu mai trebuie sa completezi detaliile contului tau bancar la o gramada de agentii la care ai cont( operatiune destul de dificila pt ca iti sunt cerute detaliile contului in engleza si trebuie sa sti sigur ce inseamna fiecare).Daca n-am dreptate va rog sa ma contraziceti!
am incarcat moneybookers prin gamebookers initial din prostie ,pe urma mi-am dat seama ce trebuia sa fac si am facutadica am incarcat direct din card moneybookers , banii neputind sa-i transfer la pariuri *asa e regula la moneybookers ca banii incarcati din card nu pot fi transferati la pariuri\" am transferat banii in alt cont de moneybookers , iar de acolo inapoi la mine in moneybookers si de acolo la pariuri aceasta e cea mai simpla solutie sa lucrezi cu moneybookers la pariuri , te costa f. putin , 3% la incarcarea din card in moneybookers , iar plimbarile dintr-un cont in altul de moneybookers parca 1%.mai sunt si alte avantaje cu moneybookers ,insa acum am o mica problema cu ei in nici un fel nu pot sa incarc de pe card ei zic ca s-ar putea problema sa fie la mine ,cvv , dar nu-i asa pt. ca la gamebookers am transferat imediat , din atm scot fara probleme ,ce sa fac :), daca nu se rezolva in timp util fac iar figura cu gamebookers si retragere in moneybookers ca pierd un bonus
0

Postat 23 December 2009 - 02:39 PM (#18) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

==============Cu ocazia sarbatorilor constat ca au aparut si mai multi cersetori de bani in moneybookers... Mai nou, intra pe id urile de mess ale persoanelor din lista de mess si cersesc bani in numele acestora... Fie ca sunt 10 sau 50 euro nu dati bani nimanui pana nu prindeti acea persoana la telefon ca sa va confirme ca ei au nevoie de acei bani.. Romana e plina de sclavi si puturosi si asa va ramane.. deci... grija multa!Sarbatori Fericite ! :motz:[Edited on 23-12-2009 by andmal]
0

Postat 04 April 2010 - 11:42 AM (#19) Useril este offline   Fleacabogdan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 922
  • Inregistrat: 31-December 08

Nici nu stiu cum sa formulez mi-e si rusine,nu am mai fost intr-o asemenea postura....problema e ca am ramas fara bani si as cam avea nevoie de vreo 30 ron in mb (e inchis azi la banca ca m-as fi dus sa depun) sa pun si eu niste pariuri,banii ii dau cand primesc de la concursu castigat la master si ofer dublu,daca este cineva dispus sa-mi dea prv
0

Postat 04 April 2010 - 11:58 AM (#20) Useril este offline   DinuAlin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 21-February 08
  • LocationTerra

Hristos a inviat ! apropo bogdi,felicitari pentru concurs tine-o tot asa , te-as ajuta eu dar si al meu e 0 !
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba