Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Carduri acceptate pe la casele de pariuri - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Carduri acceptate pe la casele de pariuri

Postat 23 August 2006 - 08:44 AM (#1) Useril este offline   Dominic 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 127
  • Inregistrat: 06-March 06

Va sal poate ati mai vazut pe aici sau poate nu , dar daca tot am facut rost de ele ma gandesc ca poate va ajuta sau va ajuta pe cei noi.VISA Electron de la BCRAvantaje:- se obtine usor (in maxim o saptamana), e ieftin (10 RON - costul cardului, peste care trebuie sa depuneti sumele ce vreti sa le folositi pe internet)- retragerile de la gamebookers se pot face direct pe card, banii ajung in 4-5 bancare si intra in lei la cursul BCR din ziua in care ajung banii.Dezavantaje:- multi dintre angajatii bancii nu stiu ca se poate folosi pe internet (!?)- cardul nu este alimentat automat, imediat ce bani sunt depusi pe card, ci in circa 12-24 ore- pentru plati pe internet nu se poate folosi tot soldul de pe card, ci mai putin cu circa 4 RONDe recomandat: inaintea platilor pe internet sa fie verificat soldul cardului la un bancomat, pentru ca banca mai retine niste comisioane de administrare a cardului.VISA Electron de la ING bankAvantaje:- se obtine usor (4-5 zile)- la bancomatele ING se pot retrage bani dar se pot si depune- nu necesita interventia unui functionar de la bancaDezavantaje:- reteaua ING Bank nu este foarte dezvoltata in tara- exista multe agentii "self bank" in care trebuie sa va descurcati singurVISA VIRTUON de la Banca RomaneascaAvantaje:- e util celor care au deja un cont la Banca Romaneasca, ca sa nu mai mearga la alta bancaDezavantaje:- cardul trebuie activat la banca, printr-o cerere speciala- banca poate retine retragerile de la gamebookers timp de 30 de zile, dupa care incarca acei bani pe cardVISA ELECTRON de la VOLKSBANKAvantaje:- costul emiterii cardului este zero- se poate folosi atat la depuneri cat si la retrageriDezavantaje:- retea bancara nu foarte bine dezvoltata in RomaniaVISA ELECTRON de la RAIFFEISENAvantaje:- retea bancara bine dezvoltata in Romania- se poate folosi atat la depuneri cat si la retrageri- taxa emitere card zeroDezavantaje:- suma minima de deschidere a contului pe card trebuie sa fie 5 RON.TAIFUN Mastercard de la BancPostAvantaje:- e util celor care au deja un cont la BancPost, ca sa nu mai mearga la alta bancaDezavantaje:- e destul de scump, circa 103 RON, din care se pot folosi 85 RON- cardul se elibereaza in maxim 2 saptamani- nu se pot retrage banii direct pe card, ca in cazul cardurilor VISAEurocard/Mastercard in Euro de la RAIFFEISENAvantaje:- retea bancara bine dezvoltata in RomaniaDezavantaje:- suma minima de deschidere a contului: 50 EUR- taxa emitere card 10 EURBafta la pariuri :bun:
My MoTTo : \" GeT Rich Or Die Tryin\' \"
0

Postat 23 August 2006 - 08:56 AM (#2) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

ms. azi merg la volks bank. nu strica un card nou..
0

Postat 23 August 2006 - 09:12 AM (#3) Useril este offline   wizi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 20-February 05

pai sa ne zici si noua cat e taxa de administrare a cardului pe an :bun:
0

Postat 29 August 2006 - 09:42 AM (#4) Useril este offline   unclesam 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 28-August 06

va rog frumos STITI cumva visa de la RAIFFEISEN e bun pentru BETANDWIN avnd in vedere ca ambele sunt austriece sau....?sau altceva pentru betandwin ? Multumesc frumos!
0

Postat 29 August 2006 - 11:15 AM (#5) Useril este offline   Morpheus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 216
  • Inregistrat: 30-March 06

Citeaza

Originally posted by unclesamva rog frumos STITI cumva visa de la RAIFFEISEN e bun pentru BETANDWIN avnd in vedere ca ambele sunt austriece sau....?sau altceva pentru betandwin ? Multumesc frumos!
BWIN ( BETANDWIN) nu primeste carduri din Romania :D
0

Postat 29 August 2006 - 11:35 AM (#6) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

ba primeste dc ai ai cont demult facut su l ai utilizat si la dep dar si retrageri.. eu bag bani pe card si bag direct la bwin/betoto.. daca nu crezi uita te aici..: ce-i dreapt, n am mai depus de 3 zile...:D))[Edited on 12042006 by andmal]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: CaptureWiz010.jpg

0

Postat 29 August 2006 - 01:30 PM (#7) Useril este offline   unclesam 

• Parior
  • PipPip

Multumesc amandurora pentru raspunsuri dar alta metoda pentru a le trimite bani mai usor.Multumesc.Ultim Deranj pentru asta!!
0

Postat 29 August 2006 - 02:33 PM (#8) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

daca contul tau e mai vechi facut poti inca depune prin mbks!
0

Postat 29 August 2006 - 03:19 PM (#9) Useril este offline   unclesam 

• Parior
  • PipPip

multumesc tata!
0

Postat 29 August 2006 - 05:05 PM (#10) Useril este offline   DanCapitanDePlai 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 548
  • Inregistrat: 06-August 06

De la bwin poti si retrage banii direct pe card? Ce case mai accepta retrageri direct pe card in afara de gamebookers?
0

Postat 29 August 2006 - 05:19 PM (#11) Useril este offline   John_Anthony 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1082
  • Inregistrat: 20-February 06

Case care accepta depuneri/retrageri cu carduri din Romania: Bet365, Expekt, Globet, Worldbet,Sportingbet, Gamebookers.[Edited on 31-12-2006 by John_Anthony]
0

Postat 10 October 2006 - 07:08 PM (#12) Useril este offline   bitisorin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 01-October 06

Totusi eu zic sa evitati sportingbet(kiar si varianta in lb.engleza) si worldbet.Nu sunt tocmai reco:avid:mandate pt a paria.Asta pt cunoscatori desigur.:help:
0

Postat 10 October 2006 - 10:25 PM (#13) Useril este offline   Dino84 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 10-October 06

Deci intrebare de baraj... ce fel de card de la Visa Electron ING trebuie? In RON sau in EURO pt a putea paria.M-a aburit un functionar ca sa nu va faceti in euro direct, ca nu puteti avea acces la el asa usor (adik nu de la selfbank) si ca sa va faceti in RON si sa0i atasati un cont de euro si cu ajutorul contului asta sa trimiteti Euro pe net la casele de pariuri.Deci intrebarea e, cardul in Euro cu cont doar in EUro si fara selfBabk, sau card in LEI cu 2 conturi unu in lei la care am acces de la selfBank si unul in Euro cu care pot sa trimit si sa primesc de pe net Euro?Please help!!!!noi sa fim sanatosi! :heul:
0

Postat 10 October 2006 - 10:44 PM (#14) Useril este offline   derbedeu_2005 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 03-November 05

Card in lei. La depunere si retragere direct pe card conversia se face automat. Contul in euro atasat e necesar atunci cand nu se poate retrage pe card ci in cont bancar (de ex. mb). Transferul din contul in euro in cel in lei il faci singur de la self-bank.
Minoritar intr-o lume dominata de imbecili...
0

Postat 10 October 2006 - 11:22 PM (#15) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

inca d la inceput faci cont in lei si ceri si cont atasat in euro-sa fie acolo-- ca tot e gratis..
0

Postat 12 October 2006 - 10:46 PM (#16) Useril este offline   Dino84 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 10-October 06

OK mersi mult de info... si cand tre sa dau nr cardului pt depuneri/retrageri la bet365 de exemplu, nu conteaza ca (virgula) cardul e in lei ?
0

Postat 12 October 2006 - 10:50 PM (#17) Useril este offline   Mircea 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-February 06

http://www.mxhost.ro...i_acceptate.php Nu stiu cat de bine sunt actualizate informatiile furnizate acolo dar e de ajutor!
0

Postat 19 December 2006 - 06:11 AM (#18) Useril este offline   iulian.dronca 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 05-November 06

Inca un card acceptat de casele de pariuri atat la depunere cat si la retragere este Visa Clasic Credisson BT emis de Banca Transilvania. Marele avantaj al acestui card sunt comisionele inexistente:

Citeaza

Emitere card: 0 leiAdministrarea cont card: 0 leiComision ridicare numerar de la automatele Bancii Transilvania: 0 leiSoldul minim care trebuie pastrat in contul de card: 0 lei
[Edited on 19.12.2006 by iulian.dronca]
0

Postat 22 February 2007 - 02:35 PM (#19) Useril este offline   panaitmihai 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 20-February 07

Visa Clasic Credisson BT emis de Banca Transilvania este acceptat de gamebookers???????
0

Postat 16 March 2007 - 02:26 PM (#20) Useril este offline   marconi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 21-April 05

nu pot depune la gamebookers cu visa electron de la raiffeissen. desi am mai depus cu acest card acum nu se paote face depunerea.stie cineva dc se mai poate depune cu visa electron de la raiffeissen?
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba