Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Carduri acceptate pe la casele de pariuri - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Carduri acceptate pe la casele de pariuri

Postat 29 January 2011 - 10:54 PM (#61) Useril este offline   ionutz2403 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 277
  • Inregistrat: 23-August 06

Uite un print

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: poza-mb.jpg

0

Postat 29 January 2011 - 11:53 PM (#62) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

Cand ai alimentat contul MB, trebuia sa bifezi ca banii sunt folositi pentru jocuri de noroc. Incearca sa depui la oricare casa si ai sa vezi ca MB nu iti da voie. Bafta!
0

Postat 30 January 2011 - 12:12 AM (#63) Useril este offline   ionutz2403 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 277
  • Inregistrat: 23-August 06

Citeaza

Originally posted by QuebrachoCand ai alimentat contul MB, trebuia sa bifezi ca banii sunt folositi pentru jocuri de noroc. Incearca sa depui la oricare casa si ai sa vezi ca MB nu iti da voie. Bafta!
Asta era? Pfff. Asa credeam si eu ca am bifat chestia aia...Se pare ca n-am bifat-o. Ms mult! Bafta si tie!
0

Postat 14 March 2011 - 11:59 PM (#64) Useril este offline   Gyanyny 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 14-March 11

as vrea sa imi fac si eu un card pt pariuri online dar nu stiu la ce banca e mai bine sa imi fac. V-as ruga sa-mi recomandati si mie ce banca are comisioane mai \"bune\" la retrageri si depuneri si la ce casa de pariuri ar fii bine sa incep. La pariuri joc de 2-3 ani dar la cele de colt de bloc insa as vrea sa trec la cele online. Multumesc anticipat!
0

Postat 15 March 2011 - 12:38 AM (#65) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Eu am card de 3 ani la ING si avantajul este ca poti sa depui si sa retragi la orice ora fata de alte banci.Iti recomand sa incepi cu Unibet sau Sportingbet ,case bune pentru cei care sunt la inceput in pariurile online.
0

Postat 22 February 2012 - 08:54 AM (#66) Userul este online   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 13-September 11

Salut,daca e cineva pe frecventa la ora asta poate ma ajuta si pe mine..incerc sa fac o alimentare cont la gamebookers cu alt card fata de cel care l-am inregistrat la deschiderea contului,am incercat cu un alt visa electron si mastercard si am bifat "Adresa de livrare pentru acest card este diferită de aceea înregistrată în cont" pt ca nu este pe numele meu cardul si am schmbat numele si tot nu merge,,scrie tranzactie respinsa,scriu suma,apoi nr acela lung al cardului,data expirare si an si CVV2 si apoi bifez casuta sa schimb numele si nu merge..stie cineva mai trebuie facut ceva??am omis ceva? Multumesc
0

Postat 22 February 2012 - 09:02 AM (#67) Userul este online   snakkke 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 01-October 09
  • LocationBucuresti

Din cate stiu numele titularului de card si numele inregistrat in contul tau la casa de pariuri trebuie sa fie acelasi ca sa poti face depunerea.
0

Postat 22 February 2012 - 09:02 AM (#68) Userul este online   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 13-September 11

Am postat inainte sa ma documentez de pe site,am cautat si am citit un post mai vechi,cardul trebui sa fie pe acelasi nume...si la mine nu este.Mi-am dat singur raspunsu :mrg: Inca o data ma ajuta situl e-pariuri.ro saru'mana :mrg:
0

Postat 12 April 2012 - 03:35 PM (#69) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1432
  • Inregistrat: 19-September 07

Am și eu două întrebări:

1. Ce carduri folosiți în afară de ING și BCR?

..am folosit fără probleme un card Mondo Mastercard de la Transilvania pentru tranzacții până anul ăsta însă mai deunăzi am încercat să-l înregistrez la PayPal și mi-a spus că banca refuză bla-bla. M-am gândit că banca și-a revizuit politica față de operațiunile online însă fiind o perioadă mai aglomerată pentru mine nu m-am interesat direct. Acum întrebarea este:

2. contul bancar atașat cardului și implicit contului moneybookers/skrill rămâne valabil pentru retrageri din moneybookers? sau dacă banca nu mai permite operațiuni DE PE card spre online șă nu mai fi e valabil nici invers?!

:hatoff:
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 12 April 2012 - 04:06 PM (#70) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1320
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Cel mai bine ar fi sa intrebi la departamenul clienti Moneybookers.
Imagine postata
0

Postat 12 April 2012 - 05:46 PM (#71) Useril este offline   AlexInter 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 27-August 11

Eu am un Mastercard de la Raiffeisen. Este card student, dar presupun ca daca merge asta, merg toate Mastercardurile de la banca.
Am avut un Visa Electron de la BRD si nu mi-a fost acceptat la pariuri.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
0

Postat 22 May 2012 - 10:09 PM (#72) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1457
  • Inregistrat: 08-April 08

Banca Transilvania nu și-a schimbat politica față de tranzacțiile pe internet.
Astfel toate cardurile emise de Banca Transilvania sunt valabile și pentru internet, deci și pentru pariuri.

Cu siguranță acel bla-bla reprezenta altceva.
0

Postat 23 May 2012 - 05:41 PM (#73) Useril este offline   Carlos101 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 25-April 12

Vezi postareaJulien25, la 22 May 2012 - 10:09 PM, a spus:

Astfel toate cardurile emise de Banca Transilvania sunt valabile și pentru internet, deci și pentru pariuri.

Vreau sa-mi fac un card la ing , trebe sa fac si cont bancar ? In cate zile va fi gata card-ul complet ?
0

Postat 23 May 2012 - 07:39 PM (#74) Useril este offline   norocos13 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 17-May 12

Vezi postareaJulien25, la 22 May 2012 - 10:09 PM, a spus:

Ce alte carduri emise dupa 1 ianuarie 2012 pot fi folosite la pariuri online?Eu nu mai pot depune la case de pariuri pentru ca am de la ING.L-am schimbat in februarie pentru ca expira.
0

Postat 23 May 2012 - 11:19 PM (#75) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1457
  • Inregistrat: 08-April 08

@Carlos101
Contul curent se va face automat la comandarea cardului deoarece un card presupune și un cont. Durează câteva zile, iar cei de la ING se mișcă prompt.
Poți aplica online aici și cei de la ING te vor suna să mergi după card.

@norocos13
Eu nu știu de vreo restricționare a cardurilor ING pentru pariurile sportive din ianuarie 2012. Cel puțin pe siteul oficial se precizează că toate cardurile pentru persoane fizice au activare implicită pentru tranzacții pe internet, care includ și siteurile de pariuri online.

Uite aici o listă completă a cardurilor categorisite pe bănci, la fiecare existând informația dacă sunt sau nu pentru internet.

Aceasta postare a fost editata de Julien25: 23 May 2012 - 11:22 PM

0

Postat 23 May 2012 - 11:46 PM (#76) Useril este offline   norocos13 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 17-May 12

Vezi postareaJulien25, la 23 May 2012 - 11:19 PM, a spus:

@Carlos101
Contul curent se va face automat la comandarea cardului deoarece un card presupune și un cont. Durează câteva zile, iar cei de la ING se mișcă prompt.
Poți aplica online aici și cei de la ING te vor suna să mergi după card.

@norocos13
Eu nu știu de vreo restricționare a cardurilor ING pentru pariurile sportive din ianuarie 2012. Cel puțin pe siteul oficial se precizează că toate cardurile pentru persoane fizice au activare implicită pentru tranzacții pe internet, care includ și siteurile de pariuri online.

Uite aici o listă completă a cardurilor categorisite pe bănci, la fiecare existând informația dacă sunt sau nu pentru internet.

Multumesc pentru informatii.
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba