Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: De unde ne documentam? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

De unde ne documentam?

Postat 03 October 2006 - 02:20 PM (#1) Useril este offline   cosminake 

• Parior
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 03-October 06

Buna la toata lumea!As dori ca in acest topic, toata lumea care pariaza, sa-si expuna site-urile din care se documenteaza inainte de a alege un pariu. M-ar interesa mai ales preview-uri de etape.Eu am impresia ca nu sunt de ajuns cele pe care navighez. Caut continuu dar parca simt ca exista site-uri si mai bune.Asadar cand fac un pariu folosesc:http://www.betexplorer.com/ - dupa mine cel mai complet site cu clasamente si statistici din o sumedenie de tari(Peru - de exemplu)http://www.freebetting.net/ - analizeaza unele meciuri dar majoritatea din ligile mojore are si clasamente si statisticihttp://www.todays-games.com - acest site are in pagina de start toate meciurile de fotbal ce se joaca azi si statistici complicate despre aceste meciurihttp://www.soccerstats.com - statistica seaca dar utila din destul de multe campionatehttp://www.football365.com - acest site n-are nici o legatura cu pariurile, dar il folosesc pentru stiri si noutati, in special pentru Premiership. Are si preview-uri si rapoarte cuprinzatoare despre meciurile din Angliahttp://home.skysports.com/ - la fel ca cel mai sus, un pic mai bine documentat si se axeaza si pe alte campionate din EuropaCam astea sunt! Va astept si pe voi!Sa avem noroc si sanatate!
0

Postat 04 October 2006 - 11:52 PM (#2) Useril este offline   costi80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 19-August 06

Pina la urma tot pe forumuri din afara le vei gasi pe cele mai multe. Eu am tot cautat si am strins in jur de 100 de linkuri. Iti dai seama ce greu ar fi sa stau sa le pun...
0

Postat 05 October 2006 - 12:13 AM (#3) Useril este offline   Alin2005 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 22-October 05

Chiar asa de multe link-uri ai adunat? ... ca vad ca ce-ai postat pana acum pe forum ai folosit doar copy->paste de pe pronosticsportiv .... asta-i site-ul strain?? :no:
Imagine postata POLI este una singura, cea care joaca pe \"Dan Paltinisanu\"!
0

Postat 05 October 2006 - 12:17 AM (#4) Useril este offline   antiser 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1823
  • Inregistrat: 18-February 04

Cred ca mai util ar fi un topic intitulat \'\'De unde trebuie sa ne documentam\'\'. :plott:Marea majoritate a acestor site-uri, incluzând ziarele online, s-au specializat in furnizarea de informatzii shi analize eronate. Cautatzi site-uri fara bannere. De asemenea, o sursa buna de informare sunt forumurile de gen,unde nimeni nu poate impune nimic, insa trebuie sa ai baza pe cine citeshti, nu potzi shti la rândul lui respectivul de unde aduna informatzii.Spre exemplu ce credibilitate poate avea in Spania marca.com când shi-au creat propria casa de pariuri (jugandovoy.com), in colaborare cu bet365 ?!? :no:
0

Postat 05 October 2006 - 01:19 AM (#5) Useril este offline   proff 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 734
  • Inregistrat: 20-June 05

Citeaza

Originally posted by Alin2005Chiar asa de multe link-uri ai adunat? ... ca vad ca ce-ai postat pana acum pe forum ai folosit doar copy->paste de pe pronosticsportiv .... asta-i site-ul strain?? :drak:
nu e site strain, e chiar site-ul lui :no:
0

Postat 05 October 2006 - 01:22 AM (#6) Useril este offline   proff 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 734
  • Inregistrat: 20-June 05

Citeaza

Originally posted by costi80Pina la urma tot pe forumuri din afara le vei gasi pe cele mai multe. Eu am tot cautat si am strins in jur de 100 de linkuri. Iti dai seama ce greu ar fi sa stau sa le pun...
ar fi o solutie simpla. sa dai un Print Screen cu Favorites, ca sa vedem si noi acele 100 linkuri. daca vrei...
0

Postat 05 October 2006 - 02:12 AM (#7) Useril este offline   DEL PIERO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1749
  • Inregistrat: 03-May 04

N-am ce face in noaptea asta ! Cam asa trebuie sa fie structurata Favorites dragilor ..in caz ca va intrebati ce am sters cu alb ..sunt site-uri pt adulti ca sa te relaxezi cand pierzi :no:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Favorites.JPG

0

Postat 25 October 2006 - 12:35 AM (#8) Useril este offline   costi80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 19-August 06

Structura favoritelor mele

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: fav.JPG

0

Postat 25 October 2006 - 09:01 AM (#9) Useril este offline   milan85 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 365
  • Inregistrat: 28-November 04

Eu folosesc:www.bettingadvice.com - forum www.sfstats.net - statistici sportive in limba romanaSi cateva ziare online.
0

Postat 09 December 2006 - 01:12 PM (#10) Useril este offline   fanedoc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1503
  • Inregistrat: 02-September 06

as dori sa stiu daca exista un site care sa-mi arate cotele cu handicap la fotbal adica la meciurile care s-au jucat. multumesc
0

Postat 01 January 2007 - 08:52 PM (#11) Useril este offline   Serja85 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1065
  • Inregistrat: 24-December 06

Stie cineva un site unde pot sa aflu datele de desfasurare a tuturor campioantelor de fotbal ???de ex. ce campionat incepe un sezon nou acum in 2007,care e primul ?? :bun::help:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba