Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 2. Aranjamentul nu e blat! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2. Aranjamentul nu e blat!

Postat 29 November 2006 - 09:41 AM (#1) Useril este offline   Mircea 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-February 06

Am tras o privire pe aici, am vazut ca stapanii blaturilor nu sunt la post si am zis ca e momentul:-> acest loc va fi destinat probabilitatilor matematice in pariuri;-> asa ca: permutari, aranjamente, combinari s.a.m.d;Motivatie:- am vazut multi colegi jucand 5/7, 7/10 si alte scheme bazate pe trierea optiunilor;- atractia "biletului" pus la agentia din colt este enorma si va fi mereu pentru ca inmultirea cotelor te face sa te visezi bogat;- evenimete conditionate vs. neconditionate;- si nu in ultimul rand, tendinta de a juca cat mai multe evenimente...[i] Asa ca...[i]Ii invit aici pe cei care se ajuta de calculul probabilitatilor, pe jucatorii de combo si pe toti cei care au ceva de spus referitor la acest subiect.
0

Postat 12 December 2006 - 12:32 AM (#2) Useril este offline   Mircea 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

...asa ca: - prin cartile de matematica scrie cam asa ceva:1. PERMUTARIFie E={1, 2, …,n} o multime finita cu n elemente. Se numeste permutare a multimii E orice functie bijectiva f : E -> E.Notam permutarea in felul urmator:Notam numarul de permutari Pn: Pn= n!=1.2.3…nconditie de existenta: nNconventie: 0!=1 ; 1!=1Pn=n(n-1)!=n(n-1)(n-2)!2. ARANJAMENTENotam cu AnkSistemele ordonate cu k elemente, care se pot forma cu elementele unei multimi cu n elemente (nk), se numesc aranjamente de n elemente luate cate k.Ank=n!/(n-k)!=n(n-1)(n-2)…(n-k+1)=(n-k+1)Ank-1c.e. nkconventie: n=k Ann=Pn3. COMBINARI Cnkconventie: Cn0=Cnn=1 c.e. nkFormule pentru combinari complementare: Cnk=Cnn-kCnk=Cn-1k+Cn-1k-1... :hatoff: NU facem teoria probabilitatilor aici...incercam doar sa o aplicam! Orice parere este binevenita - daca ne ajuta sa fim putin mai buni!...decat ieri :)[Edited on 13-12-2006 by Mircea]
0

Postat 13 December 2006 - 10:50 AM (#3) Useril este offline   Mircea 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Sa incercam un experiment:-> cateva alegeri;-> trierea optiunilor;-> valorificarea lor in combo;-> adaptarea sistemului de joc in functie de profitul urmarit.Pe parcurs, mai multe explicatii ori comentarii despre asta, despre alegerile facute, despre banca, despre calcule, despre rentabilitate,...ori despre vinul grecesc, statistica, fotbal, binomul lui Newton, criteriul Kelly si alte bazaconii care ne-ar putea ajuta sa scoatem profit![Edited on 13-12-2006 by Mircea]
0

Postat 13 December 2006 - 12:56 PM (#4) Useril este offline   _Razvi_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1085
  • Inregistrat: 21-November 04

Mai e si chestia aia .. cu 2 meciuri baza .. si restul sistem .. am vazut pe mai multi jucand asa ...Eu zic ca e interesant ... Cat despre sisteme ... Cu toate ca iti mareste sansele de castig , iti reduce efectiv cota,singura sansa fiind sa prinzi toate meciuriile ...Am incercat si eu o data un sistem 2/4 .. pe scor corect intr\'un campionat oarecare ... din pacate pentru mine , am prins doar un scor corect din 4 :jump2: ...Cat despre ce am de gand sa mai experimentez pe la astra ... cand ma plictisesc teribil... sau cand mi dor de domnisoarele de acolo .. ar fi un martingale aplicat pe sistem,2/4 cu meciuri la cote mai mari de 2 ...O sa incep .. cred .. dupa vacanta .. deoarece sapt. viitoare trebuie sa\'mi parasesc vizuina din caminul acesta pentru a merge acasa.Astepteptam pareriile dv.P.S.Multi numesc aceste agentii de la coltu strazii o sursa de pierdere a baniilor ... din cauza taxei pe bilet impuse,din cauza limitarii doar la combo.Eu cred ca un parior bun,poate castiga si acolo,in fond si la urma urmei,sansa de castig pe comboa unei sume importante este aceasi cu cea pe single,iar pentru ce\'i ce doresc sa parieze multi bani si le e frica de taxele impuse,eu zic sa parieze acelasi bilet,cu miza mica,de mai multe ori..Bafta :)[Edited on 13-12-2006 by _Razvi_]
0

Postat 13 December 2006 - 01:19 PM (#5) Useril este offline   Mircea 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

1. Blackburn v Nancy X 3.10 2. TOR Raptors v ORL Magic +9/-9 1.93cotele sunt la Gamebookers :jump2:[Edited on 13-12-2006 by Mircea]
0

Postat 13 December 2006 - 03:44 PM (#6) Useril este offline   aimar2005 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1240
  • Inregistrat: 01-December 05

1. Austria - Germania under 59.5 1.8 handbal2. TAU Cerámica v Olympiakos BC over 163.5 1.85 baschet euroligaCotele sunt la Gamebookers!Sa avem bafta!:jump2:
0

Postat 15 December 2006 - 03:00 PM (#7) Useril este offline   _Razvi_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

:ars:Saptamana asta .. se pare ca nu am reusit sa bat casa de pariuri \"de la coltul strazii\" ... Am iesit pe undeva pe la 300 mi lei profit ... prea putin ... Revin maine :cartrosu: ma bag online ... sa recuperez ceva .... P.S.
0

Postat 15 December 2006 - 03:04 PM (#8) Useril este offline   amaru127 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 24-November 06

decat nimic e bine si 300 de mii....Bafta!!!:cartrosu:
0

Postat 17 December 2006 - 01:38 PM (#9) Useril este offline   _Razvi_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Am trecut azi pe la mozzart ... o agentie nou deschisa ..Incep sa ma uimeasca pe zi ce trece ... o oferta foarte bogata,gen bwin,cu multe prostii .. ce nici la gb nu le gasesti , handicap la basket si handball plus posibilitatea sistemului 1 din 2 minim ...Ar trebui sa\'l incerc,dar prima oara...trebuie sa fac niste calcule ... sa vad cam la ce cote si la ce mize merita riscul...
0

Postat 19 December 2006 - 05:18 PM (#10) Useril este offline   Stfn1990 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 19-December 06

..esti din Targoviste?
0

Postat 22 December 2006 - 02:16 PM (#11) Useril este offline   laurentcauia 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 19-January 05

Citeaza

Originally posted by _Razvi_... ... ...Cat despre sisteme ... Cu toate ca iti mareste sansele de castig , iti reduce efectiv cota,singura sansa fiind sa prinzi toate meciuriile ...Am incercat si eu o data un sistem 2/4 .. pe scor corect intr\'un campionat oarecare ... din pacate pentru mine , am prins doar un scor corect din 4 :banana2: ... ... ...
E drept ca sistemul iti mareste sansa de a castiga ceva. Asta in cazul in care nu iti iese un eveniment. Dar ce te faci ca sansele scad considerabil atunci cand ai multe evenimente la un loc. Asta nu se ia in considerare?:banana2: Si la pariul sistem castigul este mai mare decat la un pariu simplu cu mai multe evenimente, bineinteles. Dar inca o data, daca pe un bilet ai 2 evenimente sa zicem cu sansa de reusita de 90% fiecare, sansa ca biletul sa iasa scade la 80%. Si 90% e mult,de obicei increderea este in jur de 70%, atunci la 2 evenimente cu aceeiasi incredere, sansa ca biletul sa iasa scade sub 50%Credeam ca este un topic al \"academiei\" dar s-a cam transformat in altceva. A devenit un fel de blog colectiv fara nici o urma de analiza, sinteza, etc
0

Postat 22 December 2006 - 02:25 PM (#12) Useril este offline   adrian1981 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5762
  • Inregistrat: 15-March 06

Nu e chiar asa simplu cu pariurile sistem. Cred ca in primul rand trebuie sa ai o apreciere cat mai aproape de adevar asupra numarului de evenimente castigatoare de pe bilet.Eu utilizez pariurile sistem la evenimente cu cote peste 3, si in general joc 2/4 sau 2/5
0

Postat 22 December 2006 - 06:50 PM (#13) Useril este offline   laurentcauia 

• Parior
  • PipPip

Citeaza

Originally posted by adrian1981Nu e chiar asa simplu cu pariurile sistem. Cred ca in primul rand trebuie sa ai o apreciere cat mai aproape de adevar asupra numarului de evenimente castigatoare de pe bilet.Eu utilizez pariurile sistem la evenimente cu cote peste 3, si in general joc 2/4 sau 2/5
Nu are nimic de a face pariul sistem cu aprecierea asupra numarului de evenimente castigatoare. Normal el se foloseste pentru a reduce pierderile in cazul in care un eveniment prognozat nu se intampla sau, pentru cresterea cotei generale. Sa explic: pui un pariu format din 3 evenimente, daca mergi la simplu si nu iti iese un eveniment ai pierdut tot biletul. daca joci sistem si nu iti iese un eveniment nu ai pierdut toti bani. Faza a doua pentru cresterea totala a cotei: 3 evenimente de cota 1.2 => 2,07; la pariul sistem ai 2 pariuri de cate 2 evenimente fiecare cu o cata de 1,44; in cazul acesta castigul total in cazul in care ies toate evenimentele prognozate este mai mic decat la pariul simplu, dar daca se creste numarul de evenimente si se foloseste sistemul e-1 (unde e=numarul de evenimente), atunci castigul creste substantial.
0

Postat 22 December 2006 - 07:19 PM (#14) Useril este offline   adrian1981 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5762
  • Inregistrat: 15-March 06

:banana2:....si un incepator stie lucrurile astea........ce voiam eu sa-ti zic....de exemplu pui un bilet sistem 3/10 cu cote in jur de doi si pe acelasi sistem joci si 4/10....Sa zicem ca iti ies 8 evenimente...cu care iesi mai avantajos?...dar daca iti ies doar 6..?.....eu asta voiam sa-ti sugerez...trebuie sa estimezi cat mai aproape de adevar cate evenimente o sa-ti iese pentru a sti ce sistem sa folosesti........Citeste theardurile de pe acest forum si ai sa gasesti multe lucruri interesante...nu te hazarda in discutii...si pe subiecte pe care crezi ca esti stapan...:banana2:
0

Postat 22 December 2006 - 07:52 PM (#15) Useril este offline   laurentcauia 

• Parior
  • PipPip

Citeaza

Originally posted by adrian1981:banana2:....si un incepator stie lucrurile astea........ce voiam eu sa-ti zic....de exemplu pui un bilet sistem 3/10 cu cote in jur de doi si pe acelasi sistem joci si 4/10....Sa zicem ca iti ies 8 evenimente...cu care iesi mai avantajos?...dar daca iti ies doar 6..?.....eu asta voiam sa-ti sugerez...trebuie sa estimezi cat mai aproape de adevar cate evenimente o sa-ti iese pentru a sti ce sistem sa folosesti........Citeste theardurile de pe acest forum si ai sa gasesti multe lucruri interesante...nu te hazarda in discutii...si pe subiecte pe care crezi ca esti stapan...:banana2:
1. La inceput acest thread se voia o chestie de statistica. Cred ca pe aici toti sunt incepatori in materie de statistica. Asta este opinia mea.2.1. daca ies 8 evenimente mai avantajos esti, bineinteles la sistem 4/102.2. daca ies numai 6 evenimente mai avantajos este sistemul 3/103. Chestia cu estimarea poate fi adevarata daca pariori isi estimeaza, dar in general ne aruncam cu pariuri in speranta unui castig. Si chiar daca estimezi 99% ca evenimentul iese (nu poate exista 100%-nu exista eveniment sigur) tot ramane 1%4. E drept ca m-am cam hazardat sa inviorez acest topic. Pe viitor am sa ma abtin, daca asta e politica acestui forum. Sunt sigur ca pe orice forum, nu numai pe acesta sunt lucruri interesante, dar astea deja depasesc limita si iesim din tematica. Si chestia cu stapanirea subiectelor este relativa, dar iarasi sunt off:bash:. Cred ca pe viitor ma voi gandii de 100 de ori daca sa postez sau nu:jump2:. Multumesc:bere:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba