Am tras o privire pe aici, am vazut ca stapanii blaturilor nu sunt la post si am zis ca e momentul:-> acest loc va fi destinat probabilitatilor matematice in pariuri;-> asa ca: permutari, aranjamente, combinari s.a.m.d;Motivatie:- am vazut multi colegi jucand 5/7, 7/10 si alte scheme bazate pe trierea optiunilor;- atractia "biletului" pus la agentia din colt este enorma si va fi mereu pentru ca inmultirea cotelor te face sa te visezi bogat;- evenimete conditionate vs. neconditionate;- si nu in ultimul rand, tendinta de a juca cat mai multe evenimente...[i] Asa ca...[i]Ii invit aici pe cei care se ajuta de calculul probabilitatilor, pe jucatorii de combo si pe toti cei care au ceva de spus referitor la acest subiect.
|
|
Pagina 1 din 1
2. Aranjamentul nu e blat!
Postat 12 December 2006 - 12:32 AM (#2)
...asa ca: - prin cartile de matematica scrie cam asa ceva:1. PERMUTARIFie E={1, 2, …,n} o multime finita cu n elemente. Se numeste permutare a multimii E orice functie bijectiva f : E -> E.Notam permutarea in felul urmator:Notam numarul de permutari Pn: Pn= n!=1.2.3…nconditie de existenta: nNconventie: 0!=1 ; 1!=1Pn=n(n-1)!=n(n-1)(n-2)!2. ARANJAMENTENotam cu AnkSistemele ordonate cu k elemente, care se pot forma cu elementele unei multimi cu n elemente (nk), se numesc aranjamente de n elemente luate cate k.Ank=n!/(n-k)!=n(n-1)(n-2)…(n-k+1)=(n-k+1)Ank-1c.e. nkconventie: n=k Ann=Pn3. COMBINARI Cnkconventie: Cn0=Cnn=1 c.e. nkFormule pentru combinari complementare: Cnk=Cnn-kCnk=Cn-1k+Cn-1k-1... :hatoff: NU facem teoria probabilitatilor aici...incercam doar sa o aplicam! Orice parere este binevenita - daca ne ajuta sa fim putin mai buni!...decat ieri :)[Edited on 13-12-2006 by Mircea]
Postat 13 December 2006 - 10:50 AM (#3)
Sa incercam un experiment:-> cateva alegeri;-> trierea optiunilor;-> valorificarea lor in combo;-> adaptarea sistemului de joc in functie de profitul urmarit.Pe parcurs, mai multe explicatii ori comentarii despre asta, despre alegerile facute, despre banca, despre calcule, despre rentabilitate,...ori despre vinul grecesc, statistica, fotbal, binomul lui Newton, criteriul Kelly si alte bazaconii care ne-ar putea ajuta sa scoatem profit![Edited on 13-12-2006 by Mircea]
Postat 13 December 2006 - 12:56 PM (#4)
Mai e si chestia aia .. cu 2 meciuri baza .. si restul sistem .. am vazut pe mai multi jucand asa ...Eu zic ca e interesant ... Cat despre sisteme ... Cu toate ca iti mareste sansele de castig , iti reduce efectiv cota,singura sansa fiind sa prinzi toate meciuriile ...Am incercat si eu o data un sistem 2/4 .. pe scor corect intr\'un campionat oarecare ... din pacate pentru mine , am prins doar un scor corect din 4 :jump2: ...Cat despre ce am de gand sa mai experimentez pe la astra ... cand ma plictisesc teribil... sau cand mi dor de domnisoarele de acolo .. ar fi un martingale aplicat pe sistem,2/4 cu meciuri la cote mai mari de 2 ...O sa incep .. cred .. dupa vacanta .. deoarece sapt. viitoare trebuie sa\'mi parasesc vizuina din caminul acesta pentru a merge acasa.Astepteptam pareriile dv.P.S.Multi numesc aceste agentii de la coltu strazii o sursa de pierdere a baniilor ... din cauza taxei pe bilet impuse,din cauza limitarii doar la combo.Eu cred ca un parior bun,poate castiga si acolo,in fond si la urma urmei,sansa de castig pe comboa unei sume importante este aceasi cu cea pe single,iar pentru ce\'i ce doresc sa parieze multi bani si le e frica de taxele impuse,eu zic sa parieze acelasi bilet,cu miza mica,de mai multe ori..Bafta :)[Edited on 13-12-2006 by _Razvi_]
Postat 13 December 2006 - 01:19 PM (#5)
1. Blackburn v Nancy X 3.10 2. TOR Raptors v ORL Magic +9/-9 1.93cotele sunt la Gamebookers :jump2:[Edited on 13-12-2006 by Mircea]
Postat 13 December 2006 - 03:44 PM (#6)
1. Austria - Germania under 59.5 1.8 handbal2. TAU Cerámica v Olympiakos BC over 163.5 1.85 baschet euroligaCotele sunt la Gamebookers!Sa avem bafta!:jump2:
Postat 15 December 2006 - 03:00 PM (#7)
:ars:Saptamana asta .. se pare ca nu am reusit sa bat casa de pariuri \"de la coltul strazii\" ... Am iesit pe undeva pe la 300 mi lei profit ... prea putin ... Revin maine :cartrosu: ma bag online ... sa recuperez ceva .... P.S.
Postat 17 December 2006 - 01:38 PM (#9)
Am trecut azi pe la mozzart ... o agentie nou deschisa ..Incep sa ma uimeasca pe zi ce trece ... o oferta foarte bogata,gen bwin,cu multe prostii .. ce nici la gb nu le gasesti , handicap la basket si handball plus posibilitatea sistemului 1 din 2 minim ...Ar trebui sa\'l incerc,dar prima oara...trebuie sa fac niste calcule ... sa vad cam la ce cote si la ce mize merita riscul...
Postat 22 December 2006 - 02:16 PM (#11)
Citeaza
Originally posted by _Razvi_... ... ...Cat despre sisteme ... Cu toate ca iti mareste sansele de castig , iti reduce efectiv cota,singura sansa fiind sa prinzi toate meciuriile ...Am incercat si eu o data un sistem 2/4 .. pe scor corect intr\'un campionat oarecare ... din pacate pentru mine , am prins doar un scor corect din 4 :banana2: ... ... ...
Postat 22 December 2006 - 02:25 PM (#12)
Nu e chiar asa simplu cu pariurile sistem. Cred ca in primul rand trebuie sa ai o apreciere cat mai aproape de adevar asupra numarului de evenimente castigatoare de pe bilet.Eu utilizez pariurile sistem la evenimente cu cote peste 3, si in general joc 2/4 sau 2/5
Postat 22 December 2006 - 06:50 PM (#13)
Citeaza
Originally posted by adrian1981Nu e chiar asa simplu cu pariurile sistem. Cred ca in primul rand trebuie sa ai o apreciere cat mai aproape de adevar asupra numarului de evenimente castigatoare de pe bilet.Eu utilizez pariurile sistem la evenimente cu cote peste 3, si in general joc 2/4 sau 2/5
Postat 22 December 2006 - 07:19 PM (#14)
:banana2:....si un incepator stie lucrurile astea........ce voiam eu sa-ti zic....de exemplu pui un bilet sistem 3/10 cu cote in jur de doi si pe acelasi sistem joci si 4/10....Sa zicem ca iti ies 8 evenimente...cu care iesi mai avantajos?...dar daca iti ies doar 6..?.....eu asta voiam sa-ti sugerez...trebuie sa estimezi cat mai aproape de adevar cate evenimente o sa-ti iese pentru a sti ce sistem sa folosesti........Citeste theardurile de pe acest forum si ai sa gasesti multe lucruri interesante...nu te hazarda in discutii...si pe subiecte pe care crezi ca esti stapan...:banana2:
Postat 22 December 2006 - 07:52 PM (#15)
Citeaza
Originally posted by adrian1981:banana2:....si un incepator stie lucrurile astea........ce voiam eu sa-ti zic....de exemplu pui un bilet sistem 3/10 cu cote in jur de doi si pe acelasi sistem joci si 4/10....Sa zicem ca iti ies 8 evenimente...cu care iesi mai avantajos?...dar daca iti ies doar 6..?.....eu asta voiam sa-ti sugerez...trebuie sa estimezi cat mai aproape de adevar cate evenimente o sa-ti iese pentru a sti ce sistem sa folosesti........Citeste theardurile de pe acest forum si ai sa gasesti multe lucruri interesante...nu te hazarda in discutii...si pe subiecte pe care crezi ca esti stapan...:banana2:
- ← Cum Castiga Casele De Pariuri
- Articole importante despre pariuri # ACADEMIA e-Pariuri
- De unde ne documentam? →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor