Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Ruleta - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ruleta

Postat 11 June 2007 - 04:17 PM (#21) Useril este offline   gonzobad 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 335
  • Inregistrat: 25-March 07

deocamdata nu joc nimic.nici ruleta nici blackjack
0

Postat 12 June 2007 - 07:25 AM (#22) Useril este offline   Stfn1990 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 19-December 06

Gata, s-a terminat experienta mea cu ruleta, din 5e bonus am reusit sa fac vreo 160, am retras 120 si 40 i-am pierdut. Oricum bine, din nimic sa faci 120e e ceva..Succes!
0

Postat 12 June 2007 - 08:16 AM (#23) Useril este offline   psycho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 140
  • Inregistrat: 25-August 06

Bine ca ai scos ceva . Bravo . Acum ar trebuie sa nu mai joci la ruleta .
0

Postat 12 June 2007 - 04:18 PM (#24) Useril este offline   gonzobad 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Stfn1990Gata, s-a terminat experienta mea cu ruleta, din 5e bonus am reusit sa fac vreo 160, am retras 120 si 40 i-am pierdut. Oricum bine, din nimic sa faci 120e e ceva..Succes!
foarte frumos:hello!:eu deocamdata nu ma bag la ruleta.poate in viitorul indepartat
0

Postat 12 June 2007 - 04:36 PM (#25) Useril este offline   _Razvi_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1085
  • Inregistrat: 21-November 04

ofer meditatzii ruleta , experienta din belsug ..
0

Postat 12 June 2007 - 04:47 PM (#26) Useril este offline   gonzobad 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

contra cost?:plott:experienta buna sau rea?:shockwhore:[Edited on 12-6-2007 by gonzobad]
0

Postat 12 June 2007 - 04:57 PM (#27) Useril este offline   _Razvi_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1085
  • Inregistrat: 21-November 04

e pe gratis ..Sunt doua reguli mari ... ce au legatura una cu alta , si duc la aceeasi concluziePrima si cea mai importanta regula este ca orice ai face pe termen lung pierziA doua este ca joaca prea multa la ruleta este faptul ca creeaza dependenta
0

Postat 12 June 2007 - 05:12 PM (#28) Useril este offline   gonzobad 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

foarte corecte ambele reguli din pacate
0

Postat 12 June 2007 - 05:19 PM (#29) Useril este offline   clachez 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 26-May 06

asa este...razvi are dreptatepe termen lung este practic imposibil sa castigi..am jucat ceva vreme la bet 365 ruleta live cu rezultate destul de bune,zilnic 25-30 de dolari media.....jucam mai mult pe intarzieri la coloana..exemplu daca nu venea pe o anumita coloana de 13,14 ori incepeam cu 5 dolari,iar nu venea puneam tot 5.......si dupa aceea incepeam cu 10,15 etc..au fost rezultate bune.......pana m-am ars,si am pierdut absolut tot ce facusemsentimentul este destul de neplacut.... daca,va apucati de ruleta va urez sa aveti norocul sa pierdeti de la inceput:Pdar culmea este,ca majoritatea care incep la ruleta castiga ceva bani..si asta te face sa crezi ca se poate face bani din ruleta...si tot bagi,si bagi,si iar bagi....pentru moment am renuntat la ruleta...dar cine stie pana cand??bafta la toata lumea
0

Postat 12 June 2007 - 08:42 PM (#30) Useril este offline   gonzobad 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

intarzieri de coloana de 13 ori??cam mult trebuia sa astepti pentru asta nu?
0

Postat 12 June 2007 - 09:42 PM (#31) Useril este offline   psycho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 140
  • Inregistrat: 25-August 06

Asculta melodia Bug Mafia - Jucator adevarat . :bun: si vei vedea cum e daca te bagi la ruleta . Realitatea nu e departe , cazuri sunt nenumarate .
0

Postat 16 May 2011 - 11:18 PM (#32) Useril este offline   sergeante 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 16-May 11

Cred c&#259; acest <a href=\"http://ro.unibet.com \">pariuri sportive Unibet</a> va potrivi cel mai bine, îmi place cu adev&#259;rat.
0

Postat 07 December 2011 - 06:25 AM (#33) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Vezi postarea_Razvi_, la 12 June 2007 - 04:36 PM, a spus:

ofer meditatzii ruleta , experienta din belsug ..

Daca dai anunt in ziar iti dau premiul Nobel :D
0

Postat 07 December 2011 - 08:49 AM (#34) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5435
  • Inregistrat: 25-May 08

Vezi postarea_Razvi_, la 12 June 2007 - 04:57 PM, a spus:

e pe gratis ..Sunt doua reguli mari ... ce au legatura una cu alta , si duc la aceeasi concluziePrima si cea mai importanta regula este ca orice ai face pe termen lung pierziA doua este ca joaca prea multa la ruleta este faptul ca creeaza dependenta

Eu am si o a treia regula. De fapt e mai mult o stare de fapt. Bogatii joaca la ruleta cu intentia de a pierde, pentru a se bate cu pumnul in piept cati bani au pierdut ei si nu le pasa. De fapt de aici pleaca o latura a jocului de ruleta. Jocul pentru atmosfera.
0

Postat 19 December 2011 - 11:29 PM (#35) Useril este offline   cristi00005 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 19-December 11

martingale la ruleta din cate am citit nu merge , pt ca ruleta pe net este un soft
0

Postat 10 March 2012 - 10:52 AM (#36) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1103
  • Inregistrat: 10-March 08

e interesanta ruleta, am jucat si eu cum m-am priceput, de regula pe 4 nr pe care le jucam de 8 ori dc aparea vreunul luai ceva, dc nu se duceau 36 de lei, ca e 1 leu miza minima pe nr; uneori mergea ff bine, faceai 300 de lei intr-o ora, alteori pierdeai 200 de lei, ceva de genul, per total bineinteles pe minus desi m-as fi asteptat sa fie un plus;

nu stiu de ce la ruleta tb sa te astepti sa castigi doar punctual, dc joci de mai multe ori ajungi la minus; aici insa intervine si o mare problema, ar trebui jucat dupa un sistem care sa te limiteze, dc joci la intuitie sau haotic atunci ajungi la minus mare de tot, asa s-au ruinat majoritatea, au jucat la intuitie si incordarea din joc si parerile ca iese rosu sau negru i-au terminat; dece nimeni nu ajunge la rahatul ala de rezultat de -2.7% dc joci, adica frate joc 100 de lei si pierd numai 2.7 lei nu pierd 100 de lei :))); fiindca se joaca la intuitie, e nebunie sa joci asa

la intuitie dc intri cu 100 de lei si zici ca o sa faci 200 se poate intampla, dar data viitoate pierzi 500 si gata, s-a terminat;
eu ma gandeam la un sistem care sa te limitezi ca si stil de joc si ca si castig/pierdere;

si bine-nteles am mai citit, am mai cautat, m-am mai gandit la niste idei proprii si am ajuns la Saliu, care zice omul ca are cel mai bun sistem de ruleta ever inventat! dar ca nu poate sa joace ca aia din cazino nu te lasa sa notezi nr pe carnetel si nu te lasa nici sa vii cu laptopul :)))

cine nu stie de Saliu sa caute pe net ca are site, majoritatea zic ca e un geniu si dece sa nu citim bre ce zice un om destept ? :))))))))
m-am gandit ca noi jucam la live de acasa, nu la soft, softul nu ma intereseaza absolut deloc, dar la dealer Live nu ai putea sa zici ca e masluita ruleta, desi unii zic ca are magneti si alte rahaturi de astea, n-au decat sa creada, cine a dovedit vreodata ca o ruleta e masluita la live???? nu exista nici un caz, la soft nu stii, castigi si castigi si poate ca incepe sa iti dea pe minus nr, se poate, in soft nu am incredere deloc!

aici la Live arunca aia cu bila si sare de dracii o arunca :)))))) ce magneti si inclinatii si alte rahaturi, oricum ar tb sa aiba 2.7% dar cum jucam cu totii au 1000% :)); la Live au unii castigul maxim afisat pe spin si am vazut 180 000 care ar insemna in cel mai bun caz, RON adica aia au pariat ca nebunii, nu stiu cum de au luat 180 000 R pe spin :))))))))), nu ar fi posibil decat la alte mize, imense, pt unii jucatori de vreme ce miza maxima pe nr esta 100 R, va zic asta fiindca eu insummi am avut un castig de top pe vremea cand se juca cu 4 lei pe nr si a aparut deodata o cupa acolo sa si am ras, deci e reala chestia, in acel moment luasem cel mai mult pe spin, evident insa cu sume omenesti nu sute de mii de ron; astia cu sute de mii de ron pe spin sunt niste magnati care sparg cam jumate de mil de euros pe seara, asta ca sa va ganditi ca ruleta Live e masluita!

bun, nu asta era ideea dc Live este reala sau masluita, ci despre sistemele de joc;
deci revenind, Saliu zice in linii mari asa:

- aleg orice combinatie de 2 duzini(D1,D2, etc) sau 2 coloane(C1,C2) si notez pe sirul de spinuri dc apare vreun nr este W dc nu L de la win/loss
- astept sa apare de 2 ori consecutiv o configuratie WLLW sau mai mare WLLLW, 2L sau mai mare, ceva de genul WWWWLLWWWWLLLLWW si joc cand apare WL cele 2 duzini sau coloane fiindca va apare un W adica am avea ceva de genul WWWWLLWWWLLLWWWWLW situate castigatoare
- dc apare tot L atunci fortez cu martingala maxima de 4 pasi de genul 1-3-9-18 de fapt pt 2 duzini sau col va fi 2-6-18-54 in ideea ca nu va apare un WLLLLL care zice Saliu ca e un fenomen ff rar;
- jocul se desfasoara din scurt pt max 100 de spinuri, faci 2, 3 unitati iesi, nu te lacomesti

dc vreti sa cititi sa vedeti ce zice omul n-ar fi rau

acum, am vazut ca a avut putine raspunsuri de marca, eu am si facut niste programe care sa vada dc e asa, si m-ar interesa sa le discutam aici, am muncit destul de mult dar sunt antrenat :)); am facut un program pt toate cele 6 combinatii de duzini sau coloane luate cate 2, am considerat acea martingala scurta si intr-adevar uneori da plus cateva unitati pe joc scurt, dar dc repeti pt 20-30-100 de zile cate un joc scurt te duce la minus, m-am uitat pe forum la saliu si nimeni nu i-a facut aceasta simulare, si asta din 2000 de cand a zis de acest sistem, doar unii s-au plans ca au prins o martingala de 5 si s-au ruinat :))))))))))))))))))))

incredibil ce putine si slabe reactii asta pt ca oamenii nu vor sa gandeasca, doar vor sa stea cu negresele in caraibe! asa am facut si cu englezul ala cu isolatorul, nimeni nu a facut vreo simulare pe ideea lui ca sa vada dc e adevarat!

luam programul, ca sa nu se zica ca folosim un random de rahat luam 10 seturi de 10 0000 de pe random.org si vedem dc ce zice Saliu e real si dc e asa, iata-ne cu niste salarii ff bune in buzunar si spaima cazinourilor LIVE! si totul daruit de un roman, tine-ti cont! gratis!!!!!!!!! nu mai tb sa dati 2000 sau 20 000 de dolari pe alte programe!

sunt convins ca Apache a jucat asa, am vazut pe forum ca am citit toate mesajele de acolo, ca doar sunt nebun :))))))))))))))0
dar a incercat la flat sa scape de martingala si nu a mers, am vazut si eu cum e!
dar ideea era sa vedem dc infirmam sau nu aceasta ipoteza, tineti cont ca dc nu se infirma asta inseamna inchiderea ruletei LIVE de la orice cazino, e miza mare credeti-ma :))))))))))))))))))))))))))

ma mira faptul ca nimeni nu a scris despre asta, dar avand in vedere cercetarile mele din ultimele luni m-am gandit sa scriu eu;

vedem ce zice Saliu apoi eu m-am gandit la o extensie cu orice combinatie de 24 de nr nu doar comb de 2 duzini sau coloane si gasirea unor super situatii de joc, am facut deja acest program, discutam, discutam
e mai greu sa pui 24 de nr in 20 de s dar e posibil dc ti le afiseaza exact in formatul mesei ca dai clicurile mult mai repede, bre, e batalie mare;

a doua extensie a jocului este pt mai putine nr, 8-12 nr si atunci le pui mai lejer dar si seriile de LLLLL devin mult mai mari insa joci la alte conditii

so, asteptam niste opinii, Apache poate ne zici de ce n-a mers acest sistem sa nu cadem in eroare, sau poate ca merge si nu stim
0

Postat 10 March 2012 - 11:26 AM (#37) Useril este offline   bob 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1929
  • Inregistrat: 18-June 09

Un coleg de la servici dupa ce a pariat in minutul 20 la scorul de 2-0, sub 9,5 goluri si la pauza era 9-0 iar in minutul 91 s-a mai dat un gol si 9-1 FT, a inceput sa parieze la ruleta martingale.
Mi-a spus ca juca la bet 365 si ca era transmisie live de pe NBC sau alt post american, ca nu juca impotriva vreunui soft, ca aparea in transmisie imaginea cu masa de joc,....
Tactica lui era urmatoarea: cand iesea de 4-5 ori la rand negru, paria apoi pe rosu. Era omul foarte fericit si imi spunea ca se castiga lejer, ca in 2 zile de cand s-a apucat sa joace la ruleta ii merge foarte bine. A venit si a 3 a zi fatidica si a iesit de vreo 4 ori la rand rosu si apoi s-a apucat sa parieze pe negru de fiecare data.
A IESIT DE 25 ORI LA RAND ROSU SI 0 SOLD.
0

Postat 10 March 2012 - 11:35 AM (#38) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Normal ca n-ai cum sa castigi la ruleta, nici live, dar mai ales online.... matematic poate iesi de 100 de ori la rand tot rosu... sansele sunt 50-50 de fiecare data, sau mai putin un pic ca e si verdele ala, zero parca :P

Aceasta postare a fost editata de Ashley_young07: 10 March 2012 - 11:35 AM

0

Postat 10 March 2012 - 11:44 AM (#39) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1103
  • Inregistrat: 10-March 08

Vezi postareaAshley_young07, la 10 March 2012 - 11:35 AM, a spus:

Normal ca n-ai cum sa castigi la ruleta, nici live, dar mai ales online.... matematic poate iesi de 100 de ori la rand tot rosu... sansele sunt 50-50 de fiecare data, sau mai putin un pic ca e si verdele ala, zero parca :P

pai care e probabilitatea pt 100 de rosu? dc joci vreo 3000 de vieti o sa prinzi tu 100 de rosu la rand pe planeta triton :)))))))))))))
bai vb fiindca nu stiti, zicea bine Saliu, si faptul ca ai prins 25 de rosu e incredibil, joaca tu 10 ani la rand sa imi povestesti si mie cand prinzi 25 de rosu, e chestie de probabilitati bre dar nu vreti sa intelegeti, dc de ex prinzi 15 rosu inseamna pur si simplu ghinion, e rara chestia, tb sa admiti si ca se poate intampla, dc mergi la coafor si te impusca un cretin in picior tot rara e dar rara de tot

ideea era dc stiti de sistemul de mai sus nu de martingala si de alte alea
saliu ne-a dat mura in gura si noi mancam muraturi de destepti de romani ce suntem
0

Postat 10 March 2012 - 12:04 PM (#40) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Pretenas, citeste bine postul meu, am zis ca matematic e posibil sa iasa de 100 de ori la rand rosu... ce vorbesc daca nu stiu? vrei sa zici ca nu e posibil, de fiecare data sunt sanse 50-50... ce D-zeu imi insiri teoriile lui peste prajit. :twak_125:
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba