10 motive pentru care pariurile online sunt mai bune de a merge la magazinul de pariuri

Majoritatea oamenilor au presupus că internetul va revoluționa felul în care pariem, la fel cum a revoluționat multe alte lucruri în viață.

Cu toate acestea, studii recente de prevalență au dovedit că numărul de oameni care pariază online nu este încă la fel de popular ca alte forme de pariuri, cum ar fi pariurile telefonice, coborârea casei de pariuri și situația la pistă. Așadar, pentru cei care nu s-au gândit prea bine la beneficiile pariurilor online în locul acestor alternative, iată 10 motive bune pentru care ar trebui să fii:

1) Pariuri gratuite: Datorită cantității de concurență online, companiilor de pariuri le place să vă încurajeze să vă alăturați serviciului lor în speranța că vă formați un fel de loialitate față de marcă. Pentru a vă atrage, vă vor oferi în mod regulat un pariu gratuit. Acesta este în mod normal sub forma unui pariu egal (Puneți o anumită sumă și ei se vor egala cu acea sumă.) și vă va permite să vă dublați banii, dacă nu mai mult. În jurul evenimentelor mari de pariuri, cum ar fi World Series și Kentucky Derby, aceste pariuri gratuite se multiplică de obicei de patru ori, făcându-le un stimulent foarte atractiv. Când ai intrat ultima dată în magazinul de pariuri și doamna din spatele ghișeului a spus: „Uite, ai 10 dolari la noi”. Cel mai probabil niciodată!

2) Comparați cotele: Există multe site-uri online care vă permit să comparați cotele la tot felul de pariuri de la toate evenimentele de pariuri. Veți fi uimit de cât de multe cote pot fi de la o casă de pariuri la alta și, folosind instrumente online de comparare a cotelor, puteți căuta cele mai bune cote. Acest tip de informații este disponibil numai online, dar este gratuit de utilizat. Dacă stai în casele de pariuri toată ziua, vei primi doar cotele disponibile din acel magazin specific, care poate fi mult mai mică decât în ​​altă parte.

3) Oferte speciale: Ceva care pare să devină din ce în ce mai popular online sunt ofertele speciale precum „ofertele speciale pentru bani înapoi”. Acesta este ceva ce un site de pariuri online îl va oferi înaintea unui eveniment sportiv pentru a câștiga interesul pariorilor. Acest lucru ar putea fi ceva de genul, dacă calul tău cade sau dacă echipa ta pierde la penalty-uri, îți vei primi miza înapoi. Acesta este ceva ce veți vedea rar oferit într-o casă de pariuri de pe strada principală sau printr-un pariu telefonic.

4) Alte opțiuni de pariere: dacă știți ceva despre pariuri, atunci veți fi auzit de bursele de pariuri și companiile de pariuri spread. Aceste noi sectoare de pariuri s-au format în mare măsură datorită popularității internetului, permițând tot felul de variabile de pariuri, rezultatul final fiind doar unul dintre ele. Deși aceste opțiuni de pariuri destul de recente au provocat controverse în industrie și în anumite sporturi, nu se poate nega că sunt extrem de populare și sunt aici pentru a rămâne.

5) Piețe în creștere:

Majoritatea caselor de pariuri tind să ofere piețe de pariuri populare, cum ar fi cursele de cai, fotbal, baschet, baseball. Cu pariurile online, există o selecție uriașă de pariuri din care puteți alege, inclusiv pariuri sportive străine, pariuri politice, pariuri noutate și multe altele. De exemplu, unele site-uri de pariuri vă vor permite să pariați pe ceva de genul diviziei a 2-a a ligii germane de handbal sau meciuri de fotbal gaelic din Irlanda. A putea paria pe sporturi și evenimente care nici măcar nu au loc în această țară a fost nemaiauzit până când internetul a făcut posibil. Acest lucru poate fi extrem de benefic pentru pariorii care urmăresc tot felul de ligi, sporturi sau evenimente obscure.

6) Accesul la informație: Nu este nevoie de un geniu pentru a vă da seama că puteți obține tot felul de fapte, cifre, statistici, date istorice de pe internet. Acesta poate fi accesat foarte rapid la un cost mic sau deloc. Nu contează cât de bun este redactorul ghidului de formulare în lucrarea ta preferată, nu va concura niciodată cu cantitatea de date disponibile online. Există o mulțime de forumuri, bloguri și rapoarte care pot fi accesate cu ușurință pentru a vă ajuta cu opțiunile de pariere.

7) Confort:

De ce te-ai trage până la casele de pariuri (care ar putea fi la kilometri distanță), când te poți relaxa în confortul propriei case și poți face pariuri. Casele de pariuri tind să fie locuri sumbre, cu scaune Formica, decor lipsit de strălucire și, în mod normal, o grămadă de fețe rău de jur împrejur. Este mult mai logic să puneți fierbătorul, să deschideți browserul și să verificați pariurile zilei.

8) Viteză: cu condiția să aveți o conexiune de bandă largă de încredere, pariurile online sunt instantanee. Nu stați la coadă sau posibil să ratați startul cursei sau jocului. Trebuie doar să vă localizați pariul, să vă selectați opțiunile și să vă plasați miza. Toate acestea se pot face în timpul necesar pentru a nota selecția pe talonul de pariuri. Unii pot crede că pariurile telefonice sunt la fel de rapide, dar în mod normal trebuie să așteptați între 5 și 20 de secunde pentru a vă conecta la un reprezentant. De ce să aștepți, când nu trebuie?

9) Acces de oriunde: Cu condiția să fie legal să pariezi în jurisdicția în care te afli, atunci nu există niciun motiv pentru care să nu poți plasa un pariu de oriunde în lume, cu condiția să ai o conexiune la internet. Puteți să transferați bani, să plasați pariuri, să vă verificați contul oriunde v-ați afla și la orice oră, zi sau noapte