Poate va intrebati ce cauta acest titlu pe un forum de pariuri. Un vechi proverb spune: „Daca ii dai omului un peste, i-ai asigurat o masa, daca insa il inveti sa pescuiasca il hranesti pentru tot restul vietii” Sa nu fiu inteles gresit in primul rand. Perfect de acord cu ofertele aparute pe forum. Fiecare are dreptul sa-si vanda munca cat mai scump. Daca exista cerere e perfect si nu are nimeni nimic de comentat. Sunt multi care n-au timp, nu se pricep, o au mica.....etc si care trebuie sa plateasca pentru diferite serviciiAr fi alta discutie in legatura cu acest aspect, dar poate o s-o dezvoltam in alt topic. Va fac si eu o oferta:Pentru a contrabalnsa ofensiva „ofertelor” de afaceri , pe acest forum si aiurea, va propun sa discutam impreuna si sa analizam pe indelete cateva reguli de baza care trebuie respectate de un parior in incercarea lui de a merge pe propriile picioare. Odata si odata trebuie sa ne ridicam in doua picioare si sa folosim uneltele ca de-aia avem degetul mare opozabil.Mai intai, de unde plecam.Acum un an si ceva, am starnit o discutie pe acest forum despre cum ar trebui sa arate „pariorul de succes”. In acest scop am intocmit un portret robot la care si-au adus mai multi contributia. In final am obtinut ceva atat de departe de un om obisnuit incat iti venea sa urli. Am inceput atunci sa spunem „E prea perfect omul asta ... hai sa respect macar jumate din puncte”. Cine a respectat macar jumate din puncte sunt convins ca acum se felicita (eu sunt printre aia). Regulile la care am ajuns nu sunt toate originale, le veti gasi in multe locuri pe net sau aiurea dar asta nu arata decat ca sunt niste reguli viabile la care au ajuns multi pariori experimentati.Pe forum avem o noua generatie de pariori care poate n-au citit ce-am facut noi acum ceva timp. Cred c-ar fi util sa reluam discutia, punctand mai pe indelete fiecare aspect.Nu vreau sa ma dau interesant. Eu insumi sunt departe de ceea ce inseamna un tipster sau un parior de mare succes. Am totusi ceva experienta. Am pus si eu combo de 20, am pus si eu mize mari pe cota 1.05, am pus si eu dupa x sau y care le spunea misto si am luat-o, am facut multe multe greseli dar imi place sa cred ca am trecut la nivelul urmator de unde se vede ceva mai departe si daca aveti putina rabdare as putea, impreuna cu alti baieti, colegi de palier, sa va spunem cum se vede lumea pariurilor de aici.
|
|
Pagina 1 din 1
Sa invatam sa pescuim
Postat 18 March 2007 - 11:30 AM (#2)
Iata vestitul portret robot al pariorului de succesVa propun ca in sapatmanile urmatoare sa analizam diferite puncte din acest portret. Poate gasim greseli sau poate le imbunatatim1. Se specializeaza pe un anumit sport sau cel mult 2.2. Se specializeaza pe un anumit campionat sau cel mult 33. Are conturi la mai multe agentii si cauta cea mai buna cota pentru ce vrea el sa parieze.4. Isi propune un obiectiv, un punct terminus dupa care isi retrage o parte din castig, isi propune urmatorul obiectiv s.a.m.d. deoarece stie ca banii care apar in dreapta sus sub username sunt ai lui doar cand ii are in mana. 5. Studiaza meciurile, se informeaza din cat mai multe surse, obligatoriu diferite dar nu se lasa influentat de nimeni.6. Are rabdare sa-i apara ceva in catare chiar daca nu pariaza o perioada lunga de timp. 7. Nu pariaza pe tampenii care nu pot fi prezise nici de cei care participa direct la respectivul eveniment.8. Intodeauna isi apreciaza sansele inainte si pariaza in consecinta. Stie ca nu exista eveniment 100% sigur.9. Nu pariaza pe favoriti decat ocazional deoarece stie ca rareori va primi un pret corect.10. Nu pariaza decat pe meciuri cu miza deoarece stie ca meciurile fara miza sunt o loterie.11. Nu se sperie de cotele mari puse de bookies. Pentru el cotele sunt doar niste coeficienti cu care isi inmulteste miza sa calculeze posibilul castig.12. Pariaza dupa ca are la indemana si informatii de ultima ora si pariaza numai dupa ce este convins ca nici una din datele problemei nu se poate schimba.13 In nici un caz nu neglijeaza feeling-ul.Nu pariaza daca simte cea mai mica indoiala deoarece experienta acumulata ii permite \'sa simta\' pericolul, dar nici nu pariaza numai \'cu sufletul\' mai ales cand sunt implicate echipele preferate. 14. Are puterea sa nu se arunce in prapastie o data cu \'turma\' si se mai gandeste odata inainte de a paria.15. Nu pariaza castigul proaspat obtinut gandindu-se ca oricum nu sunt banii lui.16. Nu pariaza mai mult imediat dupa un mare esec deoarece stie ca poate intra intr-o spirala spre dezastru. Este de principiul ‘supravietuieste astazi ca sa poti lupta maine’ 17. Inainte de a paria se gandeste cum se va simti fara miza pe care are de gand s-o parieze si daca se va simti bine pariaza daca ii vine cu lesin scade miza.18. Foloseste un sistem de moneymanagement potrivit buzunarului lui.19. Se hotaraste care sunt cotele \"corecte\" pentru acel meci si apoi alege cota care ofera valoare, sau, daca nu o gaseste, spune \"pas\".20. Nu pariaza niciodata presat de timp, aloca timp suficient studiului si pariurilor deoarece poate considera pariul un al doilea job, pe care il face din placere.
Postat 18 March 2007 - 11:53 AM (#3)
pariorul de succes este acela care facind bilantul scoate mai mult decit baga.sau mai bine zis este acela care isi sustine luna de luna toate cheltuielile , face investitii si traieste bine din banii cistigati . eu asa zic . restul , e teorie multa...
Postat 18 March 2007 - 01:15 PM (#4)
cristi1234 imi pare rau ca un forumist care are atatea postari cate ai tu nu gaseste ceva mai interesant sa scrie in acest topicTu spui ca un milionar este un tip care are cel putin un milion, ca un sofer este un tip care are un carnet de sofer., ca un pilot este un tip vare piloteaza avioane....restul e doar teorie....SublimIdeea topicului este alta. Sa discutam cum ajungem sa avem un carnet de sofer, cum ajumgem sa fim milionari (fortand un pic), ce trebuie sa facem sa ajungem sa pilotam avioane (fortand din nou un pic), cum ajungem sa ne platim intretinerea etc.....
Postat 18 March 2007 - 02:11 PM (#5)
Vin si eu cu o mica completare daca-mi este permis: sa nu ne bucuram la castiguri si sa nu ne intristam la pierderi!As scrie mai mult pe tema asta dar nu-mi propun sa devin \"cineva\" pe un forum de pariuri. Bafta!:nu:
Postat 18 March 2007 - 11:32 PM (#6)
Cgmbet \"Pe forum avem o noua generatie de pariori care poate n-au citit ce-am facut noi acum ceva timp. Cred c-ar fi util sa reluam discutia, punctand mai pe indelete fiecare aspect\"Acestora le dorim succes si poate isi vor gasi timp sa isi expuna punctul de vedere argumentat. :hatoff:Sa incepem cu inceputul:1. Se specializeaza pe un anumit sport sau cel mult 2. - Personal, in acesta privinta sunt in totalitate de acord. Pariorul multilateral dezvoltat nu cred a se fi nascut inca. Specializarea este un concept care se intalneste din ce in ce mai des si in domeniul pariurilor si, probabil, este una dintre cheile unui potential succes. Se mai spune ca: pierzatorii pariaza pe prea multe evenimente diferite...2. Se specializeaza pe un anumit campionat sau cel mult 3. Discutia se poate purta si asupra unui numar de echipe pe care le urmareste in mod constant. 3. Are conturi la mai multe agentii si cauta cea mai buna cota pentru ce vrea el sa parieze. Cunoasterea mai multor agentii este o chestiune constructiva, in ideea observarii mai multor feluri de pariuri si pentru a studia variatia cotelor...dar...4. Isi propune un obiectiv, un punct terminus dupa care isi retrage o parte din castig, isi propune urmatorul obiectiv s.a.m.d. deoarece stie ca banii care apar in dreapta sus sub username sunt ai lui doar cand ii are in mana. - Just!, obiectivul este important in stabilirea unei strategii precum si metodele prin care se ajunge acolo. Banii sun ai tai, cand ii ai in portofel . 5. Studiaza meciurile, se informeaza din cat mai multe surse, obligatoriu diferite dar nu se lasa influentat de nimeni. Studiaza, asta presupune date, cunoastere, experienta si valorificarea constanta a acestora. O mica parte a pariorilor are acces la informatii \"de prima mana\" (dar asta e alt subiect), restul ramane cu studiul, fara de care profitul este doar o fata morgana. 6. Are rabdare sa-i apara ceva in catare chiar daca nu pariaza o perioada lunga de timp. 7. Nu pariaza pe tampenii care nu pot fi prezise nici de cei care participa direct la respectivul eveniment.8. Intodeauna isi apreciaza sansele inainte si pariaza in consecinta. Stie ca nu exista eveniment 100% sigur. Modul in care isi stabileste strategia este direct influentat de aceasta...9. Nu pariaza pe favoriti decat ocazional deoarece stie ca rareori va primi un pret corect.10. Nu pariaza decat pe meciuri cu miza deoarece stie ca meciurile fara miza sunt o loterie.11. Nu se sperie de cotele mari puse de bookies. Pentru el cotele sunt doar niste coeficienti cu care isi inmulteste miza sa calculeze posibilul castig. Adeseori ar trebui sa studieze si variatia cotelor in functie de date obtinute, analize ori alte pronosticuri/predictii samd pentru a-s putea crea propria imagine 12. Pariaza dupa ca are la indemana si informatii de ultima ora si pariaza numai dupa ce este convins ca nici una din datele problemei nu se poate schimba. 13. In nici un caz nu neglijeaza feeling-ul.Nu pariaza daca simte cea mai mica indoiala deoarece experienta acumulata ii permite \'sa simta\' pericolul, dar nici nu pariaza numai \'cu sufletul\' mai ales cand sunt implicate echipele preferate. 14. Are puterea sa nu se arunce in prapastie o data cu \'turma\' si se mai gandeste odata inainte de a paria. La pariuri, e bine, in general sa nu mergi cu turma pentru ca hranesti lupii 15. Nu pariaza castigul proaspat obtinut gandindu-se ca oricum nu sunt banii lui.16. Nu pariaza mai mult imediat dupa un mare esec deoarece stie ca poate intra intr-o spirala spre dezastru. Este de principiul ‘supravietuieste astazi ca sa poti lupta maine’ 17. Inainte de a paria se gandeste cum se va simti fara miza pe care are de gand s-o parieze si daca se va simti bine pariaza daca ii vine cu lesin scade miza.18. Foloseste un sistem de moneymanagement potrivit buzunarului lui. Il stabileste si adapteaza in functie de evolutia avuta pe o perioada de timp 19. Se hotaraste care sunt cotele \"corecte\" pentru acel meci si apoi alege cota care ofera valoare, sau, daca nu o gaseste, spune \"pas\".20. Nu pariaza niciodata presat de timp, aloca timp suficient studiului si pariurilor deoarece poate considera pariul un al doilea job, pe care il face din placere. Fiecare isi stie timpul, banii de care dispune, cat doreste sa castige, cat e dispus sa riste. A vedea asta ca pe o investitie e un lucru ce devine din ce in ce mai tentant si care presupune munca...pentru banii tai pana la urma. Referitor la studiu, consider ca:- ar trebui sa \"o rupa\" pe engleza cel putin; cunoasterea unor limbi straine poate fi un mare avantaj;- ar trebui sa fi fost pe la orele de matematica si sa aiba ceva habar de teoria probabilitatilor/ statistica/informatica;...sa auzim si alte pareri.Bani sa iasa si sa intre la noi in buzunare! :o
Postat 19 March 2007 - 12:34 AM (#7)
Citeaza
sa nu ne bucuram la castiguri si sa nu ne intristam la pierderi!
Postat 19 March 2007 - 07:10 PM (#8)
1. Specializarea pe un anumit sport este unul din factorii esentiali de care trebuie sa tina cont oricine tinteste pentru a deveni un parior de succes.Este esential cunoasterea pana in amanunt a sportului respectiv, reguli, istoric, traditie echipele si palmaresul fiecareia etc dar in special zic eu urmarirea cat mai multor meciuri pentru a crearea unei imagini cat mai obiective asupra valorii echipelor , stilului de joc, personalitatii echipelor si jucatorilor, modul in care reactioneaza in anumite situatii. Citirea unui articol din ziar despre un anume eveniment nu creeaza neparat o imagine fidela asupra evenimentului respectic ci e doar parerea subiectiva a autorului acelui articol, de aceea consider ca informatia bruta, \"virgina\" sa zic asa , este singura care trebuie sa stea la baza unei analize.Sigur majoritatea dintre noi ne-am obisnuit sa judecam meciurile doar dupa anumite date statistice, uitand ca aceste date ar trebui sa reprezinte maxim 20% din baza unei analize.Fiecare sport are caracteristicile lui, iar cunoasterea dedesupturilor si a tuturor informatiilor necesare unei judecati corecte si obiective necesita un volum mare de munca, astfel sunt de parere ca pentru a fi la curent cu tot ce \"misca\" in sportul de care te ocupi tu , trebuie sa aloci cel putin 2,3 ore daca nu mai mult din timpul tau. Astfel pentru majoritatea dintre este foarte greu sa gasim mai mult de 3,4 ore pe zi pentru \"fenomenul\" pariuri, iar diversificarea ariei de selectie a meciurilor ar duce la analize superficiale bazate pe date incomplete, nefundamentate corespunzator si in mod evident pe termen lung la :bash:...mult respect pentru initiatorii acestui topic...\"batranii\" forumului...:(
Postat 21 March 2007 - 06:47 PM (#9)
Mai vin si eu cu ceva ( dar din pacate nu pot participa, timpul sau mai nou stirea, aia, ... \"insider\" :fum: ... (era unul cu acest user, pe acest forum) .Plus multe forumuri \"inchise\" daca tu nu dai nici eu nu-ti pot da ... bravo lor asa s-a facut si iniante, fara munca nimic ;) si aici ma gandesc numai la ceea ce facem .... si ceea ce doream ... dar nici ei nu sunt prea breji ... deci numai munca ne va scoate si cand spun: MUNCA ... stiu sigur ca veti rade ....dar ... ASTA E :ciao:[Edited on 21-3-2007 by Hefaistos]P.S. nu vb de site-uri cu bani.... ci numai de forumuri inchise :fum:[Edited on 21-3-2007 by Hefaistos]
Postat 21 March 2007 - 06:57 PM (#10)
In Europa site-urile, neplatite, au devenit in asa hal numai dupa ce lenesii nu faceau nimic ca sa le ajute, sau cineva avea ceva de luat ... acum plangem!?!? ..n-ar trebuii pt ca la, noi, romanii cand vezi unul mai cu alta viziune decat \"turma\' deviem total de la subiect :ciao: ...trebuie sa-l facem ca si noi ...ca doar nu e mai tare ... si uite asa se ajunge la ura :fum:[Edited on 21-3-2007 by Hefaistos]
Postat 21 March 2007 - 08:55 PM (#11)
Pariorul de succes e o \" fata morgana \" creat de agentii si acceptat de noi ... bet4fun ,bet with your heart,work an analize extra for a bigger profit and spend it :ciao:
Postat 21 March 2007 - 10:06 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by HefaistosMai vin si eu cu ceva ( dar din pacate nu pot participa, timpul sau mai nou stirea, aia, ... \"insider\" :fum: ... (era unul cu acest user, pe acest forum) .Plus multe forumuri \"inchise\" daca tu nu dai nici eu nu-ti pot da ... bravo lor asa s-a facut si iniante, fara munca nimic ;) si aici ma gandesc numai la ceea ce facem .... si ceea ce doream ... dar nici ei nu sunt prea breji ... deci numai munca ne va scoate si cand spun: MUNCA ... stiu sigur ca veti rade ....dar ... ASTA E :cry:P.S. nu vb de site-uri cu bani.... ci numai de forumuri inchise :fum:
Postat 21 March 2007 - 10:14 PM (#13)
Mircea , nu stiu foarte bine ce spun ... ca daca as stii nu as fii pe aici ... dar vad si eu cand trimit un e-mail la unii vechi prieteni de pe dincolo...si ei raspund ... sefu, vezi ca esti pe langa ..apoi...hai cu noi sa vezi ce putem face .... si alde deastea....dar nu mai e vlaga...asa ca....:pimp:Ma mai bucur la o stire buna ... dar daca n-ai curaj...tot la ce stiu eu raman...numai ca-i pun la contabilitate....si a dracu ca le iasa bine ...asta e!![Edited on 21-3-2007 by Hefaistos]
Postat 21 March 2007 - 10:46 PM (#14)
Citeaza
Originally posted by Serja85Pariorul de succes e o \" fata morgana \" creat de agentii si acceptat de noi ... bet4fun ,bet with your heart,work an analize extra for a bigger profit and spend it :fum:
Postat 23 March 2007 - 10:41 PM (#16)
word... tu fara sa faci o postare vrei sa si afli ce stiu ey de mai mult timp ??scrie pe acest forum 5 predictii de peste cota @ 2.... si daca itzi iasa 3 ... promit ca vei fii in acele forumuri inchise (dar nu pariuri uzuale :nota10: )P.S. sa nu mai trimiti privat mesage ... ca ajugem la altceva apoi :smile:
Postat 24 March 2007 - 01:06 PM (#17)
nu cred ca vb. cu mine :ignore: eu nu ti-am trimis nici un pm :fum:
- ← Cum castigam pe banii lor....
- Articole importante despre pariuri # ACADEMIA e-Pariuri
- Cateva software utile pentru pariori. →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor