http://www.gamcare.co.uk
|
|
Gambling - mai mult decat o activitate
Postat 05 April 2007 - 05:43 PM (#2)
pai doar tu poti sa faci sa fie altfel...asta depinde foarte mult si de modul fiecaruia de a vedea lucrurile...de exemplu poti sa lasi din alea 3 ore sa iesi la o plimbare.....sau in locul ruletei sa iesi la o bere....parerea mea e ca poti sa ai si o viata sociala buna si sa fii si un bun jucator..:)
Postat 05 April 2007 - 06:59 PM (#3)
Iti dau mare dreptate Razvi, ai reusit excelent sa expui in cateva fraze nocivitatea gambling-ului. Eu fac bilantul asta in fiecare seara, constat masura mare in care imi dauneaza, asta nu neaparat atunci cand sunt pe minus ci si cand ies bine, constat si cu asta raman, nu gasesc puterea de a renunta. Sunt ferm convins ca ar fi spre binele meu, probabil ca sunt prea las sa o fac. De cand ma stiu sunt un jucator, daca m-as duce sa-mi platesc o rata la banca si mi-ar propune cineva pe drum sa dam cu banu` pe toata suma, nu ma dau la o parte. As juca orice, pe oricat as avea si non-stop.Tu ai 19 ani, eu mai multi, 30. Trag linie si imi dau seama ca este cel mai rau lucru care mi se putea intampla. Nu gasesc mare diferenta intre dependenta de droguri si asta. Slabesc, nu dorm, sunt mereu irascibil, nu-mi pot folosi mintea cum trebuie. Pariul cel mai mare este cu mine, sa renunt si e dureros sa constat ca nu am sanse sa il castig.Ar fi prea multe de spus, ma opresc aici si astept overul Romaniei la handbal.
Postat 05 April 2007 - 07:47 PM (#4)
Pariul este un drog. Pentru foarte multi este nociv. Ai dreptate cand recomanzi celor incepatori sa renunte dar poate TOATE lucrurile pe care le facem, le facem pentru nimic.[Edited on 5-4-2007 by kath]
Postat 05 April 2007 - 07:48 PM (#5)
eu credeam ca mai rau decit sa-ti confiste moneybookers banii nu se poateda vad ca se poate si mai raupoate ca am noroc cu faptul ca nu ma pasioneaza nici un joc si nici un pariu in mod deosebitsa va spun un secret daca recuperezi banii dupa 20 de mailuri si 10 telefoane e ca si cum ti-ar fi terminat cineva nervii definitiv si cind chestia asta se repeta e si mai rauimi inchipui ca daca pierzi si bani din buzunar si timp f. mult tre neaparat sa iei o masura ferma.
Postat 05 April 2007 - 08:55 PM (#6)
daca la prima parte am avut ceva dubii aici iti dau cea mai mare dreptate...
Postat 05 April 2007 - 09:08 PM (#7)
Cuvintele tale izvorasc dintr-o dezamagire ,cel mai probabil recenta.....Asa scriam si eu cand eram dezamagit ... In ianuarie 2006 cand am deschis (cred ca primul ) jurnalul de pariuri ,pe langa pariuri propriu zise ,doream sa scriu cate ceva si despre viata pariorului,activitati etc Am preferat sa renunt la filosofie si sa mai stau...... si sa mai cuget ,dar va veni si ziua aia ... Imi place subiectul ...ma bag si eu dupa Pasti !Bafta [Edited on 5-4-2007 by polipolice]
Postat 05 April 2007 - 09:13 PM (#8)
Am citit cu mare interes atat prima parte cat si continuarea ta Razvi.De mult nu am citit ceva scris atat de bine si cu atata realism.In unele lucruri ai dreptate,in unele nu.Crred ca depinde de subiectivismul fiecaruia,deoarece fiecare parior de pe acest site a trait si momentele de extaz dupa un pariu iesit sau dezamagirea crunta a unui alt pariu pierdut in prelungiri.Pana la urma pariurile pot fi un mod de viata,dar ar fi mai bine daca ar fi doar un hobby,cu niste limite de interactiune cu viata reala bine stabilite.Poate ar trebui sa te apuci de scris Razvi!:)
Postat 05 April 2007 - 09:23 PM (#9)
Eu am aproape aceeasi varsta ca tine Razvi si am deja un servici. Lucrez 8 ore pe zi de luni pana vineri, am o viata sociala, o iubita :) si am timp si de pariuri si rar cate un poker fara bani. Eu ti-as da niste sfaturi din \"experienta\":1. Poker-ul poate duce la depresie asa ca lasa-o mai usor;2. Mai redu numarul de sporturi si campionate si astfel mai reduci orele de studiu;3. Fa-ti rost de un job sa vezi ce greu se castiga banul si dupa aia ai sa vezi ce greu il mai dai :ignore:4. Gandeste-te la cat au muncit parintii pentru banii aia care ti-i dau tie inainte de a-i juca la poker sau pariuri nu dupa ce i-ai pierdut
Postat 05 April 2007 - 09:33 PM (#10)
EU cred pentru a scapa de aceasta \"boala\" sa-i zic asa, sa incerci sa pui pariuri, sa joci poker si alte jocuri pe mize nesemnificative si vezi ca ai sa te plictisesti intr-un timp sau ai sa iti dai seama ca \"Nu am altceva de facut?\". Noroc si succes !
Postat 05 April 2007 - 09:47 PM (#11)
\"Vreau sa le spun celor care au inceput gamblingul sa se axeze doar pe un domeniu,pariuri poker sau aparate ... deoarece pentru a realiza ceva ... fiecare in parte necesita un timp mare , toate adunate necesita o viata ... o viata fara satisfactii \"cred ca aici gresesti in totalitate ... un sfat mai bun decat acela de a se axa doar pe un singur sport sau un singur tip de gambling este acela de a se lasa de tot si sa se apuce de cu totul altceva .... mai bine iesi si bei o bere ... doua sau iesi intr`un club decat sa pierzi cateva milioane sau zeci de milioane pe saptamana ... sa simtzi ca folosesti la ceva banii aia munciti de tine sau de parintzii tai .... si astfel poti evita si eventuale depresii care pot duce la ceva mult mai rau ....
La Roma NoN Se Discute!Si AMA!
TiFaRe E` Un DoVeRe Di TuTTi.Riuscirci E` Un Onore Di PoChi
Postat 05 April 2007 - 10:51 PM (#12)
am mai scris si eu despre asa ceva ,intr-un topic ,dar problema mea se pune altfel, eu am 33 de ani am o meserie banoasa , si imi place sa pariez. pt. ca nu am timp de studiu cumpar predictii si e ok imi sting setea ,dar voi cei ce jucati sume mari ,le aratati la \"sampanie\" si castigati ,cand ati iesit ultima oara din orasul vostru sa mergeti la munte ,la mare ,un week -end la viena ,roma si tot asa ce inseamna 500-1000 de euro. 2-3 pariuri? eu cred ca nu prea ati iesit si e pacat ,dupa mine, sunt lucruri deosebite de vazut .dar de, fiecare face ce vrea. cand eram student am stat 3 luni seara de seara si jucam poker 90 de zile ,norocul meu ca a venit revelionul si a trebbuit sa plec acasa, ajungand acasa si ne avand cu cine sa joc am intrat in fibrilatii, mi-am revenit cu greu si cand mi-am dat seama cate am pierdut in 3 luni mi-a venit sa mor . am stat ca boul noaptile si ziua dormeam, si pentru ce .?!eu cred ca poti sa si pariezi si sa te distrezi ,sa-ti traiesti viata.uni pariaza de nevoie din asta traiesc ,alti de divertisment.si totusi exista timp.
Postat 05 April 2007 - 10:52 PM (#13)
Nu ne plictisesti, e chiar binevenit.Eu unul, tzi-am zis si tzie, scriu si aici, am trecut de momentul cand era ca un drog, acum este peste drog, este un mod de viatza. Stiu ca dimineatza cand ma scol tre sa verific daca am meciuri, daca am ceva valori, ceva turnee de poker care merita. Asta chiar inainte de a ma duce la scoala. Daca nu termin, continuu, renuntz la cateva ore de scoala, consider activitatea asta mai importanta decat scoala. Asta probabil pentru ca am o parere destul de proasta despre invatzamantul romanesc. Oricine poate avea o diploma, putzini au si creier pe langa acea diploma. Am intalnit multzi oameni care n-au facut mare lucru`n viatza, si nu s-au realizat, insa gandesc, au ceva in cap, dar sistemul de rahat si/sau anumite vicii mai rele ca gamblingul i-au adus unde sunt.Asadar, ca sa-mi continuu ideea, dupa ce termin cu chestiile de dimineatza, ma duc la scoala, pe acolo nu stiu cat stau, apoi insa imi fac loc si de alte activitatzi in afara gamblingului. O bere, un suc, o intalnire, mai dau cate un party, mai o afacere in afara sferei care o discutam aici. Si apoi acasa, tarziu, iar pariuri sau poker, depinde ce e in ziua respectiva. Somn mai putzin, asta nu e bine dar n-am ce-i face... Trebuie sa renuntz la ceva. Si n-as renuntza la nici una, pentru ca am inca 18 ani, deci sunt mai mic decat voi, si ai mei nu ma ajuta cu nimic, dpdv financiar. Doar casa si masa. Deci ma cam intretzin din ceea ce fac.Ideea e ca potzi sa o aduci la un stadiu de normalitate, sa nu simtzi ca faci ceva gresit, sa simtzi ca face parte din tine si ca itzi face placere, si ca nu`i o obligatzie, desi intr-un fel, pentru mine e. Cand nu mai simtzi acea placere, itzi iei o scurta vacantza, de la tot. De la internet, de la TV, de la pariuri sau de la poker. Te duci la munte, cu prietenii, te duci la padure cateva zile, in natura, etc. Sau get wasted and forget about it... :) pentru cateva zile.Eu unul n-as putea sa renuntz, daca n-as reusi. Ma gandesc ca nu sunt un quiter, de fel, si as persevera pana as fi pe plus. Ceea ce am si facut, si acum mi-e bine.Nah, my 2 words about it...Faith!
Postat 05 April 2007 - 10:56 PM (#14)
Interesant topic:Uite ce se zice intr-o carte, in ceea ce priveste efectele nefaste ale \"gambling-ului\":...dificultati financiare, despartiri, probleme psihologice (ar fi cele trei mari efecte negative). Unii compara gamblingul cu alcoolismul, mie personal, aceasta comparatie imi pare putin fortata.Primul pas in rezolvarea unei probleme este constientizarea ei. Pentru asta exista limitatoare ale sumelor pariate (intr-o prima varianta tehnica) si analiza pe care ti-o poti face singur. Familia si prietenii, au un cuvant greu de spus in aceasta privinta. O solutie excelenta aleasa de Razvi, zic eu:bun: - iar faptul ca isi pune aceste intrebari si ne-a facut pe multi dintre noi sa ne gandim la acest subiect mi se pare o initiativa excelenta. Desigur, trairile proprii si le cunoaste fiecare, iar experienta pe care o capata sau nu, depinde doar de el insusi.Noi sa fim sanatosi!
Citeaza
_Razvi_ Momentan voi incerca sa intrerup activitatea de gambler,si sa raman cu interventi foarte rare doar tipster ....
Postat 05 April 2007 - 10:57 PM (#15)
Am depus o suma consistenta pe internet, mi-am facut un MM, am avut o strategie. Daca nu ai stapanire de sine in pariuri esti un om mort, ai noroc o zi, doua, trei, a patra zi te ruinezi. Nu poti castiga la pariuri cat timp 2 din cele mai ofensive echipe din Europa, Az si Bremen fac o remiza alba, cat timp Haas castiga primul set cu Murray, se accidenteaza scotianul si totusi il bate pe neamt, iar Henin cea mai completa jucatoare intro finala de Masters Series are 2 mingi de meci pe serviciul ei 1-0 la seturi si pierde. De 14 zile particip doar la conursuri, am facut din pariuri doar un hobby, poate o sa ma vindec, poate nu, daca nu voi realiza ca-mi dauneaza \"jocul\" inseamna ca-mi merit soarta.
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber.
Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
Postat 05 April 2007 - 11:02 PM (#16)
Astea-s \"ghinioane\", programate sau nu. Multe meciuri par a fi extrem de sigure in pariuri, dar se dovedesc a nu fi. Trebuie sa vedetzi din alta perspectiva, ca sa putetzi observa fiecare detaliu. Sa va punetzi intrebarea, cand luatzi un pariu care pare sigur, \"De ce asa? De ce nu poate ca X sa piarda?\" si vetzi vedea ca poate pierde, lejer, si ca putetzi sa va riscatzi banii pe ceva mai merituous. Am ajuns la concluzia ca in pariuri se merita luate doar meciurile care nu par a iesi, foarte multe meciuri nu ies la cota cea mai mica, foarte multe evenimente se termina cu semne de intrebare asupra lui. Ca e facatura, ca nu e, nu`mi pasa. Pentru mine e bine ca le iau asa, doar asta conteaza.Ar trebui sa va ganditzi si voi la asta...
Postat 05 April 2007 - 11:17 PM (#17)
Am observat ca cel putin in tenis cotele nu reflecta realitatea din teren, poate e o solutie sa joci contra favoritilor, nu stiu ce sa mai cred...daca-mi mai amintesc si de meciul lui Blake cu Karlovic, cu 3 mingi de meci ale americanului imi vine sa-mi iau campii...sunt convins ca multi dintre noi ar face bani frumosi daca am ramane fara curent in momentele de \"reala inspiratie\". P.S. Recunoasterea pacatelor e un prim pas spre vindecare.
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber.
Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
Postat 05 April 2007 - 11:50 PM (#18)
Eu am notebook deci nici macar o pana de curent nu m-ar salva. :pimp:Eu am reusit performanta de a recupera in ultimele saptamani cam 80% din pierderea avuta pe termen lung la pariuri si m-am hotarat sa-mi scot toti banii. Momentan stau pe banca si analizez cum e mai bine pentru mine: Cu ele sau fara ele? Pana una alta am constatat ca fara pariuri nu mai sunt stresat, sunt mai vesel, mai bine-dispus. Sa ne auzim cu bin :)
Postat 06 April 2007 - 01:26 AM (#19)
Voi incepe prin a-mi pune o simpla intrebare, Ce sunt pariurile unde si unde au aparut ? adica putina istorie Pariurile au aparut in America,si au avut o crestere majora in ultimele trei deceni.Se spune ca pariurile ilegale sunt una dintre cele mai importante ramuri ale crimei infractionale in State,si este una dintre cele mai rapid crescatoare forme de a \"juca bani\".De ce au crescut asa de repede,si in asa fel?-In 1983 statul american a scazut taxa,de la 10 % la 2,actualmente la 0.25 % din castig,lucru care le-au permis celor ce lucrau ilegal sa-si poata deschide case de pariuri,si sa faca din ele o afacere profitabila.-Impactul mass-media in sport,a facut ca o varietate de sporturi sa devina cunoscute telespectatoriilor,in acest moment prin cablu sau satelit putand fi emise/prinse aproape toate evenimentele sportive de pe glob.-Legalizarea pariurilor,promovate prin mass media-Cazinourile din State au descoperit ca se poate face profit din pariurile pe cai.-Volumul mare de informatii din pariuri,la cate sporturi sunt,fac ca pariorul sa poata avea avantaj egal cu bookmakerul.Dezvoltarea sportului,prin televiziune,a adus o crestere semnificativa a pariurilor efectuate.O data cu scaderea taxei de la 10 procente in 1975 la 2 procente 1979 valoarea pariurilor efectoate a crescut de la 41 milioane in 73 pana la 258 milioane in 1979.Cam acesta a fost inceputul pariurilor,ce a continuat stim toti,nu pot admite ca in prezent nu exista pariuri ilegale,consider inca ca asiatici i-au depasit pe americani de mult in asa ceva...Consider ca sumele jucate anual,nu pot fi calculate,si nu se poate calcula nici numarul exact de gambleri....In prezent observ o lupta intre bookmakeri si guvern,o lupta intre bookmakeri si uniunea europeana,care sper sa nu ne afecteze,dar despre casele de pariuri,voi incerca sa le descopar misterele si sa le analizez data viitoare
Postat 06 April 2007 - 01:48 AM (#20)
Iata \'povesti\', de fapt crampeie de viata atat de asemanatoare ca evolutie, normal cu specificitatile de rigoare.Am inceput \'din joaca\'... si am pierdut 3 ani din viata. Pe scurt eram ca Razvi, ca varsta si am ajuns ajutat de anturaj la o masa de joc. Nu dupa mult timp frecventam \'gazde\', persoane care-si puneau apartamentul, contra cost, la dispozitia jucatorilor. Aveai tigari, gustari, alcool la dspozitie, la preturi de 5 stele, dar ce conta. Faceam parte dintr-o lume \'cool\' si asta pe vremea \'inchizitiei\'. Mergeam la servici, la un centru de calcul, nevoit mai mult sa-mi reimprospatez \'fondul de joc\'. Ramaneam la servici, dupa program sa ne \'incalzim\' cateva ore si apoi plecam \'la treaba\' si ajungeam iar la servici. Dormeam prin spatele calculatoarelor, mancam pe apucate si o luam de la capat. Pe acasa treceam sa imi schimb hainele.Din forte proprii reusisem sa-mi cumpar un radiocasetofon de care eram mandru asta pana sa ma apuce \'pasiunea\'. Si am ramas o data dator la masa de joc. Era o datorie \'de onoare\' si a trebuit s-o platesc... cu acel casetofon.Si atunci m-am trezit. Trecusera 3 ani de zile, timp in care disparusem din viata sociala. Servicul care ramasese singura punte cu viata reala m-a ajutat sa ma \'inapoiez\'.De atunci au urmat: pronosportul si ulterior pariurile dar doar ca hobby fara sa mai traiesc in functie de ele si nici sa cheltui sume care sa conteze. Consider ca am avut noroc sau asta este evolutia fireasca la orice \'pasiune\' pe care o practici depasind niste limite normale si cazi in patologic. Ajungi la saturatie si incepi sa constientizezi ca ceva nu este in regula. Asta daca ajungi... caci altfel iti vinzi hainele dupa tine in speranta \'refacerii\' care pana la urma nu vine niciodata. Pentru ca indiferent de cati bani ai sunt destinati jocului pentru a recupera \'pierderile\' sau a atrage noi castiguri... nu le mai poti cantari adevarata valoare, ajungi sa mizezi fara sa clipesti sume incredibile daca le-ai privi din afara sistemului.Si ce este mai grav, cand esti \'bolnav\' esti imun la sfaturi si pana nu te lovesti de pragul de sus, pana nu te vezi singur in oglinda si nu te ingrozesti de imaginea de acolo nu-ti trece.Omul este supus dependentelor... pana si carnea creaza dependenta si nu e gluma. Conteaza sa ai vointa sa te implici in toate pana la o limita rezonabila, care depasita, te transforma in \'victima\'.Si pana la urma experienta de \'profesionist\' m-a ajutat sa-mi impun niste limite rigide pana la care astfel de pasiuni au loc in viata mea. Si va asigur ca nu le-am depasit de ceva vreme, in mod cert mai indelungata decat varsta lui Razvi... care, se pare ca tocmai a dat \'casetofonul\'... si m-as bucura din toata inima...:bun:
- ← gambler (pe Betfair) vs. dealer bancar
- Articole importante despre pariuri # ACADEMIA e-Pariuri
- Tutorial pentru cei ce vor sa puna sub 4 euro miza la betfair. →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor