Salutare din nou...vad ca nu aveti pofta la topicuri deschide, desi v-am invitat sa o faceti...Chiar nu aveti nici o problema? :motz:Totusi, as dori ca voi, utilizatorii, sa ajutati echipa Bwin si sa raportati problemele intampinate pentru ca astfel sa va ajutam si noi la randul nostru prin solutionarea lor. Toate problemele vreau sa fie trimise pe U2U (adica Private Message nu pe topic).Vreau ca acestea sa se imparta in 2 categorii:- prima categorie sa fie cei care au avut probleme cu Bwin si care nu ar vrea sa le mai intampine in viitor!-a doua categorie sunt cei care au probleme in prezent si pe acestia ii rog tot pe U2U sa imi dea si nr. contului lor pentru a putea inainta cererea lor.Dupa solutionare, voi pune in pagina asta problemele rezolvate pentru ca cei care le-au intampinat sa stie ca treburile s-au indreptat. De asemenea voi pune si cele care nu se pot rezolva ca sa nu fiu catalogat subiectiv.Deci astept pe U2U toti nervii vostri, promit ca raspund!
|
|
Probleme Bwin
Postat 11 May 2007 - 10:28 AM (#2)
Salutare din nou, primul set de probleme a fost expediat Miercuri catre rezolvare. Au fost cativa utilizatori care mi-au dat numele contului si care sper eu ca vor fi rezolvati cat mai curand posibil. Va voi tine la curent!
Postat 14 May 2007 - 08:48 PM (#3)
Salutare...S-a rezolvat primul rand de probleme pentru utilizatorii care au intrat in primul raport si au fost trimise u2u la fiecare in parte pentru instiintare. Unele cereri s-au rezolvat favorabil, altele din pacate nu.Azi sau maine merg urmatoarele cereri pentru:-icesoso-serja85-furbo-iulian.droncaUserul anniska87 a fost inaintat cu maxima prioritate deoarece chiar avea o problema grava. Si la restul sper ca timpul de raspuns sa fie mai scurt fata de cei din primul set. Sper ca nu am uitat de nimeni, in caz contrar u2u va rog.
Postat 18 October 2007 - 11:59 PM (#4)
Dupa cum ati observat, am sters sectiunea \"conturi...\"...am asteptat o reactie de la moderatorii e-pariuri, insa probabil nu m-am sincronizat cu ei...asa ca, pentru a evita o invitatie generala la furt am sters respectivul thread...acum doar astept un ban catre acel individ.Imi cer scuze pentru toti cei care ati scris in acel topic (in afara de homar), deoarece am fost fortat sa va sterg si post-urile voastre, insa vroiam sa evit situatia in care se ajungea la un precedent.
Postat 28 October 2007 - 01:00 PM (#5)
cate zile trebuie sa astept pentru a primi un ras oficial de la asistenat bwin in limba romana pentru rezolvarea unei probleme??txs
Postat 08 November 2007 - 01:08 PM (#6)
Offff,,,si iar Offffff!!! Am facut retragerea pe data de 30.10.2007 si nici pana acum nu am primit banii.Dupa zeci de email-uri trimise,,,,nimic,,,nimic. Incep sa ma gandesc serios daca merita sa mai joc aici cu toate ca recunosc deschis \"AU CEL MAI BUN LIVE!!!\",,mare pacat,,,insa problema retragerilor \"DOARE PE TOATA LUMEA!!!\"
danutz
Postat 12 November 2007 - 07:45 PM (#7)
nu inteleg de ce s-a facut o sectiune speciala dar cere ca plangerile contra bwin sa fie trimite doar prin private u2u messages.pai atunci de ce mai este sectiune? toti avem probleme cu bwin, insa le exprimam prin alte forumuri unde e libertate de exprimare nu aici
Postat 17 November 2007 - 10:26 PM (#8)
Pt. a nu mai deschide alt topic intreb si eu aici:pot sa deschid cont la bwin unui prieten de pe calculatorul meu,avand in vedere ca eu mi-am deschis cont acum cateva zile?Am citit termenii si conditiile de inregistrare si nu am vazut nicaieri ca interzic crearea mai multor conturi de pe acelas ip.Iar eu sunt pe RDS iar astia din ce stiu eu schimba ip-ul zilnic.POt avea probleme daca procedez asa?Sa imi raspunda si mine va rog cineva care cunoaste,pt ca eu sunt nou in pariurile pe internet.
Postat 18 November 2007 - 12:03 AM (#10)
Pai atunci m-am gandit la altceva.Pot sa ii fac un cont de la prieten, dar sa parieze de la calculatorul meu?e mai complicat sa parieze de la ala pt ca e departe si el sta mereu pe la mine.Se poate asa?
Postat 18 November 2007 - 06:19 PM (#11)
Intreb iar.Sunt nou pe net,in pariuri pe net,deci va rog sa ma intelegeti.La Bwin in sectiunea pariuri live,pariurile marcate cu romb albastru pot fi pariate solo,sau trebuie combinate obligatoriu cu alte evenimete live?Eu din ce inteleg,cred ca pot fii pariate solo.
Postat 18 November 2007 - 07:33 PM (#12)
Poti paria cum vrei,la Bwin LIVE singura restricite este combinarea pe un bilet a pariurilor \"Numar de Penalty-uri\" si \"Cartonas Rosu\"...
Postat 18 November 2007 - 08:07 PM (#13)
Merci pt raspuns.Ceea ce ma deruteza pe mine este urmatorul fapt.Cercul rosu\"-un singur pariu disponibil\".Asta e clar,am voie un singur pariu pe bilet.Rombul albastru\"-pariuri posibile in combinatie cu alte evenimente live\".Adica pot paria si solo?Sau doar in combonatie cu alte evenimente live?Patratul verde\"-combinatii nelimitate de pariuri live\".Si asta e clar,pot sa pariez cate evenimente live doresc.Daca cu patratul verde pot sa pariez cate evenimete doresc,asta inseamna ca pariurile reprezentate de rombul albastru se pariaza doar in combinatie cu alte evenimente.Am dreptate?Eu nu m-am uitat la nr de penalty si cartonas rosu pt ca am urmarit mai mult baschet care pare mai incitant pt a paria live.Deci am dreptate in argumentarea mea de mai sus sau pot sa pariez orice oricum,doar sa nu combin cele spuse de sKY_Leader?
Postat 26 November 2007 - 12:26 PM (#14)
Eu am o problema majora. Mi-a fost blocat contul Bwin (username: epva77) datorita faptului ca la deschiderea contului am introdus eronat ziua nasterii (in loc de 14.05.1977 am scris 17.05.1977) dintr-o eroare de tastare. In rest toate datele mele au fost corecte si au fost verificate de departamentul de securitate.Aceste probleme au aparut la prima retragere care am efectuat-o pe card (acelasi card cu care am depus banii). Banii mi-au fost trimisi pe card de catere Bwin(cel putin asa reiese din mailul ce l-am primit de la bwin) dar contul a ramas blocat.Astazi am primit un nou mesaj de la bwin prin care mi se spune ca contul meu nu poate fi redeschis. De asemenea mi se spune ca nu am \"open bets\".Vreau sa spun urmatoarele lucruri:- in contul meu mai sunt citeva sute de euro- am niste pariuri deschise in luna octombrie (pe termen lung) care eu consider ca vor fi cistigatoare (si la care ar trebui sa iau bani multi, vreo citeva mii de euro)- nu am incercat sa insel pe nimeni, pur si simplu am tastat gresit data nasterii atunci cind am deschis contul.Am trimis copia scanata a cartii de identitate, am depus/retras cu cardul meu personal, nu stiu ce alte verificari ar mai trebui facute. Personal sunt dispus sa trimit orice document aveti nevoie.Consider purtarea Bwin profund incorecta fata de mine, mai ales datorita faptului ca mai am bani in cont si ca am pariuri deschise care in opinia mea imi vor aduce citeva mii de euro (cel putin eu asa sper, e vorba de pariuri pe termen lung din campionatul romanesc de baschet feminin , pariuri care ar trebui sa se regaseasca in istoria pariurilor puse in luna octombrie ).Sper ca sa ma poti ajuta tu Sergiu. Am vorbit deja telefonic de doua ori cu Bwin (mi-au spus ca-mi vor redeschide contul) si am trimis un mail la support.ro@bwin.ro (de unde mi-a venit si mailul de raspuns).
Postat 27 November 2007 - 02:47 PM (#15)
poti face un cont fara sa treci deocamdata nici un card ca modalitate de plata???sau pot face un cont pe nume diferit(totul real) evident dar sa trec un card comun???..fara sa fie vreo problema??
Postat 27 November 2007 - 11:51 PM (#16)
plm am bagat la steaua-slavia ca steaua are primu corner in a doua repriza...si l-a avut...dovada e pe siteul uefa...pt cine nu s-a uitat la meci...si ce frumos scriu no corner...le-am trimis un mail...sa vedem...
Postat 01 December 2007 - 10:25 AM (#18)
Citeaza
Originally posted by epva77Eu am o problema majora. Mi-a fost blocat contul Bwin (username: epva77) datorita faptului ca la deschiderea contului am introdus eronat ziua nasterii (in loc de 14.05.1977 am scris 17.05.1977) dintr-o eroare de tastare. In rest toate datele mele au fost corecte si au fost verificate de departamentul de securitate.Aceste probleme au aparut la prima retragere care am efectuat-o pe card (acelasi card cu care am depus banii). Banii mi-au fost trimisi pe card de catere Bwin(cel putin asa reiese din mailul ce l-am primit de la bwin) dar contul a ramas blocat.Astazi am primit un nou mesaj de la bwin prin care mi se spune ca contul meu nu poate fi redeschis. De asemenea mi se spune ca nu am \"open bets\".Vreau sa spun urmatoarele lucruri:- in contul meu mai sunt citeva sute de euro- am niste pariuri deschise in luna octombrie (pe termen lung) care eu consider ca vor fi cistigatoare (si la care ar trebui sa iau bani multi, vreo citeva mii de euro)- nu am incercat sa insel pe nimeni, pur si simplu am tastat gresit data nasterii atunci cind am deschis contul.Am trimis copia scanata a cartii de identitate, am depus/retras cu cardul meu personal, nu stiu ce alte verificari ar mai trebui facute. Personal sunt dispus sa trimit orice document aveti nevoie.Consider purtarea Bwin profund incorecta fata de mine, mai ales datorita faptului ca mai am bani in cont si ca am pariuri deschise care in opinia mea imi vor aduce citeva mii de euro (cel putin eu asa sper, e vorba de pariuri pe termen lung din campionatul romanesc de baschet feminin , pariuri care ar trebui sa se regaseasca in istoria pariurilor puse in luna octombrie ).Sper ca sa ma poti ajuta tu Sergiu. Am vorbit deja telefonic de doua ori cu Bwin (mi-au spus ca-mi vor redeschide contul) si am trimis un mail la support.ro@bwin.ro (de unde mi-a venit si mailul de raspuns).
Postat 02 December 2007 - 01:12 PM (#19)
Am primit un pm de la un user, danutz_danutz parca,in care ma ruga sa il ajut cu o pb. legata de validarea unui bilet la bwin,ma confundat pb. cu Sergiu.Sergiu incearca a iei legatura cu el.
Postat 03 December 2007 - 10:10 AM (#20)
Citeaza
Originally posted by dvnsalut,se pare ca putina lume pe forum e interesata de astfel de problemeai rezolvat ceva cu ei?
Citeaza
Originally posted by epva77Eu am o problema majora. Mi-a fost blocat contul Bwin (username: epva77) datorita faptului ca la deschiderea contului am introdus eronat ziua nasterii (in loc de 14.05.1977 am scris 17.05.1977) dintr-o eroare de tastare. In rest toate datele mele au fost corecte si au fost verificate de departamentul de securitate.Aceste probleme au aparut la prima retragere care am efectuat-o pe card (acelasi card cu care am depus banii). Banii mi-au fost trimisi pe card de catere Bwin(cel putin asa reiese din mailul ce l-am primit de la bwin) dar contul a ramas blocat.Astazi am primit un nou mesaj de la bwin prin care mi se spune ca contul meu nu poate fi redeschis. De asemenea mi se spune ca nu am \"open bets\".Vreau sa spun urmatoarele lucruri:- in contul meu mai sunt citeva sute de euro- am niste pariuri deschise in luna octombrie (pe termen lung) care eu consider ca vor fi cistigatoare (si la care ar trebui sa iau bani multi, vreo citeva mii de euro)- nu am incercat sa insel pe nimeni, pur si simplu am tastat gresit data nasterii atunci cind am deschis contul.Am trimis copia scanata a cartii de identitate, am depus/retras cu cardul meu personal, nu stiu ce alte verificari ar mai trebui facute. Personal sunt dispus sa trimit orice document aveti nevoie.Consider purtarea Bwin profund incorecta fata de mine, mai ales datorita faptului ca mai am bani in cont si ca am pariuri deschise care in opinia mea imi vor aduce citeva mii de euro (cel putin eu asa sper, e vorba de pariuri pe termen lung din campionatul romanesc de baschet feminin , pariuri care ar trebui sa se regaseasca in istoria pariurilor puse in luna octombrie ).Sper ca sa ma poti ajuta tu Sergiu. Am vorbit deja telefonic de doua ori cu Bwin (mi-au spus ca-mi vor redeschide contul) si am trimis un mail la support.ro@bwin.ro (de unde mi-a venit si mailul de raspuns).
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor