Si sa nu uit, am trimis un pm si catre Sergiu dar nu mi-a raspuns.
|
|
Probleme Bwin
Postat 08 December 2007 - 02:15 PM (#22)
salutare,vreau sa fac si eu un depozit si nu merge sa dau click,stie cineva de ce nu merge?:bun:
Postat 08 December 2007 - 05:42 PM (#23)
Pt SERGIU Bai frate spunele ba la aia ca daca nu sunt in stare sa afle rezultatele meciurilor sa nu le mai introduca in oferta? De ce fac asta? Ca sa ne toace la nervi si sa stam cu banii blocati? Si uite de ce spun asta: miercuri dimineata am pus un meci de volei din al nost campionat: Dinamo-Ramnicu Sarat. Am asteptat toata ziua doar doar lor valida. Nimic. Seara le trimit un e-mail, Raspunsul a fost promt \" DATORITA VOLUMULUI MARE DE E-MAILURI....(RESTUL MESAJULUI CRED CA IL STIE TOATA LUMEA) \" La 10 seara le mai dau un e-mail. Acelasi raspuns. A doua zi le mai dau citeva e-mailuri, intr-un tarziu primesc un raspuns de la echipa in limba romina: \" am primit mesajul tau... noi nu cunoastem nici pina la aceasta ora rezultatul meciului respectiv... daca ai cunostinta despre rezultat trimitene si noua un link cu informatia respectiva. Daca nu asteapta 72 de ore conform regulamentului\" Am asteptat pana astazi fara sa le mai scriu nimic, Astazi la 11.30 verific, zero in cont, un pariu deschis 20E. Le-am trimis 5 e-mailuri de la 11.30 si pana acum, la ambele adrese : si la cea in romana si la cea in engleza, si pana acum, 17.30, nici un raspuns si nici banii in cont. Deci nici macar nu au validat cu cota 1, cu toate ca au trecut peste 72 ore. Eu presupun ca tu incerci sa rezolvi problemele colegilor nostri cu ajutorul unor persoane cu raspundere in cadrul firmei respective. Daca poti am si eu 2 rugaminti: - sa micsoreze alea 72 ore care trebuie sa le astepti pentru un eveniment amanat, la 48 de ore ca asa este peste tot. Si la firmele de pariuri de pe net si la cele reale - sa nu mai introduca meciuri daca nu au habar de rezultatele respectivelor evenimente. Eu sincer as prefera o oferta mai saraca dar ale caror rezultate sa poata fi aflate si validate imediat dupa sfarsitul respectivului eveniment. Iti multumesc mult pentru timpul pe care il acorzi citirii acestui POST.
Postat 20 December 2007 - 11:10 AM (#24)
Am avut problema si cu bonusul de inregistrare !!! Si cu retragerea prin WU!!! Stie careva care este numele real de expediere a banilor a acestei firme ??? In mail imi scire ca numele necesat pentru retragere este \" BWIN INTERNATIONAL LTD \" La nici o banca nu am putut lua banii deoarece numele expeditorului nu este corect !!!! Cine il stie ? :aplauze: pentru BWIN
Postat 23 December 2007 - 09:18 PM (#25)
cine ma ajuta cu o dilema...dupa cate zile se da cota 1 la un mci care s-a amanat din diverse motive..meciul este westerlo-fc brugges meci care treb sa inceapa vineri la 21:45Multumesc:ciao::super: si sarbatori fericite la toti
Postat 08 January 2008 - 10:57 PM (#26)
Salut!Am si eu o problema.Azi am pus niste pariuri la live pe un meci din hockey si mi-au fost anulate toate.Pariurile respective erau puse pe niste evenimente unde am observat o eroare din partea lor,ei punand niste cote invers la nr de goluri.Era normal sa mi le anuleze?Pt ca greseala a fost a lor....Se poate face ceva sau nu e cazul sa ma agit?Atasez si poza cu biletele mai incolo daca e cazul.
Postat 08 January 2008 - 11:11 PM (#27)
Absolut nimic, orice agentie procedeaza la fel. Nu mai incerca sa profiti de erori de genul asta, fiindca oricum iti vor anula pariurile, iar unele agentii chiar vor lua masuri impotriva ta.
Postat 08 January 2008 - 11:18 PM (#28)
Citeaza
Originally posted by PaulRazvanAbsolut nimic, orice agentie procedeaza la fel. Nu mai incerca sa profiti de erori de genul asta, fiindca oricum iti vor anula pariurile, iar unele agentii chiar vor lua masuri impotriva ta.
Postat 08 January 2008 - 11:26 PM (#29)
Crede-ma ca in anumite cazuri vor lua masuri. Gresesti fiindca ei presupun ca ti-ai dat seama de eroare si totusi ai pariat. Nu are nici un rost sa mai incerci sa profiti de erorile lor, sigur isi vor da seama si vor anula pariul. Scrie asta in regulamentul pe care l-ai acceptat cand ti-ai facut contul. Sigur ca nu e normal, ca daca tu pui un pariu gresit, nu poti sa le ceri lor sa ti-l anuleze, dar asta e situatia, la orice agentie e la fel...
Postat 08 January 2008 - 11:53 PM (#30)
Da se pare ca n-am sanse de izbanda:cry:.Oricum ms pt raspunsuri:hatoff:PS Asteptam un raspuns de la Sergiu dar probabil ca imi va spune aceleasi chestii:(
Postat 09 January 2008 - 02:08 AM (#31)
Ce tre sa fac ca sa retrag?prin transfer bancar nu merge pt ca am cont in lei si nu am cod swift.am incercat prin western union.mi\'au luat banii din cont , mi\'au trimis un e-mail si mai departe cum ma aleg cu banii aia?
Postat 09 January 2008 - 02:16 AM (#32)
Solicitarea de plată din data 08.01.2008 cu suma ....... via Western Union a fost deja iniţiată în sistem. Veţi primi un email cu informaţiile necesare din partea departamentului nostru financiar imediat după ce tranzacţia va fi aprobată / finalizată. Dupa aia ce tre sa fac sa ma aleg cu banii aia?prin transfer bancar nu ma lasa sa retrag.
Postat 09 January 2008 - 05:50 AM (#33)
requin, ai sa mergi la un punct Western Union si ai sa-ti scoti banii.
Postat 09 January 2008 - 10:15 AM (#34)
merg retragerile prin western la Bwin?...intr-un timp parca au fost sistate sau am inteles eu prost?
Postat 09 January 2008 - 01:34 PM (#35)
Thank you for your payout request made on 08/01/2008.To ensure the highest possible security standards called for by companies, banks and particularly credit card holders, we are obligated by the credit card companies to examine all transactions and if needed to provide a copy thereof. We kindly ask you to provide us with a copy of the front and rear of the credit cards you use for inpayments to your betting account. You may send us a scanned copy via mail financials@bwin.com or fax +43-1-5856044-18. Thank you for your cooperation and we apologize in advance for any inconvenience we may have caused.Acum imi trimit asta.Am scanat si cardul si adresa care mi\'au dat\'o ei aia cu financials.... nu merge.trimit mailul si dupa 5 min imi da failure.Ca sa depui bani e usor dar ca sa\'i scoti te bat la cap o saptamana si nici atunci nu esti sigur ca te alegi cu ei.Ce sa mai fac?
Postat 14 January 2008 - 07:48 PM (#38)
am pus live urmatorul pariu: Mark Selby (ENG) - Stephen Hendry (SCO) (Match Handicap) Stephen Hendry (SCO) +1,5, iar la scorul de 5-3 pt hendry mi-a aparut ca pariu pierdut, in dreptul rezultatului figurand textul Selby null. poate imi explica cineva avizat daca e doar o simpla greseala, sau poate nu am inteles eu la ce se refera pariul, si de fapt am pierdut? multumesc pentru un eventual raspuns.
Postat 18 January 2008 - 06:42 PM (#40)
Citeaza
Originally posted by Sergiu-BMTSalutare din nou...vad ca nu aveti pofta la topicuri deschide, desi v-am invitat sa o faceti...Chiar nu aveti nici o problema? :motz:Totusi, as dori ca voi, utilizatorii, sa ajutati echipa Bwin si sa raportati problemele intampinate pentru ca astfel sa va ajutam si noi la randul nostru prin solutionarea lor. Toate problemele vreau sa fie trimise pe U2U (adica Private Message nu pe topic).Vreau ca acestea sa se imparta in 2 categorii:- prima categorie sa fie cei care au avut probleme cu Bwin si care nu ar vrea sa le mai intampine in viitor!-a doua categorie sunt cei care au probleme in prezent si pe acestia ii rog tot pe U2U sa imi dea si nr. contului lor pentru a putea inainta cererea lor.Dupa solutionare, voi pune in pagina asta problemele rezolvate pentru ca cei care le-au intampinat sa stie ca treburile s-au indreptat. De asemenea voi pune si cele care nu se pot rezolva ca sa nu fiu catalogat subiectiv.Deci astept pe U2U toti nervii vostri, promit ca raspund!
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor