Mai are cineva probleme pe live , sa nu poata paria mai mult de 250 eur ?
|
|
Probleme Bwin
Postat 02 November 2011 - 08:35 PM (#302)
Stie cineva de ce nu merge sa accesez rubrica "contul meu" la bwin?Sau celelalte butoane referitoare la plati sau depozite?
don't worry be happy
Postat 14 December 2011 - 05:49 PM (#303)
am o intrebare cu privire la bwin: mi-am facut un cont la aceasta casa iar atunci cand l-am facut nu am bifat in acea casuta sa primesc acel bonus de 100 % ... mai pot face ceva sa obtin acest bonus ?
Aceasta postare a fost editata de asul17: 14 December 2011 - 05:50 PM
Postat 29 December 2011 - 12:19 AM (#304)
Salut . Am si eu o problema, daca ma puteti ajuta. Am pariat ieri dimineata niste meciuri din india si unul din pakistan, si nici dupa 10 ore nu daduse scorul la ala de la pakistan, alea de la india fiind iesite bineinteles. Si mai aveam un bilet cu un meci care mi-a iesit si unul care aparea si la ei , pe bwin si pe soccerway la 16 30 , dar mai tarziu am vazut ca a fost mutata pe 24.1 .2012. Ideea e ca la un moment dat mi-au validat pariul pe biletul cu meciul care se joaca pe 24, apoi mi-ai luat banii si acum nu imi mai dau nimic, nici banii pariati, nici nu`mi ia cota 1 la el daca se rejoaca tocmai atunci. Cine ma poate ajuta cu o informatie? multumesc
Postat 29 December 2011 - 12:21 AM (#305)
Nu ti-a luat nimeni banii, stai linistit. Intra sus la bara in My account, My bets si zi-ne ce iti apare in dreptul pariurilor facute. E rosu, e verde, sunt pierdute, castigate? Daca n-ai banii in cont, inseamna ca meciul s-a jucat si pariul a fost pierdut.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor