salut...am o problema legata de retrageri....am facut 2 retrageri joi trecuta si sambata au fost procesate...doar una din ele a intrat pe card(suma mai mica) cealalta inca nu a intra.....nustiu ce sa fac niciodata nu mi sa mai intamplat...va rog ajutati-ma cumva..cei de la bwin nu raspund la mailuri nik:(:o:nu:
|
|
Probleme Bwin
Postat 18 January 2008 - 09:48 PM (#43)
Stati sa va povestesc eu ultimele patanii dintr un lung sir de evenimente nefericite cu cei de la bwin.Am pariat live un meci din Grecia,liga 2 fotbal,pariu pe care l am si castigat.Dupa cateva ore bune pariul era in continuare nevalidat,motiv pt care le am scris mail.Raspunsul a venit a 2 a zi spunand ca timpul de validare poate ajunge la 24 de ore.Din pacate a durat 4 zile,adik 96 de ore pentru a mi valida pariul,pardon a mi l anula.Bwin sunt intr adevar cei mai buni la oferta,dar in rest sunt cei mari magari pe care i am intalnit la agantiile on line.:shockwhore:E o reclama negativa,dar o merita cu varf si indesat pt modul in care isi trateaza clientii,raspunzand cu mailuri provocatoare la limita bunului simt.:o:shockwhore::smile::bun::bun::shockwhore:
Postat 29 January 2008 - 06:42 PM (#44)
Sunt cumva singurul caruia nu ii apare la modalitati de retragere si cea pe card? eu am facut plata printr un card visa electron, dar la retragere imi apar doar celelalte/// deci nu pot sa retrag pe card...
Postat 29 January 2008 - 06:56 PM (#45)
nu esti singurul. Si eu am aceeasi problema. Am incarcat cu un card de la ING ... iar la retrageri am celelalte optiuni de retragere mai putin cea prin card :bun::):
Postat 29 January 2008 - 07:06 PM (#46)
si ai reusit sa iti retragi printr o alta modalitate? Eu am incercat si prin transfer bancar dar si acolo am intampinat dificultati...
Postat 29 January 2008 - 07:12 PM (#47)
eu am card visa electron de la bcr dar tot degeaba... Am vazut ca iti poti retrage p card si daca erai din tuvalu... doar la romani dispare:o
Postat 12 February 2008 - 02:17 PM (#48)
Am si eu o problema urata de tot cu Bwin.....mi-a fost blocat contul pt minim 6 luni dar nu mi-au spus de ce....toate datele de pe card sunt corecte absolut toti pasii sunt corect.....faza e ca atunci cand romanii au primit interzis la poker le-am trimis mail sa imi trimita banii inapoi pt ca am platit pt dreptul de a juca poker si nu imi pot exercita acest drept deci automat imi vreau banii inapoi...si ca raspuns ei mi-au blocat contul nu pot sa cred asa ceva aveti ceva sfaturi pt mine?Chiar nu stiu ce sa fac sunt inca socat...
Postat 13 February 2008 - 03:04 PM (#50)
Citeaza
Originally posted by FabulousAm si eu o problema urata de tot cu Bwin.....mi-a fost blocat contul pt minim 6 luni dar nu mi-au spus de ce....toate datele de pe card sunt corecte absolut toti pasii sunt corect.....faza e ca atunci cand romanii au primit interzis la poker le-am trimis mail sa imi trimita banii inapoi pt ca am platit pt dreptul de a juca poker si nu imi pot exercita acest drept deci automat imi vreau banii inapoi...si ca raspuns ei mi-au blocat contul nu pot sa cred asa ceva aveti ceva sfaturi pt mine?Chiar nu stiu ce sa fac sunt inca socat...
Postat 13 February 2008 - 09:40 PM (#51)
Il am de vreo 3 luni...am primit mail azi ca mi se vor da banii dar...contul ramane inchis..nu stiu de ce dar asta e...plus ca mai am pariuri in desfasurare nu stiu ce o sa se intample cu ele
Postat 03 March 2008 - 07:55 PM (#52)
Am o retragere procesata din data de 08 decembrie 2007 si nici pana acum nu am primit banii.Am trimis numeroase mail-uri in care am primit raspunsuri gen eticheta,in ultimul timp au refuzat sa mai raspunda.Va recomand sa ocoliti BWIN-ul.
Postat 03 March 2008 - 08:05 PM (#53)
eu retrag prin ING VISA...la toate bancil de unde retrag nu am probleme:bet365..am scos bani luni dimineatza si marti seara dupa 18 iy am pe card..intradevar la bwin dureaza maxim 3-4 zile..poate sunt eu mai norocos..poate cardul e mai ok..nusth ce sa zic:(
Postat 04 March 2008 - 07:55 PM (#54)
probabil la cei care si-au deschis cont recent de cateva luni nu merge retragere prin card ;eu am si retrag la B.Transilvania.Banii ajung in 2 zile.
Postat 06 March 2008 - 03:50 PM (#55)
inafara de buletin. mai trebuie uploadat ceva? sau nu stiu astia s citeasaca un buletin?k d 7 zile tot astept ...
Postat 16 March 2008 - 04:34 PM (#56)
am si eu o nelamurire..vreau sa-mi deschid cont la bwin..de ce nu merge retragerea prin card daca depunerea merge??:great:
Postat 24 March 2008 - 11:31 AM (#57)
mi\'am facut acum 2 ani cont la bwin....dar nu aveam card..era doar sa vad video..acum am card si vreau sa depun la ei..sa imi fac alt cont? primul cont l-am inchis ..i;am dat closed:D
Postat 24 March 2008 - 09:54 PM (#58)
Sfatul meu=lasa-l inchis si inscrie-te la alta agentie.... nu degeaba este trecut pe SBR la catergoria C.
Postat 25 March 2008 - 03:19 AM (#59)
Citeaza
Originally posted by hopshiomi\'am facut acum 2 ani cont la bwin....dar nu aveam card..era doar sa vad video..acum am card si vreau sa depun la ei..sa imi fac alt cont? primul cont l-am inchis ..i;am dat closed:D
Postat 26 March 2008 - 04:54 PM (#60)
salutareas dori sa fac o retragere de la bwin prin transfer bancarce trebuie sa completez la Cod SWIFT/Cod BIC , IBAN si la Numele băncii ?am card visa electron de la bcrms[Edited on 26-3-2008 by maria]
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor