apropo de BCR. A mai scos cineva bani de la BCR? de pe card de la BCR? am scos in 9 respectiv 10 mai o suma de bani de la gamebookers prin BCR si inca nu am banii. Care este faza? cei de la gamebookers spun ca banii sunt la Banca. Sper sa nu iau tzeapa.
|
|
BCR
Postat 21 May 2007 - 08:23 PM (#2)
aceeashi problema shi la mine, am retras in jur de 11 mai shi nu sunt banii nici acum pe card, cred ca mai mult ca sigur banca se misca greu odata cu schimbarile care s au facut in week endul trecut la directzia carduri, au schimbat softu` shi nush mai ce..deci pana la sfarshitul saptamanii ar trebui sa apara
Postat 21 May 2007 - 09:06 PM (#3)
Eu nu am primit de 2 luni si jumatate banii de la Bwin retrasi pe card Visa Electron de la BCR.Cei de la Bwin zic ca ei au trimis banii,BCR-ul ca la ei nu au ajuns.Nu stiu ce sa mai cred,am scos si extrasul de cont si nu apare tranzactia.Nu prea am acordat atentie pt ca este vorba de o suma pana in 100 de euro,dar oricum este neseriozitate ori din partea Bwein ori din partea BCR-ului!:cartrosu:
Postat 21 May 2007 - 09:08 PM (#4)
Ne poate ajuta cineva care are mai multe cunostinte in domeniu?Ce putem face in cazul in care casa de pariuri zice ca a livrat banii si totusi banii nu au ajuns pe card?Sa fie ceva in neregula cu procesatorul platilor online(Visa)? :cartrosu:
Postat 21 May 2007 - 09:54 PM (#5)
ca sa ne mai linistim ...intre noisi eu am retras pe un card BCR de 7 zile si nu au aparut banii ,in mod normal apareau in 3-4 zile ......dar mai asteptam !!!sunt sigur ca o sa se rezolve ....e chestie de timp !!!!
Postat 21 May 2007 - 10:23 PM (#7)
Pe 7 mai am retras de la expekt 600 de E pe cardul de la BCR!Pe 16 mai nu primisem nici un ban,am dat mail la expekt,au spus ca ei au trimis banii si sa le arat extrasul de cont!Tocmai pe 18 mai am primit in sfarsit banii!
Postat 21 May 2007 - 10:29 PM (#8)
Eu am fost la banca shi-am luat un pic foc cu ei, mi s-a explicat ca de ceva timp orice transfer de bani in/din strainatate are un termen impus pentru evitarea fraudelor. Adevarul e ca shi la depunere banii nu dispar imediat din cont, ci dupa 8-9 zile, deshi in ciuda fizic nu pot dispune de suma respectiva, aceasta fiind blocata.Poate acelashi lucru se-ntāmpla shi la BCR. :cartrosu:[Edited on 21-5-2007 by antiser]
Postat 22 May 2007 - 04:29 PM (#9)
poate am si eu aceeas supriza acu ca ma duc peste ei:nu::plott::nu:
Postat 22 May 2007 - 06:24 PM (#10)
Cei de la BCR au avut de curand niste \"upgrade-uri\" ca sa zic asa in domeniul depunerii pe card cel putin. Dupa cum stiti inainte te duceai si depuneai la ora 10 dimineata si banii veneau in jur de ora 17-18, acum dupa ce ai depus imediat banii sunt pe card ,la retragere nu stiu ce sa zic am avut si eu aceeasi problema si am asteptat ceva mai mult 1 LUNA de zile ,mi`au spus ca au probleme mai mereu la inceputul lunilor
Postat 23 May 2007 - 02:57 PM (#11)
ceva vesti mai are cineva ??? azi ar fi a 10-a zis lucratoare. Dc nici azi nu am banii maine sunt pe ei ! sper sa intre banii ! se vede ca sunt romani !
Postat 23 May 2007 - 06:27 PM (#12)
Eu am facut un experiment pentru a lamuri acesta situatie chiar saptamana trecuta.Am retras de la Globet, luni, 14 mai pe card ING suma de 300 euro.Tot de acolo pe un card BCR, in aceeasi zi, aceeasi suma.Marti seara pe 15 pe cardul ING aveam banii.Pe cardul BCR, desi au trecut deja 8 zile lucratoare nu au sosit banii.Concluzile trageti-le voi...Eu unul voi renunta a mai folosi cardul BCR.
Postat 23 May 2007 - 09:04 PM (#13)
ei bine la mine au trecut deja 10 zile lucratoare ...de pe 9 mai, respectv 10 mai ... sper numai sa vina si cat mai repede !!! inainte veneam in 4 zile...
Postat 23 May 2007 - 10:09 PM (#14)
v-am zis mereu sa nu va incurcati cu BCR.. sunt amatori...:help:
Postat 23 May 2007 - 11:08 PM (#15)
Citeaza
Originally posted by andmalv-am zis mereu sa nu va incurcati cu BCR.. sunt amatori...:help:
Nu banii te fac pe tine ,tu ii faci pe ei !!!
Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I 'm not sure about the Universe" - Albert Einstein
Postat 24 May 2007 - 06:19 AM (#16)
eu am retras luni(a venit confirmarea de retragere de la casa de pariuri)..sa vdm....daca asa o sa fie de acum astepti peste 10 zile ma mut la ing.
Postat 24 May 2007 - 11:22 AM (#17)
Ceva informatii? Si eu am retras pe 10 mai 2007 si nu am primit banii. Din experienta mea, dura cam doua saptamīni la BCR. A dat cineva telefon la ei sa īntrebe de tranzactiile \"Credit Voucher\"?
Postat 24 May 2007 - 11:29 AM (#18)
inca nu au terminat cu softul cei de la BCR am fost azi dimi la banca sa depun niste bani...si pauza ...deci daca niki sa depuni nu te lasa ... de primit slabe sanse
Postat 24 May 2007 - 01:35 PM (#20)
si eu am depus azi dim si in 30 de sec aveam bani pe card!!e beton cu noul lor sistem!!bagi banii si -tzii baga instant acum daca e vorba de retrageri...nu ma bag!oricum sper sa vina bani
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor