Ati retras in ultimul timp bani pe cardurile BCR?Eu astept de aproape 3 saptamani niste bani retrasi de la vc bet si stanjames.Stiu ca au skimbat sistemul informatic,dar totusi mi se pare inacceptabil sa astept atat timp dupa bani.Pe site-ul lor se mandresc ca a fost aleasa anul trecut banca anului,dar sunt varza,personalul lor este compus numai din babe arogante si proste,pe care nu ai ce sa le intrebi.Eu cred ca ar trebui sa punem putina presiune pe ei,ca altfel cine stie cand ne vedem banii,ar trebui sesizata presa in acest caz.Putina reclama negativa nu ar strica.Este incredibil cum se comporta cea mai mare banca din Romania cu clientii sai.Nici nu se compara cu ING!:bun:
|
|
BCR
Postat 30 May 2007 - 10:02 AM (#22)
Din unele informatii stiu ca ni s-a skimbat contul IBAN,asa ca banii nu au cum sa ajunga pe card decat in urma unei ajustari manuale,asa ca mai avem de asteptat!:bun::no:[Edited on 30-5-2007 by bitisorin]
Postat 30 May 2007 - 12:34 PM (#23)
Am retras eu de la partybets pe 14 mai si pe 29 am avut banii!Si de la gb pe 23 iar banii tot pe 29 i-am primit!Suna la nr ala de pe spatele cardului si rezolva!Eu asa am facut!
Postat 30 May 2007 - 01:13 PM (#24)
Daca nu sun,nu mai vad banii??Frumos din partea lor!!!Vad ca au bagat si comision pt orice plati efectuate cu numerar,azi am depus niste bani pe card si am platit comision 1 ron.BCR-ul este din ce in ce mai bun,mai ales de cand s-au privatizat..:bash: Singura kestie buna e ca acum banii ajung instantaneu pe card.Macar atat...:eek:
Postat 01 June 2007 - 07:58 AM (#25)
Citeaza
Originally posted by sebastian200eu am retras luni(a venit confirmarea de retragere de la casa de pariuri)..sa vdm....daca asa o sa fie de acum astepti peste 10 zile ma mut la ing.
Postat 28 September 2010 - 04:06 PM (#26)
Am depus sambata pe card 100 lei la BCR prin acel aparat , nu stiu cum ii zice, si cand am ajuns acasa am vrut sa incarc banii pe betclic si imi spunea ca banca refuza tranzactia, am zis ca o fi de la ei. Aseara am incercat sa bag banii la betoto si acelasi raspuns. Azi ma duc la banca si stupoare sold zero. Am intrebat pe resnonsabila cu cardurile si zice ca pe data de 25 nu apare nicio tranzactie. Greseala mai mare e a mea ca n-am oprit chitanta, inainte le opream dar daca am vazut ca nu-s probleme le arunc direct la cosul de langa aparat. A mai patit cineva?
Postat 28 September 2010 - 08:29 PM (#28)
Nu ai primit vreun telefon de la banca prin care sa iti spuna ca, contul tau a fost fraudat? Eu am patit de curind o asemenea treaba insa la mine baieti de la ING au fost inspirati si au blocat contu si astfel nu au disparut bani din cont:hatoff:
Postat 28 September 2010 - 09:04 PM (#29)
Am fost azi la banca si mi-a spus ca nu-i nicio depunere pe data de 25. Cand a auzit ca vroiam sa-i joc la pariuri imi spune: pai daca dai nr de card ramai fara bani :mrg:, sigur e vina lor da faza naspa e ca n-am chitanta, se poate verifica doar video de la camera care supravegheaza aparatu da sigur nu se complica nimeni pentru 100 lei
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor