Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Modalitati de plata Bwin - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Modalitati de plata Bwin

Postat 26 May 2007 - 03:01 PM (#1) Useril este offline   Sergiu-BMT 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 02-May 07

Deoarece am fost rugat de mai multi utilizatori sa ma interesez de modalitatile de plata disponibile pentru Bwin, m-am documentat si am primit o pozitie oficiala.Modalitatile de plata disponibile si care teoretic ar trebui sa functioneze fara probleme sunt:- VISA (VISA ELECTRON) -card- cont bancar- Moneybookers- Western Union Smart2PayA fost o confuzie legata de Neteller, cand acest serviciu va intra in Ro, Bwin il va avea acoperit, nu se stia ca nu este disponibil in Romania pana de curand.Daca aveti probleme legate de una din modalitatile de plata enumerate sau nu reusiti sa le folositi, va rog sa le expuneti si sa le rezolvam. Va multumesc, bafta!
0

Postat 28 May 2007 - 08:22 PM (#2) Useril este offline   victor90 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 28-May 07

CEI DE LA BWIN ACCEPTA SI PLATA PRIN CARDURLE MASTERCARD ?
0

Postat 08 June 2007 - 10:35 AM (#3) Useril este offline   derbedeu_2005 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 03-November 05

Citeaza

Originally posted by Sergiu-BMTModalitatile de plata disponibile si care teoretic ar trebui sa functioneze fara probleme sunt:- VISA (VISA ELECTRON) -card- cont bancar- Moneybookers- Western Union Smart2Pay
Am facut o depunere cu Vise Electron si dupa o serie de pariuri am incercat sa retrag o parte din bani prin Western Union. Am primit urmatorul mail:With reference to your outpayment request applied for on 07/06/2007, we, unfortunately, have disclosed that due to internal security reasons we are unable to process your request and instead have refunded your outpayment.If you would like to receive more information on this matter, then please refer to “Account movements” in your account. You also have the opportunity to contact our finance department at any time via e-mail: financials@bwin.comLa \"account movements\" am constatat ca retragerea prin western a fost anulata si in schimb a fost initiata o retragere pe card (fara sa fiu consultat).Sa inteleg ca nu se mai pot face retrageri prin Western Union (?!?), ca partea cu \"din motive de securitate interna\" e din aceeasi categorie cu unele explicatii mincinoase de 2 bani de la GB.
Minoritar intr-o lume dominata de imbecili...
0

Postat 04 December 2007 - 10:52 AM (#4) Useril este offline   marconi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 21-April 05

imi zice cineva si mie in cat timp imi ajung banii pe card dupa ce am dat retragere la BWIN?sau data totusi vin sa nu-i astept degeaba.
0

Postat 17 December 2007 - 10:36 PM (#5) Useril este offline   wizard 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 359
  • Inregistrat: 11-February 05

nu pot retrage pe visa electron decat dupa ce uploadez un act de identitate?
0

Postat 17 December 2007 - 11:04 PM (#6) Useril este offline   bitisorin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 01-October 06

Nu poti retrage prin nici o metoda pana nu uploadezi sau trimiti un document de identitate!
0

Postat 17 December 2007 - 11:06 PM (#7) Useril este offline   bitisorin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 01-October 06

Citeaza

Originally posted by marconiimi zice cineva si mie in cat timp imi ajung banii pe card dupa ce am dat retragere la BWIN?sau data totusi vin sa nu-i astept degeaba.
Dureaza,ai rabdare...Asa e Bwin...Sunt curios,au ajuns?:bun:
0

Postat 16 March 2008 - 10:34 PM (#8) Useril este offline   Rossini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 12-September 06

am si eu o problema cu aceasta \"minunata\" casa de pariuri...doar am fost sfatuit de multi sa stau departe de bwin dar pana nu o patesti si tu nu ai cum sa te linistesti...ideea e ca am retras o suma pe card(duminica trecuta), am trimis copie dupa buletin....dar banii tot nu au venit...ce i de facut?:yeah::shockwhore:
0

Postat 16 March 2008 - 10:41 PM (#9) Useril este offline   Rossini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 12-September 06

am uitat sa mentionez...partea cea mai tare e ca astia de la bwin nu raspund nici la mail-uri...cand e vorba de dat bani nu mai sunt draguti...poate al lor reprezentant de pe aici sergiu-bmt va da niste explicatii altfel nu va normal ca acum cand scriu randurile astea sa mi straluceasca in stanga jos banner-ul cu reclama la bwin.:yeah:
0

Postat 16 March 2008 - 11:04 PM (#10) Useril este offline   kLv 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 669
  • Inregistrat: 11-February 08

rossini, banii tu daca ai facut retragerea duminica trecuta, banii au plecat de acolo..cam la 2 zile dupa ce faci retragerea..sa zicem marti. iar din ziua respectiva, dureaza intre 3-5 zile ( de cele mai multe ori 5-6 zile) pana iti vin banii (exclus zilele din weekend), deci...in mod normal...cam pe marti ar trebui sa primesti banii :yeah: Daca ai noroc si maine, insa nu cred.. Asteapta pt ca banii sosesc, am facut si eu pana acum 6-7 retrageri de la bwin` si doar prima data m`am panicat si eu :drak: insa intr`un final m`am obisnuit cu \"felu lor\" de a lucra :) Succes!
0

Postat 22 March 2008 - 04:44 AM (#11) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

Am si eu o intrebare.Este prima mea retragere la Bwin. Am depus acum un an pe card. O singura depunere.Intre timp acesta a expirat. Astfel nu mai aveam nicio optiune de retragere. Intre timp mi-am trimis copie dupa CI si am primit e-mail ca totul e ok.Am depus cu Moneybookers ( ca sa imi apara o optiune de retragere) si apoi am retras tot prin Moneybookers. Dupa ce mi s-a aprobat retragerea mi-a aparut un mesaj sa trimit o copie dupa CI. Intrebari :1. Trebuie la fiecare retragere sa trimit copie dupa CI sau asa apare acest mesaj ?2.Cat dureaza traseul banilor Bwin - Moneybookers ?3.Se percep taxe pentru mai multe retrageri lunare (Moneybookers) ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri Apache
0

Postat 22 March 2008 - 09:29 AM (#12) Userul este online   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

1) Nu va mai trebui sa le trimiti copie!Acel mesaj apare doar dupa prima retragere!2)Dureaza cam 2-3 zile lucratoare!3) Nu cred ca se percep taxe!La fiecare retragere terbuie sa primesti o confirmare prin mail!
0

Postat 22 March 2008 - 01:10 PM (#13) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

Multumesc pentru raspunsuri.Apache
0

Postat 02 April 2008 - 10:05 AM (#14) Useril este offline   sefu 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 01-April 08

Salutare. Vreau si eu sa joc online pe bwin dar nu stiu la ce banca ar trebuii sa-mi fac card, am unul de la Raiffeisen Bank si este visa electron, oare este bun?. Nu de alta dar un prieten de al meu a avut un card la ING si nu a putut sa-si retraga banii castigati.
0

Postat 02 April 2008 - 10:32 AM (#15) Useril este offline   gigicurieru 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 02-April 08

sal pe cand va merge si retragera pe card :mrg:
0

Postat 02 April 2008 - 12:48 PM (#16) Useril este offline   ionutz2403 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 277
  • Inregistrat: 23-August 06

Eu am facut ieri o retragere pe card(VISA Electron ING) si azi mi-au trimis mail sa le trimit o copie dupa un act de identitate.Cam cat dureaza pana vin banii?
0

Postat 02 April 2008 - 02:42 PM (#17) Useril este offline   sormar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1628
  • Inregistrat: 22-November 04

vreo doua sapt. la prima retragere.
0

Postat 03 April 2008 - 01:00 PM (#18) Useril este offline   ionutz2403 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 277
  • Inregistrat: 23-August 06

2 saptamani?Am un prieten caruia i-au venit banii in vreo 2-3 zile(era tot prima retragere si asta se intampla in urma cu cateva luni bune,aproape un an):motz: Oricum ms pt raspuns sormar:ciao:
0

Postat 03 April 2008 - 01:12 PM (#19) Userul este online   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

Daca ai retras marti , azi sau maine ar trebuie sa primesti confirmarea ,apoi mai dureaza 4-5 zile lucratoare pana primesti banii pe card![Edited on 3-4-2008 by dan_-ddc]
0

Postat 05 April 2008 - 11:42 AM (#20) Useril este offline   petrisor 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 19-September 06

Daca am contul la BWIN in RON si vreau sa retrag prin Bank Acc, cont pe care il am tot in ron. Se poate efectua tranzactia asta? Sau trebuie neaparat sa fie contul bancar in euro ?.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba