le-am tras niste injectii la astia de la bwin!!eu nu am mai retras de mult la ei ....pt ca nu am jucat de mult...aseara am dat o retragere de 900 de $ si mai am 1300 la mine in cont!astept mailu nu????de la astia..ma gandesc nu trebuia sa ajunga confirmarea...e ora 3 draq de aseara.. pana acum!si banui ca in 2 zile adik max miercuri seara intra la ing pe cardos???sa fac si eu burtas mare??
|
|
Modalitati de plata Bwin
Postat 25 October 2010 - 02:30 PM (#44)
vezi sa nu ti dea This account has been disabled , nu te bucura prea devreme.
Postat 25 October 2010 - 02:40 PM (#45)
nu ca ma bucur...da nu am jucat din bonusuri..nu vad dc....sa nu`mi iau banutzii!ii sparg in nas...1 ca am nevoie de ei!2.ce puska mea am depus 320 de $ duminica la ing aproape 10mil....si nu`mi vad castigu....vai de steaua lor ma duc pana`n Iraq dupa ei....!!!
Postat 25 October 2010 - 06:34 PM (#47)
ba frate se mai primeste mail de confirmare cande retragi la bwin sau nu???!si in cat timp
Postat 25 October 2010 - 06:40 PM (#48)
cam cand ai vrea tu sa ti dea confirmare? daca nu ti a dat azi la 12 poate iti da maine sau miercuri . in weekend nu se lucreaza la plati .
Postat 26 October 2010 - 07:53 PM (#49)
care ma ajuta si pe mine de duminica am retras..si nici azi nu am primit mail de confirmare pt bani!am retras pe cardul pe care am depus!!!ce pot sa fac am retras 900$ si chiar am nevoie de banutzii astia!!
Postat 26 October 2010 - 08:13 PM (#50)
Nu primesti nici un mail de confirmare, doar la prima retragere.Eu am facut ceva retrageri si cam asa sta treaba.Maine dupa ora 18:00 vei avea banii in cont.
Postat 24 June 2011 - 01:42 PM (#51)
Nu se mai pot face retragerile pe card la Bwin?.Am contul in euro.Si daca nu se mai pot face pe card pot sa retrag prin moneybookers desi depunerea a fost facuta cu cardul?
Postat 24 June 2011 - 01:51 PM (#52)
Ma gandeam sa intreb si eu pentru ca am observat ieri in contul meu ca nu mai apare ca posibila retragerea direct pe card. Am zis ca poate e de la mine ca nu am mai depus de foarte mult timp (oricum se apropie data expirarii si ar fi trebuit sa depun iarasi ca sa pot retrage), insa acum m-am lamurit ca e ceva general.Referitor la contul tau nu stiu daca o sa poti retrage prin mb decat daca vei depune o data inainte, insa cu siguranta poti sa retragi prin transfer bancar. Era mai comod direct pe card cu doar cateva click-uri, decat asa sa stai sa introduci toate datele pentru transfer bancar.
Postat 24 June 2011 - 01:55 PM (#53)
Stiu ca pot retrage si prin cont bancar sau Western pentru ca le am incercat pe toate .Dar pe card era mult mai lejer.
Postat 24 June 2011 - 02:08 PM (#54)
Au avut probleme mari cu procesatorul de plati, care au generat intarzieri la platile pe card. Din acest motiv au si scos (temporar) aceasta optiune de retragere.Puteti retrage in contul bancar atasat cardului, fara probleme. Se pot retrage bani in MB doar daca s-au facut depuneri tot cu MB.
Postat 24 June 2011 - 02:17 PM (#55)
Marius daca am facut 2 depuneri prima prin card si a doua prin MB pot retrage intreaga suma prin MB?
Postat 24 June 2011 - 02:27 PM (#56)
Din cate stiu da, pentru ca in trecut am avut depuneri si cu MB si cu Visa si am putut face retrageri doar in MB.
Postat 07 July 2011 - 07:07 PM (#57)
am vazut ca nu se mai poate retrage de la Bwin cu cardul, asa ca am retras prin moneybookers, inainte am mai depus prin moneybookers. Stie cineva cam in cat timp vor intra banii retrasi la moneybookers?
Postat 07 July 2011 - 07:45 PM (#59)
Citeaza
Originally posted by caineleam vazut ca nu se mai poate retrage de la Bwin cu cardul, asa ca am retras prin moneybookers, inainte am mai depus prin moneybookers. Stie cineva cam in cat timp vor intra banii retrasi la moneybookers?
Postat 23 July 2011 - 07:26 PM (#60)
Stie careva este obligatoriu la bwin retragerile trebuie facute neaparat prin moneybookers daca s-a depus tot prin moneybookers sau merge si prin western union.
- ← Bwin anuleaza pariurile aiurea!!!
- Intrebari si discutii BWIN
- Nu pot retrage banii de la BETOTO ! →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor