Nu am timp sa scriu analize, dar am jucat Steaua -0.5 AH la @1.80 la PinnacleSports.Succes!
|
|
Chat si discutii live - cupe europene si meciuri intertari
Postat 15 August 2007 - 04:44 PM (#41)
Originally posted by Lejer
...am uitat ca nimeni nu e incepator aici, ma scuzati... :drak: [/quote]
Postat 15 August 2007 - 05:19 PM (#42)
O rusine de Liverpool, sa tii atatia titulari pe banca, sa nu vrei sa ataci, sa plimbi mingea fara nici un orizont...:cartrosu:Marcheaza un gol gratie unei executii individuale dar parca ii pare rau lui Benitez, cine m-o fi pus sa-i joc:twak_125:Nu trebuie sa joace la adevarata valoare ca sa fie returul atractiv:bash:
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber.
Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
Postat 15 August 2007 - 05:24 PM (#43)
Eu am aici 1X , cred k s-a terminat totul :heul:
[/b]MULT SUCCES[/b]
Postat 15 August 2007 - 05:28 PM (#44)
Citeaza
Originally posted by DarthVaderEu am aici 1X , cred k s-a terminat totul :heul:
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
Postat 15 August 2007 - 05:31 PM (#45)
Daca imi aduc aminte bine , Liver in ultimele 2 preliminarii de CL , a batut in deplasare iar acasa a luat bataie rusinoi ... daca imi aduc bine aminte :heul: cu CSKA Sofia si Maccabi :nu:
[/b]MULT SUCCES[/b]
Postat 15 August 2007 - 06:19 PM (#46)
Eu am jucat ca nu primeste gol Liverpool.Cota de 2.14 oferita de cei de la Gb,dupa parerea mea a fost mult prea mare
Postat 15 August 2007 - 09:01 PM (#47)
Se mai pot vedea meciuri LIVE din CL pe vreun site ceva?:heul:
Postat 15 August 2007 - 10:10 PM (#48)
www.myp2p.euAcum ma uit la Ajax cum pierde calificarea si anul acesta. :heul:
Postat 15 August 2007 - 10:31 PM (#49)
Citeaza
Originally posted by CMSwww.myp2p.euAcum ma uit la Ajax cum pierde calificarea si anul acesta. :heul:
Postat 17 August 2007 - 11:58 AM (#50)
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
Postat 28 August 2007 - 06:10 PM (#51)
Am si eu o intrebare pentru un meci de maine.Credeti ca bate Ajax-ul in deplasare la Slavia?Pe mine ma tenteaza sa pun chiar un handicap,mai ales pt cota care e in continua scadere.[Edited on 28-8-2007 by meeshoo_dub][Edited on 28-8-2007 by meeshoo_dub]
Postat 28 August 2007 - 07:23 PM (#52)
Antonio Puerta a murit. Jucatorul de 22 de ani al Sevillei shi-a pierdut cunoshtintza pe teren in meciul de sâmbata, cauza fiind un stop cardio-respirator. In drum spre spital a mai suferit inca 5 asemenea stopuri. Starea s-a agravat shi astazi s-a certificat moartea jucatorului.Meciul AEK-Sevilla a fost amânat pâna luni.
Postat 28 August 2007 - 10:01 PM (#53)
Citeaza
Originally posted by antiserAntonio Puerta a murit. Jucatorul de 22 de ani al Sevillei shi-a pierdut cunoshtintza pe teren in meciul de sâmbata, cauza fiind un stop cardio-respirator. In drum spre spital a mai suferit inca 5 asemenea stopuri. Starea s-a agravat shi astazi s-a certificat moartea jucatorului.Meciul AEK-Sevilla a fost amânat pâna luni.
Postat 28 August 2007 - 10:03 PM (#54)
Cand moare un om, orice cuvant e de prisos. Ai pur si simplu un nod in gat. Cand moare un om tanar, tragedia e infinit mai mare. Cand moare un tanar fotbalist, nu mai e loc decat de consternare.Iata ca moartea nu face selectie. Nu tine cont de ani, de pregatirea fizica, de psihic. Cand e sa vina, vine. Soarta e a fiecaruia, nu ne putem impotrivi ei. Soarta lui Antonio Puerta a fost asta. In vara, s-a vorbit de un interes al lui Real Madrid în a-l transfera. Poate daca s-ar fi materializat acest transfer, lui Puerta i s-ar fi facut un examen medical mult mai amplu si i s-ar fi salvat viaţa. La fel cum, dacs Dinamo ar fi acceptat transferul lui Haldan la Alaves, in iarna lui 1999, poate că un examen medical in Spania i-ar fi salvat viata şi lui Catalin.Antonio Puerta avea 22 de ani. S-a stins, la o varsta cand inca isi facea planuri de viitor. Avea si de ce. Peste o saptamana trebuia sa joace Supercupa Europei cu Milan. Apoi ar fi fost convocat la echipa nationala. Peste o luna si jumatate urma sa fie tata. Nu-si traise viata pentru ca o avea, toata, inainte. Inima sa atat de tanara n-a mai rezistat. Batalia cu moartea s-a dovedit prea grea.E greu de scris sau de spus ceva in astfel de momente. Nu l-am cunoscut pe Puerta. L-am vazut la Bucuresti, pe Ghencea, cu Steaua. Intamplator n-a jucat stralucit atunci. Apoi am comentat de mai multe ori meciuri ale sale, în campionatul Spaniei. Era un fotbalist cu o capacitate de efort incredibila. Acoperea toata partea stanga, si ca fundas si ca mijlocas. Niciodata nu mi-sş fi imaginat un asemenea sfarsit pentru el. Si nu pot sa nu ma intreb cum Dumnezeu intr-o tara atat de dezvoltata ca Spania nu s-a descoperit ca Antonio suferea de inima?Un lucru merita totusi spus. Cat de multa invidie starnesc acesti fotbalisti! Banii lor, masinile lor, viata lor în general. Dar, hai să ne gandim putin, cat de grea e viaTa acestor fotbalisti! Cat de mult muncesc ei! Cat de mult alearga! La cate riscuri se supun, pana la urma! Sunt lucruri pe care le trecem prea usor cu vederea atunci cînd ii criticam, cand îi injuram, cand maturam cu ei pe jos.Exista in lumea fotbalului un indemn: Sa-si dea viata pe teren!. Hai să fim mai atenti de acum incolo cand le cerem fotbalistilor asa ceva! Oare merita? - un articol emotinant de pe siteul gspDumnezeu sa-l odihneasca !!!
Postat 29 August 2007 - 09:01 AM (#55)
hmmm....are cineva idee cum se va proceda la tragerea la sorti pentru UCL,daca nu stim care merge mai departe dintre Aek si Sevilla? Stiu ca daca s-ar califica Sevilla nu ar putea sa joace cu Real sau Barca,deci destul de complicat:conf:
Urmareste informatii, statistici, curse live pe twitter.com/Formula1RO
Super League Formula 09 Investitie: 6 u, Profit: 7 u, Yield: 116%
Formula 1 2009 Investitie:252u Pierdere:-26.5u Yield:-10% :super:
Formula 1 2008 Investitie:485uProfit:488.26u Yield: 100.67% Cota Medie:20,10:hatoff:
Formula 1 2007 Investitie:253u Profit:142.01u Yield:53.13% Cota Medie:7,69:bun:
Postat 29 August 2007 - 09:13 AM (#56)
Citeaza
Originally posted by tikkyhmmm....are cineva idee cum se va proceda la tragerea la sorti pentru UCL,daca nu stim care merge mai departe dintre Aek si Sevilla? Stiu ca daca s-ar califica Sevilla nu ar putea sa joace cu Real sau Barca,deci destul de complicat:conf:
Postat 29 August 2007 - 10:03 AM (#57)
s-o gasi o grupa fara echipe din Grecia si Spania, pentru castigatoare.
Postat 29 August 2007 - 03:41 PM (#58)
Dica, Dica
du-te Dica
Direct în Liga! si trage-i dupa; tine si pe Goian, cu tot cu durerile lui la spate, pe Mirel, cu genunchiul lui de sticla, pe Bicfalvi , cu tupeul lui obraznic, pe Banel, daca reusiti sa-l prindeti, pe Vali Badea, Cristocea si pe toti ceilalti.Sa nu stati prea mult pe ganduri, n-are nici un rost. Le-ati permis bielorusilor sa viseze si ei au luat-o`n serios. O infrangere a Stelei, chiar daca nu va duce la demiterea lui Hagi, ar putea accelera plecarea lui de la echipa. Mult prea in serios, zic eu. Aduceti-i cu picioarele pe pamant si apoi faceti-l sa le fuga de sub picioare.Iti mai zic ceva, tu fa-te ca nu stii! Diseara vor fi în tribune csteva zeci de mii de oameni. Va iubesc - va fi iures mare! Sa nu cumva sa va pierdeti cu firea si sa faceti vreo nefacuta. Jucati calm! Si daca auziti ceva suspect, nu va opriti din alergare! E doar nea Gigi, miorlaie pe la oficiala.Acum, fie vorba`ntre noi, mai are si el dreptate. Ce atîta Bate, Mate ca n-au ei a de Liga;, Miga! Doua goluri la pauza si gata. Stiti voi
Pac pac!- de pe blogul gsp[Edited on 29-8-2007 by dan-rusca]
Postat 30 August 2007 - 09:43 AM (#60)
Sampdoria v Hajduk Split 1Hamburger SV v Budapest Honved 1Blackburn v MyPa Myllykoski 1Otelul Galati v Lokomotiv Sofia 1Anorthosis Famagusta v CFR Cluj over 2.55.95 4/10
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor