Dimineata am trecut pe la banca(BCR) sa-mi procur extrasul de cont necesar verificari cardului. Suma extrasa de catre cei de la moneybookers in ziua de 15 august 2007 este de 6.18lei(ROL). In dreptul ei este scris "Tranz...1.9 EUR 15-AUG-07 MONEYBOOKERS EUR GB Nr card............Curs BNR.ROL 1la 15-Aug-07 Echiv.:6.18 ROL"Ma indoiesc ca suma pe care trebuie s-o trec la sectiunea "verificare card bancar" din profilul contului este de 1.9 EUR(de fapt toate sumele in euro de pe extrasul meu de cont sunt rotunjite doar cu o zecimala). Valoarea unui euro in ziua de 15 august la BNR (cursul l-am luat de pe sit-ul BNR) era de 3,226 ROL ceea ce inseamna ca suma extrasa de catre cei de la moneybookers ar fi fost de 1.9156( aproximativ 1.92), in timp ce valoarea unui euro in ziua de 15 august obtinuta de pe sit-ul EUROPEAN CENTRAL BANK (indicat de catre Domnul Marius ca fiind cel pe care-l foloseste Moneybookers) era 3,2316 ROL,ceea ce inseamna ca suma pe care trebuie s-o trec la sectiunea "verificare card" va fi, dupa calculele mele, 1.91. In mod firesc cred ca trebuie trecuta suma de 1.91 dar, pentru a evita orice probleme, m-am gandit ca e bine sa va intreb si pe voi. Cu multumiri,Alexandru
|
|
ajutor verificare card
Postat 21 August 2007 - 10:32 PM (#5)
\"Aţi introdus o valoare incorectă. Trebuie să aşteptaţi 24 de ore înainte de a vă permite să faceţi o nouă încercare. Departamentul nostru tehnic nu vă poate ajuta în această perioadă.Important:Vă rugăm verificaţi încă o dată în extrasul de cont pentru suma exactă in EUR. Dacă furnizorul cardului dvs. de credit/debit nu arată suma in EUR, nu puteţi verifica cardul la Moneybookers. NU încercaţi să ghiciţi suma!\"Am sa incerc maine sa introduc suma de 1.9 In caz ca nu merge nici asa o sa le trimit un e-mail.
Postat 22 August 2007 - 12:16 AM (#6)
alex_122333 Ar trebui sa te uiti cu atentie pe extrasul (interimar) care ti-l furnizeaza banca. La moneybookers rubrica respectiva este compusa din doua campuri unde se cer primele doua zecimale. Raspunsul il ai pe extras Alex, nu te grabi!\"Tranz...1.9 aici trebuie sa ai a doua zecimala EUR 15-AUG-07 MONEYBOOKERS EUR GB Nr card............Curs BNR.ROL 1la 15-Aug-07 Echiv.:6.18 ROL\"
Postat 22 August 2007 - 04:26 PM (#7)
Am aflat aseara unde am gresit. Am intrat din nou pe linkul http://www.ecb.int/s...l/index.en.html si mi-am notat valoarea unui euro in zilele de 14 si 15 august: 3.2021lei respectiv 3.2316lei. Am impartit valoarea extrasa de catre cei de la moneybookers de pe cardul meu (6.18lei) la valoarea unui euro din zilele de 14 si 15 si mi-a dat in primul caz 1.92998 iar in al doilea caz 1.91236. Din moment ce ei au extras un numar cu exact doua zecimale e clar ca al doilea rezultat e departe de realitate (trebuia sa-mi fi dat seama) din moment ce cursul e corect . Cum 1.92998 este foarte aproape de 1.93 ar fi prea mare coincidenta ca aceasta valoare sa nu fie cea corecta. Asadar, cred ca eu am facut verificarea cardului in ziua de 14 august( tin minte ca am facut-o seara tarziu, dupa ora 23.00) ci nu in ziua de 15 august asa cum e trecut pe extrasul meu de cont, fapt care poate ca era specificat si in contul moneybookers, aseara, cand am introdus suma de 1.91 dar din neatentie probabil cal-am scapat din vedere. Deseara, dupa ce expira cele 24 ore o sa ma conving daca e asa.
Postat 23 August 2007 - 12:32 PM (#8)
Am rezolvat pana la urma. Multumesc inca o data si mult noroc la pariat! :bere:
Postat 16 June 2009 - 05:53 PM (#9)
deci pana la urma ai abgat 1.92 si a mers? mie mia extras 11.63 lei si nu stiu cat sa bag... pe data de 15 iunie, am incercat 2.77 si 2.76 si nu e buna niciuna, help plsapropo, trebuie sa socotesc suma cu cursu valutar din ziua in care o fost extrasa suma, adik 15 iunie?[Edited on 16-6-2009 by cerpow]
Postat 16 June 2009 - 06:37 PM (#10)
Citeaza
Originally posted by cerpowdeci pana la urma ai abgat 1.92 si a mers? mie mia extras 11.63 lei si nu stiu cat sa bag... pe data de 15 iunie, am incercat 2.77 si 2.76 si nu e buna niciuna, help plsapropo, trebuie sa socotesc suma cu cursu valutar din ziua in care o fost extrasa suma, adik 15 iunie?[Edited on 16-6-2009 by cerpow]
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
Postat 16 June 2009 - 07:12 PM (#11)
faceti conturile de mb in eur si nu mai aveti problemepe extras va apare valoarea in eur
Postat 16 June 2009 - 08:07 PM (#12)
Unora degeaba le zici...:twak_125:
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
Postat 04 November 2009 - 09:36 PM (#14)
Salut !!Am si eu o problema!Am card ING in lei, si mi-am facut cont in euro, la MBSe stie ca la activarea unui cont nou, MB retrage intre 1,01 si 2,99 euro!!!Inainte de a alimenta MB, trebuie sa sa scriu cati bani mi-au retras!!!Am Home Bank, de la ING si mi-a aratat ca tranzactia catre M.B. a fost de 12,88 RONNu stiu cum sa fac,, ca sa stiu exact valoarea intre 1,01 si 2,99???Daca impart 12,88/2,99=4,3076 in raport cu leul..........din pacate am bagat aceasta suma de 2,99 dar mi-a dat eroare si nu pot sa reincerc decat peste 24 ore!!Cum pot sa aflu valoarea exacta intre 1,01 si 2,99??Precizez ca pe Home Bank imi arata ca extrasul este inca in procesare. Sa astept pana se proceseaza dupa care imi va arata si valoarea in euro?
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 04 November 2009 - 09:56 PM (#15)
Fie astepti, fie le dai un telefon chiar acum.Dupa cum vezi mai sus, nu cred ca esti atat de norocos incat sa nimeresti valoarea exacta...[Edited on 4-11-2009 by Alex07bet]
Postat 04 November 2009 - 10:01 PM (#16)
Citeaza
Originally posted by fafu1Salut !!Am si eu o problema!Am card ING in lei, si mi-am facut cont in euro, la MBSe stie ca la activarea unui cont nou, MB retrage intre 1,01 si 2,99 euro!!!Inainte de a alimenta MB, trebuie sa sa scriu cati bani mi-au retras!!!Am Home Bank, de la ING si mi-a aratat ca tranzactia catre M.B. a fost de 12,88 RONNu stiu cum sa fac,, ca sa stiu exact valoarea intre 1,01 si 2,99???Daca impart 12,88/2,99=4,3076 in raport cu leul..........din pacate am bagat aceasta suma de 2,99 dar mi-a dat eroare si nu pot sa reincerc decat peste 24 ore!!Cum pot sa aflu valoarea exacta intre 1,01 si 2,99??Precizez ca pe Home Bank imi arata ca extrasul este inca in procesare. Sa astept pana se proceseaza dupa care imi va arata si valoarea in euro?
I'm not as think as you drunk I am
Postat 04 November 2009 - 10:37 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by Alex07betFie astepti, fie le dai un telefon chiar acum.Dupa cum vezi mai sus, nu cred ca esti atat de norocos incat sa nimeresti valoarea exacta...[Edited on 4-11-2009 by Alex07bet]
Einstein
Postat 04 November 2009 - 10:40 PM (#18)
Citeaza
Originally posted by cezcarinoscoate de la bancă un extras de cont în care să apară data, tranzacția către moneybookers, fie ea și în lei, și trimite o copie scanată la ei, la MB. se rezolvă în 24 de ore. :surpr:
Citeaza
Originally posted by fafu1Salut !!Am si eu o problema!Am card ING in lei, si mi-am facut cont in euro, la MBSe stie ca la activarea unui cont nou, MB retrage intre 1,01 si 2,99 euro!!!Inainte de a alimenta MB, trebuie sa sa scriu cati bani mi-au retras!!!Am Home Bank, de la ING si mi-a aratat ca tranzactia catre M.B. a fost de 12,88 RONNu stiu cum sa fac,, ca sa stiu exact valoarea intre 1,01 si 2,99???Daca impart 12,88/2,99=4,3076 in raport cu leul..........din pacate am bagat aceasta suma de 2,99 dar mi-a dat eroare si nu pot sa reincerc decat peste 24 ore!!Cum pot sa aflu valoarea exacta intre 1,01 si 2,99??Precizez ca pe Home Bank imi arata ca extrasul este inca in procesare. Sa astept pana se proceseaza dupa care imi va arata si valoarea in euro?
Einstein
Postat 04 November 2009 - 10:47 PM (#19)
NU contează moneda. poate să fie RON. doar trimiți scanarea pe adresa de suport sau o încarci direct pe site. nu mai rețin exact pașii. intri la support - depunere - ..... și selectezi problema la care te încadrezi verificare cont sau așa ceva. Baftă!
I'm not as think as you drunk I am
Postat 04 November 2009 - 11:23 PM (#20)
2.97 ti-a luat
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor