Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: ajutor verificare card - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ajutor verificare card

Postat 04 November 2009 - 11:30 PM (#21) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

Citeaza

Originally posted by jablonsky2.97 ti-a luat
Euclid, tu esti? :mrg:Mersi, o sa incerc maine!!!Dar , totusi, cum ai ajuns la suma asta?Am amutit,..........bine ca pot butona!Mersi inca o data
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 04 November 2009 - 11:49 PM (#22) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

am facut azi o depunere, am verificat la plati in curs de procesare suma retinuta si l-a impartire a dat cursu 4.3364si cum cursul nu se schimba de prea multe ori intr-o zi...12.88 / 4.3364 = 2.97:king1:
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 04 November 2009 - 11:53 PM (#23) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by jablonskyam facut azi o depunere, am verificat la plati in curs de procesare suma retinuta si l-a impartire a dat cursu 4.3364si cum cursul nu se schimba de prea multe ori intr-o zi...12.88 / 4.3364 = 2.97:king1:
sa vedem ce-o fi maine Mersi inca o data :hatoff:
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 05 November 2009 - 09:50 AM (#24) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Acum 5 minute i-am sunat si pe cei de la ING si mi-a confirmat cat ai zis si tu!!2,97 euro!Acum trebuie sa astept pana diseara, sa pot reintroduce iar valoarea asta! :hatoff:
0

Postat 17 November 2009 - 08:06 PM (#25) Useril este offline   clao 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 17-November 09

Buna seara , va cer shi eu ajutorul . Mi-am creat un cont la moneybookers , am contul bancar la reiffaisen in RON , cei de la moneybookers mi-au retrat 12.43 RON si imi cer pentru verificarea contului o suma cuprinsa intre 1,01 - 2,99 EUR . Nu stiu care este cursul lor valutar shi cum pot sa aflu ce suma mi-au luat ei din cont .Daca ati putea sa imi spuneti cam cat mi-au luat ei din cont as fi foarte recunoscator .Va doresc o seara placuta !
0

Postat 17 November 2009 - 08:11 PM (#26) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

nu trebuie sa stii cam cat ti-au luat, trebuie sa specifici exact suma ca altfel o sa-ti blocheze contul pt. 24 ore....asa am patit si eu!!Cel mai bine ar fi sa suni la banca, sa-ti spuna exact suma in euro sau sa mergi la banca sa ceri un extras bancar!Ar fi inca o solutie,.....daci cineva a facut azi tranzactii in MB, probabil stie si cursul leu-euro,...in felul asta poti calcula suma exactaBafta
0

Postat 17 November 2009 - 08:21 PM (#27) Useril este offline   clao 

• Parior
  • PipPip

poi cam aia e , ca m-am uitat mai sus la tine .... shi la fel am patit shi eu , mi l-au blocat pentru 24 de ore ...Nu stiu de unde sa iau cursul celor de la MB ....
0

Postat 17 November 2009 - 08:22 PM (#28) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

fa cum am facut si eu
0

Postat 21 November 2009 - 06:54 PM (#29) Useril este offline   clao 

• Parior
  • PipPip

multumesc pentru raspunsuri , am sunat la banca si sa rezolvat totul . Va doresc o seara buna
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba