Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: De ce jucam haotic? De ce nu respectam strategii de succes? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

De ce jucam haotic? De ce nu respectam strategii de succes?

Postat 21 August 2007 - 10:47 PM (#1) Useril este offline   focsineanu2007 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 19-August 07

Acesta va fi titlul sub care veti gasi comentarii privind strategii de joc, parametri de joc, posibilitati de evitare a erorilor si a jocului haotic.Incep cu ceva extrem de interesant postat pe forumul nostru de catre ID Del Piero"Cel mai corect bilant in opinia este acela facut dupa o perioada de timp in care iti calculezi profitul ,randament, procentajul de reusita si average odds.Toate isi au rolul lor in bilantul tau.Profitul pe termen lung ar trebui sa fim multumiti cu dublarea bancii initiale.Ce este peste dublu este binevenit ce este sub e acceptabil.Cel mai greu este totusi sa urci versantul rapid si constant pe profit.Unii mai curajosi s- au incumetat sa escaladeze pe himalaya si au urcat mai rapid in varf,dar tot pentru o perioada scurta de timp si tot datorita unui randament bun acestia pot urca rapid versantul.Toata stima si curajul pentru acestia!Dar iti trebuie curaj,capital in spate si experienta pentru asa ceva.As vrea sa vad cat mai des acest lucru!Dar nu uitati ca e e cu doua taisuri!Majoritatea mor destul de repede dupa cateva popasuri din pacate.Nu faceti asta decat dupa ce sunteti cu adevarat echipat si pregatit de drum."DA. e important sa urmaresti o cota medie atat de mare incat raportata la procentul de pariuri castigate din totalul pariurilor jucate sa te faca pe profit. sistemul meu: cote medii de 1,80, procent de pariuri castigate din total: 62%. per total la fiecare serie de 10 meciuri iese o miza profit. Daca incerc sa maresc cota medie imi scade procentul de pariuri castigate. oricum o intorc nu depasesc maxim 1 miza profit la fiecare 10 meciuri. si credeti-ma ca am ceva experienta.DA. profitul pe termen lung (un sezon) e bun daca e egal cu banca bagata. DAR cine dintre noi (voi) incepe cu 1000 euro? Si daca incepem cu 1000 de euro, suntem multumiti sa castigam intr-un sezon doar alti 1000 euro? Pentru cineva care cunoaste foarte bine specificul pariurilor pe care le baga nu e greu sa dubleze banca intr-un sezon. uitati-va la soccerman, care a facut pana acum 300 unitati. considerand banca la 100 unitati , el joaca cu mize medii de 6-8 u (adica 1/16, 1/12) el a obtinut pana acum TRIPLAREA BANCII. Deci se poate vorbi acum de randament. Cat ar trebui sa fie miza in raport cu banca, cat ar trebui sa fie profitul in raport cu unitatile jucate?Aici trebuie tinut cont de cate pariuri putem pierde la rand? Ati pierdut vreodata 10 pariuri la rand? Eu DA. Deci e de mers cu miza medie de 1/16 din banca, sau cu 1/24 din banca? Sau riscam cu miza de 1/10 din banca sperand ca nu vom prinde vreodata vreo serie de 10 pierderi la rand (cum a fost cea a lui Alexxapz)?...continuarea in cateva zile
0

Postat 14 January 2008 - 12:10 AM (#2) Useril este offline   polipolice 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2776
  • Inregistrat: 14-September 05

Continuare nu a mai venit dar vad ca a atins multe aspecte importante , cifre ...si in general cifrele nu mint si nu lasa loc de interpretari . Ma bag si eu .
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba