Ati intampinat probleme? Aveti de facut sugestii sau reclamatii? Scrieti aici si vom incerca sa va ajutam.
|
|
Sugestii si reclamatii
Postat 26 January 2008 - 05:48 PM (#2)
am facut o retragere de 640$ pe data de 20 si nici pana acum nu au ajuns banii... desi pe site scrie ca dureaza 2-4 zile pe card... mentionez ca mi s-a verificat identitatea! dc dureaza asa mult?
Postat 27 January 2008 - 02:58 PM (#3)
Incearca sa trimiti un e-mail cat mai detaliat in care sa descrii problema ta la csd@10bet.com. De obicei nu se intampla lucruri de genul acesta, este posibil sa fie o intarziere cauzata de banca la care ai cont.
Postat 27 January 2008 - 07:40 PM (#4)
Nu poate fi vorba de banca pentru ca e ING... Azi mai facui o retragere de 200$ si acum vad ca dupa cateva ore imi apar 2 noi tranzactii de retrageri printre care cea veche de 640$ si cea noua de azi de 200$.... deci a durat o sapt numai ca sa aprobe retragerea pe card... Nu sunt vreun parior inrait dar nu recomand aceasta casa de pariuri datorita comisionelor pe orice... cred ca mai au putin si ia comison si pe logarea pe cont... si mai si dureaza mult pana fac plata...
Postat 30 January 2008 - 09:53 AM (#6)
NU trebuie sa schimbi agentia si nici sa intri in panica daca banii au intarziat cateva zile. Mai ales daca esti la prima retragere! Este posibil ca intarzierea sa fie cauzata de verificarile care se fac pentru noii clienti sau de posibile intarzieri ale tranzactiilor bancare. Daca aveti probleme de orice fel va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii csd@10bet.com si sa descrieti cat mai amanuntit problema intampinata. Sau puteti sa imi scrieti aici si voi incerca sa va ajut.Bafta tuturor!
Postat 30 January 2008 - 10:00 AM (#7)
Bogdan dupa cum stii, comisioanele bancare nu pot fi evitate. In rest, 10Bet mai percepe un comision de 5% daca suma initiala nu a fost rulata de minim 3 ori. In afara de cele mentionate mai sus, nu se percep alte comisioane.
Postat 03 February 2008 - 12:20 AM (#8)
Citeaza
Originally posted by bogdan1Nu poate fi vorba de banca pentru ca e ING... Azi mai facui o retragere de 200$ si acum vad ca dupa cateva ore imi apar 2 noi tranzactii de retrageri printre care cea veche de 640$ si cea noua de azi de 200$.... deci a durat o sapt numai ca sa aprobe retragerea pe card... Nu sunt vreun parior inrait dar nu recomand aceasta casa de pariuri datorita comisionelor pe orice... cred ca mai au putin si ia comison si pe logarea pe cont... si mai si dureaza mult pana fac plata...
Postat 03 February 2008 - 12:24 AM (#9)
salut am si eu o problema f mare nu ma pot laoga pe 10bet.com nu stiu de ce ii am contactat si pe cei de la 10bet dar nici un raspuns im arata pe pagina sus http://www.10bet.com...nt/Default.aspx si nu ma pot loga ce sa intampla sau login falid sau www.10bet.com says: nu stiu ce are daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns
Postat 04 February 2008 - 02:53 PM (#10)
am depus la 10 bet si nu am primit bonusulcat trebuie sa astept ?ajunge in 2 saptamani?
Postat 12 February 2008 - 08:57 AM (#11)
Citeaza
Originally posted by _emil_salut am si eu o problema f mare nu ma pot laoga pe 10bet.com nu stiu de ce ii am contactat si pe cei de la 10bet dar nici un raspuns im arata pe pagina sus http://www.10bet.com...nt/Default.aspx si nu ma pot loga ce sa intampla sau login falid sau www.10bet.com says: nu stiu ce are daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns
Postat 12 February 2008 - 09:00 AM (#12)
Citeaza
Originally posted by _emil_
Citeaza
Originally posted by bogdan1Nu poate fi vorba de banca pentru ca e ING... Azi mai facui o retragere de 200$ si acum vad ca dupa cateva ore imi apar 2 noi tranzactii de retrageri printre care cea veche de 640$ si cea noua de azi de 200$.... deci a durat o sapt numai ca sa aprobe retragerea pe card... Nu sunt vreun parior inrait dar nu recomand aceasta casa de pariuri datorita comisionelor pe orice... cred ca mai au putin si ia comison si pe logarea pe cont... si mai si dureaza mult pana fac plata...
Postat 12 February 2008 - 09:07 AM (#13)
Citeaza
Originally posted by mariaam depus la 10 bet si nu am primit bonusulcat trebuie sa astept ?ajunge in 2 saptamani?
Postat 11 March 2008 - 04:54 AM (#15)
am primit 5 euro de la un turneu de poker si am facut 55 de euro si am vrut sa retrag prin moneybookers. am avut sold zero 3 zile si acum m-am trezit cu banii inapoi. cum pot sa-i retrag?
Postat 14 March 2008 - 03:48 PM (#16)
de o saptamana tot incerc sa retrag banii astia dar nu reusesc astia de la 10 bet au zis ca in scurt timp banii o sa-mi ajunga in cont aiurea. trei zile contu ramane zero iar dupa trei zile vin inapoi banii. un jaf de agentie.
Postat 02 May 2008 - 11:19 PM (#17)
Am retras acom 51h..retragere acceptata de ei..dar nu au ajuns nici acum...nu e in regula..la altii ajung mai repede si fara comision chiar si prin transfer bancar,unde de obicei merge mai greu...tocmay asta e avantajul transferului prin moneybookers: transferuri mai rapide..
jugarul
Postat 14 July 2008 - 05:36 PM (#18)
mi-am facut un cont la 10betam depus 45 Emi-a aratat ca tranzactia a fost efectuata cu succes, dar in cont imi apare 0am verificat pe card si lipsesc cei 45 Ece este de facut ?
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor