Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Sugestii si reclamatii - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sugestii si reclamatii

Postat 14 July 2008 - 06:26 PM (#21) Useril este offline   tipperenzo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 556
  • Inregistrat: 04-July 08

Ai facut un printscreen la pagina cu tranzactia incheiata cu succes? Recomand tuturor sa faca print-screens la tranzactii si la pariurile pe sume mari. Ca sa poti trimite atasament si sa-i intrebi unde este eroarea. Trimite-le un email. Oricum iti va aparea pe extrasul de cont ca ti-a fost debitat contul. In caz ca vei avea probleme ulterioare. Sper ca un email la ei sa rezolve. E posibil sa fie ceva de la server-ele VISA. Banii nu se pot volatiliza, sunt ori in cont la banca, ori in cont la ei, in speta ar trebui sa apara in contul tau de la 10Bet. VISA nu face decat procesarea.
0

Postat 14 July 2008 - 07:36 PM (#22) Useril este offline   maria 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 228
  • Inregistrat: 18-June 07

am rezolvat pana la urmadupa vreo 2 ore au aparut in contms pentru ajutor
0

Postat 17 July 2008 - 02:39 PM (#23) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1457
  • Inregistrat: 08-April 08

Aceeasi problema o am si eu acum. Sper sa apara banii in 2 ore.
0

Postat 17 July 2008 - 03:14 PM (#24) Useril este offline   tipperenzo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 556
  • Inregistrat: 04-July 08

Probabil ca banii nu mai intra automat in cont si trebuie sa faca manual cineva operatiunea pe site. Probabil de asta dureaza.
0

Postat 17 July 2008 - 04:01 PM (#25) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1457
  • Inregistrat: 08-April 08

I-am primit mai repede. Relativ cateva zeci minute dar a trebuit sa trimit email cu actele de identitate fiind la prima depunere.
0

Postat 09 October 2008 - 03:19 PM (#26) Useril este offline   icesoso 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 18-April 07

Citeaza

Originally posted by Julien25I-am primit mai repede. Relativ cateva zeci minute dar a trebuit sa trimit email cu actele de identitate fiind la prima depunere.
Dar bonusul ala de prima depunere de 50% l-ai primit????eu unul inca nu...si a trecut mai mult de 24 de h....:ignore:PS:Acuma am vazut ca era mai veche postarea ta...in fine mai are carea problema asta ?[Edited on 9-10-2008 by icesoso]
0

Postat 09 October 2008 - 03:54 PM (#27) Useril este offline   icesoso 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 18-April 07

Citeaza

Originally posted by icesoso

Citeaza

Originally posted by Julien25I-am primit mai repede. Relativ cateva zeci minute dar a trebuit sa trimit email cu actele de identitate fiind la prima depunere.
Dar bonusul ala de prima depunere de 50% l-ai primit????eu unul inca nu...si a trecut mai mult de 24 de h....:ignore:PS:Acuma am vazut ca era mai veche postarea ta...in fine mai are carea problema asta ?M-am lamurit singur....e singura agentie unde depui prima data o suma de bani si treb sa rulezi suma depusa de 10 ORI pe o cota de 1,6 si primesti bonus de 50% pt prima depunere:banana2::crazy::bun::banana:[Edited on 9-10-2008 by icesoso]

0

Postat 16 October 2008 - 04:33 PM (#28) Useril este offline   burg 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 16-October 08

salut. e posibil va rog sa imi spune-ti cate zile dureaza in medie o retragere 10bet prin visa electron (ing)? tot cu acelasi card am efectuat si depunerea. mentionez ca la cererea celor de la 10bet le-am trimis acum cateva luni copy dupa documentele solicitate de ei. am solicitat retragerea sumei de 260 euro pe data de 13.10.08. multumesc anticipat
0

Postat 16 October 2008 - 07:48 PM (#29) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

Eu am retras prin MB si au ajuns in 3-4 zile, ceea ce e foarte mult si au venit si mai putini din cauza unor taxe pe care le percep ei. Prin card probabil ca dureaza si mai mult. Verifica cardu dupa 1 saptamana.
0

Postat 17 October 2008 - 01:00 PM (#30) Useril este offline   burg 

• Parior
  • PipPip

am primit ieri un mail de la 10bet: Dear ...,Following your message ...Due to communication problem there is a payment processing delay. You will be informed shortly.If you have any questions about our service,please contact our customer service department:TEL: ++44(0)845 658 6010 Fax: ++44(0)870 751 8588Email : accounts@10bet.com .For any further queries, please contact us and we will be pleased to help.With best regards,acum sa vedem ce inteleg ei prin \"shortly\".
0

Postat 20 October 2008 - 06:38 PM (#31) Useril este offline   burg 

• Parior
  • PipPip

astazi am primit banii pe card. sa vedem data viitoare cat dureaza.
0

Postat 20 December 2008 - 09:23 PM (#32) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

De ce te mai chinui cu ei. Alege alta casa.
0

Postat 20 December 2008 - 09:48 PM (#33) Useril este offline   try 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 07-October 08

A retras cineva recent pe card de la ei?
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba